Magical Girl Lyrical Nanoha

Started by chilip, 2007-04-05, 12:18:00

Previous topic - Next topic

Zsiga

Hát, a rageing semmiképp nem lenne jó, ugyanis azt a szót úgy írják angolul hogy raging... ;)

Dreamcleaver

Hát Hayaténak eddig ne moszottak valami érdekes lapokat. Biztos megint ő csinálja majd a nagy boomot a végén.
Most leginkább Tia miatt izgulok, kíváncsi vagyok hogy nyom le egyszerre 3 cyborgot.
Vita meg amúgy miért merül ki ilyen gyorsan? Valamit zagyváltak róla, hogy gyengül a kapcsuk a könyvel és már nem örök életűek, de nem vágtam 100%-ban.

Arf tényleg mitől lett ilyen fiatal? Mondjuk aranyos.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Asszem már a A'S ben is kiskutya/róka volt...

Dreamcleaver

Nem, egészséges felnőtt Neko...Inu-chan volt.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

kelvor

A's végén tényleg kisrókává alakult, és még mondta is a "kékrókának" (hogy is hívják?), hogy ha ebben a formában vannak, akkor nem annyira ijesztőek stb... Viszont ez még akkor sem magyarázza meg, hogy miért lett Arf lolineko a strikersben.. Ha lesz kövi season, remélem visszakapjuk a régi Arf-ot. :angyali:

Tia-t én is féltem, kivan merülve, a lába megsérült és ott az a 3 cyborg...hát nemtom'. Csak kitalál valamit. Vita-t is elég rendesen átszúrták, nemtudom meddig bírja még. Izgalmasak ezek a részek az biztos.

Alkyra

Quote from: Predaking on 2007-09-09, 22:38:28
Quote from: Darkstar on 2007-09-09, 20:30:23
http://darkstar.interhost.hu/1189357510037.jpg
Hirtelen nem is tudom melyiket vigyem magammal, a dual a swordot vagy a használóját...hmm...nehéz döntés....döntöttem...
MIND KETŐT MAGAMMAL VISZEM!!  :hehe:  :hehe:

Ok, de Subaru az enyém. :P [spoiler] még cyborgként is kedvelem piszkosul.-.-  [/spoiler]

Quote from: Dreamcleaver on 2007-09-10, 01:05:09

Vita meg amúgy miért merül ki ilyen gyorsan? Valamit zagyváltak róla, hogy gyengül a kapcsuk a könyvel és már nem örök életűek, de nem vágtam 100%-ban.

[spoiler]
A Könyv Lovagjai kezdenek emberré vállni. A hosszú évek alatt sokkal továbbfejlődtek sima ai-defensive programnál s kezdenek leszakadni Hayateről.
Ez kifejezetten tettszik nekik, mert végre meg tudnak halni(mint programo,k örökéletűek voltak ugye...) s Hayatet fogják utoljára szolgálni.^^
[/spoiler]

ui.: a spoiler gomb nem ismeretes srácok? én például még nem láttam a 21,22. részt s nem szeretem, ha előre lelővik nekem a sztorit...

Manitu

Quote from: Cobra on 2007-09-10, 00:12:55
Bardiche elég egyértelmű szerintem, mivel létezik ilyen fegyverfajta.
Most hogy mondod, valóban :) Nem rajongok az ilyen lándzsa/alabárd féle fegyverekért, ugyhogy nem is kapcsoltam eddig össze a jelentésével.

Quote from: kelvor on 2007-09-10, 02:13:13
A's végén tényleg kisrókává alakult, és még mondta is a "kékrókának" (hogy is hívják?), hogy ha ebben a formában vannak, akkor nem annyira ijesztőek stb... Viszont ez még akkor sem magyarázza meg, hogy miért lett Arf lolineko a strikersben..
Azt is mondta, hogy ebben a formájában kevésbé fogyasztja Fate energiáját. Ugyanis a puszta létezése is energiát von el Fatetől, lévén Arf  egy megidézett lény.

Lokids

Quote from: Manitu on 2007-09-10, 21:52:34
Most hogy mondod, valóban :) Nem rajongok az ilyen lándzsa/alabárd féle fegyverekért, ugyhogy nem is kapcsoltam eddig össze a jelentésével.

Pedig elég 'népszerű' fegyver. Nem hittem volna, hogy valaki nem tudja mi az...

Manitu

Mondom tudom, de nem asszociáltam a névről. Ha valakit Kovácsnak hívnak, attól még nem ugrik be róla az embernek elsőre egy szakállas, nagydarab fickó egy pöröllyel. Elkönyveltem, hogy név, és nem is foglalkoztam a jelentésével.

kelvor

Nekem sem esett le a dolog, ez van.

Darkstar

Erre sem kellett sokat várni. Delicious Fate vector, must f...

darkstar.interhost.hu/1189458715188.png
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2007-09-11, 00:25:26

:whoah: az ilyen képek jöhetnek még!:)

Egyb. ismeri vlk azt az oldalt ahol a fordított fun-comicok vannak? a stikers részek.

Darkstar

Quote from: Alkyra on 2007-09-11, 08:15:12
Egyb. ismeri vlk azt az oldalt ahol a fordított fun-comicok vannak? a stikers részek.
Erre gondolsz?
http://damagedgoodz.net/board/kareha.pl/1176349991/
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Quote from: Darkstar on 2007-09-11, 00:25:26

Hát nem tudom, nekem még mindig az a véleményem, hogy ennek a sorozatnak sajna nem túl nagy cucc az artworkje. :/

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Prof. William

Alkyra

Lokids

Új rész!!! 23. a sorban.
23.rész avi

Zsiga

Kijavítottam a linket. :)
Ja és  :merci:, meg  :hopp:

Darkstar

ETA 1 óra 32 perc. Fuuuuuuuuck
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lokids

Zsiga: Thx!
Dark: Nekem még az 3 óra mire haza érek. :)

Zsiga

Nálam már leért.  :hopp:
Ha adtok IP-t, elvileg tudok csak nektek seedelni, bár nem hiszem túl sokat jelent az a +20-25k. :)

Darkstar

Közben begyorsult, még 15 sec. ^^

Ed.: oh shi-, ennek túl gyorsan vége lett...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Sztem jó rész volt.  :D És mindenki igényét kielégíti. Nekem megvolt a heti Subaru is Gin adagom, a többiek meg fapolhattak a sok pucér lolira.  :muhahah:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Én megvárom míg kiadják az összes hátralevő részt s egyszerre nézem majd meg. nem bírnám abbahagyni ha egyszer már a végére juttnék.-.-

Darkstar

Kicsit megint lassú voltam, ez a sor csak akkor tűnt fel, amikor Anon postolta. Hm... yes plz
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Hiányzik a végéről az "if you know what I mean", de így se rossz. :D

kelvor

Happy End és 18+ jelenet a végén. A tökéletes befejezés.  :D