Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

smash++

Jó!Ugye most nem kell átirnom a többi szövegben is Pest=Budapest.Ebből is látszik vidéki vagyok.Túl hosszú kimondani :D."Felmegyek Pestre" nem pedig "Felmegyek Budapestre".
Utolsó két sor  :tezsvir:

Moha

Általánosítani nem lehet szerintem.
Itt nálunk pl. a tanítóképzős csajok köztudottan bulizós, piás, könnyű lányok. De koránt sem mind! Legtöbben azért mennek oda, mert rohadt könnyű bekerülni és elvégezni is, és csak egy diploma kell nekik, aztán kész. De pl. húgom is oda jár és ő aztán nem az a bulis-piás alkat, könnyűvérűnek meg pláne nem nevezném  :D Egyszerűen azért ment oda, mert tanító szeretne lenni.
Szóval szerintem nem az iskola határozza meg az ember mentalitását (bár kétség kívül nyomhat sokat a latban), sokkal inkább a baráti társaság.
Nekem középsuliban sok züllött osztálytársam volt. Nem tartottam velük, nem az én világom.
Én még mindig a hagyományos értékek híve vagyok. Egy embert a személyisége és nem a kinézete miatt kell szeretni. A mai nagy szexuális szabadság és "hagyjuk a rizsát, gyerünk az ágyba" felfogás szerintem nagyon nem jó. :ejj:

kisvirag

jaja, felénk is van az egyetemen egy réteg, aki ilyen könnyű téma, de nem szakra, inkább helyre lehetne mondani. Menj le a SZOTE klubba, hemzsegnek a "dugjálmeg" pillantású csajok. MInden szakon, iskolában, etc van ilyen-olyan is, az arány persze már más kérdés, meg az, hogy az ember saját tapasztalatai során melyik fajtából ismer meg többet. nekem volt néhány bulizós tipusú jogász szobatársnőm, ezért hajlamos vagyok minden jogászt ilyennek tartani, még ha egyébként tudom, hogy ez így nem igaz.

Azt meg azért ne felejtsük el,  mert is sokan ezen huppognak, hogy igy szex meg ugy szex, meg mennyire nem az a lényeg, hanem a lelki és egyéb összetartás, megismerés és egyéb dolgok csinálása.
Nekem erről az a véleményem, hogy mind a kettő ugyanannyira  fontos. Hiába valaki hihetetlenül jó lelki társ, ha az ágyban nem vagyunk egy hullámhosszon, én olyan 80-90% körül adom, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolat, de igaz ez fordítva is, lehet a másik szexisten/nő, ha nincs meg a lelki öszhang, szószerint baxhatja az ember :)
szóval semmit se tulságosan, de én azért ennyire nem mondanám le a szexet mint olyat.
persze mindenkinek mások az igényei, van akinek heti 1 alkalom elég, valaki napi rendszerességgel szereti/szeretné csinálni...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

Nakedape

kisvirágnak vagyon igazsága: szerelem jobb mint a szex de szex+ szerelem kombó ti  különöket:D, szóval sztem az hogy ha hamarabb fekszel le esetleg valakival, az még sztem nem bűn, akkor ha senki sincs sieteve legalábbis, tehát ha 1 hónap járás után  lesz az alkalom (s nem azért mert különben szakítás!!)   sztem ha normálisak vagytok akkor pl ha rá 1 hónapra mégis elválnak útjaitok se feltétlenül bánjátok meg:)
az alkami szex.. szóval nehéz lehet színvonalas embert találi hozzát, meg olyant akit télleg nem zavar:D még nem volt benne részem, de nem tudom jobban elitélni, mint aki jól berúg vagy halálra eszi magát finommal: egyszerű fizikai örömkeresés, sőt jobb ötletnek is tartom mint meginni 1 üveg pálinkát pl:)  jó persze sarkítottam, meg sztem sem ez a követendő akár, de ha nincs benne senki erőltetve, akkor ok, s télleg jobb mint inni pl:D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

éreztem, hogy csak türelmesen kell várnom és idővel leírod a véleményemet Nakedape :D
pedig tegnap este már majdnem billentyűzetet ragadtam, de vszleg úgyse sikerült volna ilyen jól megfogalmaznom :)

