Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Selmo

Quote from: Rounin on 2007-04-24, 11:14:52
Neked melyik mappában vannak? :angyali:
A nem elérhető partnerek (39) alatt. :D Nem mappázok.

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Quote from: Selmo on 2007-04-24, 11:16:14
Quote from: Rounin on 2007-04-24, 11:14:52
Neked melyik mappában vannak? :angyali:
A nem elérhető partnerek (39) alatt. :D Nem mappázok.

Csak nem blockoltak? :lul:

Solid Snake

Quote from: Rounin on 2007-04-24, 11:17:49
Csak nem blockoltak? :lul:

Or banned.  :lazza:

Engem speciel az osztálytársném tiltott le, mert lényegében le-"no comment"-eltem a LOL képet a hőn szeretett barátjáról (Persze semmi időm nem volt arra, hogy kimagyarázzam az elvont, átvitt értelmű poénomat - azonnali hatályú bann volt). Szóval tipikus példa, hogy az "aranyos, szelíd, otthonülős, szimpatikus" lánykák is milyen  :wtf: reagálásokkal rendelkeznek néha (pláne ha a mindenható bálványukra teszel egy kis gunyoros megjegyzést :P).

Gregory

Quote from: Solid Snake on 2007-04-24, 21:14:43
Engem speciel az osztálytársném tiltott le, mert lényegében le-"no comment"-eltem a LOL képet a hőn szeretett barátjáról (Persze semmi időm nem volt arra, hogy kimagyarázzam az elvont, átvitt értelmű poénomat - azonnali hatályú bann volt). Szóval tipikus példa, hogy az "aranyos, szelíd, otthonülős, szimpatikus" lánykák is milyen  :wtf: reagálásokkal rendelkeznek néha (pláne ha a mindenható bálványukra teszel egy kis gunyoros megjegyzést :P).
Én is voltam már ilyen helyzetben. Az én [volt]osztálytársam se vette a "poént", és elkezdte komolyan magyarázni, h mekkora egy isten a csávesz, így nem ő banolt engem, hanem én őt... Mondjuk az tény, h nem volt annyira aranyos se, meg annyira szimpatikus se....

Solid Snake

Ilyenkor ugrik eszembe egy idézet: "Don't worry about it, Ted. Save the world instead."  :lazza:

Selmo

Nem tiltottam le senkit, de van vagy tucatnyi ember, akiket töröltem, mert nem beszéltünk 1 éve...

A tökéletesség unalmas.

Dreamcleaver

Én olyan vagyok, hogyha valakivel 2 éve nem beszéltem, akkor is ugyanott veszem fel a fonalat. Mondjuk az én időérzékem az spéci. Számomra 1 hónap az olyan kb mintha tegnap beszéltem volna az illetővel.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Moha

Nos, látom, ismét belelendültetek. :)
Akkor én is kifejtem az álláspontomat. Szerintem a házasság igenis fontos, viszont tényleg nem szabadna elsietni. A pár hónapos együttélés valóban jó ötlet, hiszen teljesen más hetente párszor találkozni és megint más egymás mellett élni. Ugyebár úgy kijönnek a mindennapi kis ügyek és bizony kiderülhet, hogy mégsem működik olyan jól a dolog. És ekkor még - egy normális kapcsolatban - meg lehet beszélni a dolgot, vagy ha végképp nem megy, akkor inkább legyen ott vége. Mindenképpen jobb, mintha pár év házasság után jön a válás, pláne mert ha születik egy gyerek is, annak alaposan el lesz rontva az élete.

FELELŐSSÉG! Ez az, ami manapság igencsak hiányzik. Az emberek pár hónapos - egy éves kapcsolat után, fiatalon vágnak bele. Én sok esküvőt látok, sok párral találkozok apám munkája kapcsán és bizony néha megfordul a fejemben, hogy "ezek normálisak?" - pl. mikor egy 18 éves lány és egy 20 éves fiú alig egy év után házasodtak össze...
Nekem eszembe nem jutna az esküvő pár hónap után. Persze nem azt mondom, hogy egy ilyen házasság nem működhet, de nem valószínű. Minden a két emberen múlik és azon, mennyire ismerik és mennyire tudják elfogadni a másikat.

