Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Moha on 2007-03-24, 14:50:34
Pedig én is mindig az átlagos lányokat nézem meg, sőt gyakran van olyan, hogy nekem tetszik egy lány, a haverok meg ránéznek és "ugyan már! nem is szép!"
:tezsvir:
A kedvenc címlaplányaikat meg mindig leoltottam. :haha:

Darkstar

Quote from: Member on 2007-03-24, 14:56:54
A kedvenc címlaplányaikat meg mindig leoltottam. :haha:
Ezt animetéren is gyakran tapasztaljuk. :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Renia

Quote from: Member on 2007-03-24, 13:43:17
-Buli nálam mindenki leül és filozófia mellett vedeljük a sört :D
-A szex most annyira hiányzik, mint démonnak a szenteltvíz, inkább az érintést hiányolom... :/
Hát...kinek mi a buli...a buli nálam zenével kezdődik...A sörözés az sözörés... :D
Jujj, kezdek megijedni tőled...Ilyet ír egy fiú...? o_O

Az biztos. Bár a szépség nem relatív? :confused:
De, de van egy szépségideál... :P Tudod, amit a TVben meg a filmekben nyomnak... :D
De ez megint a sodródás az árral c. dolog...Illetve csak félig...Mert aki nem is törődik ezekkel, tudatalatt az is törődik...Én is... :bruhuhu:

Quote(Bár rólam sikeresen eldöntötte már 1 öreg néni meg 1 öreg bácsi, hogy én egy teljesen lezüllött egyén vagyok...Néhányan pedig a trolin úgy néztek rám, mint 1 sátánistára...Tényleg ennyire nagy hatása lenne 1 pici kaszásos medál meg 1 kis hajfestésnek? o_O Pedig tök cuki az a medál ^_^ Namind1, ez már az én bajom..."See who I am, break through the surface.")
Leszel a feleségem? :lol:
Medálom nincs, de azt nem is illik kívül hordani, akárcsak a keresztet. :ejnye:
Ha adsz 1 MSN címet vagy felveszel akkor megbeszélhetjük a dolgot ;P
De a bőrön lógó nyakláncokat kinnt szokták hordani... :P

Nem hordok rocker/metálos/egyéb cuccokat, habár a bő nadrágokat preferrálom. És annak ellenére, hogy az vagyok, nem ölök ránézésre és másként sem. ;)
Sajnos még nekem nem sikerült a ránézésre ölés :bruhuhu:

QuoteÉrdekes, ezt már én is kaptam a fejemhez. Pedig én is mindig az átlagos lányokat nézem meg, sőt gyakran van olyan, hogy nekem tetszik egy lány, a haverok meg ránéznek és "ugyan már! nem is szép!"
Nekem nemszokták a pasi ízlésemet leszólni túl sokszor... :D Bár sok különbség van a "Nézd basszus, milyen jó pasi!" meg a "Ő a barátom..." pasik között. :) Talán azért mert a külső sokkal kevésbé fontos nálam, mint a lélek...

Tényleg, nincs itt az a srác, aki animeconon (fiú)szoknyában volt? :D Küldhetne 1 pár képet magáról, h tudjam csorgatni a nyálacskámat... :rotfl:

Member

Quote from: Renia on 2007-03-24, 15:22:39
Hát...kinek mi a buli...a buli nálam zenével kezdődik...A sörözés az sözörés... :D
A sörözés alá is lehet zenét berakni, mikor mit. Cannibal Corpse, Iron Maiden, Tekknő, esetleg Pokémon magyarul. Attól függ, hogy milyen hangulatot szeretnénk. :D
QuoteJujj, kezdek megijedni tőled...Ilyet ír egy fiú...? o_O
Ha egy lakatlan szigeten tengődsz, nagy valószínűséggel nem egy 3 emeletes esküvői eperjoghurttorta képe jelenik meg előtted, hanem valami spártaibbé (mondjuk egy párizsis szendó). Ez is körülbelül ilyen. Az már csak a csúcs, amire csak akkor lehet szükség, ha az alsó fokok már rendben vannak. Nameg a női bőrnek van valami rejtett kellemes hatása, de nem tudom, hogy mi.
De, de van egy szépségideál... :P Tudod, amit a TVben meg a filmekben nyomnak... :D
De ez megint a sodródás az árral c. dolog...Illetve csak félig...Mert aki nem is törődik ezekkel, tudatalatt az is törődik...Én is... :bruhuhu:
Hát nem is tudom... Ha a tőle való elfordulás is annak számít, akkor igen. Ha össze kellene raknom egy számomra tökéletes nőt, akkor az vékony, eléggé lapos... És vállig érő barna haja van, ami állandóan a halo-ja felé mereszkedik. :D
QuoteHa adsz 1 MSN címet vagy felveszel akkor megbeszélhetjük a dolgot ;P
Bármit, csak MSN-t ne, annál jobban már csak az iwiw-et rühellem.
QuoteDe a bőrön lógó nyakláncokat kinnt szokták hordani... :P
Lehet, mondjuk én nem is bőrösre gondoltam. ;)
QuoteSajnos még nekem nem sikerült a ránézésre ölés :bruhuhu:
Akkor próbálkozz meg az "úgy nézek rá, hogy öngyilkos lesz" módszerrel. ;)
QuoteNekem nemszokták a pasi ízlésemet leszólni túl sokszor... :D Bár sok különbség van a "Nézd basszus, milyen jó pasi!" meg a "Ő a barátom..." pasik között. :) Talán azért mert a külső sokkal kevésbé fontos nálam, mint a lélek...
Nagyon helyes.
QuoteTényleg, nincs itt az a srác, aki animeconon (fiú)szoknyában volt? :D Küldhetne 1 pár képet magáról, h tudjam csorgatni a nyálacskámat... :rotfl:
Az sem én voltam... :rolleyes:
Idén is csak vmi hülye shinigami kimono-m lesz... :/

Moha

Quote from: Member on 2007-03-24, 15:35:29
Hát nem is tudom... Ha a tőle való elfordulás is annak számít, akkor igen. Ha össze kellene raknom egy számomra tökéletes nőt, akkor az vékony, eléggé lapos... És vállig érő barna haja van, ami állandóan a halo-ja felé mereszkedik. :D
Hehe, látod én is hasonlóan vagyok. Ezek a mai szépségideálnak nevezett "midentkirakok" nagy mellű lányok inkább taszítanak. A Blikkben pl. egyenesen olyan lányok képei szoktak lenni, hogy más srácok a nyálukat csorgatják rá, nekem viszont ugyan nem kellenének... Mindazonáltal hiába van az átlagnak kifacsart hülye ízlése, ha ők vannak többen. Én asszem megmaradok a saját ideáljaim mellett.
Számomra (külsőre) ideális lány: alacsony, hosszú barna hajú, nincs nagy melle és szemüveges. :) Persze ez nem mérvadó önmagában, hiszen (szerintem) egy ember fő értéke nem a külsejében, hanem a személyiségében rejlik. Azt pedig először meg kell ismerni. És ha nem is ideális a külseje valakinek, attól még lehet nagyon jó személyisége, sőt, ez a gyakoribb.
Mindenesetre ha valaki külsőre szép, sokkal több esélye van párt találni, mert sokan nem veszik a fáradtságot, hogy az embert megismerjék. Pedig hát aki szép, az gyakran belül eléggé szegényes (üres), míg akit nem áldott meg a természet vonzó külsővel, annak sokszor a belső értékei azok, amikkel hódítani tud. A baj csak az, hogy az ilyen embereknek a mai rohanó, csak a külsőségekkel foglalkozó, felületes világban bizony nagyon nehéz dolga van... :frown:

Member

Az ember orbitális hibája, hogy külsőleg ítél... De mivel ezzel sokan tisztában vannak, mindent kiraknak, innentől lehet tudni, hogy belül mi lehet. :D
(Néha komolyan elgondolkozom, hogy néhányaknak mi járhat a fejében, amikor az ablakon kibámul :rolleyes: )

