Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2007-01-20, 02:36:06
Quote from: Zsiga on 2007-01-19, 19:54:26
Quote from: Moonshiner on 2007-01-19, 19:35:46
Filmek alapján ötlet: ne foglalkozz a kiszemelttel, tégy úgy mintha nem érdekelnének a nők, vagy valami ilyen irányú problémád lenne. (Bud Bundynak már bejött! igaz, ő melegként állt a nők elé...)
Ez nálam be szokott jönni. :)
Persze nem úgy értem hogy mondom a csajnak hogy sorry buzi vagyok XD, csak egyszerűen nem foglalkozom vele. Azt vettem észre hogy minél jobban leszarom annál jobban érdeklődik. :)
Hogy csonmálod? Ha tetszik a csaj, akkor foglalkozom vele, most már nem annyit mint korában, de akkor is. Nem tudok vele teljesen közömbösen viselkedni.
Egy darabig próbálkozom, aztán ha nincs komolyabb hatás akkor egyszerűen nem foglalkozom vele. Ilyenkor meg gyakran ők kezdenek el próbálkozni, biztos bassza a csőrüket hogy túl hamar feladom. De velem ugyan nem fognak szórakozni, én "szóltam" hogy érdekel, onnantól kezdve nála a labda... ;)

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2007-01-20, 12:13:58
Quote from: sirtomi on 2007-01-20, 02:36:06
Quote from: Zsiga on 2007-01-19, 19:54:26
Quote from: Moonshiner on 2007-01-19, 19:35:46
Filmek alapján ötlet: ne foglalkozz a kiszemelttel, tégy úgy mintha nem érdekelnének a nők, vagy valami ilyen irányú problémád lenne. (Bud Bundynak már bejött! igaz, ő melegként állt a nők elé...)
Ez nálam be szokott jönni. :)
Persze nem úgy értem hogy mondom a csajnak hogy sorry buzi vagyok XD, csak egyszerűen nem foglalkozom vele. Azt vettem észre hogy minél jobban leszarom annál jobban érdeklődik. :)
Hogy csonmálod? Ha tetszik a csaj, akkor foglalkozom vele, most már nem annyit mint korában, de akkor is. Nem tudok vele teljesen közömbösen viselkedni.
Egy darabig próbálkozom, aztán ha nincs komolyabb hatás akkor egyszerűen nem foglalkozom vele. Ilyenkor meg gyakran ők kezdenek el próbálkozni, biztos bassza a csőrüket hogy túl hamar feladom. De velem ugyan nem fognak szórakozni, én "szóltam" hogy érdekel, onnantól kezdve nála a labda... ;)
Akkor egész jól csináltam legutóbb :) Most nála a labda, én nem próbálkozok, dumálunk meg ilyenek és kész.

Dreamcleaver

hehe hát igen, a női büszkeség könnyen kijátszható.  :D vagy ez a női hülyeség? *elbújik*

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Solid Snake

kisvirag

teszem hozzá a ne foglalkozz vele tételt a nők is szokták alkalmazni férfiakra, hogy kiderítsék, mi is a pálya, aztán lehet lesz nagy kopp mert mindketten ezzel éltek :haha:
deegyébként, nem tudom eldönteni, mi a jobb, hogy a kiscsajt 13 évesen 17-8nak nézted, vagy hogy engem 23 évesen 15 körülinek szoktak...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Dreamcleaver

Az attól függ miért néznek 15-nek...és kik...  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Member

Én még egy régi meetről emlékszem rád és nekem 17-18-nak tűntél akkor.

Amúgy meg ma végleg betelt a pohár. Addig OK, hogy a leány nem hajlandó válaszolni egy teljesen őszinte, mindössze barátságot felajánló emailre, amiben végtére is csak annyi volt, hogy nem szeretnék minden kapcsolatot megszakítani vele. Aztán ma, 11 körül lejöttem a gépterembe, erre nem itt ül? Amikor meghallotta a hangomat, annak ellenére, hogy nem is a közelébe ültem, bezárt minden ablakot kb. 3 másodperc alatt és úgy menekült ki, mint akit meg akarnak ölni. Ezután körülbelül 2 órán át szemeztem az asztalon lévő kissé kicsorbult pillangóval, azon gondolkozva, hogy az vagy egy rituális pentagrammos suicid megnyílvánulás lenne-e a megfelelőbb... Majd lementem sétálni és rájöttem, hogy egy ilyen angyalnak látszó érzéketlen bunkóért (szerintem mindenki elsőre beleszeretne az iwiw-profiljába) felesleges lemészárolnom magam, és ráadásul erre cs*sztem el az életemből 2 hónapot... Csak az a sz*pás, hogy egy szinten lakom vele itt a kollégiumban. Hogy köszönni sem fogok neki ezek után, az már biztos, de remélem, hogy ő is kibírja 20 év magányban úgy, hogy mindenki menekül előle, aki esetleg szimpatikus neki.

