Main Menu

Claymore manga

Started by Gregory, 2007-06-10, 11:58:58

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Viszont a két új cicababa a végén yummy.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-03-04, 00:48:45
azt hittem amikor a családra gondolt, újra erőre fog kapni :( no mind1, láthatjuk majd numero 1-et és 2-t harcolni, és gondolom Riful és all-out fight.
Nah Vájá.. Riful egy dolog, de az összeolvasztott tesókból mi lesz majd, akik Rifulnál vannak O.o

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-04, 11:23:41
de az összeolvasztott tesókból mi lesz majd, akik Rifulnál vannak O.o
Bizony, van egy olyan érzésem h jóval erősebb "vmi" lesz azokból, mint Riful^^

Dreamcleaver

A sztori kicsit egy helyben toporog, de valahogy még mindig élvezem olvasni.

Azon mondjuk meglepődtem, hogy Claire nem tudta megvágni Dauf-ot. Mintha régebben már valaki megtette volna, de nem emlékszem pontosan ki volt (Galatea?).
Reméljük a kövi részben végre történik valami az ölelelkező tesókkal.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

KeLa

Nekem nagyon úgy tűnik h bár nem szándékosan, de Clare lesz az, aki "felébreszti" őket^^"

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-05-02, 18:20:24
Nekem nagyon úgy tűnik h bár nem szándékosan, de Clare lesz az, aki "felébreszti" őket^^"
Sőt, mekkora powerup lenne, ha egy kislány különböző színű szemekkek fog kikelni a gubóból. ÉS Ő lenne Clair új petje :D Első dolga az lesz, hogy mikor Clair vesztésre áll Rifulék ellen, akkor azokat lecsapja, hogy megvédje "anyucit" XD

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-02, 22:33:33
Sőt, mekkora powerup lenne, ha egy kislány különböző színű szemekkek fog kikelni a gubóból. ÉS Ő lenne Clair új petje :D Első dolga az lesz, hogy mikor Clair vesztésre áll Rifulék ellen, akkor azokat lecsapja, hogy megvédje "anyucit" XD
Nana, ezt már félig eljátszották.  :ejnye:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-05-02, 22:34:51
Kérdem én, számít ez? :D

Dreamcleaver

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-02, 23:04:39
Quote from: Zen on 2009-05-02, 22:34:51
Kérdem én, számít ez? :D

Jah, mert uncsi lenne megint egy újabb törékeny, verbálisan retardált powerhouse-t látni. Ezt már x2 elsütötték ebben a sorozatban, ráadásul még mindkét szereplő játékban van.

Hamár felébred az a valami, legyen valami brutálisan elborult dög.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

chilip

lehet az az brutális elborult pet-je is :D mint szőke babának a habzó szájú rotveilere :D

KeLa

Eh, ennél azért többre számítottam... és most megint 1 hónapot kell várni arra h egyáltalán kiderüljön mi a franc történt -_-"

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-06-04, 00:14:31
Eh, ennél azért többre számítottam... és most megint 1 hónapot kell várni arra h egyáltalán kiderüljön mi a franc történt -_-"
Vagy megszületett az új dög, vagy mivel Clair belepiszkált, azért őbenne született meg, szal egy instant powerup :D

Zen

Tune in next time for [spoiler]Rifl vs Abyssal Feeders.[/spoiler]  :whoah:
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Junchi

ZOMG, erre azért nem számítottam!

[spoiler=o__O][/spoiler]

[spoiler]Rifulnak ezzel kampec? Kész, vége, ennyi? Ha igen, imho ugyanolyan szánalmas halált halt, mint Isley... >___> Btw ezek szerint az összes abyssalnak annyi... Tehát a szervezetnek már csak Priscillára, a zombikra és a dragon akárkikre kell koncentrálniuk. Hmm, interesting...[/spoiler]

KeLa

[spoiler]LOL, dúrva. Az a krvanagy új awakened zúzta le ennyire Rifulékat és majdnem MINDENKIT! a környéken :wtf:
Rakit sajnos nem... xD
Azok a rudak meg át fognak változni? O_o