Ami az ismerkedést illeti én nem hiszem, hogy csak azok tudnának érvényesülni, akik álcázzák magukat. Az szerintem természetes, hogy az ember a másik felé a legjobb arcát akarja mutatni a kapcsolat elején, de ez nem képmutatás, hanem az ember csak elrejti a hibáit. Szerintem nincs olyan, aki nem így tenne egy kapcsolat elején. Aztán később ezek a hibák úgyis előjönnek, együttéléskor meg pláne, a kérdés az, hogy az ember képes-e a másikat ezzel együtt elfogadni.

Amúgy én is egyetértek azzal, hogy az otthonülő lányokkal lehet igazi kapcsolatot kialakítani. Ők nem az új kalandokat keresik, hanem tudnak hosszútávon gondolkodni. Persze általánosítani nem lehet, kivételek mindig vannak, de szerintem egy visszahúzódó otthonülő lány általában hosszútávú kapcsolatot keres.
Az tényleg kérdés, hogy az ilyen lányokat hogy lehet megtalálni. Szerintem leginkább társkeresőkön. Egyesek szerint aki társkeresőzik, az már "mélyre süllyedt". Szerintem nincs abban semmi. Igenis működhet! Igenis összejöhet normális kapcsolat társkeresőn is. Én már csak tudom... :D
Attila! Próbáltál már társkeresőzni?

.Attila

QuoteAmi az ismerkedést illeti én nem hiszem, hogy csak azok tudnának érvényesülni, akik álcázzák magukat. Az szerintem természetes, hogy az ember a másik felé a legjobb arcát akarja mutatni a kapcsolat elején, de ez nem képmutatás, hanem az ember csak elrejti a hibáit.

A te (és mások) őszinte stílusa, kedveskedése bejött? :_piszka: ;)
Akkor majd figyeld meg, hányan játszák a nagyfiút, nagylányt. Az ő részükről igenis képmutatás. Aztán vannak azok, akik nem ilyen szinten csinálják, de nálam az is vmilyen szinten képmutatás, hiszen nem magát adja. Felerősíti jó tulajdonságait, és próbálja elrejteni a rosszakat, tehát színészkedik, legfeljebb nem teljesen más karaktert játszik (bár utóbbiakból is van nem kevés). Aztán ezek miatt a színészkedések miatt lehet később csalódás. Kell ez? Nekem nem. Adja magát, derüljön ki az elején, ha elfogadhatóak-e a hibái/hibáim vagy sem, ne raboljuk egymást idejét és kíméljük meg előre egymás idegeit.

QuoteAttila! Próbáltál már társkeresőzni?

Nem és nem is fogok.
Egyébként is megbuknék az első szűrőn, mert nem vagyok hajlandó hazudni. Az ilyen szövegeken, mint "kedves, okos, átlagos testalkatú blabla", meg röhögök. Senki sem fogja saját magát butának és/vagy bunkónak beállítani.
Társkeresőn is el kell adnod magad, vagy hazudsz, vagy reménykedsz, hogy a hobbijaid alapján reagál vki a másik nemből. Aztán nézz körül, hány pár van, akiknek ugyanaz a hobbijuk. Ez még nagyobb lutri, mert a hobbinak nem sok köze van ahhoz, hogy összeilletek-e vagy sem.

Moha

Quote from: .Attila on 2007-04-25, 10:26:26
Nem és nem is fogok.
Sejtettem... De hát ha meg se próbálod...
QuoteEgyébként is megbuknék az első szűrőn, mert nem vagyok hajlandó hazudni. Az ilyen szövegeken, mint "kedves, okos, átlagos testalkatú blabla", meg röhögök. Senki sem fogja saját magát butának és/vagy bunkónak beállítani.
És mi van, ha az ember őszintén vállalja a hibáit? Ha nem is mindet...
Kissé negatívan látod a dolgokat azt hiszem. Úgy fest, mintha te egyáltalán nem hinnél abban, hogy léteznek még normális lányok...

