Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Damnatus

Az otthonülő lányok az otthonülő fiúkra várnak és vissza! Ördögi kör...

Kvikveg

Quote from: Damnatus on 2007-01-01, 20:31:30
Erre jo az internet.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

krezga

Quote from: Kvikveg on 2007-01-01, 20:59:57

Azért az mégse az igazi :haha:
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

.Attila

Otthon ülő 2x fiú keres otthon ülő lányt :rotfl:

Moha

Quote from: krezga on 2007-01-01, 21:21:42

Pláne, mert ott meg 50 csajból válaszol 20, abból pedig 15 egyértelműen lekoptat, a maradék 5 meg egyszerűen csak eltűnik.
Mellesleg ott volt húgom évfolyamtársa is, aki karácsonykor még azt mondta, hogy jön velünk szilveszterezni, aztán utána nem lehetett elérni sehogy sem 4 napon keresztül. És vele nem 1x találkoztam, meg már bulizni is voltunk.

Zsiga

Quote from: Moha on 2007-01-01, 21:27:19
Quote from: krezga on 2007-01-01, 21:21:42

Pláne, mert ott meg 50 csajból válaszol 20, abból pedig 15 egyértelműen lekoptat, a maradék 5 meg egyszerűen csak eltűnik.
Mellesleg ott volt húgom évfolyamtársa is, aki karácsonykor még azt mondta, hogy jön velünk szilveszterezni, aztán utána nem lehetett elérni sehogy sem 4 napon keresztül. És vele nem 1x találkoztam, meg már bulizni is voltunk.

"There are no girls on the internet..." :D
Ez meg egy kis poén az Urbandictionary-ről:
QuoteProof that girls are evil:

First, girls need time and money:
Girl = Time * Money

And we know that time is money:
Girl = Money * Money

We also know that money is the root of all evil:
Money = Evil ^ 1/2

Therefore:
Money ^ 2 = Evil

So we are forced to conclude that:
Girl = Evil

.Attila

Moha: Szerintem próbálj meg egy kicsit lenyugodni, találj magadnak egy hobbit, ha még nincs.
Lehet, hogy ez a "nagyon kell már egy barátnő" állapotod csak úgy sugárzik belőled, és ez riasztja el a lányokat.

Member

Ebben lehet vmi, mintha már nem szeretni akarnál, hanem azt, hogy szeressenek. :/

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-12-25, 02:58:29
Quote from: Zsiga on 2006-12-25, 01:02:54
Ó, megy az másnak is, nekem legalábbis biztosan. :) Én pl. alapveően olyan vagyok, hogy nem veszem észre ha tetszem egy lánynak. Ha más mondja azt meg nem hiszem el. :) Szóval előfordul, hogy egy fél év próbálkozás után szerencsétlen csaj megunja és rákérdez, én meg csak pislogok hogy mivan... :D
Én is így vagyok, csak nálam a csaj sose kérdez rá.

Nálam sem. Általában kijelentést tesznek. Aztán vakarhatom le őket /heh

Ramiz

Nem sokat, csak egykét hónapot volt egyszer, hogy társkeresőztem, és nagoyn megutáltam, pokoli dolog szerintem. Most már azt mondom, inkább leszek agglegény (bár nem szeretnék), mint hogy azzal öljem magam lelkileg...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Igen, ezt már hallottam párszor. Lehet, hogy tényleg látszik rajtam. De nem tudok annyit dolgozni, hogy ez ne jöjjön rajtam elő. A hobbim az anime, meg a fotózás (de nagyon amatőr szinten).
Amúgy meg időről időre nagyon rámtör a nőhiány, mint most is. A baj az, hogy mikor ez alábbhagy, akkor sincs több szerencsém. Meg aztán mindig túl hamar elkezdek reménykendi...

Azt hiszem az lesz a legjobb, ha most szépen magamba burkolózok és csendben maradok...

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2007-01-01, 21:51:42
Nem sokat, csak egykét hónapot volt egyszer, hogy társkeresőztem, és nagoyn megutáltam, pokoli dolog szerintem. Most már azt mondom, inkább leszek agglegény (bár nem szeretnék), mint hogy azzal öljem magam lelkileg...
Társkeresőt én élveztem, tök poén volt :)

Moha: Rám is gyakran rámtör a mindenáron barátnőt akarok érzés, ehhez társul ilyenkor egy jó ki magány érzése. Mostanában már nem tör le annyira mint régebben és egyre kevésbé foglalkozok ezzel, valami úgyis lesz. Legfeljebb remete leszek :)

.Attila

Quote from: Moha on 2007-01-01, 21:54:54
meg a fotózás (de nagyon amatőr szinten).

Nagyon helyes, kombináld a természetjárással, és lesz jó kis hobbid, amivel elütheted az idődet, és még termelékeny hobbis ráadásul.
Mondjuk ha egy picit komolyabban akarod csinálni, akkor már invesztálni kell bele (ebben a szakaszban vagyok én most :/ ).

