Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

.Attila

QuoteOriginally posted by Saori
Gratulálok mindenkinek akinek ebben a két napban valamiért is gratulálni kellett, és ezennel szeretném felköszönteni mai szülinaposainkat is: Sztorm-ot, aki ma lett 18 éves, és  Goat-ot, aki ma 24!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT mindkettőjüknek, meg persze mindenki másnak is aki ezen a napon ünepli szülinapját, csak mi éppen nem tudnk róla....;)

//ezt a postot először olyan símán beírtam offtopiba hogy hajajj....^^(argh) ..eltévesztettem a házszámot...:rolleyes: :D//

Na, Saori már kívánt, így most már én is kívánhatok Boldog Születésnapot Sztormnak és Goatnak!

Itachi

Gratula Viharnak meg Kecskének...:D ;) :p :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xaga

Boldog szülinapot a szülinaposoknak.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Na, Saori már kívánt, így most már én is kívánhatok Boldog Születésnapot Sztormnak és Goatnak!

Detto. :D

Sky

Hát így utólag THX minedenkinek, és grat Trivinek és Shadowolfnak hogy ilyen gyorsan megelőztek a listán...
Mess with the best,
Die like the rest...

Shadowolf

Én pedig Selbának gratulálnék, mivel azon kevés new member közé tartozik, akik regisztrálás után (szinte) egyből írnak a bemutatkozás rovatba. :hopp:

.Attila

QuoteOriginally posted by Sky
Hát így utólag THX minedenkinek, és grat Trivinek és Shadowolfnak hogy ilyen gyorsan megelőztek a listán...

:rolleyes: :zen:

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Most vettem csak észre, hogy Trivi a 6. helyezett a top 10 postolók listáján...:)
http://usteam.uw.hu/forum/memberlist.php?s=&what=topposters&perpage=10

Grat!!;)

CHRONOS
hehe... összehoztátok :) kul, grat !

Grat Shadowolfnak a 800. posthoz (nem véletlen, direkt... így tuti nem maradok le... meghát õ kérte :D) !

És grat Goatnak és Sztormnak, a két szülinaposnak ! (remélhetõleg aktívabbak lesznek a jövõben... illetve gome a késésért, nem voltam gépközelben éjjfélkor... se :o )

ignus

Boldog Születésnapot Sztormnak és Goatnak! :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Grat Shadowolfnak a 800. posthoz (nem véletlen, direkt... így tuti nem maradok le... meghát õ kérte :D) !

Ebben én is csatlakozok...:D Mire holnap este ideérek már vszínű a 900-hoz kell gratuláljak :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

Ebben én is csatlakozok...:D Mire holnap este ideérek már vszínű a 900-hoz kell gratuláljak :)

Azé túlzásokba nem kéne esni...:p :D

Kalibur

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Azé túlzásokba nem kéne esni...:p :D
Veled kapcsolatban ... :D
Különben gratulálok mindfenkinek mindenért, és bolog szülinapot azoknak, akikről a héten lemaradtam. (sorry, eszméletlen lusta vagyok utánnaolvasni)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Ezennel gratulálnék Emarsharae-nak a memberré válásához (bár amikor ezt írom, még hiányzik egy post hozzá ;)).

Xaga

Csatlakozom az elöttem szolóhoz

.Attila

Grat Shadowolf a 800. posthoz!

Elég volt erre 38 nap :eek:

Shadowolf

Grat Shadowolf a 800. posthoz!

Elég volt erre 38 nap :eek:

Igazat megvallva, nem számoltam öket. ;) :D Amúgy köszi szépen.:)

ignus

Grat Emarsharae-nek és Shadowolfnak! :) Vaú!!! ... :)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Xaga

Csatlakozom, Grat Shadowolf és a szülinapos

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus
Grat Emarsharae-nek és Shadowolfnak! :) Vaú!!! ... :)
És gratulálnék (perszer csak harmadikként) Atyman szülinaposnak!

Én pedig a sorban ötödikként gratulálnék a szülinaposnak. :hopp:

Saori

Hátakkor..énmeg 1. vagy 2. helyen gartulálnék a szülinaposnak ;)
Meg mindenki másnak akinek gratulálnom kell^^

Shock12

Hátakkor..énmeg 1. vagy 2. helyen gartulálnék a szülinaposnak ;)
Meg mindenki másnak akinek gratulálnom kell^^
Igen... ezt csak ismételni tudom... :)
... bár elolvasván Shadowolf postjainak utolsó adagját, sajnos megnövekedtek benne az offtopic hozzászólások :ejj: ... azért kis odafigyelést a következõ százhoz (és akkor eléred az 1000et...)... inkább postolj kevesebbet, de azt jó helyre. ;)

Shadowolf

Igen... ezt csak ismételni tudom... :)
... bár elolvasván Shadowolf postjainak utolsó adagját, sajnos megnövekedtek benne az offtopic hozzászólások :ejj: ... azért kis odafigyelést a következõ százhoz (és akkor eléred az 1000et...)... inkább postolj kevesebbet, de azt jó helyre. ;)

Roger that! :hopp:

.Attila

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Roger that! :hopp:

Hehe... ez is off volt :)

Boldog szülinapot Atyman!!!

Szeretnék emlékeztetni mindenkit arra, hogy Saorinak elsőbbsége van, ami nem megkerülhető a "x.-ként boldog..." szöveggel.

Saori

Hehe... ez is off volt :)

Boldog szülinapot Atyman!!!

Szeretnék emlékeztetni mindenkit arra, hogy Saorinak elsőbbsége van, ami nem megkerülhető a "x.-ként boldog..." szöveggel.

Köszi Trivi ;) És ez Shockra is ugyanúgy vonatkozik..:)

ignus

Köszi Trivi ;) És ez Shockra is ugyanúgy vonatkozik..:)

Gome, akkor visszavonom, sőt törlöm is a postom és most gratulálok a szülinaposunknak! :)

Drótmalac

Gratula a szülinaposoknak (visszamenőleg is, mert hétvégén kicsit kiestem a ritmusból:D ) Valamint Shadowolf-nak, még ha kicsit megkésve is.
és:
Grat Emarsharae-nek is a memberséghez.
Ha valakit kihagytam volna, akkor grat neki is:)

Shadowolf

Ezúttal Trivinek szeretnék a 800.-ik postjához előzetesen gratulálni. :D Way to go bro! :tezsvir:

Eleanor

Gratulálok mindenkinek visszamenőleg mindenhez... :D
"I have heard the languages of apocalypse, and now I shall embrace the silence."

"Mothers - don't send your sons to war - send your great-grandfathers, they're dead anyway! Support The Undead Horde - keeping the enemies from the gates and your menfolk alive!"

"Who's General Failure and why is he reading my disk? "

blash

QuoteOriginally posted by Baldy
Na én összegezve a mai napiakat, gratulálnék mindenkinek, hogy ezzel ne növeljem fölöslegesen a p/d rátámat :) Igy legalább nagyobb értéke lesz a postjaimnak, mert ritkák, mint a gyémánt :D
Szóval:
-Boldog szülinapot dizzy, blash, Riker! :) Legyen még sok ilyen szép napotok! :) (remélem azért tényleg szép volt!)
-Gratulálok Saorinak 600. postjához és Zelgadisnak 400. postjához! Ketten már kitesztek egy ezrest :)
Én nem láttam semmit ;)
Szal grat a szülinaposoknak!
dizzy (25), blash (24), Riker (17)
QuoteOriginally posted by ignus
Grat a szülinaposoknak: Dizzy, Blash, Riker:)
QuoteOriginally posted by Nephilim
Boldog szülinapot!!! :whoah:
Boldog Születésnapot dizzy
(hm... "life is feelin' dizzy, life is feelin' dizzy for me"... :D)
blash, és Riker ("Förszt offiszer on da bridzs !") !! Még sok ilyet mindenkinek !
Boldog szülinapot Riker, dizzy, blash!
(csakazértis fordított sorrendben :) )

Koszonom

s restellem, hogy ezidaig nem neztem be ide :meghunyaszkodik:

Shadowolf

Előleges gratula részemről deyo-nak és Nephilimnek. Mindkettejüknek a 300.-ik posthoz. :)