Member

Quote from: kisvirag on 2007-03-22, 12:41:55
Menj le a SZOTE klubba, hemzsegnek a "dugjálmeg" pillantású csajok.
Ezt nem figyeltem meg eddig, csak azt, hogy qrvadrága a sör és sz@r az egésznek a hangulata... :/

Moha

Oké, ez igaz, hogy az alkami szex sem feltétlen bűn...
Bár, az én szemszögömből... nekem nem okoz nagy élvezetet az evés sem (ezért vagyok cingár és ezért nem zabálom tele magam), nem szoktam inni sem (életemben 1x voltam részeg, elég is volt), éshát kétlem, hogy fel tudnék szedni egy alkalmi partnert...  :hopp: Az olyan lányok nem engem keresnek...

Amúgy... heti egy szex? Hú, hát, én havi 1-2 alkalommal is bőven boldog lennék asszem...
Tudom, 24 évesen nem ennek kéne jellemzőnek lenni, de hát nem sokat tudok tenni ellene...

smash++

Hmm.Ha már a nemi élet a téma.Nekem heti 1-2 min,mivel csak hétvégén talizunk otthon suli idő alatt.De ha jön a nyár akkor heti x.
Szerinem is fontos ahogy az előbb leirták.Szerelem&Sex együtt az igazi.Illetve akár hogy nézem a másodikban mindig figyelni kell a változatosságra (időszakonként legyen vmi új) "hiába" a nagy szerelem.Ha tudsz mutatni vmi újjat,egyből észreveszed a partnereden,hogy még jobban oda van érted.

Sex nélkül ááá, ha kipróbálnám azt,hogy azt mondom a barátnőmnek bocs de most egy ideig ne.Hiába,hogy szeret/imád azt hiszem pár hét múlva elaltatna,megkötözne és megerőszakolna :D

Moha

Én megtapasztaltam a szerelmet szex nélkül... vártam, mert szerelmes voltam, nem akartam elsietni... de bár elsiettem volna... :3x3:

Nakedape

Quote from: Moha on 2007-03-22, 14:04:32
Én megtapasztaltam a szerelmet szex nélkül... vártam, mert szerelmes voltam, nem akartam elsietni... de bár elsiettem volna... :3x3:
hát anno tippre, mivel h a mindenhonan azt sugrozzák hogy a fiúk csak AZT akrják, meg elsietik stb stb, én is, igyekeztem javítani ezen, s nem zárom ki h azon első kapcsolatomban az h "úriember" voltam segtett a szakításban :D  amúgy meg ténylegeg mehet tönnkre kapcsolat, ismerősöm is, teljesen különböző gyakorisággal kívánták, és hosszan ezt nehéz egyeztetni (így is lehuztak kb 2 évet) egy szexologus mondta, haogy az mebre sokmondenben tud változni (pláne  a kedveséér:) de a szexuális étvágyban nem igazán. nme véletlen van ám az embereknél az állatvilág egyik leghosszab "udvarlási szakasza" meg kell ismerni sokmindent:) és igen már 3-10 nappal is leghoszabbak vagyunk :D

Zsiga

Quote from: smash++ on 2007-03-22, 09:39:02
Quote from: Zsiga on 2007-03-22, 00:45:06
Quote from: smash++ on 2007-03-22, 00:16:57
Elméletileg nem rossz minőségű képek.Felbontás alapján.készítők:1 teló,2 fotós(lagzi),3 apum
A másodikat hivatásos fotós csinálta? Ha összefutsz vele légyszíves verd meg helyettem is, szégyent hoz a szakmára. :)
Mert?Én nem értek hozzá.Így amatőr szemmel az a problémám vele,hogy figyelmeztethetett volna jobban is amikor csinálta és akkor talán nem csak én veszem észre a gépet :D.Egyébként pár pontban mi a gond vele,csak hogy tanuljak.A hamadik kép szerintem egész jó ahoz képest,hogy egy 3Mp samsung és apum csinálta akinek először volt kezében digitális és a helyszint én választottam hátul a kertben :D.

Egyetértek, bár ma tényleg nem ez a jellemző. :) Én például még nem találkoztam ilyen lánnyal IRL. :D
Mondjuk ez attól is függ hogy mi számít nagy számnak, tapasztalataim és közelebbi hölgy-ismerőseim elmodása alapján 1 hét az átlag, 1 hónapot meg maximum az bír ki aki vagy ilyen mentalitású (ami elég ritka manapság, lássuk be...) vagy nagyon szerelmes. :)
Quote from: K_T
:3x3:
Heh. Az átlag? Szépen süllyeda társadalmunk. "Njoy ur aids."
Ez az átlag is érdekes dolog,statisztikailag elég nehezen meghatározható így egy szóval.Attól függ melyik korosztályról beszélünk(hiszen itt a fórumon nem mindenki 25 fölötti),milyen iskolába jár,milyen a társasági háttér és egy nagyon fontos megvolt-e már az első vagy nem.
Tehát az idősebb korosztálynál ahol már pl volt már kapcsolat és sex ott lehet nem bírja sokáig és rövidebb az ismerkedés.De egy 15-20 éves korig akinek tegyük fel még nem volt sexuális kapcsolata elég nehéz 1-2 hét alatt az ágyba vinni.Itt inkább még a normális ismerkedés(kávé,mozi,ect) érvényes.

A másik az iskola és a környezet.Én nem vagyok előítéletes.De nem lehet összehasonlítani egy ipariba vagy kereskedelmibe járó csajt egy viszonylag jó gimnáziumba járó csajjal.Plusz a szülői-(anyagi) háttér.
Az meg főleg nem mindegy,hogy a csajnak van egy kis szürkeállománya olyan téren,hogy nem dől be a sablon szövegeknek és már lehet unja a "fasza" gyerekeket.
Ja és az se mindegy,hogy vidéki vagy városi lányról beszélünk,mert háát valljuk be őszintén átlagban eltérnek egymástól.
Hát, hogy mi a baj a második képpel? Elsősorban az hogy félre van fókuszálva, életlen az egész. Aztán, aki profi fotósnak tartja magát az ne automata módban fényképezzen... Nem akarok belemenni a technikai részletekbe, így is épp eléggé OFF ez az írásom, de ilyet még egy haladó amatőr se csinál, nemhogy egy hivatásos. Egyébként az nem baj hogy nem szólt, a fotósnak az a dolga hogy elkapja a megfelelő pillanatot, nem az hogy beállítsa a képet. (Már megint OFF, de ezért nem tartom semmire a műtermi "fotósokat"...)
A másik két képpel nincs semmi gond, persze az adott eszköz és egy amatőr fotós tudásának korlátain belül. (Vagyis mobilos meg kompakt "szappantartós" fényképtől nem kell tökéletes élességet és zajtalanságot elvárni.)
Abban igazad van hogy elég erősen átlagoltam amikor leírtam azt az egy hetet, természetesen ez egyénenként változó. Az viszont tapasztalataim szerint nem sokat számít hogy valaki 15-20 éves vagy felnőtt, jópár 15-20 éves lánnyal találkoztam akik belefértek az egy hetes "határidőbe"... Az már inkább hogy az első vagy a sokadik, bár ez sem olyan mértékben mint sokan gondolják.
Abban meg teljesen egyetértek hogy Pesten (meg a nagyvárosokban) nagyobb az egy nap alatt ágyba vihető lányok aránya mint vidéken.

Renia

Quote from: Renia on 2007-03-21, 23:40:11
Zsiga: Én jobban szeretem napokban mérni, és úgy nagy számot kapni... :) Lehet, hogy a kereszténység hülyeség, de azzal egyet értek, hogy nem kell rögtön lefeküdni a pároddal... :p (Nem, nem feltétlenül kell várni a házasságig ^^' Az sem jelent semmitsem a mai világban...)
Egyetértek, bár ma tényleg nem ez a jellemző. :) Én például még nem találkoztam ilyen lánnyal IRL. :D
Remélem majd 1x találkozunk :) Csak hogy elmondhasd, hogy láttál ilyet is... :p

Quote from: Selmo on 2007-03-22, 02:21:07
Egyesek csak jó szex után ismerkednek igazán, amolyan "ne vegyek már zsákbamacskát" módon, én azt vallom, a szexen lehet változtatni, egy másik emberen már kevésbé.
Elég sok ember van a világon, aki csak "sodródik az árral". Az ilyen embereket könnyen meglehet változtatni...És általában az ilyenek kezdik szexxel a kapcsolatot...

