Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Member

Hihi, megtettem az első lépés, bejelöltem ismerősnek. :D De most inkább pihenek egy pár hétig...
Amúgy kicsit idősebb nálam, de sebaj... :/

Rounin

arianrhod

Quote from: Rounin on 2007-01-31, 10:53:51
RAEP HER!!!!4!!!
ööö...izé...Kíváncsi vagyok,hogy nálad bevált-e mivel nagyon ajánlod...

HVp213

ne huzz párhuzamot Rounin tettei és javaslatai közt :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rounin

Quote from: arianrhod on 2007-01-31, 11:26:32
Quote from: Rounin on 2007-01-31, 10:53:51
RAEP HER!!!!4!!!
ööö...izé...Kíváncsi vagyok,hogy nálad bevált-e mivel nagyon ajánlod...

Nálam tudod mi vált be? Hogy sohasem erőltettem, még csak nem is hajtottam. Ha valamit akartam, legigazabb önmagam adtam. Vagy eszembe sem jutott, hogy akarok valamit és úgy jött be.

Amúgy nem tudom, ez a módszer beválna-e, _még_ nem próbáltam, csak álmaimban. Ott viszont mindig felébredtem, mielőtt kiderült volna, sikerült-e meghódítani a célszemélyt (van, amikor jobb is, hogy nem tudom).

Bár Vili megmondta a frankót ^^.

Member

Szerintem nem néz elég hentai-t ahhoz, hogy a "rape"-et tolerálja. ;)

Rounin

Nem hentaitól függ, sajnálom^^. Különben nem csak tolerálnám, de kultiválnám is. :angyali:

Member

Ha ez megnyugtat, az előző leányt viszont olyan megalázó rape-ben részesíteném legszívesebben, hogy 3 napig a saját nemét sem tudja megmondani... :__devil:

arianrhod

Quote from: Member on 2007-01-31, 13:15:05
Ha ez megnyugtat, az előző leányt viszont olyan megalázó rape-ben részesíteném legszívesebben, hogy 3 napig a saját nemét sem tudja megmondani... :__devil:
Erre mondják azt,hogy a szerelem és a gyülőlet egy tőröl fakad és csak egy hajszál választja el egymástól őket...

Member

Én úgy fogalmaznék, hogy a "legnagyobb gyűlölet" mindig a "legnagyobb szeretet" szülötte.

Rounin

A gyűlölet a legtisztább érzelem, amivel eddig találkoztam - mentes minden cafrangtól, szükségtelen vagy figyelemelterelő sallangtól :angyali:.

Member: nem nyugtat meg. Ha a beleit akarnád a nyaka köré csavarni, puszta kézzel kifordítani, feltrancsírozni és belepasszírozni a földbe, akkor nem lenne kifogásom... de így... :ejj:

Member

Azt is belevehetjük a végére... :D
Ekkora fájdalmat még senki sem okozott, mint Ő, megérdemelne egy-két gyönyörű jelet a "szent" testére...

Rounin

Gratulálok, nemsokára neked is olyan avád lesz, mint nekem... csak Te komolyan is fogod gondolni :angyali:

Member

Sonic-Róka...? O_O Szerintem már most eléggé komolyan gondolt avám van. ;)

Rounin

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2007-01-31, 13:45:36
Azt is belevehetjük a végére... :D
Ekkora fájdalmat még senki sem okozott, mint Ő, megérdemelne egy-két gyönyörű jelet a "szent" testére...

bunnies and bees,
and lotsa feathers pls. ^^

Wow az első versem.  :eek:  :lul:

QuoteÍgy a jó.Ne siesd el.
A legjobb menete a dolognak: szimpatikus-->kedveled-->nagyon kedveled-->szereted-->szerelmes leszel.

rape -> domination -> love
Ez az irányvonal sokkal gyorsabb és célravezetőbb. Ask Rou.  :lul:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2007-02-01, 02:42:33

10 rape
20 look for another one
30 goto 10

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2007-02-01, 02:54:45

10 rape
20 look for another one
30 goto 10

Life's simple.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2007-02-01, 02:57:17
Quote from: Rounin on 2007-02-01, 02:54:45

10 rape
20 look for another one
30 goto 10

Life's simple.

Basic solves all your problems :jee:

Member

Rounin

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Ramiz

Főleg női fórumozókat kérdezem: szerintetek mennyi idő kell átlagosan egy nőnek, hogy egy hosszú (több éves) kapcsoat utáni szakításból "felépüljön"? Tehát hogy már ne úgy álljon hozzá egy férfihoz, hogy tetszik neki egy, talán még közeledni is kezd, aztán rájön, hogy hú, hát neki most még túl friss a szakítás meg most elege van minden férfiból és mindenki hagyja békén a komoly kapcsolatokkal, hanem úgy, hogy ha lassan és óvatosan is, de már új lapot nyit a fejében a könyvben?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Ramiz, komám, ettől jobbat nem is kérdezhettél volna: :P
Hát, nagyot néznék, ha egy "nem tudom" vagy "egyéntől függ" válasznál többet kapnál.