Anime: na ezzel vigyázni kell, romantikus/dráma stb. anime-k csak olaj a tűzre ;)

Damnatus

Hát 3 dolog mozgatja a világot: a nő, a hatalom és a pénz. Ha valamelyik megvan a 3-ból, a másik kettő könnyebben elérhető.
Szal hanyagold a nőt, és törj hatalomra, vagy gyűjts sok-sok pénzt! Mialatt épp eme kettő vmelyikét teszed,nincs időd nőn morfondírozni, utána meg le sem vakarhatod majd őket :D
Ja és ha lelkitársfélét keresel, felejtsd el. Arra ott vannak a barátok! ;)

Mellesleg az anime is lehet jó csajozós eszköz! :D Különleges is, máris van miről beszélni stb  :jee:

Yakumo

Quote from: Damnatus on 2007-01-02, 00:04:46

Ja és ha lelkitársfélét keresel, felejtsd el. Arra ott vannak a barátok! ;)
Ez egy nagyon érdekes meglátás.
Szerinted az lehetetlen, hogy a "nőd" egyben a barátod is legyen? Ne adjIsten a társad? Vagy lelkitársad?

Nekem az lenne a furcsa, ha csak a barátom lenne a lelkitársam. Vagy ha egyáltalán az lenne. Barát, mint lelkitárs? Érdekes meglátás.

Dreamcleaver

Nem lehetetlen, de a tapasztalatok szerint rohadt nagy mázli kell hozzá, hogy az élet összesodorjon azon kevés lányok egyikével, aki erre a szerepre alkalmas.  :D Persze a lányok is bizti ugyanígy gondolják csak fordítva, leszámítva, hogy maguk se tudják, mit akarnak (hehe ezt ebből a topikból tanultam.)

Régen azt hittem, hogy a "vagy a nő, vagy a haverok" elmélet egy hülyeség, de az egyetemi évek bebizonyították, hogy van némi igazság alapja. A nő tuti bekavar a haveri társaságba, legfeljebb nem minden esetben ugyanolyan szinten. Van, aki teljesen hanyagolja a haverokat, ha nője van, na az ilyet vissza sem szoktam venni a csapatba, ha rajtam múlik. Más részt, ha a barátnő be is tud épülni a társaságba, akkorsem ugyanaz, egy nő társaságában máshogy viselkedik az ember, mások az elvárások, ez gebasz.

Amúgy meg a lelkitárs témához? Van amit csak a haverokkal tud megbeszélni egy férfi, akkor is, ha van egy csodálatos és odaadó barátnője. Mondjuk gondolom van olyan dolog is, amit meg csak egy csodálatos és odadadó barátnővel. ;)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zanador

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-02, 01:09:10
Nem lehetetlen, de a tapasztalatok szerint rohadt nagy mázli kell hozzá, hogy az élet összesodorjon azon kevés lányok egyikével, aki erre a szerepre alkalmas.  :D Persze a lányok is bizti ugyanígy gondolják csak fordítva, leszámítva, hogy maguk se tudják, mit akarnak (hehe ezt ebből a topikból tanultam.)
Ezekszerint a hiba ott van, hogy alapjaiban téves volt az elképzelésem a "barátnő" fogalmát tekintve? Persze ez a tény kibővitené a "keresési kört"... :\
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Ramiz

Van, aki teljesen hanyagolja a haverokat, ha nője van, na az ilyet vissza sem szoktam venni a csapatba, ha rajtam múlik.
Az egyetemen még mindig a bandázással vagy elfoglalva? Failed... :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Ramiz on 2007-01-02, 01:26:43
Van, aki teljesen hanyagolja a haverokat, ha nője van, na az ilyet vissza sem szoktam venni a csapatba, ha rajtam múlik.
Az egyetemen még mindig a bandázással vagy elfoglalva? Failed... :lol:

Uh nem biztos, hogy ezt most vágom, de mindegy. Csapat alatt a haveri társaságot értettem, akikkel általában lóg az ember suli után. Rendszerint csak tágul a kör, de egy-két sajnálatos esetben sajna részemről kiteszek embereket, bár ez nem ad-hoc jelenség hanem a hosszan felgyülemlő ellentétek végkifejlete.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quote from: Yakumo on 2007-01-02, 00:09:33
Ez egy nagyon érdekes meglátás.
Szerinted az lehetetlen, hogy a "nőd" egyben a barátod is legyen? Ne adjIsten a társad? Vagy lelkitársad?

Nekem az lenne a furcsa, ha csak a barátom lenne a lelkitársam. Vagy ha egyáltalán az lenne. Barát, mint lelkitárs? Érdekes meglátás.
:tezsvir: :tezsvir: :tezsvir:

Yakumo

Régen azt hittem, hogy a "vagy a nő, vagy a haverok" elmélet egy hülyeség, de az egyetemi évek bebizonyították, hogy van némi igazság alapja. A nő tuti bekavar a haveri társaságba, legfeljebb nem minden esetben ugyanolyan szinten. Van, aki teljesen hanyagolja a haverokat, ha nője van, na az ilyet vissza sem szoktam venni a csapatba, ha rajtam múlik. Más részt, ha a barátnő be is tud épülni a társaságba, akkorsem ugyanaz, egy nő társaságában máshogy viselkedik az ember, mások az elvárások, ez gebasz.

Amúgy meg a lelkitárs témához? Van amit csak a haverokkal tud megbeszélni egy férfi, akkor is, ha van egy csodálatos és odaadó barátnője. Mondjuk gondolom van olyan dolog is, amit meg csak egy csodálatos és odadadó barátnővel. ;)
"Aláírom", hogy van igazság alapja, nem egy ilyet láttam már, igen. De ha a nő bekavar az én társaságomba és rontja ezzel a társasághoz fűződő "viszonyomat", akkor az nem is barátnő. Egy barátnő megérti, hogy nem csak ő létezik, (más szempontból igen, de az már más kérdés) ha valakinek szüksége van baráti társaságba járásra, akkor abban "nem illik" gátolni.
Ha valaki máshogy viselkedik a nője társaságában, az kizárólag rajta múlik. Ha a nő befolyásoló tényező a viselkedésére, az miatta van, nem a nő miatt. Mert akkor már vele/mellette nem úgy viselkedünk, mint általában vagy ahogy természetesen tennénk. Vagy a barátnőnek "kell" elfogadnia, hogy a barátokkal máshogy viselkedünk és nem ""rinyálni"" (ilyet is láttam már, de azért bocsánat a szóhasználat miatt) vagy a férfinak viselkedni mindig természetesen.
Most persze azért kiemelném, hogy nem olyan esetekre értem ezt, hogy a nőnek el kéne néznie, hogyha a "baráti" társasággal "kétes" ügyletekbe keveredünk. Aka: állandó jelleggel "szétcsapjuk" magunkat vagy lerombolunk egy-két utunkba kerülő objektumot pl./etc. ^^

Utolsó két mondattal egyetértek, vannak ilyen dolgok, amiket csak egy hímnemű baráttal lehet megbeszélni, de nálam ritka az ilyen dolog. De ettől még a hímnemű nem lesz a lelkitársam. XD Tehát én csak a kifejezést éreztem ebben az esetben kicsit erősnek. ^^ (nem mondom most milyen érzést keltett bennem jelen esetben ez a szóhasználat XD)

sirtomi

Egyértelmű, hogyha van barátnőd akkor kevesebbet lógsz a haverokkal, de elhanyagolni őket a legnagyobb baromság. Ha tényleg társra találtál a nőben akkor szerintem meg fogja érteni, hogy kellenek a barátaid és velük is akarsz tölteni némi időt. Persze fordítva is igaz a nő is valószínűleg szeretne továbbra is a barátnőivel találkozni. Ezt valahogy be kell osztani vagy nem tudom. Annyira csak nem őrülnék meg egy nő miatt, hogy a ne is foglalkozzak a barátaimmal, jelenleg nem tudom ezt elképzelni :)

Rounin

Én csak olyat ismertem eddig, aki agyvérzést kapott volna, ha miatta hanyagolja a srác a baráti kört. A többit sikerült elkerülnöm? Wow^^

Member

Hát, Moha, Bonci, azt hiszem kénytelen leszek valamelyest igazat adni nektek. Ma kénytelen voltam az imádottamtól búcsúzni egy fehér rózsával (aki látta a Haibane-t, az tudja, miért).
Sajnos ismét rá kellett döbbennem, hogy a feltétlen és őszinte szeretet nem elég, valami még hiányzik, ami miatt mindenki elutasít, aki miatt még az ereimet is felvágnám... :/

sirtomi

Quote from: Member on 2007-01-11, 13:50:04
Hát, Moha, Bonci, azt hiszem kénytelen leszek valamelyest igazat adni nektek. Ma kénytelen voltam az imádottamtól búcsúzni egy fehér rózsával (aki látta a Haibane-t, az tudja, miért).
Sajnos ismét rá kellett döbbennem, hogy a feltétlen és őszinte szeretet nem elég, valami még hiányzik, ami miatt mindenki elutasít, aki miatt még az ereimet is felvágnám... :/
Az utóbbi időben olyan nőkkel futottam össze, akiknél a köcsögség és a bunkóság hiányzott. Amint tapló módon viselkedtem, ők sokkal kedvesebbek lettek.
Nagyon nem értem a nőket! :D

Member

Hogy nem romantika kell nekik, az 100%. Ez 4 teljesen eltérő személyiség esetén sem jött be... :/

sirtomi

Quote from: Member on 2007-01-11, 18:22:31
Hogy nem romantika kell nekik, az 100%. Ez 4 teljesen eltérő személyiség esetén sem jött be... :/
Néha kell egy kis romantika is, de nem túl gyakran.

.Attila

Quote from: sirtomi on 2007-01-11, 21:39:08
Quote from: Member on 2007-01-11, 18:22:31
Néha kell egy kis romantika is, de nem túl gyakran.

Csak ez megint ellentmond azzal, amit mondanak. tudom, hogy ezen nem kéne meglepődni

Selmo

Kettesben légy romantikus, társaságban légy macsó...

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Selmo on 2007-01-11, 22:08:07
Kettesben légy romantikus, társaságban légy macsó...

Ha színészkedő díszpintyet akar, meg is érdemli. Keressen valaki mást.