Ja, igen, azt elfelejtettem leírni, hogy nekem nem negatívum, ha valaki nálam két fejjel alacsonyabb, sőt. :D

Renia

QuoteHát...kinek mi a buli...a buli nálam zenével kezdődik...A sörözés az sözörés... :D
A sörözés alá is lehet zenét berakni, mikor mit. Cannibal Corpse, Iron Maiden, Tekknő, esetleg Pokémon magyarul. Attól függ, hogy milyen hangulatot szeretnénk. :D
Mármint a zene mellé tánc/pogó... :)
De amúgy Iron Maiden+Pokémon akkormár :D A többit kihagynám :D

Pedig hát aki szép, az gyakran belül eléggé szegényes (üres), míg akit nem áldott meg a természet vonzó külsővel, annak sokszor a belső értékei azok, amikkel hódítani tud.
Most megnyugtattál 1 picit, mivel én sem a szépségideálnak nem vagyok jó, se a ti álomnőiteknek... :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:

Member

Quote from: Renia on 2007-03-24, 16:07:25
Mármint a zene mellé tánc/pogó... :)
Azt én is szeretem, amíg nem kapok egy "állbaverés+lábletaposó" kombót. :D
Volt, hogy a két szobatársammal átrendeztük a dohányzót és úgy küldtük... :lul:
Most megnyugtattál 1 picit, mivel én sem a szépségideálnak nem vagyok jó, se a ti álomnőiteknek... :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:
Nekem mindig a legutolsó szerelmem dönti el a szépségideálomat, van lehetőség korrekcióra... :rolleyes:
Vagy nincs kedved életed végéig cosplay-elni? :D

Rounin

Álmaim nőit vagy megerőszakolom, vagy ők engem.. szerintem ennek örülj :F

Darkstar

Nekem meg pont az a problémám, hogy mind külső, mind belső tulajdonságok terén vannak elvárásaim, és sajnos mindkettőnek egyszerre igen kevés lány felel meg (leginkább belső téren). Nézhet ki valaki akármilyen jól, ezt egyből lerombolja, ha pl dohányzik (számomra vmi miatt ritka taszító, ha egy lány szájából lóg ki a cigi), káromkodik (feleslegesen és túl gyakran - tegnap pl a villamoson láttam egy egész helyes csajt, aki a bazdmeget kötőszóként használta...). És még sok ilyen van. Nehéz az élet...  :redface:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: Member on 2007-03-24, 16:06:50
Ja, igen, azt elfelejtettem leírni, hogy nekem nem negatívum, ha valaki nálam két fejjel alacsonyabb, sőt. :D
Hát, az én 172 centis magasságommal, ha valaki nálam 2 fejjel alacsonyabb, az jó eséllyel még igencsak fiatal... :hopp:
Ellenben én is inkább a nálam alacsonyabb (mondjuk olyan 160 körüli) lányokat nézem meg...

Quote from: Rounin on 2007-03-24, 16:10:56

Baka! :haha:

Renia

Vagy nincs kedved életed végéig cosplay-elni? :D
Nem, szeretem a saját álarcomat hordani...Bááár...Suiseiseki lehetek ruhailag? :D

Mert? :D Megakarlak erőszakolni? :D Vagy te engem? o_O

Rounin

Quote from: Renia on 2007-03-24, 16:20:48
Mert? :D Megakarlak erőszakolni? :D Vagy te engem? o_O

Amint álmodok rólad, kiderül :D

Moha: tudom^^'

Draconire

Member

Quote from: Moha on 2007-03-24, 16:19:05
Hát, az én 172 centis magasságommal, ha valaki nálam 2 fejjel alacsonyabb, az jó eséllyel még igencsak fiatal... :hopp:
Egyszer majd csak felnő, addig no rape. ;)

Ezen jót röhögtem... :lol: Akkor te az álmod sárkányasszonyait komálod? :D
Nem, szeretem a saját álarcomat hordani...Bááár...Suiseiseki lehetek ruhailag? :D
Szeressük az ilyen apáca+házvezetőnő ruha kombót. :D
De nekem akkoris az örök kedvenc... :redface:

Renia

Quote from: Member on 2007-03-24, 16:25:36
De nekem akkoris az örök kedvenc... :redface:
Egyszerű...és fehér...Kihagynám ^^'

Quote from: Gmer on 2007-03-24, 16:24:48
Suiseiseki lehetek ruhailag? :D
gmer@freemail.hu -msn címem, ha érdekel ^_^
Ez csak akkorra vonatkozik, hogyha Suiseiseki leszek? :D

Rounin

Quote from: Member on 2007-03-24, 16:25:36
Ezen jót röhögtem... :lol: Akkor te az álmod sárkányasszonyait komálod? :D

A "sárkányasszony" egyedi volt és különben is ember alakban mászott rám ;P

Mellesleg ami álmomban történik, az nem feltétlenül preferenciám irl is :angyali:

kikuchiyo

Úgy tűnik nékem, hogy a topik címe nem fedi teljesen az itt folyó tevékenységet... javaslom, változtassuk meg: Párkapcsolatok, avagy "Ismerkedjünk az ellenkező nem képviselőivel!"  :3x3:

Failure is the default option

Member

Quote from: Renia on 2007-03-24, 16:29:01
Miért kellene szegénynek bonyolultnak lennie? :confused: Egyszerű és angyali. :angyali:
Felőlem lehetsz az avád is, szeressük wattát. :D

Rounin

Quote from: kikuchiyo on 2007-03-24, 16:33:05
Úgy tűnik nékem, hogy a topik címe nem fedi teljesen az itt folyó tevékenységet... javaslom, változtassuk meg: Párkapcsolatok, avagy "Ismerkedjünk az ellenkező nem képviselőivel!"  :3x3:

Erkölcsileg támogatom. Bár a nagyon lol 2 (vagy 3?) címet is megadnám neki.

Member

Ez kb. olyan volt, mint amikor a disco-ba berontva ledurrantod a DJ-t. :rolleyes:

Draconire

Ez csak akkorra vonatkozik, hogyha Suiseiseki leszek? :D
Lehetsz Suigintou is :P

Ramiz

Szerintem meg élesszük fel Rounin Lovetalk topikját. :muhahah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Ramiz on 2007-03-24, 17:09:04
Szerintem meg élesszük fel Rounin Lovetalk topikját. :muhahah:

NEEEM!! Nem azért töröltettem!!! :Eztneked: :haha:

Ramiz

Quote from: Rounin on 2007-03-24, 17:11:01
NEEEM!! Nem azért töröltettem!!! :Eztneked: :haha:
Miért, először én is utáltam, de aztán teljesen megszoktam & megszerettem azt a stílust... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Renia

Quote from: Member on 2007-03-24, 16:33:39
Miért kellene szegénynek bonyolultnak lennie? :confused: Egyszerű és angyali. :angyali:
Felőlem lehetsz az avád is, szeressük wattát. :D
Mert én is bonyolult vagyok...
Ő pedig Wanta és nem watta :p

Őőő...Nah, hogy ne térjünk el a témától...illetve félig-meddig...:
Szerintetek van fiú-lány barátság?

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-03-24, 17:23:48
Van. :)

Member

Na neeee, elírtam a kedvenc kutyanevemet... :bruhuhu:

A kérdésedet már jópárszor feltettük, sztem elvben lehet, gyakorlatban viszont nem megy.

Ramiz

Hányszor fogjuk még ezt a témát megbeszélni!??! Nem lehet úgy random a topik 62 oldala közül bármelyikre rákattintani, hogy ez a téma ne legyen rajta... :lol: :muhahah: :__devil:

Nakedape

Quote from: Renia on 2007-03-24, 17:23:48

előtte vagy utána? :__devil:  :D
http://www.youtube.com/watch?v=-bm0l_yejxc

amúgy asszem már volt kérdés, s amúgy pedig szerintem sokszor nehéz lehet , de azért lehet
Ramiz persze, de ha nem kérdeznék meg sokszor nem mondhatnánk soha okosakat:D

az meg mégis értelmetlen hogy lehte-e közös tamagocsitemető részvény opciója két külön nemű embernek.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution