Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-03-07, 21:30:37

Previous topic - Next topic

Venom

Hoppá, hoppá! Szinte el is feledkeztem erről a sorozatról! Köszi a linket, már szedem is le.  :whoah:

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

chilip

Venom

Kellemes rész volt. Titkon azt reméltem, hogy most már végre jobb minőségben nézhetem a sorozatot, de sajnos még mindig ez a homályos cucc van. Nem értem miért.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

KeLa

Quote from: Venom on 2007-09-04, 14:15:11
Kellemes rész volt. Titkon azt reméltem, hogy most már végre jobb minőségben nézhetem a sorozatot, de sajnos még mindig ez a homályos cucc van. Nem értem miért.
Asszem azért mert csak az S^M féle raw van, más semmi (legalábbis nekem úgy tűnik) :/ (Az Animax logot meg a saját kezemmel tépném le, ha tudnám :comp:)
Meg azért reméltem h lesz egy új OP bár ebben is van néhány új dolog... mondjuk ez nem zavar annyira, a sorozat viszont ezektől függetlenül jól indul, remélem így is marad :smile:

Bishop

Én azt olvastam hogy a minőség már japánban is ilyen volt és ezt kaptam meg mindenki S^M meg a fordítócsapatok.

edit:hülyeséget beszélek,mert még nem láttam és azt hittem arra gondoltok mint az utolsó rész volt,de ez a darkos feeling a lényege ezzel nincs semmi baj. :D

Venom

Nem a darkos feelinggel van gond, azt én is imádom, viszont a képminőség ettől függetlenül nagyon gyenge. Olyan, mintha VHS-t digitalizálnának egy özönvíz előtti videólejátszóról.

Egyébként ismét nagyon jó volt a rész, szerencsére tartogattak valami újdonságot a készítők a második szériára. :) Jó, persze, nem ez a meglepetés, hanem az, hogy mit. Remélem a jövőben is tudnak majd ilyesmivel szolgálni, 1 feltétellel. Hogy nem fog a csapat összeállni valami hatalmas gigarobottá. :)

KeLa

A 6. résztől új OP lesz, egy lassabb számmal, mint ami az előző volt, de illik azokhoz az eseményekhez amik majd történni fognak később. (Nem vagyok az az anime szereplőkkel együttérző típus, de most mégis sikerült :/// )

Bishop

Hát aaz elsőn nekem nem tünt fel hogy rosz a minőség azomban a másodikon igen.
Viszont kezd érdekes lenni csak ezt a Daigo transformation-t hagyták volna ki  :wtf:
Kyoichi-nek meg kéne már egy normákis kard,nem csoda hogy megverik ha egy erős ellenfél ellen harcol akinek normállis kardja van.

Edit:ennek az openingnek a full verziójához tudna valaki linket adni?

Venom

Az átváltozás várható volt, legalábbis én szinte biztosra vettem, hogy előbb-utóbb lesz valami ilyesmi. Én speciel örülök neki, de csak addig, amíg mederben tudják tartani a dolgot. És nem lesz belőle Power Rangers jellegű összeolvadás. :)

KeLa

Quote from: Bishop on 2007-09-12, 20:12:12
Edit:ennek az openingnek a full verziójához tudna valaki linket adni?
Itt van
(reg kell oldalra - 0:00 AM a címe)

Quote from: Venom on 2007-09-12, 20:30:24
Az átváltozás várható volt, legalábbis én szinte biztosra vettem, hogy előbb-utóbb lesz valami ilyesmi. Én speciel örülök neki, de csak addig, amíg mederben tudják tartani a dolgot. És nem lesz belőle Power Rangers jellegű összeolvadás. :)
Sztem ezen mindenki végigmegy majd legalább 1x, többször nem hinném, mivel a dolog nem irányítható meg nem is szándékos az átváltozás

Venom

Szerintem rendszeresedni fog, de neked legyen igazad. :) Egyébként el tudom képzelni, hogy Hiyu kimarad az átváltozásból.

KeLa

>Ezek< lennének azok a bizonyos állatok...

Sztem valószínű h Kyouichi a sárkány, Sakurai az a főnix-szerű madár, Aoi meg a teknős (Daigo meg ugye a tigris)

Quote from: Venom on 2007-09-12, 21:03:44
Egyébként el tudom képzelni, hogy Hiyu kimarad az átváltozásból.
[spoiler=Új OP]Én is így gondolom, de az új opening nem erre utal :confused:[/spoiler]

Bishop

Csak ha Daigo lett a tigris akkor ki lesz a teknős? másra nem passzol annyira,abból lesz csak érdekes átváltozás  :eek:
Aoi sárkány,fogadok mert a szeme miatt,de az is lehet kimarad mert már az is magába egy power up, Főnixre az íjász lányt gondolom csak a név nem ugrik be

KeLa:kösz a linket,én is innen szoktam tölteni csak amikor próbáltam nem jelentkezett be,gondoltam biztos törölték az accom mert nem fizettem be semmit eddig,de az biztos hogy jót írtam be mert most is azt írtam be ami akkor.

Edit:most látom mér írtad hogy ki mi lenne.

KeLa

Quote from: Bishop on 2007-09-12, 22:03:51
KeLa:kösz a linket,én is innen szoktam tölteni csak amikor próbáltam nem jelentkezett be,gondoltam biztos törölték az accom mert nem fizettem be semmit eddig,de az biztos hogy jót írtam be mert most is azt írtam be ami akkor.
Én sem fizettem soha egy fillért sem, de nem törölték :Kiraly:

chilip

Kinn a 2. OP az ACID-tól Prayer címen (Gendou-ról szedtem le  :szemuveges: ) sztem egész jó lett első hallásra...

KeLa

Quote from: chilip on 2007-09-19, 16:02:58
Kinn a 2. OP az ACID-tól Prayer címen (Gendou-ról szedtem le  :szemuveges: ) sztem egész jó lett első hallásra...
Ha az egész opening-et nézed mégjobb... ha érdekel keress rá youtube-on, már nagyon régóta kint van a 6. rész raw.
Csak aztán állítsd le utánna, mert kapod az elég dúrva spoilereket (bár az OP is tele van vele xD)

chilip

mér nem tudták a 2. szezont ezzel kezdeni...  :ejj:

Venom

Ehh, nekem nem igazán jött be ez az új OP, az eddigi jobban tetszik. De hát ez van, én a hörgős dalokat szeretem. :)

KeLa

Quote from: chilip on 2007-09-19, 21:10:23
mér nem tudták a 2. szezont ezzel kezdeni...  :ejj:
Talán mert ennek csak a 6. résztől van értelme :smile:

KeLa

Az előbb néztem meg a 8. részt, de ilyen fordulatokra nem számítottam :eek: :eek: :eek:

Venom

Basszus, alig várom már a fansubot! Bár lassan én is eljutok oda, hogy megnézem a RAW-t, mert a nagyját megértem a dumának.

KeLa

Quote from: Venom on 2007-09-23, 02:02:21
Basszus, alig várom már a fansubot! Bár lassan én is eljutok oda, hogy megnézem a RAW-t, mert a nagyját megértem a dumának.
Sztem érdemes nekiállni, mert nem nagyon törik magukat (bár az is lehet h 4-5 részt adnak ki egyszerre)
Találtam egy blogot, ahol elég részletesen le vannak írva a részek, szal megnézem a raw-t, utánna elolvasom a rész tartalmát és többé-kevésbé minden világos. Igaz h nem olyan mint subbal nézni, de nem bírok már várni :smile:

Ha valakit érdekelne: http://blog.seiha.org/?cat=14&paged=2

chilip

nagyon jó tudni, hogy vannak sorozatok, amik tartják a szinvonalat...  :jee:

KeLa

Csak azok nézzék meg, akik látták eddig a raw-t, vagy azok akiket nem zavarja ha mindent tudnak, de semmit sem láttak ;)

[spoiler=9. rész raw]Sajnos nagyon pocsék volt a raw minősége, de kegyetlen jó rész volt :whoah:. A 7. részben már sejteni lehett h az a bizonyos négy állat valójában nem az akinek mi gondoltuk az elején, vagyis a négyesből csak Daigo van köztük, a többiek nem - a maradék három: Kisaragi, Marie (a kis démon csaj az első szezonból) és Allen (az első részből az lökött zöld kabátos fickó) - ja és még ott van köztük Hyu is, valamint Aoi speckó képessége a Bodhisattva Eye :whoah:  :whoah:
Na és persze ha ez még nem lenne elég, felbukkannak a segíteni a félrevezett ellenségek is, Aoi-nak köszönhetően pedig egy időre (vagy talán örökre?) visszatérnek a holtak h erőt adjanak barátainknak. Amire szükség is volt mert ez a Yagyuu fickó kemény ellenfél, tulképpen elsőre szarrá verte őket. (Erre a részre a nyílt törések és a több liter vér miatt simán rá lehet tenni a 18-as karikát :D)
Remélem h Maria sensei (nem is tudtam h a teljes neve Maria Alucard ;)) és a nyulas fickó is bekapcsolódik még valahogy a harcba, nemá csak ennyi legyen a szerepük h valami vámpírféle szörnyek aztán kész.[/spoiler]

chilip

KeLa

Quote from: chilip on 2007-11-15, 11:55:08
miért nem fordítja senki?  :bruhuhu:
Sztem nézd meg a raw-okat, nem hinném h folytatná valaki :ejj: