Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

smash++

Quote from: KeLa on 2007-03-20, 20:18:02
Quote from: smash++ on 2007-03-20, 20:11:32
Devian az utolsó mondatodat pedig nehez tudom elemezni :D
Asumára gondolt, meg a chakra késére...
Naruto már használt olyan, nem valami sikeresen :D bár ahogy őt ismerjük, nem adja fel soha...
Mikor használta?Csak amikor Asuma magyarázta neki a dolgokat és eldobták pl képpen.De még harcban nem volt ha jól emlékszek.
De az biztos,hogy nem adja fel ha a készítők is úgy látják kell neki vmi ilyesféle fegyver.Márpedig ez szerintem elég logikus...Ajánlom nekik,hogy legyen vmi cool kardja  :whoah:

Devian

nem a négyfarkúra gondoltam meg nem arra amit írtál hanem "normál" kyubis állapotban is gyógyul

-igen Asumára gonolok :) csak ijen mellékszereplő nekevet nehezen jegzek meg

(UI.: boccs hogy keverednek betűk csak gyorsan írok és gyorsabb a kezem mint a szemem xD
2 UI.: így vagyok helyesírással is xD(csak neten !! ))

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-03-20, 20:26:25
De az biztos,hogy nem adja fel ha a készítők is úgy látják kell neki vmi ilyesféle fegyver.Márpedig ez szerintem elég logikus...Ajánlom nekik,hogy legyen vmi cool kardja  :whoah:
Jól  nézne ki egy kyuubi chakrájából álló vörösen izzó kard, vagy valami spec. kard amit feltölt chakrával :rolleyes:

smash++

Ja,elméletileg akkor is gyógyul amikor nincs kyubis állapotban,de természetesen az alap kyubis állapot még gyorsabb regenerálódás.Ezért is érthetetlen számomra ez a Futon Rasengan,hogy lehet rá veszélyes... :ejj:

Nézzük.Egyszer már kitörte a nyakát és helyre jött.Máskor Neji megütötte az összes chakra folyó pontot(vagy vmi ilyesmit) a testében és helyre jött (...ect).Mindkét esetet az animeben lehetetlen helyre állítani.Neki sikerült.Nehogy már akkor ez kifogjon rajta...

Nekem mindegy mit kap csak legyen neki is vmi cool fegyvere.
3. Hokage(neki volt),4.Hokage(neki is ugyebár az a kunai-s dolog-ez is spec azért),Oro (szintén kard),Sasuke(ismét kard),Sai (vmi bot szerű,már nem emlékszek),Asuma (chakra blade)<-szél element!!! és Naruto is az,Jiraiya(hááát izé neki csak egy bazi nagy tekercs jutott :D)

chilip

az az érdekes, hogy a fuuton rasengan shuriken még nem a kész jutsu, mivel nem fejezte még be az előző tanulását se, félkésszel ment harcolni...

smash++

Quote from: chilip on 2007-03-20, 21:08:15
az az érdekes, hogy a fuuton rasengan shuriken még nem a kész jutsu, mivel nem fejezte még be az előző tanulását se, félkésszel ment harcolni...
De a neve már kész van  :D.Vagy nem ez lenne the full name of the new jutsu?
Én meg azon gondolkodtam,hogy a rasnegan is mekkora nagy szám volt,de pl Kakashit egyszer sem tudta eltalálni...
Egy kicsit hirtelen olyan érzésem lett,mint Sakurának az iszonyat ereje,de semmit nem ér vele ha nem talál.
Vagyis Narutonak nagyon sokat kéne fejlesztenie a gyorsaságán vagy azon a területen ami elősegíti a találatot,pl taijutsu :confused:
Azért szerintem Itachit pl nem ilyen egyszerű átverni...

Bishop

Sai-nak kardja volt szintén

én nem szeretnék fegyvert de egy szél irányítás jó lenne,olyan mint gaara homok irányítása csak szélben(megvan hozzá az elem a hatalmas chakra stb)
egyre nehezebb elképzelni de volt egy olyan elmélet hogy megtanult Naruto a 2 év alat perfect summon-t mint jiraiya az azért jól jönne mondjuk egy kis béka aminek páncélja van,majd eltünik és már hivja elő gamakichi-t aki azóta jól megnőt gondolom
ennek a regenerálódásnak urána nézek, de valami tűkről volt szó amik beleáltak a sejtjeibe de nem nagyon akarnak eltünni vagy valami ilyesmi

ui devian Asuma neked mellék karakter :uzi: no offense

smash++

Jaja azt én is elfelejtettem->Devian Azuma nem mellék karakter  :_piszka:  :D
Szél irányítás?Vmi olyasmire gondolsz mint Temari vagy mint annak a Sand ninja-nak akinek levan takarva a fél arca<-elméletileg neki volt vmi olyasmi techje,hogy vágott a széllel?
Most,hogy mondod el is felejtettem a summoninget.Pedig el kellett volna már!!!!

Devian

hát jó de most a Narutóék-évfolyamtársainak (vagy mind1) az edzője akit 30 részenként látunk max.... az az :P
( a filmekben még a főszereplő csaja is mellékszereplő már nem azért xD)

hát én ezt a szél irányítást nemtom elképzelni ? XD most odaküld egy tornádót vagy ... mind1
még mindíg enm világos 1 rész elméletileg Narutónak van egy új justu ja csak Ero nem engedte hogy használja ....

smash++

Ok nincs vita.De azért Azuma és a többi tanár&Naruto társai nem egyszerű mellék szereplők.Hátráltatott főszereplők :D
Amire te gondolsz az a 4farkú állapot szerintem.Jiraiya azt nem engedte meg neki,hiszen más nagy kaliberű jutsu-t akkor még nem tudott.Vagyis nem a 4farkú állapotot hanem inkább azt,hogy folyamatosan átlépje a szinteket és elveszítse a fejét.De lehet tévedek

Bishop

a 4 farkut nem említhette meg mivel az addig nem volt amíg Oro-val össze nem futott,Jira a 3 farkú álapotot nem engedte
valahogy úgy képzelném el hogy 360 fokban képes szél löketeket és pengéket küldeni,hogy most kinek volt hasonló az nem ugrik be de több mint valószínű hogy nem lesz ez csak egy "de jó lenne ha" elképzelés

edit: woot 900

smash++

Tényleg a hármat mondta.De volt 4farkú állapot :confused:...Jiraiya azért mondta a hármat,mert azután jön au irányíthatatlan 4 és ő azt tapasztalta meg.Vagy rosszul emlékszek?
Carfanatic te tudsz vmit?Úgy mondod ezt a szél írányítást,mintha hallottál volna egy-két secret dolgot... :D

Bishop

dehogy csak tipelgetek,mostanában hallgatnak a forrásaim :lul:
ahoz hogy magam utána járjak meg lusta vagyok :angyali:

edit:utána néztem és azt mondták Naruto azért nem tudja begyógyítani mert
1:a sejtek száma végleges és ezzel Naruto csak az élethosszát ba***a el
2:Naruto leált a Kyuubi-val és ha még így is gyógyul már nem annyira gyorsan
és a 3-ik a legvalószínűbb,hogy a jutsu a chakra áramlást ba***a el és ezért Kyuubi nem tud mit csinálni

smash++

Végülis eddig akkor van egy elcse@@ett jutsu amit használhat jó eredménnyel egy ideig utánna pedig leesik a karja :haha:
Vagy kiderül,hogy a végleges forma nem is ártalmas.
Vagy kiderül,hogy Naruto-ból jó medic ninja lenne,mert ezt is meggyógyítja.
Úgy tünik a készítők utalni akarnak arra,hogy "akkor is meghalsz végül, Naruto.Még ha meg is mentesz mindenkit is."

Bishop

Naruto jó ideig nem hal meg csak ez a szenvedő főhős effektus,mindig kell hogy legyen valami HATALMAS kockázat valami mindent vagy semmi,1% túlélési esélye,amit persze túlél :ejj: ezek olyan általános klisék amik nélkül már nem lehet fighting anime-t csinálni, de nélküle se lenne jó

LuckyDingo

Túl sokat vártok Narutotól emberek XD
Hiába tanul piti trükköket, Naruto nem ninjának született, nem tudja rendesen használni a fegyvereket-eredményesen-, lassan tanul, túl kelekótya még mindig /jó a lassan tanul csak addig volt igaz amíg Kakashi nem vetette be a KBtanulási módszert-mondjuk naruto még így is elég hülye volt- XD/
Nah a lényeg, ha Naruto legyőzne valami táperebb emberkét az már félhulla állapotában a becsület-bátorság-konoha és mert Sasuke a legjobb barátom -bah- önkívületi állapotban 9farokkal SSJFOXos módban, utolsó utáni erőfeszítéssel fogja legyőzni és nem a technikáival :D

Bishop

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-20, 23:56:10
Túl sokat vártok Narutotól emberek XD
Hiába tanul piti trükköket, Naruto nem ninjának született, nem tudja rendesen használni a fegyvereket-eredményesen-, lassan tanul, túl kelekótya még mindig /jó a lassan tanul csak addig volt igaz amíg Kakashi nem vetette be a KBtanulási módszert-mondjuk naruto még így is elég hülye volt- XD/
Nah a lényeg, ha Naruto legyőzne valami táperebb emberkét az már félhulla állapotában a becsület-bátorság-konoha és mert Sasuke a legjobb barátom -bah- önkívületi állapotban 9farokkal SSJFOXos módban, utolsó utáni erőfeszítéssel fogja legyőzni és nem a technikáival :D
te meg alábecsülöd,de van benne valami :haha:
szerintem ha nem is lazán fogja legyőzni,mert abban ugye nincs dráma közedelm SZENVEDÉLY :D
akkor is le fogja  :whoah:

smash++

Ezért reménykedek abban,hogy megváltoznak a dolgok.Na azért egy fegyverhasználatot elvárhatunk tőle.Az viszont igaz,hogy ő sem egy nagy koponya.Elég nehezen indult az elemental tanulás is.Pedig ha nem változik meg nemhogy Hokage,de örök életében Genin marad  :haha: .De szar még mindig Genin,pedig akkor volt a vizsga amikor visszament talán  :wtf:

Még azon is gondolkodtam mi a fenéért nem adják oda neki azt a titkos tekercset amit az elején lenyúlt.Sec-perc alatt megtanulhatna pár ütős technikát  :haha: .

Bishop

Hoakge ide vagy oda nem fog kishi pokémon szerű "na már megint tnault egy új tech-et" manga-t csinálni,megvan mindenkinek a speciális jutsui,ezalól Naruto sem kivétel lehet hogy szél jutsu-kat ki fog találni vagy majd az új elemével kapcsolatban jutsu-t,de hirtelen nem fog minden Konoha jutsu-t megtanulni és harconként 3 külömbözőt használni amit aztán elrak és azt mondja, "na jó következő harcra tanulok még 3-at"
Ez most olyan hogy shikamaru-nak azt mondani hogy tanuljon már meg valami pusztító jutsu-t,mikor az nem az ő stílusa,látványos lehet az harc is amiben már látott jutsu-k vannak,engem nem zavar ha KB Rasengan Kyuubi minimális Taijutsu és Fuuton rasengan az összes jutsu-ja csak cisnálja jól,Neji-nek sincs gyak semmi extra,engem például az zavar hogy Neji hogy ment át az akadémián ha soha nem használ henge-t vagy bármilyen alap ninja jutsu-t,alapvető lenne hogy mindenki alap konoha jutsu-kat használjon,de az sok lenne Kishi-nek már elég az hogy mindenki specializálódott valamire. És ha Naruto erre specializálódott hát jól van akkor legyen,csak használja jól és azért fejlessze őket, és néha tanuljon újjat. Még csak most tanulta meg a fuuton rasengan-t az hogy nem használhatja úgyse fogja visszatartani ha ezen múl Sasuke meg mindenki más sorsa.Shodaime csak fa jutsu-kat használt,Nindaime csak víz jutsu-kat,Sandaime az egyetlen aki tudott minden jutsu-t és használta is,még Yondi is csak azt a gyorsmozgást summoning-ot és rasengan-t használt. Ez nem azt jelenti hogy nem tudtak más csak ép minek használjon olyat ami nem a specialitása.A legtöbb Hokage nem ezre jutsu elsajátítása miatt lett Hokage,Naruto még simán lehet az.Ez sem külömb mitn a legtöbb fighting anime,alap klisék mindig vannak ilyen az is hogy a főhősnek sokáig esélye nincs majd egy pillanat alatt jobb lesz(na jó ez inkább a shounen-re jellemző)

Na kicsit hosszúra sikerült bocs,de ez mindig ingerel hogy ezzel jönnek az emberek,anime topic-ba végre abbamaradt és reméltem hogy majd itt nem lesz ez most hogy új jutsu-t tanult.De csak mert most láttuk hogy Sasuke is kemény lett egyből kételkedtek abban hogy sikerülhet Naruto-nak legyőzni

edit:jah és vessétek össze azzal a Naruto-val aki a legelején volt ahoz képes sokat változott,nem kell elkapkodni

smash++

Na.Megnyugodtam.Kössz az oktatást ;)
De akkor se látom esélyesnek :D.Viszont beismerem tényleg hülyeség amit írtam a jutsukról :ejj: Na mind1.Akkor ia jó lenne még látni vmit tőle hiába,az ember telhetetlen.Na de akkor ezt abba is hagyom...
Kíváncsi vagyok mit fogunk kapni

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-03-21, 00:40:31
edit:jah és vessétek össze azzal a Naruto-val aki a legelején volt ahoz képes sokat változott,nem kell elkapkodni
Ugyanezt elmondhatod a többi szereplőre is. /Chouji, Shikamaru,még Nejire is, mondjuk ő alapból zsni volt, csak az új életfelfogása..stb/
Nah mindegy, most Sasuke párti lettem, mert ő fel tudott mutatni valami állatságot :D És amit most úgy összvissz Oroéknál csinált az sztem érdekesebb volt, mint Naruto Rasenganerősítése :) /Mondjuk, hogy Sasuke levert egy mezőnyi vagy még több Ninját és mind életben maradt, Naruto leölt egy Kakuzut -mit leölt, szétkente a falon- és már csak a holttestéből kaphattak infokat ^^' + a keze ripityára tört ;)/
Pedig ha belegondoltok Sasuke se használt Oro ellen semmi új Jutsut, csak ami eddig megvolt neki sőt a chidorit is elhagyta ha jól láttam :D /jó mondjuk a chakra kard abból indul ki, de az már akkor se a kézben rohangászós csiripelő jutsuXD/

Devian

és  mondjuk úgy nem lehetne hogy egy KB val csináltatja meg a Fuutont ? vagy a sérülések is visszaszálnak mint a tudás ??

LuckyDingo

Quote from: Devian on 2007-03-21, 15:01:03
és  mondjuk úgy nem lehetne hogy egy KB val csináltatja meg a Fuutont ? vagy a sérülések is visszaszálnak mint a tudás ??
Nah ez nem lenne rossz megoldás :D a KB ellőné a Fuuton Rasengant és szépukkanna mikor a jutsu célbaért :D Tudtommal csak a KB-k tapasztalatai szállnak át Narutora, különben már rég halott lenne XDDD
Az ötlet jó, csak Naruto nem olyan okos hogy erre rájöjjön :D

smash++

Quote from: Devian on 2007-03-21, 15:01:03
Szerintem nem jó ötlet  :ejnye:
Ha jól emlékszek,pont az a veszélyes ebben a gyors tanulásban a KB-kal,hogy nem csak a tapasztalat száll vissza hanem a "fáradtság" is.Gondoljatok vissza mikor Narutonak sikerült egy szint és dispel kg,egyből lekelett ülnie egy kicsit :D.
Sasuke tényleg cool.Árad belőle az erő  :lazza:

LuckyDingo

A mentális dolgok azok szálnak át /ha úgy vesszük a fáradtság is ilyen/, de a fizikai sérelmek eddig még nem szálltak át sztem :)

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-21, 16:26:01
A mentális dolgok azok szálnak át /ha úgy vesszük a fáradtság is ilyen/, de a fizikai sérelmek eddig még nem szálltak át sztem :)
Végülis ja.Ha jobban belegondolok az sem száll át,hogy meghal egy KB :D.
Szóval tényleg lehet jó ötlet.De azért egy KB-ra bízni egy ultimate jutsut  :confused:

Bishop

Szertinem fuuton jutsu-nál azért nem jó a KB mert minden chakra kell hogy sikerüljön neki,ha egy KB próbálná meg lehet szétesne egyből.

Ti ilyen könnyen befojásolhatóak vagytok,de nekem nem lesz valaki kedvenc csak mert hirtelen milyen király lett, Sasuke "cool guy" stílusát soha se kedveltem ezután se fogom. Ennyi erővel következő ch-ban azt látjátok hogy itachi szét veri Sasuke-t megint,majd jön a csalódott ideges Sasuke és egyből mindenki Itachi fan lesz. Naruto így vagy úgy de le fogja győzni és ha már be lenne fejezve az anime ti se kételkednétek benne csak így hogy még nem lehet tudni mi lesz.

Na jó hagyom,belefáradtam már hogy másokat próbálok meggyőzni hogy Naruto is kemény most és lesz is.

Devian

ez fura mert mikor előszőr használta (vagyis elbaszta) akkor KB segítettek neki aztán emgint megcsinálta és ott még + KB-k mentek hátulról stb szóval ...

Bishop

de a jutsu-t az eredeti fogta,én nem azt mondtam hogy plusz KB-k nem lehetnek

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-03-21, 17:37:08
Ti ilyen könnyen befojásolhatóak vagytok,de nekem nem lesz valaki kedvenc csak mert hirtelen milyen király lett, Sasuke "cool guy" stílusát soha se kedveltem ezután se fogom.
Na jó hagyom,belefáradtam már hogy másokat próbálok meggyőzni hogy Naruto is kemény most és lesz is.
Nekem Sasuke nem a kedvencem,de jelenleg azt kell,hogy mondjam,hogy én úgy látom mint egy király karaktert.Azért Sasuke is változott "még beképzeltebb lett",csak most valahogy úgy tűnik van mire.
Naruto is megmondta már az elején itt az ideje,hogy leálljak ezzel a "laza stílussal" manga: I should stop playin around in front of Sakura.Erről már szerintem is leszokhatna.Jó azóta nem volt rá panasz.De az a baj,hogy Sai is jobb ninja tőle ha az alapokat nézzük.Sőt Sai is cool.
Jó elhiszem és aláírom,hogy Naruto a legerősebb,de nem mind1,hogy most Kakashi is úgy viselkedik mint egy hülye vagy úgy mint Sasuke vagy Sai és nem nagyon láttunk olyat tőle,hogy úgy viselkedett mint egy idióta és csak a legvégén előhúzott vmi nagy dolgot.Azért Kakashi soha nem viselkedett úgy harcban mint Naruto inkább mint Sasuke.Az a cool amikor az alap techel legyűr(vagy méltó ellenfél vagy vmi ilyesmi) vkit és nem kell hozzá semmi nagy cucc.Pl amikor Kankuro összeveszett Naruto-val.Naruto megint mint egy idióta és Sasuke volt az aki normálisan viselkedett,kiváló ninjahoz méltóan.De ez csak egy a sok közül.
Én nem is tagadom,hogy régen amikor az elejét néztem számomra Naruto csak akkor volt cool amikor átváltozott és egyebek,mert nem tudott olyan alapot mutatni ami tényleg azt mondom wow.Aztán Gaara ellen mutatott igazi jót,de Neji ellen is csak azért volt wow,mert chakrat kapott,egyébként úgy elverték mint egy hülye gyereket...
Jó erre mondhatád azt,hogy akkor már nem is Naruto lenne Naruto,de szerintem már itt az idő,hogy tényleg felnőljön.Nem akarom a sorozat végéig ezt az idióta viselkedést.<-Már elkezdődött az átalakulása,de még kell nőni neki

Persze,hogy Naruto fog győzni vagy vmi hasonló... végülis az anime címe is Naruto.
Én pl annó nem gondoltam volna,hogy Sasuke fog nyerni a vízesésnél :D

Most biztos egy nagy mosott maszlagnak tűnik a szövegem.De az a lényeg,hogy tetszik-imádom a Naruto-t és tényleg csak annyit akarok,hogy Naruto egyszer végre méltó legyen az általam birtokolt pár wallpaperhez