EDIT: Lehet, hogy iwiw listámról is ledobom, hogy rájöjjön a helyzetre... :ejj:

Moha

Értitek már, miért nem akarok lassan haladni és hónapokat pazarolni egy adott leányzóra?
Ha a csaj nem normális ill. nem kellek neki, jobb ha az elején kiderül.

Member

Fogadj tanítványoddá... Hol kezdjem a kutatást?

Zsiga

Quote from: Moha on 2007-01-22, 16:18:48
Értitek már, miért nem akarok lassan haladni és hónapokat pazarolni egy adott leányzóra?
Ha a csaj nem normális ill. nem kellek neki, jobb ha az elején kiderül.
Nem feltétlenül. :)
Volt már olyan barátnőm aki az egyik "legyünkcsakbarátok" lány legjobb barátnője volt. :)
Meg nem hátrány ha minél több csaj terjeszti rólad hogy milyen kedves és jófej vagy, egy dícsérő szó mástól többet ér mint ezer magadtól. ;)
Ha rögtön a közepébe csapsz, és az esetleges elutasító válasz után rögtön hagyod is a francba, akkor nem egészen ilyen híred lesz... :rolleyes:
Szóval szerintem alapvetően az a probléma hogy ti tragédiaként élitek meg ha valaki azt mondja hogy nem, pedig nem az. :)

Member

Figyelj, ha már ilyen szinten le sem sz@rik, annak ellenére, hogy az Istene állítólag kedvességre szólítja fel a felebarátaihoz, az biztosan nem terjeszti majd rólam, hogy milyen kedves ember vagyok, max azt, hogy nem veszem a jeleket.

Dreamcleaver

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Member

Ezek után egy másik kultusz imádata már megfordult a fejemben, de az kevésbé békés...

sirtomi

Zsigának igaza van, nem kell tragédiaként megélni ha egy csaj nemet mond. Már rég felkötöttem volna magam, ha minden nem válaszból tragédiát csináltam volna :)

Member ha tényleg barátként közeledtél és erre ilyen hülyén reagált, akkor meg hagyd a francba, még idegeskedni is fölösleges miatta.

Selmo

Quote from: Member on 2007-01-22, 16:12:01
Amúgy meg ma végleg betelt a pohár. Addig OK, hogy a leány nem hajlandó válaszolni egy teljesen őszinte, mindössze barátságot felajánló emailre, amiben végtére is csak annyi volt, hogy nem szeretnék minden kapcsolatot megszakítani vele.
Tudod azért relatív, hogy ki mit lát bele egy ilyen csak barátság levélbe. És lehet, hogy egyelőre nem tud mit válaszolni.
Quote from: Member on 2007-01-22, 16:12:01
EDIT: Lehet, hogy iwiw listámról is ledobom, hogy rájöjjön a helyzetre... :ejj:
Mi lenne ha fordítva gondolkodnál? Ha olyan bunkó, vajon eddig miért nem dobott le téged? :rolleyes:

A tökéletesség unalmas.

Member

Quote from: Selmo on 2007-01-22, 16:59:35
Tudod azért relatív, hogy ki mit lát bele egy ilyen csak barátság levélbe. És lehet, hogy egyelőre nem tud mit válaszolni.
Hát ha arra nem tud azonnal egy "Örülök, hogy végre megértetted." sort sem írni, akkor már később sem fog.
QuoteMi lenne ha fordítva gondolkodnál? Ha olyan bunkó, vajon eddig miért nem dobott le téged? :rolleyes:
Mert nem kreatív annyira, hogy ez eszébe jusson (mindig én vittem a beszélgetést is). Amúgy meg érdekes, mindenki azt állítja róla, hogy senkit sem akar megbántani. Szerintem ezt is ezért nem teszi meg, viszont ez sokkal kevésbé bántana, mint a jelenlegi megnyílvánulása.

sirtomi

Te se hozz elhamarkodott döntéseket. Ne foglalkozz vele, nyugodj meg aztán meglátod mi lesz.

Member

Könnyű lenne nem foglakozni vele, de körülbelül 5 ajtó választ el tőle. :/

sirtomi

Elhiszem hogy nehéz, nem is mondtam hogy könnyű lesz.

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2007-01-22, 17:07:07
Könnyű lenne nem foglakozni vele, de körülbelül 5 ajtó választ el tőle. :/

Rape her...bocs, fáradt vagyok...hm, de a hentai-okban mindig jól sül el.  :smile:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Selmo

Quote from: Member on 2007-01-22, 17:03:43
Hát ha arra nem tud azonnal egy "Örülök, hogy végre megértetted." sort sem írni, akkor már később sem fog.
Eléggé lebecsülöd a női lélek bonyolultságát.
Mert nem kreatív annyira, hogy ez eszébe jusson (mindig én vittem a beszélgetést is). Amúgy meg érdekes, mindenki azt állítja róla, hogy senkit sem akar megbántani. Szerintem ezt is ezért nem teszi meg, viszont ez sokkal kevésbé bántana, mint a jelenlegi megnyílvánulása.
Nos akkor vagy elkönyveled bunkónak - talán már meg is tetted - vagy sarokbaszorítod és beszélsz vele - ez esetben tuti, hogy ő fog téged bunkónak elkönyvelni - vagy szépen vársz a fenekeden, hogy mire jut. Hallgassál te csak Obi Sirtomira, tanulj türelmet!

