Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Fazék on 2008-05-07, 17:23:26
és természetesen a férfiak is szemétládák

Köszi, már komolyan kezdtem megijedni, hogy nő vagyok :muhahah:

Zen

Quote from: Rounin on 2008-05-07, 23:29:33
Quote from: Fazék on 2008-05-07, 17:23:26
és természetesen a férfiak is szemétládák

Köszi, már komolyan kezdtem megijedni, hogy nő vagyok :muhahah:
Ha már itt tartunk, az ava-dról mindig az a szó jut eszembe h 'Pamela'.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Nekem az, hogy "Egy fartúró sztárfodrász fogságba ejtett egy oroszlánt, és lelkifurdalás nélkül kísérletezett rajta".

Rounin

Quote from: Zen on 2008-05-07, 23:37:25
Ha már itt tartunk, az ava-dról mindig az a szó jut eszembe h 'Pamela'.

Na. Ezt fejezd abba. (legyen másik név, mert így váltani ingerülök :angyali:)

teraflare

Quote from: Zsiga on 2008-05-07, 16:25:05
Hiába van pl. 5 centis farka valakinek, soha a büdös életben szemtől szembe nő szájából nem fog rá soha egy rossz szót hallani.
A röhögéstől nem jut szóhoz?  :D

Quote from: Fazék on 2008-05-07, 15:39:11
házasságban sem tartom elfogadhatónak a félrelépést, de már megmagyarázhatóbbnak érzem. egy válás sokkal rosszabb hatással lehet a gyerekekre, mint egy-egy kilengés.
Namármost a gyerknek általában a szülei a követendő példák (még ha nem is akarja de eltanulja tőlük a viselkedéseiket). Ha a gyerek azt látja hogy a szüleinél a "boldog kapcsolat" azt jelenti hogy közben félrekefélnek, akkor ne csodáld hogy az exed is azon az állásponton van, hogy így normális a kapcsolat.

Fazék

Quote from: teraflare on 2008-05-08, 09:38:25
Quote from: Fazék on 2008-05-07, 15:39:11
házasságban sem tartom elfogadhatónak a félrelépést, de már megmagyarázhatóbbnak érzem. egy válás sokkal rosszabb hatással lehet a gyerekekre, mint egy-egy kilengés.
Namármost a gyerknek általában a szülei a követendő példák (még ha nem is akarja de eltanulja tőlük a viselkedéseiket). Ha a gyerek azt látja hogy a szüleinél a "boldog kapcsolat" azt jelenti hogy közben félrekefélnek, akkor ne csodáld hogy az exed is azon az állásponton van, hogy így normális a kapcsolat.
persze, tisztában vagyok vele, hogy ez a vélemény is jelentősen sántít, de már egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a félrelépés témakörrel, az ideális örökké tartó kapcsolatban nem hiszek, de a válást sem tartom jó megoldásnak, túl könnyen ugranak bele az emberek és jelenleg ilyen félúton megállapodtam a véleményemmel, ami vszleg még változni fog, de jelenleg ez van.

teraflare

Ha félrekefél ott kell hagyni a picsába és éljen boldogan a stricijével. Onnantól legyen az ő baja. Nem kell törődni,hogy ezután mi lesz vele. Ő ment ebbe bele. Éljen benne.

Fazék

látom sokan hisznek itt az örök hűség és szeretet lehetőségében :) nektek legyen igazatok. sztem rózsaszín baromság :)

teraflare

Quote from: Fazék on 2008-05-08, 10:03:58
sztem rózsaszín baromság :)
Ezt én is így gondolom. De te nem egy félrelépésről beszéltél hanem sorozatosról. Ha csak a társaság miatt kellesz neki akkor inkább tartson kutyát.

Quote from: Fazék on 2008-05-08, 10:03:58látom sokan hisznek itt az örök hűség és szeretet lehetőségében
Én szeretnék abban hinni hogy a szüleim nem csalták meg egymást és mostmár szó szerint "amíg a halál el nem választ".

Selmo

látom sokan hisznek itt az örök hűség és szeretet lehetőségében :) nektek legyen igazatok. sztem rózsaszín baromság :)
Nem pontosan. Abban hiszek, hogy ha két ember szereti egymást, akkor kell annyira nyitottnak lenniük, hogy megbeszélik a gondjaikat és megpróbálnak kompromisszumot kötni. Aztán ha nem sikerül, akkor menni kell tovább, mert nyílván nem jó, ha valakinek állandóan hiánya van. Egy jól kommunikáló kapcsolatban pedig szvsz alap a hűség és a szeretet is, mert ha már valami nem stimmel, megbeszélik és továbblépnek ha nem tudják megoldani. Persze a kommunikációs problémáknak sok oka van, amit csak elég kevesen tudnak áthidalni, mert általában nem veszik a hajlandóságot arra, hogy megértsék a másik nem mentalitását, gondolkozásmódját és kommunikációs eltéréseit.
Véleményem szerint meg a "nem jó a férjem az ágyban ezért a szomszéddal is kefélek" mentalitás, meg semmiben sem különbözik a "meguntam a barátom, keresek másikat"-tól. Bár ez utóbbi legalább tudatja a másik féllel, hogy valami nem volt rendben, míg az első a tipikus női "nem bántom meg" baromság. :gyagya:
Azt meg szintén baromságnak tartom, hogy a gyerek miatt együtt kell maradni. Miért kéne? Mert a gyereknek biztonság kell? Azt megadhatja a pótapa/anya is. Sőt sokkal nyugodtabb lehet a légkör, ha a két szülő is boldog kapcsolatban él, minthogy együtt laknak, de mással élnek. Az más kérdés, hogy sokan ha jön a gyerek, akkor a szülők/nevelés nyomására rögtön házasságba ugranak, aztán pár év múlva meg nem tudnak szabadulni, mert 10 éves kölcsön van a házon. Ha a párok legalább 1 évet élnének egymással, kiderülne, hogy elviselik-e egymást hosszú távon, de ugye nem ez van, aminek több oka is.

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Quote from: Selmo on 2008-05-08, 16:03:26
Ha a párok legalább 1 évet élnének egymással, kiderülne, hogy elviselik-e egymást hosszú távon, de ugye nem ez van, aminek több oka is.
Erről jut eszembe. Egyik barátom szeptemberben nősül, de egy nyaralásnál több időt még nem töltött együtt menyasszonyával folyamatosan. Csaj szülei nem engedték az összeköltözést házasság előtt, mert hogy néz az ki hogy együtt él valakivel a lányuk és nem ment férjhez, mit gondolnak az emberek. Nem tudom megérteni az ilyet.

.Attila

látom sokan hisznek itt az örök hűség és szeretet lehetőségében :)

Hittem. Aztán leszoktattak róla.
Sok dolgot, ami miatt a nők rinyálnak, éppen saját maguknak köszönhetnek.
Bár igaz, ami igaz, nem könnyű nekik (sem). Aki őszinte és nem álszenteskedik, könnyen meglehet, hogy mégsem lesz olyan népszerű, hiába olyan nagy erény az őszinteség állítólag.
Ennek eredménye, hogy jó sok álszent van.
És persze a mi oldalunk sem jobb, csak más :)

teraflare

Quote from: .Attila on 2008-05-08, 16:58:43
Sok dolgot, ami miatt a nők rinyálnak, éppen saját maguknak köszönhetnek.
Ezért is gondolom én is hogy le kell szarni a rinyálásukat.

Bár igaz, ami igaz, nem könnyű nekik (sem). Aki őszinte és nem álszenteskedik, könnyen meglehet, hogy mégsem lesz olyan népszerű, hiába olyan nagy erény az őszinteség állítólag.
Inkább az nem tetszik nekik ha az őszinteségért cserébe őszinteséget kapnak.   :haha:

.Attila

Quote from: teraflare on 2008-05-08, 18:19:15
Inkább az nem tetszik nekik ha az őszinteségért cserébe őszinteséget kapnak.   :haha:

Az megint más, hogy gyakorlatilag nem szeretnék, ha a férfi őszinte lenne (kivéve akkor, ha az pont úgy hangzik, mintha hazudna).
Amit akartam mondani, hogy tényleg olyan elvárások vannak velük szemben is, amiknek csak álszenteskedéssel lehet megfelelni.

Zsiga

Visszatérve a topic eredeti témájához (konkrétan a címéhez), kis segítség a fórum hölgytagjainak :
http://zsiga667.interhost.hu/usteam/1.mkv
:Kiraly:

Lythis

Quote from: Zsiga on 2008-05-10, 02:09:53
Visszatérve a topic eredeti témájához (konkrétan a címéhez), kis segítség a fórum hölgytagjainak :
you just reminded me that I haven't finished season 2 yet... :D

Fazék

ez miből van?

Ramiz

Quote from: Fazék on 2008-05-10, 14:22:15
ez miből van?

Dead Like Me
(ahonnan a Pushing Daisies származik - rings a bell? :))
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2008-05-10, 14:25:28Dead Like Me
(ahonnan a Pushing Daisies származik - rings a bell? :))
hmm. tényleg mintha említettétek volna régebben, csak aztán elfelejtettem leszedni. mindegy, most már a 30 rock lesz a sorozat amibe belekezdek, de ha azzal végeztem, erre is vetek egy pillantást.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Somewhat related:
RAAAAAAAAAAAAAAAAGE, azaz miért nehéz lánynak lenni?
Azért megdugnám :haha: Csak egy szikszalag kéne, ha végzett a fejrészével... Á, inkább kihagyom azt, még végigpofázná...

.Attila

Quote from: Én on 2008-05-15, 19:00:43
Somewhat related:
Azért megdugnám :haha: Csak egy szikszalag kéne, ha végzett a fejrészével... Á, inkább kihagyom azt, még végigpofázná...

Rakd szájba.
Ízlések és pofonok. Utóbbiból jó sokat neki.

Quoteworser feeling

English motherf*cker, do you speak it?

Ez egyébként megint az a jelenség, hogy ezeket a dolgokat nem a férfiaknak csinálják, hanem egymásnak a nők/lányok, egymással versenyeznek, nem a férfiakért, de azért panaszkodnak egy sort (jelenleg 4 percet).

teraflare

Azért megdugnám :haha:
:zomg:
[i_would_hit_it_with_a_crowbar.jpg]

de ez a comment tetszett:
QuoteI watched this whole video but I still don't know what sex you are.
Here is a chart to illustrate how I feel

Girl-----------------------[]--------Guy

Quote from: .Attila on 2008-05-15, 19:16:48
Ez egyébként megint az a jelenség, hogy ezeket a dolgokat nem a férfiaknak csinálják, hanem egymásnak a nők/lányok, egymással versenyeznek, nem a férfiakért, de azért panaszkodnak egy sort (jelenleg 4 percet).
Te végig bírtad hallgatni?  :zomg:  :borul:

.Attila

Lythis

Somewhat related:
továbbra sem értem, hogy ha egy fontoskodó ribanc vagyok, aki órákat basz el a tükör előtt az életéből, mert azthiszi, hogy 3 réteg vakolat, plusz 8 árnyalat a szemén javít valamit azon, hogy bűnronda, attól miért lesz nehéz az életem...
szóval ha te elhiszed, hogy ezért nehéz nőnek lenni, akkor gratulálok...  :D
also: ezt? ... érdekes ízlésed van...

Én

Quote from: teraflare on 2008-05-15, 19:23:34
Azért megdugnám :haha:
:zomg:
[i_would_hit_it_with_a_crowbar.jpg]
Miért? Kicsit lófeje van, de az úgyis tele lesz ragasztva... Az meg a trollkodás legalja a kommenteknél, hogy kövér. o.o
Nekem a kedvencem: I'm not an attention whore. :D
Meg hogy a messzi jövőben lesz terhes... Amúgy ez most wigger vagy nem? Többi videó alapján eléggé, de itt nem tűnik annak.
Szerk&repost: FEEEEEL IIIIIIT :D (mute Barbie?)
Amúgy persze én sem ilyennek képzelem az álomlányt de azt semmiképp sem mondanám rá, hogy ronda, you all are fags. (Also: song Bück dich related)

teraflare

Quote from: Én on 2008-05-15, 19:44:18
Amúgy persze én sem ilyennek képzelem az álomlányt de azt semmiképp sem mondanám rá, hogy ronda, you all are fags. (Also: song Bück dich related)
Ezt én sem mondtam. A külsejével semmi bajom, még tetszik is ( tudom, mindig is ritka szar volt az ízlésem :angyali: ). Hanem ilyen sötétet még dugni sem. Vannak azért minimális elvárásaim.

edit: I failed. Elhatároztam hogy végighallgatom, de nem ment...  :bruhuhu:

Én

tera: az inkább Lythisnek szólt, amúgy egyetértek (nagyrészt... :angyali:)

Rounin

Az meg a trollkodás legalja a kommenteknél, hogy kövér. o.o

Az első ilyen komment, amit láttam (better go and vomit some extra food because you look fat, vagy mi) pont, hogy azt mondja, csontváz a lelkem és így érte el.
Amúgy tényleg dagadt.

Én

Quote from: Rounin on 2008-05-15, 19:56:58
Az meg a trollkodás legalja a kommenteknél, hogy kövér. o.o

Az első ilyen komment, amit láttam (better go and vomit some extra food because you look fat, vagy mi) pont, hogy azt mondja, csontváz a lelkem és így érte el.
Amúgy tényleg dagadt.
Ez esetben én értettem félre, és mind az ellenkezőjének szól? Then :redface: