Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 23:43:32
ha egyik este egy buliban odajönne egy csaj hogy le akar feküdni velem de semmi több, akkor jó eséllyel nemet mondanék
Hát, én nem tudom, mit tennék ilyen helyzetben...
... de feltételezném, hogy a leányzó többet ivott a kelleténél és/vagy összetéveszt valakivel, mert nincs olyan lány, akinek ennyire bejönnék, ha józan.
Persze ha eléggé határozott lenne az illető fellépése, akkor valószínű nem tudnék kitérni előle... de a dolognak a vége jó eséllyel egy hatalmas adag bénázás lenne, miután úgyis faképnél hagyna a leányzó... :hopp:

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 23:19:09
Quote from: Moha on 2007-03-25, 23:01:19
Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 22:49:47
lassan kezdek kinőni a dugjunk meg minden csajt korszakból
Én meg bele se nőttem!  :haha:
Mi értelme van az ilyen hozzáállásnak? Szerintem semmi!
Szerintem hozzátartozik a fiatalsághoz, mint még sok más értelmetlen de jó hülyeség. :)
Ha meg esetleg problémád van azzal hogy szép lányokkal feküdj le, akkor ajánlom figyelmedbe ezt:
[spoiler=NSFW, durva, gusztustalan, beteg, csak saját felelősségre]Én szóltam...[/spoiler]
Vannak akik nem bírnak/nem akarnak 1 olyan lányt megdugni akit nem is ismernek...
Ezt a linket pedig kikérem minden normális férfi nevében!

Quote from: Selmo on 2007-03-25, 23:45:15
Quote from: Renia on 2007-03-25, 23:35:36
Nemis...alapszint a haverokhoz/barátokhoz csak annyi, hogy ápolt legyen...Azért hogyha valakit a páromnak szeretnék kell, hogy legyen benne valami ami megfog...Illetve hogy ne hányjam el magamat, amikor ránézek :D
Nem kell annyit inni. :angyali:
Ezt most egy olyan embernek mondtad, aki még sosem volt részeg és sosem hányt piától... :)

Selmo

Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 23:53:13
Miért? :)
Aki nem fekszik össze egy lánnyal az első szóra, az szerintük buzi? :eek:

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Végig olvastam az egészet. Szép termés, voltak benne érdekes dolgok :) De asszem nem szólok hozzá most :D

Abban is igazad van hogy egy ilyen kapcsolat nem épp minőségi, éppen ezért nem erőltetem, ha egyik este egy buliban odajönne egy csaj hogy le akar feküdni velem de semmi több, akkor jó eséllyel nemet mondanék (aztán másnap jó eséllyel megkapnám a homo.com-os linkemet minden ismerősömtől...  :D)
Hozám sose jön oda buliban semmilyen csaj, pedig én simán benne lennék, komoly kapcsolat most úgysem kell  :haha:

arianrhod

Quote from: sirtomi on 2007-03-26, 11:11:06
Abban is igazad van hogy egy ilyen kapcsolat nem épp minőségi, éppen ezért nem erőltetem, ha egyik este egy buliban odajönne egy csaj hogy le akar feküdni velem de semmi több, akkor jó eséllyel nemet mondanék (aztán másnap jó eséllyel megkapnám a homo.com-os linkemet minden ismerősömtől...  :D)
Hozám sose jön oda buliban semmilyen csaj, pedig én simán benne lennék, komoly kapcsolat most úgysem kell  :haha:

Erre csak annyit,hogy gratulálok.

Gregory

Nemis...alapszint a haverokhoz/barátokhoz csak annyi, hogy ápolt legyen...Azért hogyha valakit a páromnak szeretnék kell, hogy legyen benne valami ami megfog...Illetve hogy ne hányjam el magamat, amikor ránézek :D
Vagy éppen még többet, h ne attól hányja el magát, h ránéz.   :D

sirtomi

Quote from: arianrhod on 2007-03-26, 11:43:23

Erre csak annyit,hogy gratulálok.
Jóvanna! Hétvégén megint alakítottam, adtam magam és nem jártam sikerrel :p Úgyhogy most tök jó a hangulato megint :D

teraflare

Úristen, 3 órába telt mire elolvastam az utolsó postom óta a hozzászólásokat... :muhahah:

Member

Quote from: Zsiga on 2007-03-25, 23:19:09
[spoiler=NSFW, durva, gusztustalan, beteg, csak saját felelősségre]Én szóltam...[/spoiler]
Ezt nekem is elküldték, kicsit meglepődtem anno. :)
Quote from: Moha on 2007-03-25, 23:21:42
Mellesleg nektek nem szokott olyan gondolatotok támadni, hogy "én sokkal jobb vagyok, mint az a srác... neki mégis van egy normális csaja... mit tud, amit én nem?" ?
Amikor el vagyok keseredve, én nálam is bekattan az ego. :haha:
Most nekem őszintén egyikhez sincs kedvem. Hagyjon mindenki békén, aki csak fájdalmat tud okozni. :)

Zsiga

Quote from: Member on 2007-03-26, 19:35:40
Quote from: Moha on 2007-03-25, 23:21:42
Mellesleg nektek nem szokott olyan gondolatotok támadni, hogy "én sokkal jobb vagyok, mint az a srác... neki mégis van egy normális csaja... mit tud, amit én nem?" ?
Amikor el vagyok keseredve, én nálam is bekattan az ego. :haha:
Hát inkább ego mint emo... ;)

Most nekem őszintén egyikhez sincs kedvem. Hagyjon mindenki békén, aki csak fájdalmat tud okozni. :)
Ha nem tud beszélni nem tud megbántani...  :muhahah:
Come to the Dark Side, Luke!  :Kiraly:

Member

Quote from: Zsiga on 2007-03-26, 19:45:53
Hát inkább ego mint emo... ;)
Az ego-bekattanást általában emo-bekattanás előzi meg, előbbi menti meg szerencsétlen lelkemet. :)
Nem, nem itatok le senkit addig. :haha:
QuoteCome to the Dark Side, Luke!  :Kiraly:
Nem is tudom, aki aranyos, azzal mást szeretnék, aki meg nem, azzal semmit. Bonyolult az élet... :/

Renia

Quote from: Gregory on 2007-03-26, 11:59:54
Vagy éppen még többet, h ne attól hányja el magát, h ránéz.   :D
:lul:

Quote from: Member on 2007-03-26, 19:35:40
Így azt sem fogod megtalálni, aki örömet fog okozni...

Dehogynem...Attól még láthatod másik sráccal :p Meg írni is tud... :p

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2007-03-26, 19:52:49

Elég, ha tele van a szája.  :muhahah:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Renia

Quote from: Dreamcleaver on 2007-03-26, 23:01:24

Miért van olyan érzésem, h nem étteremben vacsorozásra gondoltál?  :hehe:

Dreamcleaver

Quote from: Renia on 2007-03-26, 23:06:19

1. Mert piszkos a fantáziád.  :D
2. Mert nem ismersz. Én gentleman vagyok.  :muhahah:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Renia

Quote from: Dreamcleaver on 2007-03-26, 23:12:34
Quote from: Renia on 2007-03-26, 23:06:19

1. Mert piszkos a fantáziád.  :D
2. Mert nem ismersz. Én gentleman vagyok.  :muhahah:
És miért gondoltam, hogy ilyesmit fogsz mondani....? :D

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-03-26, 22:43:35
Dehogynem...Attól még láthatod másik sráccal :p Meg írni is tud... :p
Látom Membernek se esett le meg neked se. A mondat értelmezésekor ugyanis elfelejtitek azt az apróságot hogy egy /b/tard írta... :D
Arra céloztam hogy még nem tud beszélni...  ;)

Raggie

Quote from: Zsiga on 2007-03-26, 23:45:01
Jujj... néha napján benézek ebbe a topicba és itt is csak ilyen perverzekkel lehet találkozni! ÁÁÁááá! :muhahah:
azért majd küld át a képeket! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Fúj! Pedofil állat!  :__devil:

Amúgy az emo-val mi a bajotok? Szerintem időnként mindenkivel előfordul (kivéve persze... a.: a mázlistákkal, akik mindig fel tudják szedni a kiszemelt nőt b.: a lelketlen mocskokkal, akiknek mindegy, csak luk legyen)

Renia

Quote from: Moha on 2007-03-27, 00:44:32
Amúgy az emo-val mi a bajotok? Szerintem időnként mindenkivel előfordul (kivéve persze... a.: a mázlistákkal, akik mindig fel tudják szedni a kiszemelt nőt b.: a lelketlen mocskokkal, akiknek mindegy, csak luk legyen)
Nekem spec. semmi. Talán azért mert nem találkoztam emo emberkékkel még. :D (De asszem szerencsés vok :D )
Illetve 1 van...MILYEN MÁR AZ HOGY EGY FIÚ RÓZSASZÍN TINCSET FEST A HAJÁBA???? (Mondjuk a lányoknál sem túl szerencsés...)
(Illetve ha a rózsaszín-fekete színkeverékes (mármint ruhailag/kiegészítőileg) emberek is emok, akkor őket sem szeretem. Miért? Teljesen ugyanolyanok, mint a plázacicák, csak más színű a ruhájuk...)

Ja meg mégegy...:Teljesen értelmetlennek tartom az érfelvágást. Most valaki vagy legyen öngyilkos, vagy ne.(Bár inkább ne, mert az öngyilkosságot is eléggé elítélem...) De ez a szép csíkosra megcsinálom a kezemet c. dolog hülyeség...(És általában nem szokott semmitse megoldani...)

Zsiga

Quote from: Moha on 2007-03-27, 00:44:32
Fúj! Pedofil állat!  :__devil:

:P

Persze, időnként előfordul, rövid ideig. ;)

Dreamcleaver

Ez most nekem sem esett le. Még van számomra remény!!!  :rotfl:

Emokat én sem értem. Ha már minden cérna szakad inkább másoknak okoznék fájdalmat, mint magamnak. I share my pain with the World!  :haha:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

noriko

Quote from: Rounin on 2007-03-25, 22:49:56Uragirimono? Ano... sore wa nan desu?
áruló desu yo.  :haha:

Húgom felhívott a múltkor, hogy látott a buszon egy srácot, akinek az volt a táskájára hímezve/valmiből kirakva/whatever, hogy EMO, és ő erre hangosan elröhögte magát.
Vagyis az ilyenszintű emo, ami a külön stílust jelöli, az azért más, mint az a fajta depi, ami mindenkivel "időnként előfordul"...ugye? ;)
"I wish I could, but I don't want to."

Solid Snake

Quote from: noriko on 2007-03-27, 05:32:14
Vagyis az ilyenszintű emo, ami a külön stílust jelöli, az azért más, mint az a fajta depi, ami mindenkivel "időnként előfordul"...ugye? ;)

Valóban más. Bár aki már nyíltan is felvállalja emo-ságát, akkor azzal már gondok vannak.  :ejj:

Renia

Quote from: SolidSnakeGH on 2007-03-27, 11:32:49
Quote from: noriko on 2007-03-27, 05:32:14
Valóban más. Bár aki már nyíltan is felvállalja emo-ságát, akkor azzal már gondok vannak.  :ejj:
Szerintem nincs különösebb. Ez van. Kezd divat lenni a rockzene, a plázacicák Britney helyett már Tokio hotel b*zik, és ebből alakulnak ki az ilyen emo-sok meg műrockerek... :ejj:

Eberinu

Korcs világban élünk  :) Már ott tartunk hogy bizonyos zenecsatornán tokio hotel hétvége lesz....Remélem nem jönnek a Szigetre, mert elsüllyesztem őket >:)

tanshin

Mi a baj a plázacicákkal? ??? sztem nem gond hogy vki rózsaszínt is felvesz....
"Close your eyes...  ...can you see, what I can see?"

Rounin

Quote from: tanshin on 2007-03-27, 16:31:07
Mi a baj a plázacicákkal? ??? sztem nem gond hogy vki rózsaszínt is felvesz....

A plázacica agyával van a baj, nem a rózsaszínnel :D.

Member

Quote from: Renia on 2007-03-26, 22:43:35
Így azt sem fogod megtalálni, aki örömet fog okozni...
Olyan nincs, sztereotipikus bunkó vagyok és szerintem mind csak bántani akartok! :hehe:
Egek, ma az a "csaj", aki anno 5 évesen találkozott egy kamionnal és "kicsit" zizi lett, amikor vártunk a 2-es buszra, átkarolta a karom... Kezdek félni tőle, eddig lesüllyedni már nem fogok... :ejj:

Ezzel az divat-EMO mókával kezdeni kéne már vmit, egyáltalán gyilkosságnak számít, ha leöljük őket? :haha:

Selmo

Quote from: Member on 2007-03-27, 17:00:23
Ezzel az divat-EMO mókával kezdeni kéne már vmit, egyáltalán gyilkosságnak számít, ha leöljük őket? :haha:
Nem, csak megszabadítjuk őket a szenvedésüktől.

A tökéletesség unalmas.