Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

.Attila

Grat Shadowolf!

Érdekes, mintha tegnap még csak egy 100-as lett volna a különbség köztünk, most már csak 50... nem semmi tempó.

Nephilim

Grat wulf! Ilyen tempót! A srác egy igazi motolla... ;)
"God's in his heaven. All's right with the world."

Xaga

.Attila

Grat ignus az új avatarhoz!!!

(ezt végre tudom, micsoda -> Naruto-ból az XY (a nevét azért nem tudom))

.Attila

Grat norikonak, hogy most már több anime-t nézhet!

ignus

QuoteOriginally posted by Trivi

(ezt végre tudom, micsoda -> Naruto-ból az XY (a nevét azért nem tudom))

Azaz! Az XY! Sasuke! :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Drótmalac

Köszönöm mindenkinek!
És gratula mindenkinek, akinek postfordulója volt/van.
Valamint gartula Saori-nak az ördögi szám átlépéséhez:)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Grat wulf! Ilyen tempót! A srác egy igazi motolla... ;)

Bbrrruuummm!...:hopp:

QuoteGrat ignus az új avatarhoz!!!

Detto.

Drótmalac

És ehez is csak csatlakozni tudok.
Szóval gratula ignus!

Chronos

Most vettem csak észre, hogy Trivi a 6. helyezett a top 10 postolók listáján...:)
http://usteam.uw.hu/forum/memberlist.php?s=&what=topposters&perpage=10

Grat!!;)

CHRONOS

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Chronos
Most vettem csak észre, hogy Trivi a 6. helyezett a top 10 postolók listáján...:)
CHRONOS

Kérdés, hogy meddig... :gonoszvigyor:

Chronos

QuoteOriginally posted by Shadowolf
:hahaha:

CHRONOS

ignus

Mindenkinek köszi aki gratolt az avatarváltás miatt! Én is grat Shadowolfnak az iszonyat tempó miatt! :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

http://usteam.uw.hu/forum/memberlist.php?s=&what=topposters&perpage=10

Grat!!;)

CHRONOS

:merci:

Na igen, 20 post/nap tempóval hamarosan Chronos 1. helye is veszélyben lesz.

ignus

:merci:

Na igen, 20 post/nap tempóval hamarosan Chronos 1. helye is veszélyben lesz.

Azért arra biztos van Chronos-nak egy két elhárító manővere! (Pl. egy gyors antishadowolf-vírustámadás) :D :D :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus
Azért arra biztos van Chronos-nak egy két elhárító manővere! (Pl. egy gyors antishadowolf-vírustámadás) :D :D :D

Annál jóval egyszerűbb, ha bannol... :p Akkor ugyanis új memberként kéne az egészet az elejéről elkezdenem. :D

Shadowolf

És ha már úgyis itt vagyok: gratula ignusnak a 400.-ik posthoz. Azért te se haladsz valami lassan öregem. :D

ignus

És ha már úgyis itt vagyok: gratula ignusnak a 400.-ik posthoz. Azért te se haladsz valami lassan öregem. :D

Köszi... hát igyekszem... Elmékszem még a régi időkre... Hogy mennyi időbe telt mig összegyűlt az 50. post! .... Ejj ( :ejj: ) de öreg vagyok már...  :hopp:

.Attila

Grat ignus!

Ja, a régi szép idők, amikor a seggemet verdestem a földhöz a 30. postnál, hogy végre nem junior member vagyok :)

Shadowolf

Grat ignus!

Ja, a régi szép idők, amikor a seggemet verdestem a földhöz a 30. postnál, hogy végre nem junior member vagyok :)

Minden kezdet nehéz..., de aztán csak belejön az ember. Nemde? :D

ignus

Hát valahogy úgy... Köszi Trivi!:zen:

Shadowolf

I feel a disturbance in the Force: Shokku sama még nem gratulált a szülinaposoknak. :p (s már most elnézést kérnék Shock mestertől, nem sértéként szántam :))

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
Sometimes the hand of fate must be forced!!!! Boldog Szülinapot a szülinaposoknak.

Csakhogy nagyokosnak tünjek: szülinaposoknak csak azután lehet gratulálni, hogy Shock mester/Saori úrnő megtisztelte őket azzal, hogy ő gratulál nekik. Szóval légyszi legközelebb ezt várd ki. (amúgy egyszer már én is beleestem ebbe a csapdába, szégyelhettem is utána magam :D)

Xaga

Shadowolf neked az agyadra ment a magány, olyan postokból idézel ami nincs is. Nem kéne menned aludni??? Alvás jot tesz az agynak.:D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
Shadowolf neked az agyadra ment a magány, olyan postokból idézel ami nincs is. Nem kéne menned aludni??? Alvás jot tesz az agynak.:D

Tja, nem hiába a másik nevem Lone Wolf...:hopp: Az alvás kérdése pedig, már folyamatban. :ásít:

Zodd

Gratula mindenkinek gondolom elég sok ból kimaradtam. így grat.:D :bsd:
:bsd:

Chronos

Annál jóval egyszerűbb, ha bannol... :p Akkor ugyanis új memberként kéne az egészet az elejéről elkezdenem. :D
Te is tudod, hogy ilyet nem csinálnék...;)

CHRONOS

Shadowolf

Te is tudod, hogy ilyet nem csinálnék...;)

CHRONOS

Hát persze, hogy nem...:hopp:

ignus

Hát persze, hogy nem...:hopp:

:lol:

Saori

Gratulálok mindenkinek akinek ebben a két napban valamiért is gratulálni kellett, és ezennel szeretném felköszönteni mai szülinaposainkat is: Sztorm-ot, aki ma lett 18 éves, és  Goat-ot, aki ma 24!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT mindkettőjüknek, meg persze mindenki másnak is aki ezen a napon ünepli szülinapját, csak mi éppen nem tudnk róla....;)

//ezt a postot először olyan símán beírtam offtopiba hogy hajajj....^^(argh) ..eltévesztettem a házszámot...:rolleyes: :D//
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"