Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 22:37:12
Quote from: Renia on 2007-04-02, 22:24:12
Keress értelmes lányokat :P
Akkor az első csak hisztis. Van ilyen. Hagyd egy hétig, addig lenyugszik :) A másikkal meg beszéljétek meg a dolgot. :p
És mégis merre keressek értelmes lányokat?  :confused: (Szerk.: Olyan lány nem létezik aki agyilag és külsőre is normális, tetszem neki, és nem foglalt.)
Szólok hha találtam hasonló tulajdonságokkal rendelkező fiút...Valahol arra lesznek. :)

Kvikveg

Zsiga, te szenya erzeketlen taplohohoooo, bruhuhuuuu...  :bruhuhu: :morci:
:haha:
Amugy nem tudom, ha kulonosebb oka amugy nincs, most meg front se volt. Bar fene tudja, enrajtam is kitort most az agresszio... helyett az enyhe depi, hagyjanakbeken a munkahellyel es a buzlo bkv-val kombinalva.
De vegre eljutottam a bankig, interhost, there goes the money. Jobb keson, mint soha, ehhe-ehhe.

Amugy a wcmosas megoldasa a kulon wc volt, szerencsere van tobb a hazban.

En a szobamba semmi ragacsosat/kaja, stb nem viszek altalaban, max innivalot v sutit es tudok vigyazni, szoval a porral van csak gond, meg a macskaszorrel az agytakaron.

Az agy-PC-ajto utvonalat uresen tartom, ezen harom es teraszajto-egyben-egyetlen-nyilas-a-kulvilagra utvonalat meg az allatok miatt muszaj tisztan tartani, kulonben dolborul minden. A kaktuszaim neha meg igy is egy hevesebb pillanatban. Plusz hetente van porszivozas-felmosas, mert az allatok miatt egyszeruen muszaj. Viszont a multkor beneztem a polcaim moge. Horror. Porcicak stb. :eek: Meg a tetejukon por dogivel. De honnan van ennyi??! Nem is a varosban lakom!!!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Renia

Quote from: Kvikveg on 2007-04-02, 22:58:09
Viszont a multkor beneztem a polcaim moge. Horror. Porcicak stb. :eek:
"...az allatok miatt egyszeruen muszaj..."
Ha nemlennének porcicák, kivel játszanának a cicáid? :)

Zsiga

Quote from: kisvirag on 2007-04-02, 22:47:45
de ha gyoker volt, akkor az nem hisztihullam miatt volt, nem?
akkor mar csak egy lany maradt, ergo nincs is semmi "problema" hisz idonkent mindenkivel elofordult.
Egyebkent  szabad megkerdezni h mivel volt gyoker? (kivancsisag rulzik)
Nemtom miért volt gyökér, ha érteném a nőket nem a neten lógnék este tízkor... ;)
A második mondatot nem értem.  :redface:
Kérdezni szabad, válaszolni sajnos nem fogok, elég érzékeny pontomon bántott meg ahhoz hogy így nyilvánosan meséljek róla. ;)

Renia : Köszi.  :tezsvir:

Kviki : Rajtam is egy kis 'televan a tököm mindennel, dögöljön meg az egész kib***** világ' depi jött ki, de kezd már elegem lenni belőle, itt az ideje elmenni jól beb@szni és összeverni az első embert aki csúnyán néz rám. :D

A porcicáról jut eszembe, a hétvégén vettük a legújabb családtagot, Bélát. Béla egy intelligens robotporszívó. És nagyon nagy arc, leültem a nappaliba nézni ahogy dolgozik és betegre röhögtem magam amikor a koszérzékelő szenzorát felizgatta egy hangya, Béla meg úgy vetette rá magát mint Darkstar a Strikers ep1-re.  :lul:

.Attila

Csak nem szombaton és vasárnap tört rátok a depi?