A tökéletesség unalmas.

Member

Quote from: Selmo on 2007-01-22, 17:12:23
Eléggé lebecsülöd a női lélek bonyolultságát.
Ő is az enyémet, kölcsönös.
Mivel eddig nekem teljesen eltérő lelkek teljesen ugyanazt vitték véghez, néha már a létezését is kétségbevonom...
Nos akkor vagy elkönyveled bunkónak - talán már meg is tetted - vagy sarokbaszorítod és beszélsz vele - ez esetben tuti, hogy ő fog téged bunkónak elkönyvelni - vagy szépen vársz a fenekeden, hogy mire jut. Hallgassál te csak Obi Sirtomira, tanulj türelmet!
Szerinted eddig is az voltam, még egy 1,5 éves mókát meg nem szívesen lőnék el.

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-22, 17:11:52
Rape her...bocs, fáradt vagyok...hm, de a hentai-okban mindig jól sül el.  :smile:
Eddig sem volt különösebb célom, most meg nem lenne hozzá gusztusom...

Dreamcleaver

Nem biztos, hogy a türelemmel sokra megy btw, mert ugye közismert, hogy a lányok többsége nem tud egyenes módon, nyíltan lekoptatni egy pasit. Mellérakják a telefont, barátnő mondja meg stb, szal ilyen szempontból (a legtöbb, nem mind!) elég sunyi és gyerekes. Sztem hagyd a francba Member, nem érdemes foglalkozni vele. Ne légy vele bunkó, de ne táplálj nagy reményeket sem. Keress valaki mást. Ha tetszel neki idővel úgyis lépni fog, hameg nem akkor ennyi. Nem érdemes rágódni rajta.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

kisvirag

de mindenesetre, soha ne első felindultságodban dönts. most meg vagy rá sértődve, haragszol rá, ez természetes reakció egy ilyen nem várt eseményre. a türelem nem is neki, inkább magadnak kell, hogy kicsit kiszellőzzön a gőzös agy, és kicsit objektívebben lásd a dolgot.
magamról tudom, hogy baromi kellemetlenül tudja magát valaki érezni, és nem tud mit kezdeni egy helyzettel, amikor egy visszautasítás után felajánlják neki a csak barátság témát, mert esetleg fél attól, hogy az egész hazugság, és valójában így akar újra próbálkozni a másik, ami viszont számára még kellemetlenebb dolog lenne, ezért inkább (főleg amikor nem túl hosszú vagy korábban mély ismeretségről van szó, amiről ráadásul eredetileg nem is gondolta volna, hogy ez sül ki) teljesen elzárkózik.

na, most védeni próbáltam kicsit a csajt, nem ismerem, nem tudok a fejével gondolkodni, de mint nő, igen :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

Quote from: kisvirag on 2007-01-22, 17:23:32
mert esetleg fél attól, hogy az egész hazugság, és valójában így akar újra próbálkozni a másik

Hmm... erre nem is gondoltam, nem elképzelhetetlen, sőt!

Selmo

kisvirag jól megfogalmazta, én nem akartam elsőre tanulmányt írni a nem tud mit kezdeni dologról. Szóval nyugalom, semmi elhamrkodott döntés, menj sörözni a haverokkal.

A tökéletesség unalmas.

Member

Akkor eldugulok egy jó időre, nekem sincs jobb ötletem... Az a baj, hogy ez a "keress mást" sohasem megy 3-4 hónap kihagyás nélkül és már így is elcs*sztem 20 évet a semmire... :/
Na mind1, beletemetem magam a (szoc)munkába...

mert esetleg fél attól, hogy az egész hazugság, és valójában így akar újra próbálkozni a másik
Ezt mondjuk sejtettem, de akkor az is bebizonyosodik, hogy annak ellenére tart távol, hogy nem is ismer... :/

SELMO: Sör? Koccintani szoktunk, az olcsóbb... ;)

Rounin

Quote from: Member on 2007-01-22, 17:36:02
Akkor eldugulok egy jó időre, nekem sincs jobb ötletem... Az a baj, hogy ez a "keress mást" sohasem megy 3-4 hónap kihagyás nélkül és már így is elcs*sztem 20 évet a semmire... :/

Nanana, azért ennyire koraérett te sem lehetsz O_o.

sirtomi

Member akkor én 25 évet pazaroltam el, te jobban állsz! :D

Selmo

Quote from: Member on 2007-01-22, 17:36:02
Ezt mondjuk sejtettem, de akkor az is bebizonyosodik, hogy annak ellenére tart távol, hogy nem is ismer... :/
Valóban, de ez meg az ő csatája és csak ronthatsz rajta, ha beleszólsz.

A tökéletesség unalmas.