Magical Girl Lyrical Nanoha

Started by chilip, 2007-04-05, 12:18:00

Previous topic - Next topic

Lokids

Lol elolvastam mit írtatok, és a végére nem értettem... Aztán mikor újra szemügyre vettem, miért is javított verzió. :D :D :D
A fixes verzióhoz ezt még hozzá tenném: Only with Nanoha&Fate. :)

Darkstar

Quote from: Lokids on 2007-07-14, 12:49:17
[spoiler=?][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Quote from: Darkstar on 2007-07-14, 13:07:00
Quote from: Lokids on 2007-07-14, 12:49:17
[spoiler=?][/spoiler]

Asszem jövök neked 1-el. Hálám a síron túl is üldözni fog. :D

Zsiga

Elkezdtem nézni az első sorozatot. Első pár rész nagyon fail. :D ED mégnagyobb fail... :lul: És a f*szalakú vadászgörény... :rotfl:
Viszont már a 9. részt kezdem. :)

Cobra

Te jól belehúztál, én még csak a 4. részig jutottam tegnap :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Wait wut?
[spoiler]Ezekszerint a unison mode bárkinél működik? Bár Rein elenőrzésekor gyanús volt az a kérdés, de ezen most meglepődtem. o.O[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: Darkstar on 2007-07-15, 22:08:32
Wait wut?
upload it to somewhere plzkthx  (hiába regisztráltam, valami várakozási időt emleget vagy mit, bár végülis tudom hogy mi van a videón, de a saját szememmel szeretném látni^^)

minuszmiki

Quote from: Gmer on 2007-07-15, 22:27:17
Quote from: Darkstar on 2007-07-15, 22:08:32
Wait wut?
upload it to somewhere plzkthx  (hiába regisztráltam, valami várakozási időt emleget vagy mit, bár végülis tudom hogy mi van a videón, de a saját szememmel szeretném látni^^)
Itt találsz accountot, működnek is.

Draconire

Quote from: minuszmiki on 2007-07-15, 22:29:35
Itt találsz accountot, működnek is.
Hmm, korábban próbálgattam ezeket, nem nagyon mentek, de most bejött elsőre, thx!  :smile:

[spoiler=ep. 16 raw]SuperSaiyan Vita ftw![/spoiler]

Lokids

Ezek csak fegyverek. Ha engedélyezve van, akár egy tömbegyilkos loli kezében is működik. :)

Darkstar

Quote from: Lokids on 2007-07-15, 23:01:12
Ezek csak fegyverek. Ha engedélyezve van, akár egy tömbegyilkos loli kezében is működik. :)
Szerintem meg Rein-en műlik. Legalábbis szvsz kényszeríteni nem lehet a unison mode-ra.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Quote from: Darkstar on 2007-07-15, 23:25:33
Quote from: Lokids on 2007-07-15, 23:01:12
Szerintem meg Rein-en műlik. Legalábbis szvsz kényszeríteni nem lehet a unison mode-ra.

Én sem azt mondtam. Bá ha át tudják programozni, akár kényszeríthetni is lehetne. De Hayate a gazdája. Elvileg az ő szava számít. Az, hogy Hayate mekkora döntés szabadságot hagyott az AI-nak az már más kérdés.

Szerk: De Vita alapból a fegyver "része". Ő is csak egy program, mint Rein. Valszeg Nanoha vagy Fate nem tudná használni.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Cobra

Na túlvagyok az első két szezonon. Az első elég gyenge volt, de az A's elég jól sikerült szerintem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zsiga

Quote from: Cobra on 2007-07-19, 21:37:50
Na túlvagyok az első két szezonon. Az első elég gyenge volt, de az A's elég jól sikerült szerintem.
Kb. ugyanezt akartam írni én is. :)

Szerk.:
StrikerS ep. 1-5: Nem rossz. Fura hogy már nem lolik, de egész elviselhető. (Az 5. részben kapásból 5 nsfw SETUP meg win :angyali:, és szerencsére a srácot nem vetkőztették le... :lul:) A katonásdi engem nagyon zavar, az meg főleg hogy Hayate a főnök, meg hogy ő a legtápabb a csapatból. Ha jól emlékszem nem a Mahou Shoujo Lyrical Hayate-t kezdtem el nézni... :morci:
Az új szereplők kicsit furák, meg eddig nagyon bénának tűnnek ahhoz képest amilyenek Nanoháék voltak régebben.
Rein idegesítő, a sárkány olyan semmilyen, I want my Arf back NAO! :grrr:

kelvor

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2007-07-19, 21:47:25
A katonásdi engem nagyon zavar, az meg főleg hogy Hayate a főnök, meg hogy ő a legtápabb a csapatból. Ha jól emlékszem nem a Mahou Shoujo Lyrical Hayate-t kezdtem el nézni... :morci:
Senki nem mondta, hogy Nanoháéknak kell a legtápabbnak lenniük. :D Hayate-hoz meg pont illik a főnök szerep szvsz. (És unison módban k* jól néz ki ^^)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Quote from: Darkstar on 2007-07-20, 03:43:49
(Én unison módban k* jól néz ki ^^)

Te? Van Unison Device-od? Acca nekem is. :D

Darkstar

Még jó, hogy a ragozás nem stimmelne. Már javítom is, és nem adok. :P
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Groven

Quote from: kelvor on 2007-07-20, 03:01:39
Arf nekem is hiányzik... :morci:

Ezt akartam is kérdezni, h róla nincs info, h felbukkan, v mi lett vele?

Darkstar

Arf Chrono gyerekeit pesztrálja. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Végignéztem az összes eddig feliratozott részt. Hát, nem rossz, de az A's jobban tetszett. Mondjuk Vivio instaWIN... :D

És meg leszek kövezve, de szerintem simán van esély egy [spoiler=NSFW]Yuuno x Nanoha párosra.[/spoiler] [spoiler=Mégdurvább xD]Sőt, továbbmegyek, semmi konkrét jelét nem láttam eddig hogy reális esély lenne egy Fate x Nanoha párra. Sorry fanboyz. :D[/spoiler](in b4 gtfo, i'm obviously trolling)

minuszmiki

Quote from: Zsiga on 2007-07-21, 01:10:18
És meg leszek kövezve, de szerintem simán van esély egy [spoiler=NSFW]Yuuno x Nanoha párosra.[/spoiler] [spoiler=Mégdurvább xD]Sőt, továbbmegyek, semmi konkrét jelét nem láttam eddig hogy reális esély lenne egy Fate x Nanoha párra. Sorry fanboyz. :D[/spoiler](in b4 gtfo, i'm obviously trolling)
Fanboi is angry. Stones in hand.  :D Szépen elrejtetted ezt az utolsó sort ^^

Darkstar

[spoiler=Mégdurvább xD]Sőt, továbbmegyek, semmi konkrét jelét nem láttam eddig hogy reális esély lenne egy Fate x Nanoha párra. Sorry fanboyz. :D[/spoiler]
Obvious troll is obvious, gtfo. :D Én magamtól észre sem vettem
Reménykedni meg mindíg lehet, és a StrikerSben még mindíg több a "subtext" mint az első két szériában. :)

Mondjuk Vivio instaWIN... :D
Ezt elfelejtettem kiemelni. :tezsvir:

Utsó edit:
http://bt.yesy-fansubs.net/%5Byesy%5D_Magical_Girl_Lyrical_Nanoha_StrikerS_-_14_%5Bxvid_mp3%5D%5BDDEAA900%5D.avi.torrent
Fuck yeah  :hopp:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん