Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: .Attila on 2009-01-04, 03:31:26
És neked ennyi nő megtetszik? Irigyellek...
Mennyi? Úgy emlékszem én nem írtam számokat, csak te írtad azt a huszonakárhányat. Egyébként azt hogy csinálod hogy huszonpárból egy sem tetszik? Pesten sétálgatva van szerintem 20 random nőből minimum egy aki jól néz ki. Vagy belsőre érted? Hát, olyannal eddig életemben kettővel találkoztam én is aki minden szempontből megfelelt az ízlésemnek, de ez meg nem derül ki ránézésre, le kellett velük is ülni beszélgetni előbb. :)

Member

Valszeg Zsiga csinálja jól, hogy nem válogat. Mert murphy befigyel annyira, hogy úgy is az lesz neked bejövős, akinek te nem vagy az. ::)

Moha

Quote from: .Attila on 2009-01-04, 02:56:56
Ezt én értem és van is benne valami, de téged egyáltalán nem zavar, hogy adott esetben pont olyannal játszol, aki esetleg komolyan gondolná és hogy ez effektíve szar neki?
Na igen. Én már jártam úgy, hogy én komolyan gondoltam volna, a csaj viszont csak játszadozott. És éppen ezért ezt nem akarom vice-versa eljátszani mással.

A táncot pedig meg fogom próbálni. Veszteni valóm nincs.

Fazék

Quote from: Moha on 2009-01-04, 10:39:39
Ezt én értem és van is benne valami, de téged egyáltalán nem zavar, hogy adott esetben pont olyannal játszol, aki esetleg komolyan gondolná és hogy ez effektíve szar neki?
Na igen. Én már jártam úgy, hogy én komolyan gondoltam volna, a csaj viszont csak játszadozott. És éppen ezért ezt nem akarom vice-versa eljátszani mással.
baromság. ti ilyen jól meg tudjátok ítélni külső illetve 1-2 mondat után, hogy nem tudnátok szeretni a csajt?

.Attila

Quote from: Fazék on 2009-01-04, 11:50:30
Quote from: Moha on 2009-01-04, 10:39:39
baromság. ti ilyen jól meg tudjátok ítélni külső illetve 1-2 mondat után, hogy nem tudnátok szeretni a csajt?

Nálam bonyolultabb a téma, amit most nem fejtek ki. De erősen benne van, hogy én csinálom rosszul, ezzel én is tisztában vagyok.
De igen, van olyan eset, hogy külsőre jó a lány, de 1-2 mondat után kiderül, hogy mégse. És most nem az ordítóan butákról beszélek.

Member

Nálad is a "nem kötne le" érzés, tömören?

kikuchiyo

Failure is the default option

.Attila

Quote from: Member on 2009-01-04, 14:16:18
Nálad is a "nem kötne le" érzés, tömören?

Jól néz ki, van esze, korrektnek tűnik, de érzésre semmi speciális.
De lehet, én várok túl sokat az elején.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2009-01-04, 16:49:05
Szerintem igen. Szerelem első látásra csak a mesékben meg az animukban van. Első randin nem hiszem hogy bárkitől is elvárható egy dejólnézki-dejófej-demegdugnám érzésnél több, ahhoz idő kell.

Moha

Quote from: Zsiga on 2009-01-04, 17:05:08
Első randin nem hiszem hogy bárkitől is elvárható egy dejólnézki-dejófej-demegdugnám érzésnél több, ahhoz idő kell.
Jaja, szerintem is. Ugyanakkor ha az első benyomás negatív, akkor az embernek nemigen van kedve folytatni.

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-01-04, 17:05:08
Quote from: .Attila on 2009-01-04, 16:49:05
Szerintem igen. Szerelem első látásra csak a mesékben meg az animukban van. Első randin nem hiszem hogy bárkitől is elvárható egy dejólnézki-dejófej-demegdugnám érzésnél több, ahhoz idő kell.
pontosan.

Én

Szerintem .Attila nem úgy gondolta az "érzést", hogy egyből ásó kapa nagyharang. Velem is nem egyszer előfordult, hogy minden tekintetben pöpec csajszira valahogy épp nem támadt gusztusom, nem volt meg valamiféle (vigyázat: idióta szó) kisugárzása, ami nekem kell, ezért eldumáltunk 1-2 órát valami parkban azt pá. Más meg lehet pont érte bomlott. Kell valami ösztönzés hogy 1-2 óránál tovább foglalkozz a csajjal, még ha nem is tudod megmagyarázi pontosan, hogy az mi. :)

.Attila

Lythis

Quote from: Zsiga on 2009-01-03, 21:28:05
Általában az az első reakció hogy lol te hozzányúlsz egy beteghez/halotthoz?
"Viccelsz? Miattuk csinálom... :lazza:"

Zsiga

Quote from: Lythis on 2009-01-07, 22:11:15
Quote from: Zsiga on 2009-01-03, 21:28:05
Általában az az első reakció hogy lol te hozzányúlsz egy beteghez/halotthoz?
"Viccelsz? Miattuk csinálom... :lazza:"
"I do it for teh lulz."  :Kiraly:

teraflare

Bocs hogy mégis csak írok ide ,de megtudtam hogy mit kell csinálnom és közel állok a sírógörcshöz ezért benéztem ebbe a topicba és muszály  (:D) megint értelmetlenséget mondanom.  :redface: De csak az utolsó 2-3 oldalt olvastam el.
[spoiler="tera féle értelmezés!!!! Akinek nem tetszik NE olvassa"]
Quote from: Én on 2009-01-04, 18:35:51
Szerintem .Attila nem úgy gondolta az "érzést", hogy egyből ásó kapa nagyharang...
És szerintem zsiga sem erre gondolt. Lévén a randi egy mini piac ahol meg kell próbálnod eladni magad a másiknak. Ehhez leginkább az szükséges hogy NE legyél teljesen önmagad (aki mégis az lesz az úgy jár mint én meg páran mások :D na jó .Attilával szemben nekem évente max 10 ha van és ott is inkább én nem jövök be). Ezért szerintem az a kis idő alatt azt az embert ismered meg akit ő gondol hogy te akarsz. .Attilánál épp hogy nem jön be a szokásos. De valószínűleg ha több időt adna nekik akkor lehet megtalálná azt a külső besugárzást belső kisugárzást amit keres. Várd meg míg önmaga lesz. "Lakva ismerszik meg az ember"

Quote from: Member on 2009-01-03, 18:10:05
Főleg mert a héten is hallgattam a "minden pasi szemét dumát", imádom...
Jótanács, hagyd a picsába az ilyen csajokat. Míg távol voltam a fórumtól elbeszélgettem egy párral (+ a régi hasonló gondúak alapján) és az ilyeneket messze el kell kerülni. (lol mikor annakidején még én javasoltam hogy segítsünk nekik   :haha:) Miért is? Mert hülyék. (Nem azt mondom hogy minden nő hülye, de ezek a pasik szemetek típusúak igen) Van az elején ez az egész választás (pont mint a pártoknál) kapnak igazat meg hazugságokat de ŐK döntenek kit akarnak. És ők kiválasztják azt amiről tudják hogy nem igaz, de jól hangzik.  Ez az első hülyeségük hogy elhiszik amit tudnak hogy nem igaz. Ezt egy idő után észre is veszik hogy a dolog nem az aminek ők elképzelték de mégis megpróbálják elfordítani a fejük hogy hátha akkor úgy lesz ahogy gondolták (És ez a 2. hülyeségük. .Attila ez volt az az illúzió amiről beszéltél nekem annó, igaz?) Végül azonban csak belátják hogy mi is volt eddig és akkor jönnek elő ezzel a pasik szemetek, a pasik hűtlen állatok, a pasik felszínes szemétládák stb. De vajon akár egy is végiggondolta hogy valójában Ő tette ezt magával, lett volna biztos olyan akinek TÉNYLEG Ő kellett volna. A pasi azt tette amit akart vele tenni, de ezért nem szemétláda, hisz a dologhoz 2 ember kellett. Amúgy tényleg én is éltem ebben az illúzióban, mikor tudtam hogy milyen az a bizonyos ember, de próbáltam nem elhinni, amíg ő maga nem mondta ki azt amit gondotam hogy igaz.  :frown:

[/spoiler]
No most hogy kimondtam a véleményem, tűnök is dolgozni. Pár hónap múlva re. Újra le kell tiltanom a fórumot mert túl sok időt töltök itt   :comp: :D

UI: zsiga: a meghívósat én is majd kipróbálom  :D

.Attila

Quote from: teraflare on 2009-01-08, 10:41:56
Várd meg míg önmaga lesz.

Ez egy baráti társaságban működik, mert sokat lógtok együtt. De amikor direkt azért ismerkedsz valakivel, akkor nem.
Másrészt a várakozáshoz is két ember kell, a nők pedig nem a várakozásról híresek. Én nem szeretek hazudni, ezért nem teszem a szépet, amíg nem érzem úgy, hogy kéne. Azt viszont nem bírják kivárni (már ha egyáltalán megjönne a kedvem hozzá).

Quote(És ez a 2. hülyeségük. .Attila ez volt az az illúzió amiről beszéltél nekem annó, igaz?)

Az egyik. A másik az, amikor ráhúznak valakire egy képet, ami nem is ő valójában, csak kerestek egy alkalmasnak látszó valakit, akire ráhúzhatják.

Ramiz

Előző oldalon írtakhoz én csak annyit mondok, hogy akinek húszból (ha már Zsiga ezt a konkrét számot írta) nem jön be legalább egy csaj, az megérdemli... Meg valahogy gimnazista koromból az rémlik, hogy akiknek "nagy szerelmeik" voltak, meg magas elvárásaik, azoknak volt a legkevesebb tapasztalatuk, és a legnagyobb csajozók (aktív szexuális életet élők) meg néha felbukkantak ronda vagy átlagos lányokkal is. Ezt a dolgot csinálni kell, mert ennek nincs elmélete, csak gyakorlata, és nagyobb számú mintából nagyobb az esélyed találni egy tényleg hozzád illőt, arról nem is beszélve, hogy megtanulod, mi az, ami minden nőben közös (például: nincs az az okos, hűséges, téged szerető stb nő, aki NE csalna meg, ha egy elég rutinos férfi ráfekszik az ügyre és te nem vagy ott, hogy közbelépj).

Különben meg bármikor szívesen kiröhögök bárkit, aki (saját maga szerint) ő ezt meg azt, észt és sok mást keres a nőkben. Az mind bónusz. Igazából állatok vagyunk és dugni akarunk. Ez szerintem nem degradáló amúgy. Ja, és ők is azok. És ők is dugni akarnak. :D Mindegyik.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Draconire

Quote from: Ramiz on 2009-01-08, 22:43:58
ülönben meg bármikor szívesen kiröhögök bárkit, aki (saját maga szerint) ő ezt meg azt, észt és sok mást keres a nőkben. Az mind bónusz. Igazából állatok vagyunk és dugni akarunk. Ez szerintem nem degradáló amúgy. Ja, és ők is azok. És ők is dugni akarnak. :D Mindegyik.
http://uk.youtube.com/watch?v=60ra9RDxeZk ?

Makos

Előző oldalon írtakhoz én csak annyit mondok, hogy akinek húszból (ha már Zsiga ezt a konkrét számot írta) nem jön be legalább egy csaj, az megérdemli... Meg valahogy gimnazista koromból az rémlik, hogy akiknek "nagy szerelmeik" voltak, meg magas elvárásaik, azoknak volt a legkevesebb tapasztalatuk, és a legnagyobb csajozók (aktív szexuális életet élők) meg néha felbukkantak ronda vagy átlagos lányokkal is. Ezt a dolgot csinálni kell, mert ennek nincs elmélete, csak gyakorlata, és nagyobb számú mintából nagyobb az esélyed találni egy tényleg hozzád illőt, arról nem is beszélve, hogy megtanulod, mi az, ami minden nőben közös (például: nincs az az okos, hűséges, téged szerető stb nő, aki NE csalna meg, ha egy elég rutinos férfi ráfekszik az ügyre és te nem vagy ott, hogy közbelépj).

Különben meg bármikor szívesen kiröhögök bárkit, aki (saját maga szerint) ő ezt meg azt, észt és sok mást keres a nőkben. Az mind bónusz. Igazából állatok vagyunk és dugni akarunk. Ez szerintem nem degradáló amúgy. Ja, és ők is azok. És ők is dugni akarnak. :D Mindegyik.

Ennél joban énse fogalmazhattam volna :D

sirtomi

Ezzel teljesen egyetértek :D

.Attila

Akkor egészségetekre. Maradjunk annyiban, hogy nincs mindenki így vele. Majd gondolom 40-50 évesen dobod az asszonyt, hogy fiatalabbra cseréld, mert úgyis csak a dugásról szól (a fiatalabbnak meg majd a pénzről).

Azt meg totálisan lesz*rom, hogy kinek mennyi tapasztalata van.

Selmo

Quote from: .Attila on 2009-01-09, 00:21:46
Akkor egészségetekre. Maradjunk annyiban, hogy nincs mindenki így vele. Majd gondolom 40-50 évesen dobod az asszonyt, hogy fiatalabbra cseréld, mert úgyis csak a dugásról szól (a fiatalabbnak meg majd a pénzről).

Azt meg totálisan lesz*rom, hogy kinek mennyi tapasztalata van.
Vagy netán az asszony cseréli le egy 30-asra, mert az még tud teljesíteni az ágyban, akkor talán elgondolkozik.

A tökéletesség unalmas.

Fazék

hogy ti milyen bölcs hősszerelmesek vagytok :)

.Attila, Selmo, úgy érzem más világon élünk. (és lol)

.Attila

Quote from: Fazék on 2009-01-09, 01:25:43
.Attila, Selmo, úgy érzem más világon élünk. (és lol)

És szerintem megférünk egymás mellett, nem hiszem, hogy mindenkinek mindent ugyanúgy kell látnia.

Ramiz

Ti most mindketten arra reagáltatok, amit én nem mondtam (= nem ér semmit a párkapcsolat, a nők felcserélhetőek egymással stb), de nem baj. Vigasztaljon benneteket a tudat, hogy amikor engem otthagy a feleségem egy 30-as fasziért, akkor én azt fogom mondani, hogy "hát, legalább eddig jókat dugtunk" (na jó, nem, de a ti logikátokkal igen), viszont amikor titeket hagy ott a nő, akkor ti azt fogjátok mondani, hogy "bassza meg, igaza volt". :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Ezt a dolgot csinálni kell, mert ennek nincs elmélete, csak gyakorlata, és nagyobb számú mintából nagyobb az esélyed találni egy tényleg hozzád illőt, arról nem is beszélve, hogy megtanulod, mi az, ami minden nőben közös (például: nincs az az okos, hűséges, téged szerető stb nő, aki NE csalna meg, ha egy elég rutinos férfi ráfekszik az ügyre és te nem vagy ott, hogy közbelépj).
Akkor most basszon ki magával (és valószínűleg a nővel) és járjon egy olyan nővel akihez semmi kedve csak EXP-ért? Van értelme, de nem az lenne az egész lényege, hogy csak egy kicsit is jól érezd magad közben?
ITT: E-Masculinity. :D

Fazék

Quote from: Ramiz on 2009-01-09, 01:37:02
Ti most mindketten arra reagáltatok, amit én nem mondtam (= nem ér semmit a párkapcsolat, a nők felcserélhetőek egymással stb), de nem baj. Vigasztaljon benneteket a tudat, hogy amikor engem otthagy a feleségem egy 30-as fasziért, akkor én azt fogom mondani, hogy "hát, legalább eddig jókat dugtunk" (na jó, nem, de a ti logikátokkal igen), viszont amikor titeket hagy ott a nő, akkor ti azt fogjátok mondani, hogy "bassza meg, igaza volt". :D
ok, ezek szerint nem csak nekem tűnt úgy, hogy kicsit elbeszélnek amellett, amit írtál.

.Attila

Quote from: Fazék on 2009-01-09, 01:41:02
Quote from: Ramiz on 2009-01-09, 01:37:02
ok, ezek szerint nem csak nekem tűnt úgy, hogy kicsit elbeszélnek amellett, amit írtál.

Ezt hányféle módon lehet értelmezni?

QuoteKülönben meg bármikor szívesen kiröhögök bárkit, aki (saját maga szerint) ő ezt meg azt, észt és sok mást keres a nőkben. Az mind bónusz. Igazából állatok vagyunk és dugni akarunk. Ez szerintem nem degradáló amúgy.

Nakedape

lehet kitartani, és hűséges lenni, amellett h szexről szól az összejövés bőven sztem.

itt félre sztem

a párkapcsolatok szerintem olyanok mint az óceán
[spoiler]persze  ha belegondolok akkor inkább mégse[/spoiler]

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution