Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

motifator

Én is csak egyszer szólalkoztam össze vele valami FTP támogatós témában, de miatta határoztam el, hogy ennek a topiknak a közelébe se jövök. Amióta nincs itt, azóta ezt a topikot is olvasom.
Fórumos hozzászólások alapján nem könnyű megítélni valakit, de amilyen kép benne összeállt róla, az nem volt túl szimpatikus. Valahogy nem bírom ezt a drama queen típust.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kuroi Tenshi

Quote from: motifator on 2009-04-13, 22:03:19
Fórumos hozzászólások alapján nem könnyű megítélni valakit, de amilyen kép benne összeállt róla, az nem volt túl szimpatikus. Valahogy nem bírom ezt a drama queen típust.

Kár, hogy itt ez jött le, élőben teljesen más :)

motifator

Hiszek neked, végülis ki tudja, hogy rólam milyen kép jön le a fórum alapján :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

NLZ

Quote from: motifator on 2009-04-13, 22:16:03
Hiszek neked, végülis ki tudja, hogy rólam milyen kép jön le a fórum alapján :)
Hát még rólam. :D
[reserved]

Member

Amíg pet nem linkel nőgyűlölő meg szakítós blog-okat és nem kerül elő a "power metálosok egy falka" gondolatmenete, nem sütöm meg nyárson. :angyali:
moti: Nem is a drama queen volt halálos. Addig OK, hogy egyszer elmondja, beszélnek vele és nem változtat/fejlődik. Addig OK, hogy másodszor sem, emberek vagyunk. NADE HOGY SOHA?! Amúgy jófej srác volt, de ha nőkről beszél, rosszabb, mintha Bandi barátom Jézusról.

pet

Quote from: Member on 2009-04-13, 23:19:05
Amíg pet nem linkel nőgyűlölő meg szakítós blog-okat és nem kerül elő a "power metálosok egy falka" gondolatmenete, nem sütöm meg nyárson. :angyali:
moti: Nem is a drama queen volt halálos. Addig OK, hogy egyszer elmondja, beszélnek vele és nem változtat/fejlődik. Addig OK, hogy másodszor sem, emberek vagyunk. NADE HOGY SOHA?! Amúgy jófej srác volt, de ha nőkről beszél, rosszabb, mintha Bandi barátom Jézusról.

ahj még mindig emlékszel arra?XD mikor is volt?:) két éve? akkor még normálisan néztem ki :D amúgy sokan változott a zenei ízlésem, nem azért hallgatom a zenéket mert hogy "milyen igaaaaz" hanem hogy élvezzem :D mellesleg mostanság punkrock, alter rock Jrock Jmetal a bejövős :D

Ramiz

Dear USTEAM,

I've got a story to tell... :)

Van egy lány, akit 10 éve ismerek. Mindenben hasonlít hozzám (kivéve a betegesen perverz, aggresszív és más negatív tulajdonságaimat :D), humoros és csinos. Két éve vallottam be neki, hogy szeretem, de nem mondott igent, félt, hogy elrontjuk a barátságot, nagyon kedvesen mondta meg, hogy várjunk, de 30 évesen majd hozzám jön feleségül (hasonlóan szerencsétlenül válogatta meg eddig a barátait, mint én a rövid lejáratú(R) barátnőimet). Tegnap eljött a lakásom elé, szakított a barátjával, miattam (tehát nem frissen szakítós összetört szívű állapotban van, ami NAGYON rizikós, jól tudom), és hetek óta érlelődik a döntése, és nem kell igent mondanom, de... Persze rögtön igent mondtam. :) Vele akarok maradni, örökre, és mivel ennyire régóta ismerem, és annyira sokszor átgondoltam ezt, talán elhiszitek, hogy ez nem üres szólam... Szóval this is the big day for RAMIZ!!!, első randink következik :hopp: , és ha ezt elcseszem, mármint ha ezt a lányt menni hagyom később (asszem látszik, hogy nem nagyon bízok magamban :D , de mindent meg fogok tenni, that is, MINDENT, hogy a legboldogabb nő legyen a világon, de legalábbis Magyarországon... na jó, Budpesten :__devil: fasz Ramiz, ne viccelődj! hallod! hagyd abba!!! rohatt köcsög... :ejj: ), akkor megnyugszom, mert tudni fogom, hogy egy akkora sült robotökörgólem vagyok, hogy nekem nem szabad nő közelébe menni. Szóval mindent vagy semmit, de azért lehet bontani a pezsgőket.... istenem nem hiszem el........ :Kiraly: Tegnap rövidre fogtuk, nehogy azt higgyük, hogy piásan döntünk (ő is sörözésről jött, én meg épp haverral iszogattam szolidan, amíg meg nem jött Zsiga, aminek az eredménye egy brutálisan vandál piálás lett... :angyali: ), és most megyek az első randinkra fél órán belül, és igen fogok virágot is vinni, vörös kibaszott rózsát röhögjetek most szabad... nem érdekel. :D Boldog még nem merek lenni, de olyan furcsa a világ. A francba, hogy olyan pesszimista vagyok... 99% hogy elüt ma egy kamion... :)

Ramiz out.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Xzone

Grats Ramiz!