Selmo

Quote from: Dreamcleaver on 2007-04-25, 02:17:10
Én olyan vagyok, hogyha valakivel 2 éve nem beszéltem, akkor is ugyanott veszem fel a fonalat. Mondjuk az én időérzékem az spéci. Számomra 1 hónap az olyan kb mintha tegnap beszéltem volna az illetővel.  :D
Ezek az illetők mondjuk olyanok voltak, hogy barát behívta konferenciába, vagy felvett és egyszer segítettem neki, szóval nem is beszéltünk 1 év alatt, így meg minek, ha eszükbe jutok, még mindig elérhetnek. (Ha nem töröltek ők is. :P)
Quote from: Moha on 2007-04-25, 08:05:14
Ami az ismerkedést illeti én nem hiszem, hogy csak azok tudnának érvényesülni, akik álcázzák magukat. Az szerintem természetes, hogy az ember a másik felé a legjobb arcát akarja mutatni a kapcsolat elején, de ez nem képmutatás, hanem az ember csak elrejti a hibáit. Szerintem nincs olyan, aki nem így tenne egy kapcsolat elején.
Pedig van, pl. én. Mindig magamat adom és a jelenlegi barátnőm pont ezért kedvelt meg, na meg azért, mert ismeretlenül is feltétel nélkül támogattam mindenben.
Quote from: Moha on 2007-04-25, 11:09:47
Nem és nem is fogok.
QuoteEgyébként is megbuknék az első szűrőn, mert nem vagyok hajlandó hazudni. Az ilyen szövegeken, mint "kedves, okos, átlagos testalkatú blabla", meg röhögök. Senki sem fogja saját magát butának és/vagy bunkónak beállítani.
Kissé negatívan látod a dolgokat azt hiszem. Úgy fest, mintha te egyáltalán nem hinnél abban, hogy léteznek még normális lányok...
Van benne igazság, manapság tényleg nagyon sokan a külsőséget nézik, és az ilyen emberekkel nem érdemes kezdeni, és egy idő után az ember kezd belefásulni, hogy a normálisat keresgélje, és amolyan majd lesz valami álláspontra helyezkedik. Így persze nehezebb ismerkedni, de talán megvan az az előnye, hogy kissé távolabbról nézve, tisztábbak lesznek a dolgok. Na és persze nem kell színészkedni

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Moha on 2007-04-25, 11:09:47
Nem és nem is fogok.

Aminek nincs értelme, arra nem pazarolok időt. És nincs szükségem arra, hogy mégjobban felidegeljem magamat a sok hülye ember miatt.

Negatívan vagy reálisan? Én nem voltam ilyen. Én ilyen lettem, köszönhetően mindannak, amit láttam és tapasztaltam. Ez az én igazságom, az én környezetemben én ezt tapasztaltam.
Normális lányok léteznek, sőt, van is egy, akinél minden stimmel, normális nézetei vannak, normálisan viselkedik, csak vhogy hiányzik a tűz ami ahhoz kéne, hogy belefogjak.

teraflare

Quote from: Selmo on 2007-04-25, 11:24:02
mert ismeretlenül is feltétel nélkül támogattam mindenben.
és főleg anyagiakban...  :__devil:  :D (nem sértés akart lenni)

Rounin

.Attila

Quote from: Rounin on 2007-04-25, 13:51:38
A te (és mások) őszinte stílusa, kedveskedése bejött? :_piszka: ;)

Ja.

vastyúk is talál szeget Akkor most hasonlítsd össze az arányokat ;)

Member

Nem szorosan idetartozik, de aki egy jót akar röhögni, olvassa el az ehavi metal hammer-ben a levelezést, az a társkereső vmi brutális. :D
Én sem fogok társkeresőzni, egy csomó felsorolt tulajdonságba, melynek igazságtartalma kétséges, nem tudok még annyira sem beleszeretni, hogy megpróbáljam.
Ha meg én adnék fel vmit és őszinte lennék, azon inkább jót röhögne mindenki.

Renia

Quote from: Moha on 2007-04-25, 08:05:14
...én is egyetértek azzal, hogy az otthonülő lányokkal lehet igazi kapcsolatot kialakítani...
Az tényleg kérdés, hogy az ilyen lányokat hogy lehet megtalálni. Szerintem leginkább társkeresőkön. Egyesek szerint aki társkeresőzik, az már "mélyre süllyedt". Szerintem nincs abban semmi. Igenis működhet! Igenis összejöhet normális kapcsolat társkeresőn is. Én már csak tudom... :D

Leginkább fórumokon lehet megtalálni őket. A chateken általában hülye plázacicák vannak, akik épp unatkoznak otthon és felmennek hülyéskedni.
A társkeresőkben meg szerintem nem is az a baj hogy "mélyre süllyedt" (bár az is), hanem az, hogy rettenetesen ERŐLTETETT.

Quote from: Member on 2007-04-25, 16:51:13
...egy csomó felsorolt tulajdonságba, melynek igazságtartalma kétséges, nem tudok még annyira sem beleszeretni, hogy megpróbáljam.
Egyetértek :)

ignus

Quote from: .Attila on 2007-04-25, 11:56:34
Normális lányok léteznek, sőt, van is egy, akinél minden stimmel, normális nézetei vannak, normálisan viselkedik, csak vhogy hiányzik a tűz ami ahhoz kéne, hogy belefogjak.