Az iskolák között pedig nem hiszem, hogy lenne különbség. Inkább nevelés. Az én osztályom pl. tele van idióta, buta emberekkel. Nincs is rájuk jelző, hogy mennyire...Áhh...Szóval attól még hogy az oszálytársaim buták nem leszek én is az...(Persze valószínüleg ők ugyanezt gondolják rólam :) De ma megszámoltam, hogy a "hát" szót az egyik srác 10x mondta ki a felelése utolsó harmadában...  :lul: )

Selmo

Quote from: Renia on 2007-03-22, 23:59:00
Elég sok ember van a világon, aki csak "sodródik az árral". Az ilyen embereket könnyen meglehet változtatni...És általában az ilyenek kezdik szexxel a kapcsolatot...
Az ilyen emberek nem érdekelnek. ::)

A tökéletesség unalmas.

Member

Renia, egy árral sodródót inkább csak az "ár" változtathat meg, mert ahhoz azonosul, egy árral szemben úszó viszont már jóval kevésbé... :/
Buta emberek pedig mindenhol vannak, de persze akadnak kifejezetten gyűjtőhelyek. :haha:

Selmo

Quote from: Member on 2007-03-23, 00:27:01
Buta emberek pedig mindenhol vannak, de persze akadnak kifejezetten gyűjtőhelyek. :haha:
A Sol rendszer 3. bolygója? ::)

A tökéletesség unalmas.

Renia

Quote from: Member on 2007-03-23, 00:27:01
Renia, egy árral sodródót inkább csak az "ár" változtathat meg, mert ahhoz azonosul, egy árral szemben úszó viszont már jóval kevésbé... :/
De aki egy ilyen emberrel kikezd az is benne van az árban...És egy icipici ésszel is könnyem meglehet formálni kedvére... :)
De még nem próbálkoztam ilyennel, Selmoval egyet értek abban, hogy az ilyen emberek nem érdekelnek. :)

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-03-22, 23:59:00
Quote from: Renia on 2007-03-21, 23:40:11
Zsiga: Én jobban szeretem napokban mérni, és úgy nagy számot kapni... :) Lehet, hogy a kereszténység hülyeség, de azzal egyet értek, hogy nem kell rögtön lefeküdni a pároddal... :p (Nem, nem feltétlenül kell várni a házasságig ^^' Az sem jelent semmitsem a mai világban...)
Remélem majd 1x találkozunk :) Csak hogy elmondhasd, hogy láttál ilyet is... :p
:hail:
:)

Szerk.: Merre laksz, és mit csinálsz holnap?   :muhahah:

Member

Quote from: Selmo on 2007-03-23, 00:29:38
A Sol rendszer 3. bolygója? ::)
Szimpi neve van, te már jártál arra? :muhahah:
Quote from: Renia on 2007-03-23, 00:35:48
De aki egy ilyen emberrel kikezd az is benne van az árban...És egy icipici ésszel is könnyem meglehet formálni kedvére... :)
De aki az árban van, az miért akar egy árban úszót megformálni? Olyanná nem fogsz formálni, ami neked nem jön be, másrészt meg nem is járna vele jól.
QuoteDe még nem próbálkoztam ilyennel, Selmoval egyet értek abban, hogy az ilyen emberek nem érdekelnek. :)
Vannak esetek, amikor elvakultan beleképzelünk dolgokat a másik félbe, sajnos ezt a hibát túl sokszor követtem el... :/

Quote from: Zsiga on 2007-03-23, 00:43:41
:hail:
:)

Szerk.: Merre laksz, és mit csinálsz holnap?   :muhahah:
:lol:

Renia

Quote from: Member on 2007-03-23, 07:47:15
De aki az árban van, az miért akar egy árban úszót megformálni? Olyanná nem fogsz formálni, ami neked nem jön be, másrészt meg nem is járna vele jól.

Mert senki sem tökéletes. És egy árban úszót egy picit erősebb egyéniséggel rendelkező árban úszó simán megtud formálni a kedvére. :)

QuoteDe még nem próbálkoztam ilyennel, Selmoval egyet értek abban, hogy az ilyen emberek nem érdekelnek. :)
Vannak esetek, amikor elvakultan beleképzelünk dolgokat a másik félbe, sajnos ezt a hibát túl sokszor követtem el... :/

Igen, ismerős...Én általában túl sok bizalmat adok az embereknek... -_-
Elvakultan mást meg még nem tudtam beleképzelni senkibe sem...csak meg kell mutatnia, hogy nem olyan amilyennek látszik...
Talán azért, mert én nem tudok úgy kinézni, ahogy szeretnék...Túl sok minden van bennem, amit nem tudok megmutatni elsőre...meg sokadikra sem...*Rejtély kisasszony :D *

Quote from: Zsiga on 2007-03-23, 00:43:41
Szerk.: Merre laksz, és mit csinálsz holnap?   :muhahah:

:p

Member

Quote from: Renia on 2007-03-23, 23:43:42
Mert senki sem tökéletes. És egy árban úszót egy picit erősebb egyéniséggel rendelkező árban úszó simán megtud formálni a kedvére. :)
És ez nekünk jó? Hogy a kicsit sablon csak sablonabb lesz? :p
Igen, ismerős...Én általában túl sok bizalmat adok az embereknek... -_-
Szerintem mindannyian. Akinek van egy kis esze, az folyamatosan szkeptikus. :/
QuoteTalán azért, mert én nem tudok úgy kinézni, ahogy szeretnék...Túl sok minden van bennem, amit nem tudok megmutatni elsőre...meg sokadikra sem...*Rejtély kisasszony :D *
Na, képzelheted, hogy milyen bizalomgerjesztően nézhetek ki, főleg mostanában. :haha:

Moha

Quote from: Member on 2007-03-23, 23:52:03
Nem mindenki. Én most pont találkoztam valakivel, aki nagyon nem akar bizalmat adni senkinek sem...

.Attila

Én pl. nem előlegezek meg senkinek sem bizalmat. A bizalmat ki kell érdemelni. Persze ezt most nem úgy kell értelmezni, hogy mindenkit ellenségnek tekintek, de távol áll tőlem, hogy valakiben megbízzak, aki még nem bizonyított egyszer sem.

Renia

Quote from: Renia on 2007-03-23, 23:43:42
És ez nekünk jó? Hogy a kicsit sablon csak sablonabb lesz? :p
Annak aki az ilyeneket szereti, igen. A plázacicákra is van kereslet... :)

Na, képzelheted, hogy milyen bizalomgerjesztően nézhetek ki, főleg mostanában. :haha:
Nemnagyon (illetve nem) ismerlek, szóval nem megy túlságosan... :D

Quote from: Moha on 2007-03-24, 00:13:21
Nem mindenki. Én most pont találkoztam valakivel, aki nagyon nem akar bizalmat adni senkinek sem...
Mondjuk szerintem 2 féle bizalom van...Az egyik az, hogy elhisszük-e a másiknak azt amit mondd, a másik pedig az, hogy mi miket merünk neki elmondani.

Member

Quote from: .Attila on 2007-03-24, 00:18:39
Én pl. nem előlegezek meg senkinek sem bizalmat. A bizalmat ki kell érdemelni. Persze ezt most nem úgy kell értelmezni, hogy mindenkit ellenségnek tekintek, de távol áll tőlem, hogy valakiben megbízzak, aki még nem bizonyított egyszer sem.
Általában ez is az oka annak, hogy nemigen szoktam senkitől sem kérni semmit, akit nem ismerek annyira, mert így kisebb a csalódás.
Quote from: Renia on 2007-03-24, 00:21:31
Biztos van. Egy egészen jól nézne ki így itt a szobám csupaszabb sarkában a szobanövény mellett (akit "Olgának" hívnak :D), ha a falon lenne egy kis elszineződés, azt a sminkjéből korrigálhatnám, de amúgy meg mire jók? :)
QuoteNemnagyon (illetve nem) ismerlek, szóval nem megy túlságosan... :D
Biztosan van valami különös külső jegyem, ha a kéregetők mindig, az éppen party-ba invitáló aranyos nőneműek meg soha nem találnak meg. :haha:
QuoteMondjuk szerintem 2 féle bizalom van...Az egyik az, hogy elhisszük-e a másiknak azt amit mondd, a másik pedig az, hogy mi miket merünk neki elmondani.
Ezt a kettőt én inkább összekötném... Habár híresen képes vagyok a legutolsó senkivel is leállni bármiről beszélni. :haha:

Renia

Quote from: Member on 2007-03-24, 11:22:48
Quote from: Renia on 2007-03-24, 00:21:31
Biztos van. Egy egészen jól nézne ki így itt a szobám csupaszabb sarkában a szobanövény mellett (akit "Olgának" hívnak :D), ha a falon lenne egy kis elszineződés, azt a sminkjéből korrigálhatnám, de amúgy meg mire jók? :)
Hát...költhetsz rájuk egy csomó pénzt, mert mindig ruhát, sminket, parfümöt akarnak, meg vmi drága helyre kell vinni kajáltatni, na meg persze a sok ilyen-olyan buli, de cserébe könnyen le lehet őket fektetni...

Quote from: Member on 2007-03-24, 11:22:48
QuoteNemnagyon (illetve nem) ismerlek, szóval nem megy túlságosan... :D
Biztosan van valami különös külső jegyem, ha a kéregetők mindig, az éppen party-ba invitáló aranyos nőneműek meg soha nem találnak meg. :haha:
Hehe...kéregetők...Hozzám odajött 1, hogy van-e cigim...Azthittem, h meghalok a röhögésben, h nem is pénzt, hanem cigit kér :D (Persze csak miután elment :D )
Itt többféle lehetőség van...
1) Nem felelsz meg a mai szépségideálnak.
2) Furcsa a stílusod. Nem szeretik az emberek az olyanokat, akikről nem lehet eldönteni első ránézésre, hogy micsoda...(Bár rólam sikeresen eldöntötte már 1 öreg néni meg 1 öreg bácsi, hogy én egy teljesen lezüllött egyén vagyok...Néhányan pedig a trolin úgy néztek rám, mint 1 sátánistára...Tényleg ennyire nagy hatása lenne 1 pici kaszásos medál meg 1 kis hajfestésnek? o_O Pedig tök cuki az a medál ^_^ Namind1, ez már az én bajom..."See who I am, break through the surface.")
3) Túlzott a stílusod. Pl. hogyha rocker/metálos/egyéb ilyen vagy, akkor lehet, h úgy nézel ki mint egy sátánista, aki ránézésre tud ölni :D
4) Hm...Ezt hogymondjam..? Nem ismered fel a saját korlátaidat...? o_O Vagy valami ilyesmi...Szóval magadhoz képest sokkal jobb lányt nézel ki...(Pl. hogyha te a 10es skálán 5ös vagy, akkor ne akarj 10es csajt :) )
5) Az első 4 pontból szabadon kombinálva.
6) Egyiksem.
7) Amit kihagytam.

QuoteMondjuk szerintem 2 féle bizalom van...Az egyik az, hogy elhisszük-e a másiknak azt amit mondd, a másik pedig az, hogy mi miket merünk neki elmondani.
Ezt a kettőt én inkább összekötném... Habár híresen képes vagyok a legutolsó senkivel is leállni bármiről beszélni. :haha:
És bárkinek aki megszólít az utcán kiteregeted a magánéletedet? o_O

