Main Menu

Soul Eater

Started by chilip, 2008-04-10, 17:59:28

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

A 19es rész tetszett, bár még csak ízelítő volt :D
De ahogy Stein mondta a tervet az nagyon lol volt XDDD
Fúú már alig várom hogy lássam Makát [spoiler]megőrülni és kaszát élezni Chrona fejével :XDDD[/spoiler]

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-11, 16:35:26
Fúú már alig várom hogy lássam Makát [spoiler]megőrülni és kaszát élezni Chrona fejével :XDDD[/spoiler]
Van egy olyan érzésem h ezen finomítani fognak, vagy csak az árnyékukat mutatják ::)

Chronus

Rumbel Episode Stat-ja szerint hamasrosan mass release várható.... 15-17ig biztosra (aztán kitudja, lehet a többi rész is egyben)

Már ideje volt...

NLZ

A Rumbel progress mindig így írja, hogy 3 részt subolnak legalább, inkább azt kell figyelni, hogy milyen gyorsan változnak a százalékok.
[reserved]

LuckyDingo

20as rész nyami :D [spoiler]Bár Chrona flashbackje kicsit sok volt így az animében, de kellett :S Cenzúra: kisnyuszi helyett, kissárkányt vágott le baby-chrona.. húúúha. Viszunt a végén már volt egy kis ízelítő becsavarodott Makából :D Kövi részben meg jön a java :S Bár  a kedvenc Kaszaélező nem lesz benne, helyette az egyik Oszlopba veri Chrona fejét.. asszem az az a jelenet akart lenni a previewből.[/spoiler]

KeLa

[spoiler=Ep. 21]
Ami dúrva lett volna, az kis maradt vagy meg lett változtatva... ja és kb. 2 percnyi crazy Maka volt ::)
A melltapizós rész meg volt, csak más szögből és kevesebbet mutattak ://
[/spoiler]

NLZ

Najó, úgy érzem el kell kezdenem olvasnom a mangát, legalább az animével párhuzamosan, mert az nem pálya, hogy kimarad a fanservice. :D
[reserved]

Chronus

NLZ

Ihaly-csuhaly, de jól megy nekik. :) De ugye megmondtam, hogy nem fogjnak hirtelen kiadni sok részt egyszerre? :P
[reserved]

KeLa

Chronus lett igaza, jött egy Rumbel mass release; 16-17-18 :smile:
Bár egyelőre még csak a 18-ból van HD.

Bishop

Kár hogy senki se szedi szinte ::) Most tölthetem egy évig

Liquid Snake

Mindenki a Tadashi-t szedi, meg tudom érteni végülis  ::)

KeLa

Még szép, és bárki bármit mondd, sztem egyáltalán nem rossz ;)

Liquid Snake

Quote from: KeLa on 2008-08-29, 20:58:52
Még szép, és bárki bármit mondd, sztem egyáltalán nem rossz ;)
:tezsvir:

Venom

Semmi bajom a Tadashival, de ez a 21. rész most már náluk is késik. Na mindegy, remélem szombat vagy vasárnap kijön, lesz mit nézni hétvégén.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Chronus

Quote from: Liquid Snake on 2008-08-29, 20:17:10
Mindenki a Tadashi-t szedi, meg tudom érteni végülis  ::)
Én pl nem. Simán megvárom míg Rumbel releaseli. Egyrészt megszokás, másrészt a manga miatt sok újat már amúgy se mutathat ami miatt eszetlenül rántanám le a legelső verziót ami csak kijön. Nem utolsó sorban a hunsub minőségét is meg szoktam nézni, amit meg Rumbel-hez adnak ki.

Btw, 21-es jóvolt, csak kimaradt a nagykedvenc kaszaélezős jelenet. :ejj: A nyúl-sárkány mondjuk annyira nem zavart mondjuk. Same emo bullsit all the way.  :punny:

NLZ

Az OST-ről még mindig semmi hír? Azt hallottam, hogy nyár vége fele jön ki.
[reserved]

KeLa

[Tadashi] SOUL EATER - 21 (720p h264-AAC)

[Rumbel]​_Soul​_Eater​_-​_19​_[H264][Uncut]

Az OST 27.-én jött ki Japánban, Amazon.com-on 09.02-őt írnak, szal remélhetőleg hamarosan fent lesz valahol.

chilip

uncut? mit hagytak ki az eredetiből?

KeLa

LOL, semmit xD

A Rumbel mindig odaírja, ha még nem vetted volna észre :ejnye:
Gondolom ettől nagyobb az arcuk... ::)

NLZ

Ez a Late Night Show verzió. De ez csak ilyen gyergya figyelemfelkeltés, nincs benne semmi kivágott jelenet legjobb tudomásom szerint. Van benne pár teljesen felesleges és béna poénnak szánt jelenet, pl ilyenek:
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Draconire

KeLa

A minősége még nem az igazi, de a semminél több :jee:

LuckyDingo

Jah jöhetne Nipponseien is XD Amúgy jó kis muzsikák :D Kid zenéinek külön örültem :D

Chronus

Soul Eater 23:
[spoiler]Stein-Medusa szétvágós jelenet egész máshogy lett megcsinálva, pontosan nem tudom miért, mert nem a cenzúra miatt az biztos, lévén, hogy kettévégés eddig is volt már, és vér is volt az epizódban egy hektoliter. Valószínűleg számukra stílusilag megoldhatatlan volt, vagy nemtudom, de minden esetre jól nézett ki az a sztájl is, ahogy ők animálták meg, szóval sok panaszom nem volt.

Asura ressurected, kpont olyan elmebeteg amilyennek lennie kell, ezen egy cseppet e gyengítettek a mangához képest, köv epben meg Shinigami-sama powafight. Nájsz was.[/spoiler]

Amúgy Rumbel is kiadta 20-21-et, mkv torrentz:
http://tracker.anirena.com/download.php?id=13817
http://tracker.anirena.com/download.php?id=13819

NLZ

Hoppá, akkor lehet át fogok térni Rumbelre, Tadashi úgyis lassú (és gyenge). Meg most próbálkozik valami SEF Subs, de a minőségük mint Tadashié (csak 1-2 nappal előbb elkészültek).
[reserved]

KeLa

LOL, azért a SEF subot ne hasonlítsad a Tadashihoz, mivel azok egyszerűen csak fogták a manga szövegét, talán picit változtattak rajta és rárakták az animére :lol:

NLZ

Azért nehogy azt mondd, hogy a Tadashi akkora remekmű lenne. :P
[reserved]

KeLa

Nekem semmi bajom nem volt vele, sőt, a videó minősége sztem néha a Rumbelnél is jobb volt. Lehet h néhol a fordításban gyengébb és néha voltak benne hibák, de attól még nem értem h mire fel van ez a nagy fikázás. És mivel egyetlen emberről van szó, sztem megérdemel annyi tiszteletet, mint az egész Rumbel banda ::)

Am nem lettek ők jobbak, csak dobták a Bleach-et, ennyi :ejnye:

Liquid Snake

Mindenképp tisztelet a Tadashinak részemről akármilyen hibái is vannak a fordításban, bár azok sem nagyok, nem teszik érthetetlenné a szöveget meg nem ad mást jelentést az egésznek. Főleg így, hogy egy ember csinálja így aztán igazán dicsérnivaló munka szvsz.