Zsiga

Quote from: .Attila on 2007-04-02, 23:09:27
Csak nem szombaton és vasárnap tört rátok a depi?
Csütörtök, de én az influenzát is mindig két nappal korábban elkapom. :)

kisvirag

en most hetvegen szerencsere katz ittlete miatt hanyagoltam a temat, bar vasarnap este hazafele vonatuton en is megzuhantam kicsit :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Renia

Nekem nem volt semmi bajom...Csak sok-sok animét néztem vasárnap, ahhoz volt kedvem :)

Member

Szombaton hülye családtagok idegeltek közös zabálás + pofavizit környezetben, 1.-jén meg rá kellett döbbennem, hogy sikerült leszednem egy élvezhetetlen yuri-t, ettől bizony tényleg sz@r kedvem lett... :/
A depi most inkább olyan általános, de látom, Zsiga már ismeri rá az egyetlen jóírt. :D

Moha

Quote from: Renia on 2007-04-02, 20:38:36
Van nálad ajtó-gép-ágy háromszög? :bruhuhu: Nekem a 2x4m-es szobám
Nekem meg 320cm X 175cm a szobám... Én nyertem! :hopp: Keresztbe állva és a két kezemet kinyújtva lazán megérintem mindkét falat...
Mondjuk én direkt összecsukható ágyat vettem (és 2 személyest, mert ugye a remény örökéletű  :muhahah: ) és a polcom is félig a falba van süllyesztve és így nekem is elfér a táncszőnyeg. Pláne mert az íróasztalom is méretre csináltattam.
Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 21:43:48
Tahó vagyok, ez van, az úriemberség sajnos kiment a divatból. :)
Hát sajnos, de nem mindenki lesz emiatt bunkó. De az meg is szívja... mint pl én...
Btw, én nem tapasztaltam különösebb változást nőismerőseimben... ugyanolyan titokzatosak és érthetetlenek, mint eddig :D
Mutass be párnak, légyszi! Mert nekem úgy tűnik, az ilyen manapság veszélyeztetett faj... Ha egyáltalán nem halt még ki  :3x3:
Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 22:37:12
(Szerk.: Olyan lány nem létezik aki agyilag és külsőre is normális, tetszem neki, és nem foglalt.)
Sokat akar a szarka... :hopp:
Quote from: Renia on 2007-04-02, 22:57:15
Szólok hha találtam hasonló tulajdonságokkal rendelkező fiút...Valahol arra lesznek. :)
Nem hinném, a normálisabb lányok általában totál taplókkal szoktak lenni...

Member

Quote from: Moha on 2007-04-03, 00:11:03
Mutass be párnak, légyszi! Mert nekem úgy tűnik, az ilyen manapság veszélyeztetett faj... Ha egyáltalán nem halt még ki  :3x3:
Úgy tudom, hogy építettek maguknak valami föld alatti várost, hogy a fenti idióták ne rontsák meg őket és várják, hogy a fentiek végre kidögöljenek. :)

.Attila

Aki taplóval jön össze, az normális?

Egyébként mi ez a táncszőnyeg mánia? FFR emberek ;)

Renia

Quote...és a polcom is félig a falba van süllyesztve és így nekem is elfér a táncszőnyeg. Pláne mert az íróasztalom is méretre csináltattam.
Akinek van pénze méretre csináltatni... :p

Én se ismerek normális lányokat... :D

Aki meg taplókkal jár az nem normális...

Quote from: Member on 2007-04-03, 00:15:17
Úgy tudom, hogy építettek maguknak valami föld alatti várost, hogy a fenti idióták ne rontsák meg őket és várják, hogy a fentiek végre kidögöljenek. :)
És engem kihagytak? :bruhuhu: Pedig én külön faj vagyok... :(

Member

Quote from: Renia on 2007-04-03, 00:26:47
Én se ismerek normális lányokat... :D
Ebben hasonlítunk. :D
QuoteÉs engem kihagytak? :bruhuhu: Pedig én külön faj vagyok... :(
Az ilyen szinten kisebbségieket vagy a gumiszoba vagy a gázkamra várja manapság (sajnos). :/
Vagy ami biztosabb, hogy hacsak nem képes szűznemzésre és kereszteződésre, akkor a faj kihal, nem? :haha:

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2007-04-03, 00:19:40
Ammegmi?
Elkezdtem próbálni kitalálni, hogy mi is lehet az...
[spoiler]DDR - Dance Dance revolution - FFR?
F? "The f word?" F*ck F*ck Revolution? És az milyen?
Na jó, gondolom nem táncszőnyeg van benne, hanem egy baba. Méghozzá
egy meztelen néniről modellezett, testnyílásokkal... Na jó, a női egyenjogúság
kedvéért nekik lehet férfiről modellezett, dákóval.
Akkormost a játék: megfelelő sebességben/ritmusban, a pózokat megfelelően
váltogatva kell a babát toszni? Hmm érdekes játék...

