Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Bishop

Az is lehet hogy valami durva sharingan van ott, de az is lehet hogy Shodai elsealelte vagy kinyomta egy faággal :D Az Obito elméletet még nem vetném el, nem az első hogy reinkarnácóhoz vagy testcseréhez hasonlót láttunk.

Liquid Snake

Én még most is 100%ik biztos vagyok benne, hogy Obito testében van Madara... Sztem egyértelmű...

smash++

Nekem egyedül csak egy valami miatt picit gyanus Madara és az egész történet. Amikor mutataják a szemét... Nagyon érdekes nézése vana sharingannal. Le se tudom írni, jó karakter tényleg.

Egyébként nem azért mondom, de Madara-t sem szabad túlzottan über ninjanak elismerni. Biztos fejlődött az évek alatt, de az elsőtől Kyuubi nélkül és Kyuubi-val is kikapott és akkor már megvolt az über sharinganja.
Tény és való, hogy lehet nem sokan vannak akik erősebbek tőle. De azért Pain-ről nagyon ne feledkezzünk meg. Pain megölte azt aki a háborúban a 3 Saninal simán elbánt és Jiraiya-t (plot jutsu vagy nem) is megölte.

Lehet Madara új Uciha klán-t akar  ^^"  . Végülis a Kyuubi is megmondta, Sasukenek a szemei még vészjóslóbbak. Lehet az lesz a vége, hogy Naruto-Sasuke mint Madara-Az első . <-De ennek most még nem sok értelmét látom :)

Jah egyébként Itachi stratégiája szerintem megállja a helyét. Nem is gondoltam bele, Sasuke Itachi halálával (megölte és végig nézte) szerezte meg az MS-t...

Liquid Snake

Sőt még a cursed sealt is sikerült hatástalanítania... :)

Bishop

Azért madara nagyon ugráltatta Paint  :D Nem azért de Pain akkor is csak egy mezei kiskölyök volt semmi géniusz vagy ilyersmi csak egy imba szem tech. De sztem Sharingannal Madara AoE genjutsuzza mind a 9 Paint

Chronus

Quote from: Bishop on 2008-05-23, 15:55:23
Shodai elsealelte

Látok rá eshetőséget. Elvégre seal-ben mesteri volt, még azt a techet is el tudnám rá képzelni amit a 3rd Hokkage is használt, amivel képes volt egyes tagokat, vagy egy egész testet a shinigami gyomrába rántani, de nem kell ilyen messzire se menni. Szvsz simán van rá eshetőség, hogy elsealelte neki, elvégre neki már EMS-je volt, és az már nem vakul, meg elvileg már semmi baja nem eshetne a használattól, kyuubi kontroll ide vagy oda.

smash++

Egyébként Pain szeme tényleg lehet, hogy eszement durva és az original, de ha Kakashi elveit követjük az útódok lehetnek erősebbek (pl sharingan). Én erről az über szemről még nem sokat tudtam meg, azon kívül, hogy több testben lehet a használója és mindenki látja azt amit a másik.

Én leginkább ara vagyok kíváncsi, hogy történetileg mik lesznek még. Mert nem igaz, hogy csak Madara úgy szabadjára engette Sasuket... és még van egy-két Akatsuki tag (szó szerint).

Tsunadere is kíváncsi vagyok amikor megtudja a hírt (habár már megérezte) még egy szerelmes hős veszett oda (Asuma+Jiraiya)...

Dreamcleaver

Quote from: smash++ on 2008-05-23, 16:02:51

Egyébként nem azért mondom, de Madara-t sem szabad túlzottan über ninjanak elismerni. Biztos fejlődött az évek alatt, de az elsőtől Kyuubi nélkül és Kyuubi-val is kikapott és akkor már megvolt az über sharinganja.
Tény és való, hogy lehet nem sokan vannak akik erősebbek tőle. De azért Pain-ről nagyon ne feledkezzünk meg. Pain megölte azt aki a háborúban a 3 Saninal simán elbánt és Jiraiya-t (plot jutsu vagy nem) is megölte.

1. Nem tudod mennyire volt táp Shodai.
2. Plot jutsu az plot jutsu. Ha az kell a plotnak, Pain simán megfekszik. ;)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Fogadok hogy Madara el fogja lopni Kakashi szemét hogy újra müködjön, ezzel az utolsó védelme is megszünik Narutonak és a fantastic 11-nek. ÉS remélhetőleg végre felerősödik/nek.

Dreamcleaver

Sőt, egy epic fightban valószínűleg Kakashi is elesik majd. De előbb még leszedhetné Paint. Yamato érkezéséig amúgy Kakashi volt a kedvencem. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-23, 16:40:51
Sőt, egy epic fightban valószínűleg Kakashi is elesik majd. De előbb még leszedhetné Paint. Yamato érkezéséig amúgy Kakashi volt a kedvencem. :)
Nekem az idióta Yamato érkezése után lett végleg Kakashi a kedvencem ott.
Akárhányszor ránézek egy középkori gyalog jut eszeme a fején egy szemetesvödörrel. A szemeiről meg inkább nem is nyilatkozok. Valami ilyesmi:  :eek:

Bishop

Gai sensei fan valaki?  :redface: ^^"

Dreamcleaver

Quote from: Chronus on 2008-05-23, 16:47:53
Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-23, 16:40:51
Nekem az idióta Yamato érkezése után lett végleg Kakashi a kedvencem ott.
Akárhányszor ránézek egy középkori gyalog jut eszeme a fején egy szemetesvödörrel. A szemeiről meg inkább nem is nyilatkozok. Valami ilyesmi:  :eek:

Az oké hogy nem tetszik, de miért idióta?  :confused: Nekem pont, hogy tetszik a feje, annyira elcseszett, hogy már cool.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Liquid Snake

smash++

Nekem az anno "tanárok" közül Kakashi a kedvencem és ezen nem változtatott Yamato érkezése. Yamato ettől függetlenül nagyon erős...
Én inkább attól félek, hogy Kakashi is vmi plot jutsunak lesz az áldozata. Kakashi áll talán a legközelebb a juninok közül (akit ismerek) egy ninja-hoz.
De mivel őt is mutatták a legtöbbet, nem véletlen tuti kedvenc.
Gai tuti nem, még ezzel a kapunyitogatós techel sem...

Bishop

Quote from: smash++ on 2008-05-23, 20:01:09
Nekem az anno "tanárok" közül Kakashi a kedvencem és ezen nem változtatott Yamato érkezése. Yamato ettől függetlenül nagyon erős...
Én inkább attól félek, hogy Kakashi is vmi plot jutsunak lesz az áldozata. Kakashi áll talán a legközelebb a juninok közül (akit ismerek) egy ninja-hoz.
De mivel őt is mutatták a legtöbbet, nem véletlen tuti kedvenc.
Gai tuti nem, még ezzel a kapunyitogatós techel sem...
Gai nem elég cool neked? :hehe:
What cool if this not?
[spoiler][/spoiler]
Do WANT XD

Chronus

Quote from: Bishop on 2008-05-23, 20:07:53
[spoiler][/spoiler]
Szerintem Gai áll a legmesszebb a cool fogalmától. Bármit is állít magáról, igazából csak egy komikus szereplő. Az egész karaker lényege az hogy coolságának teljes hiányára játszon a történetben. Ez a ruha meg... Olyan mint valami elb*szott Star Trek egyenruha a Kirk-korszakból. Mr Spockot kérjük a gyengélkedőre....

Prof. William

a ruha még semmi... Hanem az a fej... + a fogcsillogás. :) Halálos. :)

És persze ezek valahogy a kis tanítványára is átöröklődtek... amikor elősször láttam őket azt hittem hogy Lee  nem más mint Gai fia. :)

Liquid Snake

Quote from: Chronus on 2008-05-23, 20:09:54
Quote from: Bishop on 2008-05-23, 20:07:53
[spoiler][/spoiler]
Szerintem Gai áll a legmesszebb a cool fogalmától. Bármit is állít magáról, igazából csak egy komikus szereplő. Az egész karaker lényege az hogy coolságának teljes hiányára játszon a történetben. Ez a ruha meg... Olyan mint valami elb*szott Star Trek egyenruha a Kirk-korszakból. Mr Spockot kérjük a gyengélkedőre....

Azért ez egyáltalán nem így van... Ő Kakashi "riválisa" ami sztem elmond róla egyet s mást... Van ő is olyan erős legalább mint Kakashi vagy Asuma vagy akárki más...

smash++

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-24, 11:27:52
Azért ez egyáltalán nem így van... Ő Kakashi "riválisa" ami sztem elmond róla egyet s mást... Van ő is olyan erős legalább mint Kakashi

Ugye nem gondolod komolyan, hogy olyan erős mint Kakashi. Gai-t alapvetően Kakashi soha nem veszi komolyan, Gai azért erőlteti állandóan, ezt a rivalizálást, meg csapjunk össze megint egy kő papír ollóra, mert tudja, hogy Kakashi jobb.
Régen tuti Kakshi jobb volt, azután Gai szépen hozzászokott a sharinganhoz és behozta (látható akkor amikor Itachi viszajött Konohaba), de benézte, mert Kakashi új szintre jutott.
Természetesen olyan szinten simán van mint Asuma, sőt tőle még erősebb is Gai.
Egyébként Gai mikor viselkedett úgy mint egy ninja :confused:? Vagy ő sem tud használni chakrat?

Venom

Quote from: smash++ on 2008-05-24, 15:24:13
Egyébként Gai mikor viselkedett úgy mint egy ninja :confused:? Vagy ő sem tud használni chakrat?

Chakrát tud használni, az agyát nem tudja.  :lol:

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Liquid Snake

Mondjuk ezen is hülyeség vitatkozni, mert pl ha a mangaka azt akarja, hogy Gai egyedül szétverje az egész Akatsukit akkor az lesz. Értitek mit akarok mondani. Sajnos ez nem olyan dolog amit mi csak így egyszerű érvekkel össze tudnánk hasonlítgatni...

Chronus

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-24, 15:49:00
Mondjuk ezen is hülyeség vitatkozni, mert pl ha a mangaka azt akarja, hogy Gai egyedül szétverje az egész Akatsukit akkor az lesz. Értitek mit akarok mondani. Sajnos ez nem olyan dolog amit mi csak így egyszerű érvekkel össze tudnánk hasonlítgatni...

Szerintem ez rendkívül egyszerű. Minden karakternek megvan a maga szerepe. Kakashi a csapapt nyugodt kedves mentora, aki egy kicsit egyedi ürge a shariganje miatt, Gai meg egy komikus szereplő, akin mindenki nevet. Kell a Jounin-ok közé is egy karakter aki bizonyítja, hogy nem mindegyik jounin komoly szereplő. Oldja a hangulatot, ennyi. Senki se monda hogy gyenge, de attól még nem fog epic battlet vívni, max vicc kategóriában. Hülyén néz ki, hülyén is viselkedik, hülyén is öltözködik, és ehhez méltóan komikusan adja elő magát. Ez a szerepe, és mivel Kishi szereti a generációs ismétlődéseket ezért Lee-re ugyanez érvényes. Egyedi karakterek, de azért nem kell túlbecsülni a fontosságukat...

Prof. William

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-24, 15:49:00

És akkor se Naruto se Sasuke hanem GAI lessz a manga neve! :)

Dreamcleaver

Gai: The Dynamic Entry Chronicles.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Bishop

Új spoilerek elég érdekesek, Sasukeből csillagszemű juhász lett :he: :lol: Remélem fake :lame:

LuckyDingo

Én is remélem, bár nem tűnik annak.. de az a szem lolmá :XDMOst komolyan :D madarának mekkora kúl szeme volt, meg Itachinak és Kakashinak is.. Emoboy, meg ilyen kaleidoszkóp szemet kap.. XD

chilip

talán pont ezért hívják kaleidoszkóp szem-nek? ::) sasuke lesz a true uchiha, vagy royal uyhiha... minden 1000 évben egyszer születik ilyen, és hát super-nuclear eyepower :D de a barátság erősebb hatalom bármilyen szemtechnikánál és naruto fog győzni  :D

KeLa

The Legendary Super Saiya Uchiha? :lol:

Ha ez igaz, az már nagyon gáz, Sasuke MÉGerősebb lesz? Azért kiváncsi leszek h majd Naruto-t h tudnák vele egy szintre hozni, mert sztem akkor sem lesz elég imba h ha megtudja h Jiraiya meghalt, vagy ha igen akkor az túlságosan kiszámítható lenne :|

Chronus

Quote from: KeLa on 2008-05-28, 16:41:28
Azért kiváncsi leszek h majd Naruto-t h tudnák vele egy szintre hozni, mert sztem akkor sem lesz elég imba h ha megtudja h Jiraiya meghalt, vagy ha igen akkor az túlságosan kiszámítható lenne :|
Azért azt se felejtsük el, hogy Naruto-nak még van egy "That Jutsu"-ja amit még nem használt. Mikor visszatért az edzésből Jirával akkor monta neki az öreg, hogy sose szabad használlnia..... pedig fogja... majd :P És az valószínűleg már nem Razengan, hacsak nem Ultimate... (bár kétlem hogy Jira olyan imba lenne hogy egy Naru szintű #tardnak meg tudná tanítani..... bár.... Kakashi ugyanezt mondta sima razenra... szóval...). Mivel a kyuubival is edzettek, ezért valószínűbbnek tartom hogy a jutsu kyuubival kapcsolatos dolog. Ne adj isten summon, de az túl imba lenne.