Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: pet on 2009-04-12, 12:08:09
ui.: ki is hazsnált :( rövid adatok: tőlem hozzá 80 perc beszélgetés telefonnal, tőle hozzám 4 perc. nem sajnáltam rá a pénzt, azért volt hogy ráköltsem, de mindig ígérgette hogy ő is hív. ha valahova elmentünk, nos mindig meghívtam mindenre, amíg volt pénzem addig nem baj, figyelmes voltam "nemvagy szomjas? megyünk inni kúthoz, éhes nemvagy?" ezeket tök nem kaptam vissza.
Egyszóval elkövetted azt, amit én már sajnos 2 esetben is: utánfutó voltál a csajnak, akit lehet ugráltatni. Nem szabad! Ha folyton nagylelkű vagy, elkönyvelnek hülye lúzernek és kihasználnak. A csajt meg az első ilyen "szakítok, de mégse" akció után kerülni kell nagy ívben. Én azzal szívtam meg ex barátnőmnél, hogy visszaengedtem egy ilyen után, mert reménykedtem, hogy jobb lesz. Nem lesz jobb!

És igen, egyetértek Zsigával: 20 éves kor alatt, de sokszor még 22-23 körül is egyszerűen nem tudnak komolyan gondolkodni a lányok. Csak később "nő be a fejük lágya".
Ettől függetlenül tőlem az kicsit idegen, hogy egy tizenéves csajt szedjek fel tapasztalatszerzésre. Pedig kéne, mert még eléggé "novice" szinten vagyok...

pet

"Én azzal szívtam meg ex barátnőmnél, hogy visszaengedtem egy ilyen után, mert reménykedtem, hogy jobb lesz. Nem lesz jobb!"

ezt a tanácsot megfogadom (edit: mármint hogy ne menjek vissza hozzá) :) és igazatok van, tök úgyéreztem hogy énvagyok a kutyája, akit ugráltathat. és ezért voltam énis úgy vele hogy na akkor szakítani kéne, de eljön a pillanat, és az emberben felértékelődnek a dolgok. amit elveszt, nos akkor tudja meg az ember mennyit is jelent számára valami/valaki amikor elveszti

Kuroi Tenshi

Már elvesztetted (gyk sosem volt a tiéd), innentől már csak a
szenvedés van...

pet

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-12, 15:07:04
Már elvesztetted (gyk sosem volt a tiéd), innentől már csak a
szenvedés van...
amikor először leráztak, akkor nagyon szenvedtem(nem a mostani), most csak akkor amikor beszéltünk, és próbálok nem gondolni rá, így valamennyire bírom :) szóval nemlesz baj.

Én

Ócska duma pet, de az egyetlen értelmes döntés ha végleg hagyod ezt a csajt. Ne is találkozz, beszélj vele, ha jól értettem, nem maradt kellemes emlék, amúgy meg csak a szíved fájdítanád tovább. Sőt lehet, hogy elkezdene játszadzni veled, aztán meg post-relationship friendzone. Ne szopasd magad, nem éri meg. Iyenkor kell előszedni a legjobb haverokat és élni.
tl;dr: the obvious

Zsiga: ez logikusnak hangzik, de ahogy elnézem, szerelmes (volt) a srác.

Member

Mondhatni kemény tipikussággal rendelkezik a sztorid. A csaj próbálja elhitetni, hogy számára értékes voltál (van egy mániájuk, hogy nem akarnak megbántani, de inkább pont ezt érik el végül) és hogy a hiba nem veled van, stb. Ahogyan fentebb is írták, talán soha nem is érzett semmit, kapaszkodott a biztosba de hitegette magának. Hagyd a fenébe, de szinte teljesen.
[spoiler]Vagy légy szemét, haveromat is így dobta az egyetlen csaja és még utána is írt neki, hogy "mennyire sajnálja", aztán néha most is összejárnak és nagyon úgy fest, részegen jól meg fogja qrni. Megérdemli.[/spoiler]

pet

xDDDDDDD micsoda tanácsok xD
mellesleg abban igazatok van, hogy kihasználás nos igaz, not too good. és hogy újra összejöjjünk, azt már én is keményen ellenzem :) bosszú állás meg, nem szép dolog, elvégre nem szeret, nem az ő hibája, csak ne játszadozott volna velem akkor... amikor csak egyszerűen szakított, nos depis voltam eléggé, de lényegében utána jól elbeszélgettünk. és utána jött ez a retry dolog. és ez ütött ki :D ha szarul fog esni, akkor tuti nem fogok vele dumálni.

Member

Quote from: pet on 2009-04-12, 15:51:39
nem az ő hibája
-----------------------
Quotecsak ne játszadozott volna velem
Quoteutána jött ez a retry dolog.
wtf

pet

az nem az ő hibája hogy nem szeret, a játszadozás meg hát annyi hogy fellángolt még egy rövid időre és megint eloltódott, kb ennyi... de akkoris :\ mondtam neki hogy jólvan talizzunk, aztán majd ott eldől, erre semmit se mondott, de már énse akarok semmit

.Attila

Quote from: pet on 2009-04-12, 16:27:55
talizzunk

Minek?
Ez most úgy hangzik, mintha utolsó reményként még élőben meg szeretnéd győzni.

Member

Ha nem szeret, ne játszodozzon veled és kussban lángolgasson fel/le úgy (döntse el, mielőtt gyökérkedik), hogy ne szívjad vele.
Ez szerintem alapvető elvárás.

Én

Moha

Ismerős amúgy a szitu. Ugye az ember nem szeret egyedül lenni, de egy rossz kapcsolatban sem, aztán azon kezd el gondolkodni, vajon melyik a jobb a kettő közül. És az ilyenekből születnek a rossz házasságok, ahol már csak megszokásból maradnak egymás mellett.
Eddigi tapasztalataimból kiindulva kijelenthetem: sokkal jobb egyedül, mint egy rosszul vagy egyáltalán nem működő kapcsolatban. Előbbi esetben az ember szabad és keresheti a lehetőségeket, utóbbiban úgyis csak szenved. Nem éri meg.

pet

pontosan xD találkozás, az csak olyan volt, hogy legalább ezt engedje meg, mert bevoltam pánikolva, és memberrel értek egyet... bár akkor nem értenék ha sikerült volna xD  de nem akarok vele összejönni :) halott a dolog sajna

Makos

Ne sajnáld!
Az ilyeneket jó gyorsan el kell felejteni. Persze a megszerzett XP majd később jóljön :D
Előző barátnőm nekem is ilyen volt és egy jópárszor sikerült eljátszania velem ezt...
De a végén természetesen okos voltam és én szakítottam vele. Azóta beszéltünk kb 2szer, de az is bőven sok volt.

pet

ilyenkor az ember mindig azt kívánja, hogy szakított volna ő előbb xD nade igen, xp jött, szintet léptem xD ÉÉÉÉÉÉS amúgy felvettem egy csajt akivel régen összevesztünk, és onnan is jött sok xp. és megértettem néhány dolgot, elvagyunk, nemakarok tőle semmit, egy jóideig nem kell csaj most :) pihi van ^^

Makos

Mindig könnyebb ha te szakítassz, mint a másik fél.

Quote from: pet on 2009-04-12, 17:57:54
egy jóideig nem kell csaj most :) pihi van ^^

Énis így voltam vele, de nem tartott sokáig a pihenőm :D

pet

nemis az, csak valahogy nemtudok most elképzelni senkit, nem tudnék elképzelni most olyasvalakit akivel szívesen lennék együtt, a magánytól őszintén rettegek... de most nem menne ilyesmi xd szóval kitalálok valami jó elfoglaltságot, kimegyek kosarazgatni, akármi xd

NLZ

Tölts le valami jó kis csápos-lolis hentait. :D
[reserved]

.Attila

Quote from: Makos on 2009-04-12, 18:36:02

Kivéve akkor, ha te akarsz szakítani, de úgy rendezed, hogy a másik szakítson.

Quote from: pet on 2009-04-12, 19:10:20
a magánytól őszintén rettegek...

Egyedüllét és magány között nagy különbség van.

pet

én a magányra gondoltam, mert jó lenne még mostis ölelgetni nos őt xd és nemtudom most mi lesz, haverokkal leszek meg minden... és ez az, hogy más csaj se oldaná meg most a problémát :) mert attól még hogy nem lennék egyedül, nem feltétlenül érezném jól magam. nade elsősorban ezért is kell valami ami lefoglal :)

Moha

Quote from: Makos on 2009-04-12, 18:36:02
Az első barátnőm elintézte, hogy ne neki kelljen szakítani, hanem én hagyjam ott a végén. Értenek a nők az ilyesmihez.
Énis így voltam vele, de nem tartott sokáig a pihenőm :D

Nekem az első után 3 évig tartott a pihenőm.  ::)

nemis az, csak valahogy nemtudok most elképzelni senkit, nem tudnék elképzelni most olyasvalakit akivel szívesen lennék együtt, a magánytól őszintén rettegek... de most nem menne ilyesmi xd szóval kitalálok valami jó elfoglaltságot, kimegyek kosarazgatni, akármi xd
Na, én ilyen állapotomban kezdtem el intenzíven animézni és nekem bevált. :hopp:

Kapcsold ki magad, keress valami elfoglaltságot. Kell egy kis idő, hogy "regenerálódj".

Cobra

Pet, gyere Dotázni (menj WoW-ozni, L2-zni), egy idő után már nem is fogsz nőkre gondolni :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

NLZ

Quote from: Cobra on 2009-04-12, 22:31:59
Pet, gyere Dotázni (menj WoW-ozni, L2-zni), egy idő után már nem is fogsz nőkre gondolni :)
No Girlfriend? No Friends? No Life? No Problem!
[reserved]

Makos

pet

áááh igazatok volt a további beszélgetés szenvedést szül... ráírtam, és mondtam hogy amit csinált szarul esett, de a végén már én vígasztaltam, mert amikor szakított ő is kivolt meg minden, és régen szemét voltam egy csajjal, nagyon... és azóta az az elvem van, hogy depizéssel nem fogom elrontani főleg olyannak nem a kedvét, aki jelent(ett) számomra is valamit. és áttértem normális beszélgetésre :D hát ne tudjátok meg... néhány óra kőkemény szenvedés. az ember próbál jópofizni, de ha látna a csaj irl, még ő is elásná magát olyankor... a tanácsokra alapozva valamit kezdeni fogok, mindent mérlegelve, mert így nem mehet tovább :) a dota megfontolandó, nem próbáltam még de állítólag király, és lekötne legalább :D milyen világ az olyan ahol elmondhatja az ember hogy: szakított velem a csaj, és megvígasztaltam  :whoah:
edit: ez megtud nyugtatni xD: http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8

Én

.Attila

Quote from: Én on 2009-04-13, 01:50:59
Jon Lajoie-től hozzád most jobban illik ez:
http://www.youtube.com/watch?v=syXC5N8Q51I&feature=channel
:P

Ez tegnap postolta...

Quote from: pet on 2009-04-13, 01:20:24
szakított velem a csaj, és megvígasztaltam  :whoah:

Reverse psychologie.
Jól megszopatott.

Makos

pet: inkább ne beszélj vele most úgy kb 1 hétig szerintem

Member

Inkább legyél "egyedül" a haverokkal, mintsem úgy dilemmázz, mint most. Legközelebb ne vállalj be távkapcsolatot és ha a csaj problémázik, azonnal szakíts, mondjuk nekem most könnyű ezt mondani.

Tegnap összespanoltam egy sráccal Hammerfall-on (vett nekem sört :D), ő is felhozta, hogy mennyi "szereti" a nőket újonnan. :)