Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Baggio

szerintem az nem baj ha nem értek mindenben egyet a csajjal. a legutóbbi barátnőmmel pl kb 1 dolog volt ami mindkettőnket érdekelt, egyébként teljesen más dolgokat szerettünk. úgy az izgalmas.
lelki szemetesláda: inkább neeeeee. mostanában (évek óta) nem vagyok az a lelkizős típus. van egy két nagyon jó (lány) barátom akitől belefér, de mégis jobb ha nem kell ilyeneket hallgatnom

Fubenalvo

...na kérem adjatok tippeket. Mit lehet csinálni kedvesünkkel esős időben egy szobába bezárva filmnézésen kívül még? :P
(...igen tudom AZ nekem is eszembejutott..., de azon kívül... :D) Nincs valakinek vmi jó ötlete!?
//Activity-zni utálok :P

Baggio

Quote from: Fubenalvo on 2008-04-07, 11:17:50
...na kérem adjatok tippeket. Mit lehet csinálni kedvesünkkel esős időben egy szobába bezárva filmnézésen kívül még? :P
(...igen tudom AZ nekem is eszembejutott..., de azon kívül... :D) Nincs valakinek vmi jó ötlete!?
azt

Baggio

Quote from: Ymir on 2008-04-07, 11:43:17

Masszírozd megXD Szerintem értékelné.
igen jó ötlet... az könnyen ABBA torkolhat...  :D

teraflare

Quake party?  :D

sirtomi

Quote from: Baggio on 2008-04-07, 11:48:59
igen jó ötlet... az könnyen ABBA torkolhat...  :D
Van pár jó számuk, de eltudok képzelni jobbat is mint ABBA-t hallgatni :D

Fubenalvo

Lineagezni szeret... :D
Masszírozás... hmm... végülis nem rossz ötlet
...bár tegyük hozzá rám is rámférne ><

Abba.... aztán jönne a mamma mia... :D

.Attila

Quote from: Baggio on 2008-04-07, 11:15:10
szerintem az nem baj ha nem értek mindenben egyet a csajjal. a legutóbbi barátnőmmel pl kb 1 dolog volt ami mindkettőnket érdekelt, egyébként teljesen más dolgokat szerettünk. úgy az izgalmas.

Az én esetemben nagyon nem volt izgalmas, inkább zavaró mindkét fél részéről. Tényleg nem találtuk a közös témát, de nagyon nem.

Pirospecsenyézzetek.

Fubenalvo

Hjajj... az téll szörnyű mikor nincs egy értelmes téma se amiről el tudtok beszélgetni... az télleg halál. Még én is nehéz helyzetben vagyok, pedig ugyanabban az MMORPG-ben ugyanabba a klánban vagyunk, mindketten anime függők, de zeneileg még idomulnom kell... j-rock-ot még eddig nem nagyon hallgattam... omg... xD
Meg ami legjobban zavar, hogy nem egy romantikus féle... én meg ajh... de szar... :D

.Attila

Quote from: Fubenalvo on 2008-04-07, 12:15:30
Meg ami legjobban zavar, hogy nem egy romantikus féle...

Ezután tényleg nem értem, hogy miért olyan nehéz közös "elfoglaltságot" találni.

Fubenalvo

elvagyunk mi... csak nemtom... vmit újítani akarok :)

.Attila

Quote from: Fubenalvo on 2008-04-07, 12:17:49
elvagyunk mi... csak nemtom... vmit újítani akarok :)

Újítsatok be egy új pózt.
Striptease poker?

Xzone

Hjajj... az téll szörnyű mikor nincs egy értelmes téma se amiről el tudtok beszélgetni... az télleg halál. Még én is nehéz helyzetben vagyok, pedig ugyanabban az MMORPG-ben ugyanabba a klánban vagyunk, mindketten anime függők, de zeneileg még idomulnom kell... j-rock-ot még eddig nem nagyon hallgattam... omg... xD
Meg ami legjobban zavar, hogy nem egy romantikus féle... én meg ajh... de szar... :D

Nem ismerem én ezt a csajt? Vagy éz afféle arkhétípus?

Fubenalvo

Nem hinném... bár sose lehet tudni :P
Am arkhé? nem vágom... Wikipedia se segített xD

Xzone

Quote from: Fubenalvo on 2008-04-07, 13:01:01
Nem hinném... bár sose lehet tudni :P
Am arkhé? nem vágom... Wikipedia se segített xD

http://en.wikipedia.org/wiki/Archetype

Ha jól tudom ez a magyar megfelelője :redface:

Próféta

Xzone

LittleElf

Activityzni édeskettesben nem is egy élmény... hacsaknem:
A romantikus activity
Bekötjük a kedvesünk szemét, majd megfogjuk a kezét vagy átkaroljuk a derekát, és gyöngéden vezetve elmutogattatjuk vele a kihúzott fogalmat  :smile:

Ha elég találatot elértetek, jutalmul ehettek gesztenyepürét  ^^

LittleElf

Quote from: Xzone on 2008-04-07, 12:58:14

Nem ismerem én ezt a csajt? Vagy éz afféle arkhétípus?

Élég arkh, ráfoghatjuk  :smile:
De én inkább szimpatikusnak hívnám, és azt még értjük is   :haha:

Dreamcleaver

Gyertek DotA-zni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Nakedape

Quote from: Dreamcleaver on 2008-04-07, 14:20:20

Gyertek DotA-zni.

:rotfl:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Advices on the internet.
The rule has been proven by this thread.

Fubenalvo

Quote from: Én on 2008-04-07, 15:06:05
Advices on the internet.
The rule has been proven by this thread.
ennél jobban nem tudtam volna én se kifejezni...  :merci:

Selmo

Beszélgessetek? Üljetek le valahová, öleld át és kérd meg, hogy meséljen. Lehet készíteni valami édesséhget, amit utána megesztek. Masszázs is jó ötlet. Közös zuhanyozásból is sokminden kisülhet. És végül gyertek dotázni, orvosol mindenféle vélt és valós sérelmet. Persze, ha egy csapatban vagytok, akkor erősíti az összetartozást, stb-stb. :P

A tökéletesség unalmas.

Lt. Simoan Blarke

Sőt. Közös főzőcske...? Eddig nem láttam csajt aki nem élvezte volna az ilyen elfoglaltságot :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Fubenalvo

Naaa ezek már így használható ötletek, holnap majd megmondom melyik jött be... :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Selmo on 2008-04-07, 16:45:09
Közös zuhanyozásból is sokminden kisülhet.

vs

(...igen tudom AZ nekem is eszembejutott..., de azon kívül... :D)

:D

Dreamcleaver

Masszázsal kombinált főzőcske DotA közben.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Én