Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2008-11-05, 16:59:54
Bammeg spoiler: [spoiler]Kakashi chakrahiányba hal bele.. hát az eszem megáll XD[/spoiler]
[spoiler]A "Kakashi-ból Pain" verzió jobban tetszett volna nekem :D
Am én nem vagyok biztos abban h Kakashi meghal...
Viszont az h Chouji faterja... LOL :wtf:[/spoiler]

Bishop

THIS IS MADNESS!

NLZ

[reserved]

Liquid Snake

Hát még nem halt meg Kakashi meg Chouji fater sem de elég szarul áll a szénájuk. Mindenesetre ha tényleg meghalnak azzal sztem nagyon ratyi lesz ez a manga... Jó nem volt sok szerepük főleg Chouji apjának, meg Kakashinak sem a mostani fejezetekben de akkoris, csak így betámad Pain és öl jobbra, balra, sztem egy kicsit overpowered baromság így az egész... Danzou meg szánalom, Hokage akar lenni, mikor ölik már meg végre? Remélem Tsunade fogja kinyírni.

chilip

így van esélye narutonak hokage lenni. Danzou átveszi a hatalmat (ennél az esetnél sajna Tsunade meghal), naruto visszajön és kinyírja danzou-t. Megtudják a többiek miket művelt danzou, simán ellene fordulnak.

Liquid Snake

Hát azért Tsunade-t sztem nem olyan konnyű eltenni láb alól, de ő tuti nem fog meghalni. Egy ilyen jó nőt nem írnak ki a sorozatból :D

Bishop

Tsunade 1000% hogy nem fog meghalni, neki más szerepe van ebben az egészben.

KeLa

Quote from: Liquid Snake on 2008-11-07, 13:01:06
Hát még nem halt meg Kakashi meg Chouji fater sem
Ez mitől olyan egyértelmű neked? :confused:
Mert sztem semmi sem bizonyítja azt h nem halt meg... sőt a sírás meg a " Choza's sacrifice" pont az ellenkezőjét bizonyítja Oo

LuckyDingo

Igaz, Chouji faterja nagyon meghalt XD és ha minden igaz Kakashi chackra nélkül is. Tsunadét kinyírhatják, nincs szerepe, nem lepődnék meg ha meghalna és a hatalomátvétel után Sakura vezetné a lázadó csoportokat és mesélné el Narutonak, hogy mi történt stb stb :)

Chronus

And Kakashi dies. ^^

De jól esne most egy "Én megmondtam."  :lol:

KeLa

Kakashi halálában még mindig nem vagyok annyira biztos...

Kishi a "sötéték" színnel jellemezte a Kakashi storyt az interjúban, ami közel van a feketéhez, de nem az :)

Chronus

Quote from: KeLa on 2008-11-07, 20:50:00
Kakashi halálában még mindig nem vagyok annyira biztos...

Kishi a "sötéték" színnel jellemezte a Kakashi storyt az interjúban, ami közel van a feketéhez, de nem az :)

Which, in best, means, a köv csapter egy halála előtti flashback lesz, ami szépen explains everything, rendesen fekete, és tartalmaz a végén egy legalább annyira epic döglött fejet róla mint amilyen Jiráé volt.

Lényegtelen. Most halt meg, vagy a következő chapterben fog, édes mindegy. Részletkérdés. Ebből a szituációból nem fog kikerülni élve. Ennyi. Valószínűleg már most halott, ha nem, akkor max még a köv chapter elején kap egy haldokló lázálmaiban megfogant flashbacket.

Kishi világosan kinyilvánította már a nézeteit arról, hogy az új generációk leváltják a régit. Ez a motívum jelen van az egész Naruto sztori alatt, hisz ugyanazokat a mintákat ismétli generációnként. Legjobb példa a három barát motívum akikből 1 köcsög, 1 support kurva, 1 meg link alak. Már vagy 3x ellőtte, ha nem többször.

Kakashinak annyi. Nem tudom, hogy ez milyen szinten tekinthető elfogadhatatlannak, és miért. Erre a szerepre van ítélve a timejump óta az összes "elder" karakter....

Nem hiszem, hogy sírás lenne vége... max rutinos felhördülés egykét fan részéről, de hamar megbékélne a gondolattal mindenki. Ez nem Bleach where "nobody dies dammit". Kismilliószor átlépte már azt a szabályt....

Zen

Quote from: Chronus on 2008-11-07, 20:59:11
Legjobb példa a három barát motívum akikből 1 köcsög, 1 support kurva, 1 meg link alak.
Naruto és Sasuke között inkább Saske a köcsög, de akkor Naruto miért link? :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Chronus

Quote from: Zen on 2008-11-07, 21:20:21
Quote from: Chronus on 2008-11-07, 20:59:11
Legjobb példa a három barát motívum akikből 1 köcsög, 1 support kurva, 1 meg link alak.
Naruto és Sasuke között inkább Saske a köcsög, de akkor Naruto miért link? :D

Miért, nem Naru a "mindig lázadó", "mindig a saját feje után rohanó" tökfilkó? Ugyanúgy mint Jira volt, meg Obito. Vagy félreértelmezhető kifejezést alkalmaztam volna?

smash++

Ez egy rakás...  :mad:
Nálam inkább, most írja le magát a sorozat...
Inkább hoztak volna be még valami egyéb Pain karit, mint Danzo Hokage és a kis szaros csapatával "leigázza" a falut meg hasonlók... minden első rangú junin meghal Konohában és átveszi a hatalmat, meg majd lázadó csapat... Naruto meg mikor jön vissza 3 év?
Ami most van az egy baromság, Danzotól nincs jobb ötlete... ezért halt meg Itachi...

blackman

Azért arra kíváncsi lennék Danzou hogy akar megbirkózni Painnel...

NLZ

Nem akar. Arra spekulál, hogy Kohona leveri Paint, ő pedig majd a legyengült Kohonát.
[reserved]

Dreamcleaver

Kishi lassan az összes érdekes karit kiírja a sorozatból lol. Hát reméljük legalább több szerephez jutnak Neji és a többiek. Ezt a Danzou-s szálat meg szerintem is rövid úton le kéne rendezni. Alapvetően elfér a sztoriban, csak ne húzza el.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zen

Quote from: Dreamcleaver on 2008-11-08, 00:28:44
Ezt a Danzou-s szálat meg szerintem is rövid úton le kéne rendezni. Alapvetően elfér a sztoriban, csak ne húzza el.
Szvsz amióta Tsunade Hokage lett már nem nagyon illik ide az ilyen "piti" kormánypuccs.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Chronus

Kivéve ha Danzou Madara. Facial marksok egyeznek és a letakart szem is. A Roots kiképzési szokásai is egyeznek a Madara által alkalmazottakkal a 1st Hokkage idején (erre utaltak is), plusz sok más szál is egyezést mutat. Nem mutatták a két karaktert még soha egy helyen, se egymás után más helyeken, max pár chapteres áthidalásokkal... és Madara mindig mozog...

A céljait meg amúgy se tudjuk. Simán lehet, hogy az egész akatsuki oldal csak porhintés, vagy az egész "I want to be hokkage", vagy simán csak mindenről kamuzik.

chilip

és sasuke jön elpusztítani konohát :D

Chronus

Quote from: chilip on 2008-11-08, 12:53:22
és sasuke jön elpusztítani konohát :D
Lehet tőle reméli Pain legyőzését. ^^

Naru meg Sasuke valami plot-kai hatására összefognak, aztán mikor győztek, akkor Danzou leveszi a shariganról a kötést, és "Thanks for killing the badguy who wanted to destroy the world. Now I can take over and rule the world!"

chilip

most akkor kakashi eltüntette az egyik pein-t másik dimenzióba (nekem ez jött le a szöggel együtt)?

KeLa

Quote from: chilip on 2008-11-08, 12:56:29
most akkor kakashi eltüntette az egyik pein-t másik dimenzióba (nekem ez jött le a szöggel együtt)?
Csak a szöget, meg a rakétát...

chilip

és akkor a másik pein hol volt mikor choujit kellett megállítani?

Prof. William

Azért nem elfelejteni hogy Tsunade csigái ott mászkálnak konohába és a sérültekbe töltik az életerőt/chakrát.

Szóval egy amolyan plot "húúú pont volt ott egy csiga" dologgal meg lehet menteni.

Chronus

Quote from: Prof. William on 2008-11-08, 19:01:08
Szóval egy amolyan plot "húúú pont volt ott egy csiga" dologgal meg lehet menteni.

Jah, igaz, akár... De hány fokkal lenne epikusabb, minthogy meghal Kohonáért? C'mon, this is shounen. : P

smash++

Alapvetően Danzo karaktere szar. Tsunade pedig már elég rég óta figyelteti (amikor Tobi megjelent és működött), mondjuk ha ő Madara, akkor gyorsan eltudja intézni, hogy inkább egy KB-t figyeljenek mint őt...

Azért elég érdekes történet lenne, ha Danzo vagy Madara lenne a Hokage...
Naruto kik ellen küzdene?Kik maradnának Konohaban?Madara szerintem ilyen Konohat biztos nem szeretne irányítani.

Egy biztos, ha Danzo nem Madara, akkor bizony Sasuke fogja őt megölni.

Vagy két Madara van: Danzo és Tobi  :rotfl:

Bishop

Madara biztos nem irányítaná Konohat, a célja egyértelmű szerintem. Visszaállítani régiu rendszert mikor nem voltak falvak csak klánok.