Btw a teljes kínai scan fent van MH-n...[/spoiler]

Dreamcleaver

LOL Riful jött az 50-50% eséllyel. Aham.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Zen

[spoiler]Hülye balfasz szitává lövi Rifulékat, de Rakit persze nem találja el. :mad: :rotfl:[/spoiler]
&fmt=1

Junchi

Ch94

Baromi jó volt!  :whoah: [spoiler]Art = GWAAHH, pörögtek is az események, Alicia és Beth rulz, Dauff pedig remélem, megpusztult végre. Már csak Rakit kéne utána küldeni és minden gond megoldódna. :D Btw a kétfejű támadása érdekes volt. Kíváncsi vagyok, mi lesz azokból a pálcikákból... ^^[/spoiler]

Zen

Quote from: Junchi on 2009-08-04, 09:40:04
Ch94

Baromi jó volt!  :whoah: [spoiler]Art = GWAAHH, pörögtek is az események, Alicia és Beth rulz, Dauff pedig remélem, megpusztult végre. Már csak Rakit kéne utána küldeni és minden gond megoldódna. :D Btw a kétfejű támadása érdekes volt. Kíváncsi vagyok, mi lesz azokból a pálcikákból... ^^[/spoiler]
[spoiler]Ugyanaz, mint egész eddig: csöcsösszörnyek.[/spoiler]
&fmt=1

Dreamcleaver

Quote from: Zen on 2009-08-04, 11:18:31
[spoiler]Ugyanaz, mint egész eddig: csöcsösszörnyek.[/spoiler]

Kétségtelen. Akármik is jönnek elő azokból a pálcikákból, csöcsük tuti lesz. De lehet farkuk is.  :zomg:

Én még mindig abban reménykedem, hogy megjelenik valaki a régi férfi Claymore-k közül, aki képes volt ellenállni az ébredésnek, és anélkül lett badass, de egyre kevesebb esélyt látok rá. Mint ahogy arra is, hogy Raki kínok közt hal meg a közeljövőben.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Higasino Isley

Kint a kínai scan!

http://www.megaupload.com/?d=TBFVSR4S

Összegzés: (Weils AnimeSuki fórumáról)

[SPOILER]SCENE95: 破壞の化身 (Incarnation of Destruction)

(All around them, the pole-shaped things from Raciella start transforming)
Helen: What's going on? What the hell's happening?
Deneve: ....
Clare: The real hell...is now about to begin.
Helen: Hey, hey...You gotta be kidding. All these poles aren't awakened beings right?
(The awakened beings finish transforming and set their sights on the warriors)
Deneve: Take off your cape and get ready with your sword, Helen!
(One AB teleports in front of Helen)
Helen: So...so fast...
Deneve: Helen!
(The AB attacks Helen but Clare chops off its arm)
Helen: Clare!
(The AB immediately grows tentacles from its severed arm and attacks. Clare and Helen dodge it. The AB once again mutates, turning into the familiar shape of the deceased Abyssal One, Luciela. Weird blades from the AB's shoulder attack the pair)
Clare: Urgh...
Helen: This bastard...
(Deneve lands on the AB's back and cuts into it. But the flesh of the AB starts to eat at her swords)
Clare: Deneve!
(Deneve kicks away from the AB, but it attacks her with its tail. While fighting, Deneve notices that the same pole spike things earlier is growing on her right arm. She immediately lops it off)
Deneve: You monster...
(She throws her infected arm and impales it on the monster. Helen drill swords the monster's head to pieces before it can recover)
Helen: Heh heh, finally did it! You deserve that!
(The AB rises headless and hits Helen from behind)
Helen: Gaah...ah...ah
Clare: Helen!
(The AB strikes Clare down with its tail)
Deneve: How can this be...this thing already has no head!
(The severed neck of the AB grows spikes)
Helen: Wait...wait...
Deneve: Not good! Don't let those things hit you. Otherwise you'll be infected!
(The AB shoots the spikes but Clare hits them away. The spikes strike back on the monster)
Helen: Wah! Wah..aa..aaa
Deneve: Helen! Clare!
(The AB stands still for a few moments and finally collapses. The three of them take a breather)
Helen: Damn this monster...Persistant as hell and also knows how to deal cunning moves.
Deneve: Is it...dead?
Helen: I...I don't know.
Clare: These things originally cannot be considered as lifeforms.
Helen: !
Clare: They are pieces of the "Destroyer" that shot out from the Luciela-Rafaela hybrid. Its actions will naturally stop when it is destroyed completely. But if those things (refers to spikes) makes its way into an energy source, which means it parasitizes a host body, it will be able to continue moving.
Deneve: Hoo. Helen.
(motions Helen to return her sword to her)
Helen: Ah. But it is really powerful.
Deneve: The yoki release which have been sealed for seven years. It feels like my yoki can often reach the edge of my limits under normal conditions. Hey Clare. If we want to bring down those things, what should we do?
Clare: They don't have any vital areas. But they have no knowledge of their own bodies, so they still don't have any concept of regeneration. So if all four limbs are lost, they won't be able to move anymore. But, even when they lose all their limbs, it's possible they can still shoot those things out like just now. For insurance, we should cut them down into pieces as much as possible.
Helen: Chi. That's easy for you to say.
(More of the ABs arrive)
Helen: This view is pretty nostalgic.
Deneve: Yea. It's like that time happened again.
(The ABs surround the three of them)
Helen: So we should just cut all of them to pieces? Are you serious? Hey?
Deneve: Although this will be a chore to do, but if we can beat them, it's no problem.

(Meanwhile, Riful grabs a severely injured Dauf by the hair and runs through the forest)
Riful: (pants)
Dauf: R..Riful. Don't...don't care about me. Riful...you should escape alone. Otherwise we will both die here.
Riful: Shut up! Say one more time like that again and I will really abandon you here!
Dauf: O...ok. That's great...This is also...If Riful can survive, that's enough.
Riful: Once you're completely fine, I will definitely...(need translation, unable to decipher the dialogue as it's not clear)
(An Abyssal Feeder drops onto Riful from above and munches into her shoulder)
Riful: You...
(She uses her hair to cut down the AF. More AFs arrive and Riful cuts them all to pieces)
Riful: (pants. She notices her eaten off left arm) The arm that was bitten off no longer regenerates...
(More AFs arrive)
Riful: That's enough. Come out all of you! How many more of you are there?
(Suddenly someone cuts one of the AFs to pieces.)
Riful: Wha..?
(The others notice but it is too late as they are also cut. The last AF leaps into the air but is unable to escape the carnage. The one responsible is Alicia)
Riful: Chi. What? Aren't they all on your team? You...that...
(Alicia's face is revealed to be sliding back into its human form)
Riful: What the hell...awakened?
Alicia: Uh..ah...uh...ah
(Alicia turns back into her human form. Meanwhile Beth is impaled elsewhere by one of the poles. The pole grows veins and exerts itself on Beth's stomach. This thing seems to be releasing Beth's yoki)
Beth: Ah...ah...ah...
(The pole grows a face at the end)

To be continued...
The invaded Beth! What is...about to hatch?
[/SPOILER]

[SPOILER]Dauf sohasem fog meghalni! =P

Nagyon eseménydús fejezet volt ez! Én tényleg nem adtam sok esélyt arra, hogy Riful sokáig húzhatja még, mindenki arról beszélt, hogy az Abyssal-ok kora lejárt, ez lehet, viszont most elég sanszos, hogy Riful az egész vérfürdőt túléli.

Beth és Claire-ék viszont roppant nagy csávában...
[/SPOILER]

KeLa

Oh, el is felejtettem h ennek itt az ideje :D

A chapter am dúrva... :smile: LOL > Dauf&Riful... ahogy húzza maga után :D

Higasino Isley

Durva annyi biztos, Claire szerint addig fog tombolni Raciela amíg a gyilkos ösztöneit ki nem elégíti. A fő kérdés, hogy addig vajon hány élő szervezet felett tudja átvenni a teljes írányítást ezekkel a dárda-szerű mini-Felébredett Lényekkel. Mindenesetre, igazán találó volt az "Incarnation of Destruction" erre a szörnyetegre.

Szegény Beth már igen fertőzött, majdhogynem menthetetlennek tűnik már. Talán ha túllépi a határait, és Felébred, az segíthet még.

Ezek fényében kérdéses Alicia hogy fog működni, a Soul Link nem sokáig tartható már fenn.

Alicia szempontjából a legnagyobb prioritást Riful kiiktatása élvezi (élvezte), viszont a jelenlegi helyzetben talán együtt kellene működniük amíg mini-parazita-Felébredettek hullanak az égből. Ha nem koncentrálnak megfelelőképpen, az végzetes lehet.

Aliciával kapcsolatosan az is érdekes, hogy az összes Abyssal Falót kivégezte, akik eredetileg az ő szövetségesei voltak. Tette ezt úgy, hogy azok Rifult körbevették, tehát ezek ilyen formában való legyilkolása arra enged következtetni, hogy Alicia nem ment át valami minden logikus gondolkodást nélkülöző tomboló berszerkbe, hanem valami még nem tisztázott célból kifolyólag szisztematikusan meg akart szabadulni tőlük. (Másképp Rifult is támadta volna.) Nem lenne valami szép vég, ha a kontinens, Priscilla után,két legnagyobb- még élő harcosa -  ilyen körülmények között végezné be.

Bishop

Én csak azt nem értem hogy Clairék anno részben azért kezdtek el bujdosni mert félig mindannyian awakenedtek. Vagyis elvileg tudják irányítani magukat egy bizonyos pontig, ehez képest ugyanúgy szerencsétlenkednek mint régen, csak most már Clairnek még az egója is megnőt. És hol a híres Clair féle preception ability?

Dreamcleaver

Aki esetleg reménykedett benne, hogy valami kreatívabb szörnyek jönnek elő a lövedékekből, annak csalódnia kell. Még több csöcsszörny.

Szerencsére viszonylag sok szerepe volt Deneve-nek, így a fejezet nem volt menthetetlenül szar. Az insta kéz-regeneráció táp volt.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

KeLa

Quote from: Bishop on 2009-09-06, 00:28:41
ehez képest ugyanúgy szerencsétlenkednek mint régen,
Ezek vmi Luciela copyk, nem pedig az átlag awakened fajta...
És hol a híres Clair féle preception ability?
Ha nem lenne, talán már nem is élnének...

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-06, 00:36:40
Még több csöcsszörny.
:lol:

Azért elég nagy a különbség ahhoz h az awakened zabálókhoz hasonlítsd őket... :D

Dreamcleaver

Jó persze. Csak ugye most volt egyeséje a szerzőnek arra, hogy valamiféle más szörnyeteget is behozzon, mert ezeknek az izéknek nem feltétlenül kellett volna nemüknek lennie. Az abyssal eater-ek vagy mik ugye awakened claymore-okból lettek gyártva, szal ott logikus (vagy valami ilyesmi, kurvára nem emlékszem már), hogy csöcsszörnyek lettek.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Nem tudom én egy szuper felébredt izétől nem vártam volna új szörnyeket. Szinte egyértelmű volt, hogy abból nem jöhet már :D

Dreamcleaver

Elvárni elvártam volna, mert nincs semmilyen kőbevésett törvény arra, hogy egy nőnemű iznék kötelezően csöcsszörnyeket kell spawnolnia.

Az más kérdés, hogy természetesen én is előre láttam, hogy a Claymore alkotójától többre szinte biztosan nem fog telni.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-06, 14:48:38
Elvárni elvártam volna, mert nincs semmilyen kőbevésett törvény arra, hogy egy nőnemű iznék kötelezően csöcsszörnyeket kell spawnolnia.

Az más kérdés, hogy természetesen én is előre láttam, hogy a Claymore alkotójától többre szinte biztosan nem fog telni.
De most az hol logikus, hogy Egy gigantikus "csöcsszörnyből" valami egészen mások jöjjenek ki? :D Ember sem szül gyíkot.. jobb esetben XD