Member

Quote from: Renia on 2007-03-24, 11:46:00
Hát...költhetsz rájuk egy csomó pénzt, mert mindig ruhát, sminket, parfümöt akarnak, meg vmi drága helyre kell vinni kajáltatni, na meg persze a sok ilyen-olyan buli, de cserébe könnyen le lehet őket fektetni...
A két kiemelt közötti rész között nem lehet egyenlőségjelet tenni, ami itt most a "megéri"-t jelképezné. :D
-Olyan ruhát nem veszek neki, amiből kilóg a fél bele, mert (lehet, hogy maradi vagyok) gusztustalan.
-Smink/parfüm a természetesség ellentéte, ismét kilőve.
-Kajálni max a Tündérkonyhába viszem el, az olcsó, de egész korrekt a pizzájuk, továbbá 261 ft-ból egészen jól lehet lakni, persze hús nélkül. De ha leküld velem egy nagywimpi-t, abba benne vagyok. :haha:
-Buli nálam mindenki leül és filozófia mellett vedeljük a sört :D
-A szex most annyira hiányzik, mint démonnak a szenteltvíz, inkább az érintést hiányolom... :/
QuoteHehe...kéregetők...Hozzám odajött 1, hogy van-e cigim...Azthittem, h meghalok a röhögésben, h nem is pénzt, hanem cigit kér :D (Persze csak miután elment :D )
De legalább őszinte. Ha bevallja, hogy piára kell, biztosan adok, mert legalább nem próbált meg átqrni.
Quote1) Nem felelsz meg a mai szépségideálnak.
Az biztos. Bár a szépség nem relatív? :confused:
Quote2) Furcsa a stílusod. Nem szeretik az emberek az olyanokat, akikről nem lehet eldönteni első ránézésre, hogy micsoda...
Mintha csak az egyetlen középiskolából megmaradt barátomat hallanám. :lol:
Amúgy színtisztán igaz.
Quote(Bár rólam sikeresen eldöntötte már 1 öreg néni meg 1 öreg bácsi, hogy én egy teljesen lezüllött egyén vagyok...Néhányan pedig a trolin úgy néztek rám, mint 1 sátánistára...Tényleg ennyire nagy hatása lenne 1 pici kaszásos medál meg 1 kis hajfestésnek? o_O Pedig tök cuki az a medál ^_^ Namind1, ez már az én bajom..."See who I am, break through the surface.")
Leszel a feleségem? :lol:
Medálom nincs, de azt nem is illik kívül hordani, akárcsak a keresztet. :ejnye:
Quote3) Túlzott a stílusod. Pl. hogyha rocker/metálos/egyéb ilyen vagy, akkor lehet, h úgy nézel ki mint egy sátánista, aki ránézésre tud ölni :D
Nem hordok rocker/metálos/egyéb cuccokat, habár a bő nadrágokat preferrálom. És annak ellenére, hogy az vagyok, nem ölök ránézésre és másként sem. ;)
Quote4) Hm...Ezt hogymondjam..? Nem ismered fel a saját korlátaidat...? o_O Vagy valami ilyesmi...Szóval magadhoz képest sokkal jobb lányt nézel ki...(Pl. hogyha te a 10es skálán 5ös vagy, akkor ne akarj 10es csajt :) )
Mindig a létező legátlagosabbakat, akiknél még van esélye, hogy nincs senkije. Lehet, hogy pont ezért kosaraznak mindig ki, elég gyorsan leríhat, hogy el vagyok szállva a valóságtól... :/
Quote5) Az első 4 pontból szabadon kombinálva.
6) Egyiksem.
7) Amit kihagytam.
Szerintem a 5. és a 7. :D
QuoteÉs bárkinek aki megszólít az utcán kiteregeted a magánéletedet? o_O
Nem mernek megszólítani. :p
Neveket nem említve ilyeneknek, hogy "évfolyamtárs", pl. simán el merek mondani mindent. Egyrészt úgysem jegyzik meg, másrészt meg 1 vagyok neki a sok közül.

Nakedape

4) Hm...Ezt hogymondjam..? Nem ismered fel a saját korlátaidat...? o_O Vagy valami ilyesmi...Szóval magadhoz képest sokkal jobb lányt nézel ki...(Pl. hogyha te a 10es skálán 5ös vagy, akkor ne akarj 10es csajt :) )

én nemtom 10es lehet hogy nehéz de 9-es nél lejebb sose adnám:D legalábbis nekem mindeig legalább kilenceseknek tűntek :D
most vagy a mércém magas, vagy vak vagyok, vagy a az én számom is magas?!?! :D

Solid Snake

Quote from: .Attila on 2007-03-24, 00:18:39
Én pl. nem előlegezek meg senkinek sem bizalmat. A bizalmat ki kell érdemelni.

Same viewpoint here.

A bizalom olyan dolog, amit nehéz kivívni, de könnyű elveszíteni. Bár mondjuk aki ignoráns személyiség, annak úgyis mindegy.  :ejj:

Moha

Érdekes, ezt már én is kaptam a fejemhez. Pedig én is mindig az átlagos lányokat nézem meg, sőt gyakran van olyan, hogy nekem tetszik egy lány, a haverok meg ránéznek és "ugyan már! nem is szép!"
Továbbá a volt barátnőm is folyton azt mondta magáról, hogy ő csúnya... pedig szerintem igenis jól nézett ki és álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen lánynál lehet esélyem...