Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Bishop

akkor megfejtette a fiatalság titkát  :lol:

chilip

vége a Double Arts-nak  :eek: miéééééééééééééért???

Alkyra

Quote from: chilip on 2008-09-09, 16:36:52
vége a Double Arts-nak  :eek: miéééééééééééééért???

he?? :he: nem most kezdődik??? mi az isten. én is most látom, hogy a creditsben ott a "Final Chapter" szöveg.Oo

edit: öregem. a jó mangákat azonnal lecsapják s törlik őket valamiért...MX0-al is ez történt...

Bishop

Nem olvastam de érdekelt, akkor most mi lett elengedték egymás kezét vagy mostmár love foreva?

Prof. William

Tulajdonképen még most indul be az egész sztori hisz most tanulták meg a Double Artsot. Csak gondolom be kellett fejezni és ezért lett ilyen a vége.
Elindultak nagy kalandra és bíznak egymásban.

Hogy jó vége lessz azt lehet tudni mert egy lap erejéig bevágták hogy a főhősnő ezt a történetet írja le pár évvel idősebben és már nem fogja a srác kezét. :)
Aztán becsukja a könyvet hogy mára ennyi és talán egy nap majd újra fojtatja a nagy kalandjuk történetének leírását... Tehát a fojtatási lehetőség megvan. :)

Szóval elindulnak a nagy kalandra és a képzeletünkre van bízva mi lesz a vége. Na és persze az a pár évvel későbbi kép némileg utal arra hogy végül is sikerrel jártak. :)

Junchi

Kuroshitsuji

Mázli, hogy hamarosan itt lesz belőle az anime verzsön ^^

LuckyDingo

Change123 új chapter.. lol Előbújt... dobpergés, a világ legeredetibb neve: ZERO XD csöppet brutál :) De már érzem hogy a szeretet erejével legyűrik XD

NLZ

Zombie Powder
Ritkán olvasok mangákat, de ez az egy megfogott. Kár, hogy csak 27 fejezet volt. :,( Így az értekelésem
9/10

Fixd :D
[reserved]

Fatal

Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2008-09-12, 20:28:28
Zombie Powder
Ritkán olvasok animéket, de ez az egy megfogott. Kár, hogy csak 27 kötet volt. :,( Így az értekelésem
9/10
Animéket én is ritkán olvasok, max feliratot :D Mangákat szoktam inkább XD Összvissz 4 kötet volt :D A maradékhoz adhatnál linket, mert érdekelne  ;)

chilip

Fullmetal Alchemist 87 - [spoiler]szegény glutony, Pride megette :([/spoiler]

Fatal

Quote from: chilip on 2008-09-12, 23:11:08
Fullmetal Alchemist 87 - [spoiler]szegény glutony, Pride megette :([/spoiler]
Oh, the irony.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

NLZ

Manga és fejezet. Köszi a figyelemfelhívást :D
[reserved]

Bishop

Tsubasa Resevoir Chornicle: Na végre visszatért a fő eseményhe úgy látszik. Sayoran enyhén cool volt minden képen  :whoah:

chilip

negi sensei kezd egyre durvábban kinézni :D

rep.:

to-Love-ru

115 chaptert adtak ki, de az egészet bele lehetne rakni 30-40 chapterbe. Kell a fanservice meg poénkodás, de ez az 1-2 chapteres kis bohócságok egy idő után unalmasak kezdenek lenni. Mindig ugyanaz van. Kezdődhetne már valami hosszabb story-line ami viszi is előre az egészet...

Prof. William

A manga.hu -val mi lehet? Napok óta nem jön be...

Éna Code Geass mangáto lvastam a lergutóbb. "Kicsit" más mint az anime. például Zero nem csak okos, de puszta kézzel le tud nyomni egy mecáht. :)

chilip

Quote from: Prof. William on 2008-09-14, 11:44:26
A manga.hu -val mi lehet? Napok óta nem jön be...

Éna Code Geass mangáto lvastam a lergutóbb. "Kicsit" más mint az anime. például Zero nem csak okos, de puszta kézzel le tud nyomni egy mecáht. :)

:eek: asszem ennek utánaolvasok majd :D

Alkyra

Új Bakuman s MGX!^^

MGX-ből márcsak egy fordítatlan változat maradt, de az is nagyon érdekes lesz.:P

to-Love-ru-ből elég az elejét  a közepét s a végét elolvasni. Ami közte van az úgyis lényegtelen fanservice.XD Bár ez a manga nem is szól másról, szal ne a történetéért olvassátok.:P

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2008-09-14, 11:44:26
Én a Code Geass mangát olvastam a lergutóbb. "Kicsit" más mint az anime. például Zero nem csak okos, de puszta kézzel le tud nyomni egy mechát. :)

:he: Szabad idejében pedig egy texasi rangernél gyakorol?
Ha majd végre valahára eljutok odáig, hogy megnézzem az animét, lehet, hogy belenézek a mangába is.

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-09-14, 01:23:01
to-Love-ru

115 chaptert adtak ki, de az egészet bele lehetne rakni 30-40 chapterbe. Kell a fanservice meg poénkodás, de ez az 1-2 chapteres kis bohócságok egy idő után unalmasak kezdenek lenni. Mindig ugyanaz van. Kezdődhetne már valami hosszabb story-line ami viszi is előre az egészet...
Hát jah... nem csoda, hogy az anime milyen lett XD Még két rész és vége.. bár nem sajnálom. Mindenesetre a manga könnyed kikapcsolódásra jó.. másra nem XD

chilip

új AIKI chapter, looool  :lol: megjött az anyja a végén. nagyobb állat mint maga a főszereplő  :muhahah:

Alkyra

Hayate: Miért van olyan érzésem, hogy a következő chapterbenk...khm, ahogy egy 4chanos mondaná, "RAAAGEEEEE"-elni fogok?(me be hinagiku loever)

Dreamcleaver

Maken-ki

Talán Chilip ajánlotta. Számomra telitalálat. Imádom ezt a fajta artwork-öt (épp ezért az ilyet le is szedem). A történet eléggé átlagos ecchi baromkodás, de jók a karakterek, a fanservice tökéletes, és amúgy is kedvelem az ilyen school life + superpower kombinációkat. Jöhetne már a kilences rész.

Eddig 9/10.

Na ideje belekezdenem a Negima első season-be. 169 fejezet fincsi lesz...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-18, 03:01:09
Maken-ki

Talán Chilip ajánlotta. Számomra telitalálat. Imádom ezt a fajta artwork-öt (épp ezért az ilyet le is szedem). A történet eléggé átlagos ecchi baromkodás, de jók a karakterek, a fanservice tökéletes, és amúgy is kedvelem az ilyen school life + superpower kombinációkat. Jöhetne már a kilences rész.

Eddig 9/10.

Na ideje belekezdenem a Negima első season-be. 169 fejezet fincsi lesz...

bezony ám ;) ism, egyébként én is szeretem a school life + comedy + super powert, szórakoztat :)

épp ezért fordíthatnák már tovább a "Zero" című manhwát is  :frown: legjobb résznél hagyták abba...

Alkyra

Hayate 98:
Hát kellemes csalódtam ebben a részben.Ebből mégse lett RAGE hanem inkább egy kellemes chapterré vált a Hinagiku fanok részére.(pl Nekem)
Nem haladott sokat a kapcsolat, de már "sínen" van.^^ Csak maradjon is ezen az úton...(úgyse fog, de a remény hal meg utoljára...)

Fairy Tail 103:
Hohoho. Nem változott sokat az egész történetileg. Beköltöztek az új "lakásba".

Ubel Blatt 42:

Koinzell pácban van. Most lesz itt  nagy öldöklés.

Inumimi 18+19:
Kezdünk a történet vége felé érni szerintem. Ez a manga annyira lassan jött ki, hogy mindig egy két chaptert újra el kellett olvasnom, hogy megértsem, hogy ki-kicsoda.-.-
edit: Vége a sztorinak. Nagyon összecsapott s gyenge lett.-.- Jól indult az egész, de ezt is lezárták. Mostanában egyre több ilyen mangát ütnek ki, nem?

One Piece 515:
Haha. Ez az ARC érdekesnek ígérkezik. Már látom is az  10. s egyben utolsó tagot a Luffy teamben.(Can i touch your kintama? :hopp:  :lul:)

Naruto+Bleach:
Már álmomban is tudom, hogy mi fog történni annyira kiszámítható az egész történet.

Soul Eater:
Ez is kezd hasonló lenni a fennt említett két mangához, de Kid rohadt jól nézett ki.:P

Alkyra

Gondoltam szólok, hogy mangafoxon fenn van a HSD Kenichi 170ig.:)(one mangán csak 161-ig van)

chilip

Quote from: Alkyra on 2008-09-21, 18:44:37
Gondoltam szólok, hogy mangafoxon fenn van a HSD Kenichi 170ig.:)(one mangán csak 161-ig van)

:hail:

Dreamcleaver

Quote from: chilip on 2008-09-21, 14:21:30
B Reaction
action, adventure, comedy, ecchi, martial arts, seinen

Onodera Kensaku történetünk főhőse. Utcán tanult meg verekedni, majd barátnője unszolására benevez karateversenyre és megnyeri. De a végén megbotlik és az ott lévő nő melleit megfogja, aki egy rúgással kiüti. Később kiderül hogy az új iskolájának a tanára...

sztem vicces manga, a teljes fenn van onemangán. sajnos csak 19 chapter, olvastam volna tovább....

Komolyan nem értem ilyen epic cuccok miért nem sikeresek! Rohadtul látszik, hogy azt az uccsó fejezetet csak úgy odacsapták és vége. Iszonyat nagy elkapkodott baromság, mindent félbehagyva. Pedig minden most indult volna be, a kettős szerelmi szál a csajokkal is pl. Meh...kár érte. :mad:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

yaa~ay, mangafoxon van fenn egy extra chapter zero  :whoah: majd írok róla egy ismertetőt :D