:muhahah: lőjetekle  :muhahah:
[/spoiler]

Renia

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-04-03, 00:41:13
Quote from: .Attila on 2007-04-03, 00:19:40
:muhahah: lőjetekle  :muhahah:
Cím? :D
Ja semmi...közbe rájöttem, h nem tudlak lenőni...Vagy az FFR-es férfi változatos tud lőni? :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Renia on 2007-04-03, 00:44:39
Ja semmi...közbe rájöttem, h nem tudlak lenőni...Vagy az FFR-es férfi változatos tud lőni? :D
Ha van rá fogyasztói (ööö...) igény, megoldható - mondjuk újabb rekord elérésekor;
de ha lehet, ne avval lőj le :o
Esetleg DDR-versenyek mintájára FFR-versenyek? Talán sikeresen pályázhatunk
vele a "Japán után második legbizarabb ország" jelzőért vele

:muhahah: ajdekészvagyok  :muhahah:

kisvirag

Renia

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-04-03, 00:53:54
Quote from: Renia on 2007-04-03, 00:44:39
de ha lehet, ne avval lőj le :o
Esetleg DDR-versenyek mintájára FFR-versenyek? Talán sikeresen pályázhatunk
vele a "Japán után második legbizarabb ország" jelzőért vele

:muhahah: ajdekészvagyok  :muhahah:
Akkor mivel?  :frown:
FFR-verseny? :eek: Félek elképzelni is...Nincs elég ribi így is Mo.-n? :ejj:
Mit szedsz? :D

Rounin

Darkstar

Quote from: Rounin on 2007-04-03, 01:02:09
Oldalak óta az ő postja volt a legértelmesebb. ;)
És Rou-chan 8 szóval (meg egy ponttal és smiley-val) megint leoltotta a fél fórumot.  :hopp:
BTW :tezsvir:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

Quote from: Rounin on 2007-04-03, 01:02:09
Quote from: kisvirag on 2007-04-03, 00:55:10
menj inkabb dolgodra :P

Oldalak óta az ő postja volt a legértelmesebb. ;)
attol meg OTben ott "nyavajog" hogy hatarido, es h mar megy is vissza XD

Kuroi Tenshi

Quote from: kisvirag on 2007-04-03, 00:55:10
menj inkabb dolgodra :P
mentem is:
Szabadalmi eljárás a FFR játékra... :D

Amúgy neten vannak az elolvasandó tanulmányok, csak egy idő után elszáll a
pumpa, és akkor ablakot váltok :)

Rounin

Quote from: kisvirag on 2007-04-03, 01:21:18
attol meg OTben ott "nyavajog" hogy hatarido, es h mar megy is vissza XD

Mindenki jobban járt így. Vita lezárva :angyali: :lazza:

Moha

Most a srácoktól kérdeznék valamit (lányok meg megmondhatják, hogy mit szürnek le a válaszból).
Szóval ha egy lány (akit teszem azt fel akartok csípni) megkérdezi, hogy
- Te mindig őszinte vagy (hozzám) ?
Mit válaszolnátok? :)

Rounin

Quote from: Moha on 2007-04-03, 01:45:07
Most a srácoktól kérdeznék valamit (lányok meg megmondhatják, hogy mit szürnek le a válaszból).

"- Amennyire hinni szeretnéd."

Bár mindenkinek valami ilyet mondanék, szóval mindegy :D.

Selmo

Quote from: Moha on 2007-04-03, 01:45:07

- Senki sem őszinte mindig, de mi okom lenne hazudni neked?
(Hja tudom, mocsok módon visszapaszoltam a kérdést, de ha válasz egy "nemtudom", akkor máris irányítom a beszélgetést. :P Ha pedig egyéb, akkor valoszínűleg valami magyarázat, pl. nehezen bízik meg az emberekben, megbántották stb.)

A tökéletesség unalmas.