Ez az az eset, amikor a hegy jön Mohamedhez?

Ramiz

Quote from: Xzone on 2009-04-15, 14:46:49
Grats Ramiz!

Ez az az eset, amikor a hegy jön Mohamedhez?

Abszolút! :D (Miután Mohamed járt a hegynél egyszer... :D) Azért volt már, hogy lány közeledett, de az más, amikor olyan a helyzet, hogy tudjátok mindketten, hogy másnap reggel csáó hogyishívtak és mentek másfelé :) de én nem bánom, hogy a férfié a kezdeményező szerep.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Makos

kikuchiyo

Quote from: Ramiz on 2009-04-15, 14:38:36
várjunk, de 30 évesen majd hozzám jön feleségül

<kötelező disszonáns hang>

Hmm, ezt a dumát ismerem. Nekem is van egy ilyen.

Abból a nőből kiindulva: szakítsd meg vele a kapcsolatot, kerüld, felejtsd el.

< />
Failure is the default option

Makos

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-15, 15:48:08

< />

Hangulatrontó :haha:

Ilyennel még amúgy én még nem találkoztam...vajon miért :angyali:

Nakedape

Quote from: Makos on 2009-04-15, 15:56:32

< />

Hangulatrontó :haha:

Ilyennel még amúgy én még nem találkoztam...vajon miért :angyali:
nekem is volt ilyesmi egységem,  ő azóta már túl van egy váláson is..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

motifator

Nekem is volt egy ilyen, nagyon remélem, hogy 30 éves koromig találok valakit / 30 éves koráig talál valakit, különben nagy szarban leszek :D Ja, és hajrá Ramiz!

kikuchiyo

Van egy lány,  30 évesen majd hozzám jön feleségül
Nekem is van egy ilyen.
Quote from: Nakedape on 2009-04-15, 15:58:38
nekem is volt
Quote from: motifator on 2009-04-15, 16:02:44
Nekem is volt

Na most két eset lehetséges: vagy mindannyian ugyanazt ismerjük (in which case: :zomg: ), vagy ez valami bevett duma a nőknél.

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-15, 16:09:53
vagy ez valami bevett duma a nőknél.

Bár nekem nem volt ilyesmi (csak egy 30as nő hajtott rám, de esküvőt nem emlegetett), erre szavazok.
A nőknél a 30 egy bűvös korhatár. Ilyenkor (előre is elnézést, nem az én ötletem) [spoiler=nők csak saját felelősségre olvassák]a nők értéke a húspiacon rohamosan romlani kezd.[/spoiler]
Emellett a biológiai óra is ilyenkor keményen beszól már.
Persze nem mindenkinél és 30asok között is lehet találni jó bőrt.

Rounin

Fazék

Ramiz:  :whoah:

egy ilyen 30 éves biztosításom nekem is van garantáltan, de azt hiszem finoman kitoltam 35-ig a határt. (vagy 40-ig? nem emlékszem már)
szóval jó lenne elkerülni és örülnék, ha találna magának valakit inkább...

Moha

Quote from: .Attila on 2009-04-15, 16:16:41
Az biztos. Szombaton voltunk a helyi rádió zenés buliján. Volt egy nő, vagy 35 lehetett, de igencsak jól nézett ki! :)
Quote from: Fazék on 2009-04-15, 16:49:06
Ramiz:  :whoah:

egy ilyen 30 éves biztosításom nekem is van garantáltan,
szóval jó lenne elkerülni és örülnék, ha találna magának valakit inkább...
Ezt hogy? Ha a csaj 30 éves koráig nem talál férjet, akkor kötelezően hozzádmegy, vagy mi?  :wtf:

Fazék

Quote from: Moha on 2009-04-15, 17:18:54
Ezt hogy? Ha a csaj 30 éves koráig nem talál férjet, akkor kötelezően hozzádmegy, vagy mi?  :wtf:
ja izé, a "garantáltan"-t, azt úgy értettem, hogy egyre garantáltan emlékszem, de mintha rémlene, hogy mással is beszéltem meg ilyet, csak már fogalmam sincs, hogy csak egy álom rémlik halványan, vagy tényleg történt ilyen :haha:

Flaser

Quote from: .Attila on 2009-04-15, 16:16:41
Quote from: kikuchiyo on 2009-04-15, 16:09:53
vagy ez valami bevett duma a nőknél.

Bár nekem nem volt ilyesmi (csak egy 30as nő hajtott rám, de esküvőt nem emlegetett), erre szavazok.
A nőknél a 30 egy bűvös korhatár. Ilyenkor (előre is elnézést, nem az én ötletem) [spoiler=nők csak saját felelősségre olvassák]a nők értéke a húspiacon rohamosan romlani kezd.[/spoiler]
Emellett a biológiai óra is ilyenkor keményen beszól már.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ChristmasCake
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

noriko

Quote from: Fazék on 2009-04-15, 17:22:01
ja izé, a "garantáltan"-t, azt úgy értettem, hogy egyre garantáltan emlékszem, de mintha rémlene, hogy mással is beszéltem meg ilyet, csak már fogalmam sincs, hogy csak egy álom rémlik halványan, vagy tényleg történt ilyen :haha:
:facepalm:

Hajrá Ramiz! Great story!  :cool:

Én ezt a 30 éves házassági garanciát a Jóbarátokból ismerem. Viszont ha IRL ennyire gyakori, akkor ha nem szerzek én is egyet, ezek alapján 30 éves koromra a korosztályombeli választék eléggé meg fog csappanni! Legalábbis amíg be nem futnak az első válások.  :P
"I wish I could, but I don't want to."

kikuchiyo

Quote from: Fazék on 2009-04-15, 17:22:01
csak már fogalmam sincs, hogy csak egy álom rémlik halványan, vagy tényleg történt ilyen :haha:

Hmm, vajon miért ugrik be egy bizonyos Firefly-idézet erre?  :haha:
[spoiler=igazi rajongó vagy, ha kitaláltad, melyikre gondoltam]"In your lonely, pathetic dreams"[/spoiler]

Quote from: Flaser on 2009-04-15, 17:32:42
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ChristmasCake

Ez jutott nekem is eszembe, csak nem emlékeztem, hogy pontosan hogy hívják.

Újabban egyébként Újévi Tortaként kezdik emlegetni ezt a fogalmat, mivelhogy a "gáz, hogy nem mentél még férhez" határa kitolódott 25-ről 30-31 évre. :)
(dec. 25. -> dec. 31.)

pet

ramiz, vélemény: HAJJRÁ, de annyira ne vedd komolyan, akármennyire is szereted azt a lányt :) ha próbálsz nem magad lenni, az nem te vagy, és ha a csaj 10 éve jó barátod, ismer. légy ramiz :) és sodorjon a duna :) ússz az árral és élvezd ki :)

haverom felvetett egy érdekes elméletet: ha valakivel beszélsz, és ültök, és ha a másik félt érdekli a téma, akaratlanul is, ugyanazt a pózt fogja felvenni mint amilyen pózban te ülsz. ÉS NEM HÜLYESÉG O.O erről dumáltunk haverommal, és én is elkezdtem akaratlanul is úgy ülni mint ő O.o

.Attila

Quote from: pet on 2009-04-15, 19:56:55
haverom felvetett egy érdekes elméletet: ha valakivel beszélsz, és ültök, és ha a másik félt érdekli a téma, akaratlanul is, ugyanazt a pózt fogja felvenni mint amilyen pózban te ülsz. ÉS NEM HÜLYESÉG O.O erről dumáltunk haverommal, és én is elkezdtem akaratlanul is úgy ülni mint ő O.o

Hm, erről még nem hallottam, bár logikusnak tűnik.
Ha két ember közös hangot talál, akkor valószínűleg "egy nyelven" kezdenek el kommunikálni. A kommunikáció pedig rengeteg csatornán keresztül megy, így többek között a testtartás is egyfajta kommunikáció. Ha nem tetszik neki, elzárkózik, elutasító testtartást vesz fel. Ha egyetért és be akar kapcsolódni, akkor felveszi a testtartásodat, hogy egy nyelven kommunikálhassatok.

Pár napja egy pszichológiai témájú könyvben olvastam, hogy kapcsolatokban sokszor azért nem megy a kommunikáció, mert nem egy nyelven beszélnek. Pl. az igeválasztás tükrözheti, hogy egy adott ember milyen világban ragadt meg. Ha pl. olyan igéket használ állandóan, hogy "figyel", "néz", "lát", akkor a vizuális világban ragadt és el fog zárkózni az olyanok elől, mint a "hallgass meg", mert az nyilván nem a vizualitásba tartozik. Ellenben ha mi is vizuális igéket kezdünk el használni, pozitív(abb) lesz a reakció.