Szerintem úgy senki (se nők, se férfiak) nem tudják megmondani, hogy mennyi idő alatt teszik túl magukat egy kapcsolat kudarcán...
Baromira sok dologtól függ. Pl. hogy milyen hosszú kapcsolat volt, milyen mély (pl eljegyzés, ilyesmi) és hogy hogy ért véget. Ha pl. megbántotta a fiú a leányzót, vagy épp átverte, na, akkor ne számíts rá, hogy egyhamar újra pasizni akar, meg egyáltalán akkor sok idő kell, míg újra bízni tud valakiben (már ha egyáltalán).
Ha viszont pl. mindketten rájöttek, hogy nem működik tovább a kapcsolat, akkor valószínűleg könnyebben elfelejti, és hamarabb nyit az új kapcsolatok felé.

Tehát próbáld megtudni, mik a lánynál a szakítás körülményei, és abból már nagyjából tudsz saccolni, de általános válasz nincs, az biztos... pláne, mert személye is válogatja. Van, akit az se tör le, ha átvágják a fejét keményen, van, aki meg egy apró nézeteltérés miatt is magába roskad... nem vagyunk egyformák... (a lányok se) :P

Eberinu

Quote from: Ramiz on 2007-02-21, 00:33:25
Főleg női fórumozókat kérdezem: szerintetek mennyi idő kell átlagosan egy nőnek, hogy egy hosszú (több éves) kapcsoat utáni szakításból "felépüljön"? Tehát hogy már ne úgy álljon hozzá egy férfihoz, hogy tetszik neki egy, talán még közeledni is kezd, aztán rájön, hogy hú, hát neki most még túl friss a szakítás meg most elege van minden férfiból és mindenki hagyja békén a komoly kapcsolatokkal, hanem úgy, hogy ha lassan és óvatosan is, de már új lapot nyit a fejében a könyvben?
Erre csak annyit tudnék mondani, mindenkinél más :P

sirtomi

Ahogy Moha és Eberinu is írta, ez mindenkinél más és nagyban függ attól is hogy milyen körülmények közöt szakítottak. Szerintem nem lehet erre konkrét választ adni :)

arianrhod

Az erre adot Moha féle hsz-el tökéletesen egyet értek.Sokszor nem is a kapcsolat hosszúságától függ,hogy a szakítás után mennyire lesz képes az illető hamar regenrálódni.Függ attól,mennyire volt tartalmas a kapcsolat,milyen a lány jelleme és érzelmi világa vmint ahogy Moha is mondta,hogy miképp is ért véget a kapcsolat.

Djinn

Valóban mindenkinél más és sokmindentől függ.... de ha a másik fél nem erölteti a dolgot, segítőkész, megpróbálja felvidítani az illetőt, elterelni a figyelmét az állandó rágódásról, megmutatni, hogy más értékek is vannak az életben..., akkor talán jelentősen le lehet rövidíteni ezt az időt. Ezenkívül ha vki sérült (jelen esetben szakítás miatt), annak nem elnyomni kell magában a dolgot, hanem feldolgozni, "megbeszélni magával". Ebben is lehet segíteni. Persze nem garantált ez sem mint semmi más, csak egy tipp. Baj nem lehet belőle az biztos ^^

edit: A késöbbi félreértések miatt: Természetesen mindezt csak akkor érdemes, ha fontos anniyra az illető. Egyébként nem...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Zsiga

Quote from: Djinn on 2007-02-21, 13:40:08
Valóban mindenkinél más és sokmindentől függ.... de ha a másik fél nem erölteti a dolgot, segítőkész, megpróbálja felvidítani az illetőt, elterelni a figyelmét az állandó rágódásról, megmutatni, hogy más értékek is vannak az életben..., akkor talán jelentősen le lehet rövidíteni ezt az időt. Ezenkívül ha vki sérült (jelen esetben szakítás miatt), annak nem elnyomni kell magában a dolgot, hanem feldolgozni, "megbeszélni magával". Ebben is lehet segíteni. Persze nem garantált ez sem mint semmi más, csak egy tipp. Baj nem lehet belőle az biztos ^^
Persze, megvígasztalod a csajt, kisírja magát a válladon, elmeséli hogy milyen bunkó volt az expasija, aztán összejön a legjobb barátoddal... :rolleyes: