Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

NLZ

Azt hisszük, hogy mi a csak viccelődük, mire kiderül, hogy tényleg így van. :zomg:
[reserved]

Liquid Snake

Jó kis ch volt, elég hamar rájött Kakashi Pain techjére igaz ő csak 2 ellen tolta nem hat ellen mint Jira szóval könnyebb dolga volt. Ez a Lightning Clone tech is szép, remélem köv ch.-ban egy kicsit felülkerekednek majd...

Dreamcleaver

"lightning clone technique"

I lol'd. Kíváncsi vagyok miből fognak még klónokat csinálni a sorozat folyamán. Meg azt se vágom, hogy mire értette Kakashi, hogy tudja tárolni a chakráját.

Viszont a dagi klán belépője jó volt.  :jee:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Tegye fel a kezét aki csak egy pillanatra is aggódni kezdett amikor Kakashit átdöfte Pein... Nem értem miért kel még mindig nyomatni ezt a "JAJJJJ LEDÖFTÉK AZ EGYIK SZEREPLŐT! - HÖH HÖH Genjutsu " -dolgot... Komolyan azt hiszik hogy elakad a lélegzetünk, a szívünkhöz kapunk és aggódni kezdünk amikor már n+1 edszer bemutatják ezt nekünk?

NLZ

Lehet a Pistikék mindig maguk alá vizelnek az ilyen jelenetek alatt. :P
[reserved]

Chronus

Quote from: Prof. William on 2008-10-24, 15:21:53
Tegye fel a kezét aki csak egy pillanatra is aggódni kezdett amikor Kakashit átdöfte Pein... Nem értem miért kel még mindig nyomatni ezt a "JAJJJJ LEDÖFTÉK AZ EGYIK SZEREPLŐT! - HÖH HÖH Genjutsu " -dolgot... Komolyan azt hiszik hogy elakad a lélegzetünk, a szívünkhöz kapunk és aggódni kezdünk amikor már n+1 edszer bemutatják ezt nekünk?

Őszintén? Jira halála után én inkább azt vártam volna, hogy Kakashi tényéleg megdögöljön itt. 1: Már 1000 éve nem főkarakter, max csak support batshit a sarokból. 2: Legyen már valami súlya Pein támadásának. 3: A genjutsuzás maga az, ami már önmagában unalmas.

Én meglepődtem a genjutsun. Negatívan. Egy pillanatra megörültem, hogy végre megint történik valami nagyobb horderejű esemény is ebben a mangában. Rég volt már, hogy valaki a "nevelő" karakterek közül elhullott. Persze lehet nagyok voltak az elvárásaim....

Dreamcleaver

Elég szubjektív vélemény és sztem minority is a tied. Kakashi halálával ennek a magának annyi lenne, őt nem nyírhatja ki. Meg fel is kell építeni egy ilyen nagy horderejű dolgot, nem lezavarni 1,5 chapterben. Ráadásul Kakashi nem "nevelő" karakter. Erőben lazán megállja a helyét a mostani mezőnyben, és gondolom az ultimate techjét sem láttuk még. Amúgy shoujo-hoz képest elég sokan elhullottak szal sztem most nincs nagy esélye halálnak. Tsunade elvesztése lenne esetleg hatásos plot twist, de ő meg nem halhat meg mert bosszút kell állnia Jira-ért. Esetleg még opcionálisan Naruto régi tanára, Ikari vagy kifene, de őt meg senki sem hiányolná.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Junchi

Quote from: Dreamcleaver on 2008-10-24, 19:26:25
Amúgy shoujo-hoz képest elég sokan elhullottak

Nem shounent akartál véletlenül írni? :D

Btw, Kakashi halálának IMO nagyon pöttömnyi az esélye, még úgy is, hogy egy ideje csak "van". Szal, nem hiszem, hogy Masashi halálba küldené, legalábbis nem igazán tenne jót ennek a cuccnak, ha minden senseit ellapátolna az útból...

Dreamcleaver

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2008-10-24, 19:26:25
Kakashi halálával ennek a magának annyi lenne.

Ja mert amúgy egyáltalán nem a vége felé tart :P A Pein-es lerendezés és Sasuke megregulázása (kinyírása) után szerinted mit lehetne még belőlke kihúzni? So far, az egész fos arról szólt, hogy Narutoék kergetik Sasuke-t, és erre most ő maga jön helybe, várost támadni. This is the climax.

Akatsuki hulla, az egyetlen villainok akik megmaradtak azok Pein és Madara, új karaktereket meg már nem nagyon lehetne behozni a semmiből. Kb Pein leverésével és Sasuke visszatérésével (halálával) ez a manga iz done for.

A jelenlegi állás szerint pedig addig kb még olyan 50 chapter lehet, max 100, de több nem. Ez nem Bleach ahol a főgonosz akármikor kihúzhat egy Xantos csavart a seggéből és a fejre állíthatja a plotot. Ilyen karakterek sosem voltak Narutoban. Madara potenciális, de eddig még nem mutatott semmit (és ha lennének is tervei, tervezéstől függetlenül azok könnyen keresztbe húzhatóak. Kishimotonak sose volt stílusa a Mind Fuck, soha nem is értett hozzá...)

Még ha tovább is vinné a mangát valahogy, kétlem hogy a módszer amivel tenné meggátolná a fél szereplőgárdát a teljes kipusztulástól.

Btw... már Kakashi is csak a fanjai miatt van bent... ugyanúgy mint a legtöbb nagy mester. Ennek a mangának mindig is kenyere volt az "új generációk leváltják a régit" klisé. Ugyanazok a patternek ismétlődnek újra és újra (Jira, Oro, <vmi csaj>  --> Tobi, Kakashi, <vmi csaj> ---> Naru, Sasu, Saku). Már maga Kakashi is beismerte hogy lassan ideje lesz az új generációnak átvennie a helyét.

Pusztulásra vannak ítélve egytől egyig már régóta. Csak idő és kellően epikus halálkörnyezet kérdése.

Bishop

Nem teljesen igaz még van egy lehetőség hogy húzza el. Ha most Pein ugymond győz Danzou átveszi az uralmat Konoha felett és Pein hatalma mint a világ amibe mindenki retegésben él megvalósul. Ahol folyamatos a harc mint azt ahogy Madara szeretné. Ahol újra feléledhet az Uchiha klán amit Sasuke szeretne. Egyetlen akadály Konoha és a Kyuubi. De szerintem Pein megoldja hogy Kyuubi nélkül is elérje ezt. Konoha jófiúi menekülésre kényszerülnek. Élükön a legyőzött Naruto, aki habár majdnem nyert de még mindig kevés. Itt jönne egy 2-3 éves timejump. A világ rettegésben és káoszban él. Csak egy lázadó csapat áll ellen amibe Konoha főbb tagjai Suna főbb tagjai illetve bemutathatnak pár új tagot más villagekből Naruto meg a vezető és már télleg olyan erős mint azt elvárom/juk tőle.
Tsunade 100% hogy nem hal meg Kakashira nem mernék fogadni de túl élheti. Ezzel az egésszel így megadná a Trilogia feelinget amit Kishi akart Naruto első season a jók bemutatása és Sasuke árulása. Shipuuden Akatsuki megjelenése az új világ eléjövetele. Utolsó meg lehetne forradalom. És ami azt illeti Kishitől többet várok mint Kubotól aki mostanság csak lapos harcra utaló semmilyen részekkel rukkol elő.

chilip

jah és lehetne a címe a triológiának:
Az új remény
Akatsuki visszavág
Naruto visszatér
::)

Bishop

Sejtettem hogy valaki megemlíti  ::) :morci:

Chronus

Quote from: chilip on 2008-10-25, 11:09:12
jah és lehetne a címe a triológiának:
Az új remény
Akatsuki visszavág
Naruto visszatér
::)
A referencia material megsértésének elkerüléséért minőségben szerintem korrektebb lenne inkább a
--Naruto
--Naruto: Reloaded
--Naruto: Revolutions
elnevezés....

NLZ

Hehe, nekem is először a SW, aztán a Matrix jutott eszembe.  :lol:
[reserved]

Bishop

Amikor írtam nekem is Mátrix ugrott be, de aszem ez elkerülhetetlen a trilógia és a forradalom szó halaltán  ::) Mind1 én jó ötlettnek tartanám a time jumpot. Mert eddig shipuuden in all elég gyengének tartom. Narutot nagyon ledegradálta, a harcok egy két kivételel plot győzelmek voltak Az újabbnál újabb szemtech meg forbidden jutsu meg csak a jéghegy csúcsa.

Zen

Quote from: Bishop on 2008-10-25, 13:27:01
Az újabbnál újabb szemtech meg forbidden jutsu meg csak a jéghegy csúcsa.
És te még timejumpot akarsz, h mindenki még jobban tápolódjon?  :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

Nem itt már nem lenne tápolódás. Max Naruto meg még akik el lettek feledve. Sasuke meg a többi Akatsukisnak már nincs hova fejlődnie. Egyrészt megkapták amit akarnak másrészt már mind elérte sztem a képességeik tetőpontját. Esetleg Sasuke kaphat egy kis boostot de a jelenlegi állás szerint nem hiszem hogy jelentős mértékben.

Dreamcleaver

Sztem is benne van a cuccban még egy time jump lehetősége, de ez a forradalmis/szabadságharcos maszlagot nagyon el kéne felejteni.  :D

Pain-nek meg kell halnia a Shippuuden végén, mert nem elég érdekes kari ahhoz, hogy hosszabb távon bent maradjon. Nem rossz átmeneti főgonosznak, de ennyi.

A time jump utánra meg megmarad a leszámolás Madarával, Sasukéval, és a resurrected Oroval.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Inkább madarát nevezném főgonosznak, Pein csak egy brutálisan erős figura, meg az Akatsuki aduásza. Szal ha ő meghal, akkor sztem az Akatsuki se húzza sokáig.
Orsit meg remélem nem fogják megint elővenni, fárasztó lenne. :)
[reserved]

Liquid Snake

Én nagyon szívesen látnám viszont Oro-t, bennem valahogy a halhatatlan főgonoszként maradt meg :D Szerettem nagyon ahogy viselkedik, kavarja a szart, belőle mindig ki tudtam nézni hogy úgymond "akármikor kihúzhat egy Xantos csavart a seggéből és a fejre állíthatja a plotot" by Chronus :D Szóval az Akatsuki elverése után vissza lehetne hozni szvsz  :szemuveges:

NLZ

De ha Akatsukit képesek megenni reggelire, akkor Orsi már csak a desszert.
[reserved]

Dreamcleaver

Quote from: NLZ on 2008-10-25, 17:04:38
Orsit meg remélem nem fogják megint elővenni, fárasztó lenne. :)

Pedig több mint valószínű visszatér. Egyrészt már volt rá utalás, másrészt meg túl gyorsan lett kiírva a sztoriból az ürge. Amúgy meg sokkal feelingesebb karakter Oro, mint pl Madara imho.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Bishop

Mind tévedtek, a fő mastermind nem más mint Konohamaru társa akinek mindig folyik az orra  ;)  :D

NLZ

Sztem meg a büfés csávó, akinél Naruto mindig eszi a ramenjét. :P
[reserved]

Bishop

Vagy Killerbee  :lol:

NLZ

Vagy Naruto halottnak hitt anyja. :Q
[reserved]

Zen

Oro odamegy Narutohoz:
-I am ...your father.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Azért Narutonak levágja előtte a kezét, akinek így ezentúl robotkeze lesz.
[reserved]

chilip

dehogy robot: fa, fém meg zsinórváz szél-chakrával irányítva :D