Hát de gyerünkmá!!! Ne add fel! Pasija sincs? Próbáld meg, max nem jön össze... Nehogy később megbánd!!!  :jee:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

HVp213

gomene

A sikeres párkapcsolat négy titka:

1./ Fontos, hogy olyan nőt találjunk, aki főz és takarít
2./ Fontos, hogy olyan nőt találjunk, aki sokat keres
3./ Fontos, hogy olyan nöt találjunk, aki szereti a szexet
4./ Fontos, hogy ez a 3 nő soha se találkozzon egymással!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Zsiga

Rounin

Cynical bastards. :ejj: :D

(hell, akkor most esélytelen vagyok? :bruhuhu: )

Moha

Quote from: ignus on 2007-04-26, 09:26:41
Quote from: .Attila on 2007-04-25, 11:56:34

Hát de gyerünkmá!!! Ne add fel! Pasija sincs? Próbáld meg, max nem jön össze... Nehogy később megbánd!!!  :jee:
Egyetértek! Meg kell próbálni!
Egy (normális) nőért harcolni kell! Ha az ember meg se próbálja, akkor lehet, hogy élete nőjét hagyja elmenni. Nem lehet a sült galambra várni. Igen, az ember sosem tudhatja, hogy mi sül ki az egészből, lehet, hogy nem jön össze, de attól még meg kell próbálni! Mindig vállal az ember egy kis kockázatot, de szerintem megéri!
Quote from: Zsiga on 2007-04-26, 12:42:44
Quote from: HVp213 on 2007-04-26, 11:30:33
gomene

A sikeres párkapcsolat egy titka:

FIXED
Aha... nekem van AMEX kártyám, akkor örüljek? :haha:

Darkstar

Quote from: Moha on 2007-04-26, 13:13:53

Felhívnám mindkettőtök figyelmét eme sorra:
Quotecsak vhogy hiányzik a tűz ami ahhoz kéne, hogy belefogjak.
Most akkor miért is erőltesse?  :confused: Ha valakit meg az ember igazán "vonzónak" (nem csak külsőre) talál, általában úgysem kell bíztatni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: Darkstar on 2007-04-26, 13:16:45

Quotecsak vhogy hiányzik a tűz ami ahhoz kéne, hogy belefogjak.
Most akkor miért is erőltesse?  :confused: Ha valakit meg az ember igazán "vonzónak" (nem csak külsőre) talál, általában úgysem kell bíztatni.
Ezen gondolkodom én is :)
Nekem is van olyan barátnőm, akivel jól kijövök, értelmes és kedves, de csak barát, semmi többet nem érzek, nincs semmi plusz vonzalom. Enélkül meg tök fölösleges bármit is erőltetni.

Zsiga

Ha Platinum akkor igen. ;)

Moha

Jó, hát lehet, hogy nagyon különböző emberek vesznek minket körül. Nekem speciel nincs lány barátom, soha nem is volt. Van olyan lány, akivel haverok vagyunk, de az csak haverság, nem barátság.
Quote from: Zsiga on 2007-04-26, 13:21:45
Francba! Az enyém nem Platinum, hanem Blue... :P

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2007-04-26, 13:21:45
Mennyi is most az éves kártyadíj? Olyan $400-$450 rémlik
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2007-04-26, 13:27:30
Mennyi is most az éves kártyadíj? Olyan $400-$450 rémlik
A kártyadíj csak apróság, szóba se állnak veled bizonyos (elég komoly összegű) fizetés alatt. :) Illetve de, udvariasan ajánlanak egy másik kártyát... :D

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2007-04-26, 13:34:37
A kártyadíj csak apróság, szóba se állnak veled bizonyos (elég komoly összegű) fizetés alatt. :) Illetve de, udvariasan ajánlanak egy másik kártyát... :D
Jah ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

ignus

Quote from: sirtomi on 2007-04-26, 13:20:23
Ezen gondolkodom én is :)
Nekem is van olyan barátnőm, akivel jól kijövök, értelmes és kedves, de csak barát, semmi többet nem érzek, nincs semmi plusz vonzalom. Enélkül meg tök fölösleges bármit is erőltetni.

Hát nemtom... fiú-nő barátság... szerintem nem létezik... legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Vagy ez vagy az akar többet egy idő után. Már ha olyan barátságról beszélünk, ami heti sok találkozást jelent.
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."