Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Lythis

A tesóját? Attól függ, ha a jólkinéző hugát hozta, akkor csak "added fun". Ellenkező esetben (a bátyját pl) gardedámnak, vagy azért, hogy felcsessze az agyad :D

Amúgy csatlakozok K_T-hez: FFFFFFFUUUUUUUU :D
Jó, most könnyebb dolgod volt, de párhuzamosítani a kettőt macera játék. Bár persze attól is függ, hogy mennyire vannak oda érted. Ha nagyon, akkor még versenyeztetni is lehet (bár az egy halmozottan mocsok lépés, de ...)

Egyébként meg örülj neki, hoyg cask az egyik ment, így könnyebb dolgod volt.... a másikon meg számonkérheted, ha legközelebb találkoztok :D

.Attila

Ikertesók, mindkettő lány. Na mindegy, most van egy kis időm. Megkérdezem majd a csajt, hogy jövő héten is mennek-e bulizni, ha a másikkal nem lesz addig semmi, akkor ráhajtok erre asszem. Most egy kicsit megismertem jobban ezt, jeleket küldött is nem keveset, egy hetet tud várni.

Lythis

milyen jeleket?  :hehe:

also: ikrek :D az jóóóó..... :D

.Attila

Quote from: Lythis on 2009-09-18, 02:51:51
milyen jeleket?  :hehe:

also: ikrek :D az jóóóó..... :D

Ikertesó már bepasizott. Gondolom, ez is hajtja a csajt.

Jelek: a salsában jellemzően van némi távolságtartás. Ez a lány sem szokott tapadni, táncoltam már vele korábban. Nos, most nem tartott távolságot. Meg elég határozottan fogta meg a kezemet rögtön, amikor felkértem táncolni. Emellett az első táncunknál érezhetően zavarban volt.

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2009-09-18, 02:51:06
Ikertesók, mindkettő lány.

b+, a rohadt mázlistája...
édeshármas? Ugyanmár, édesnégyes három lánnyal! :haha:

Szerk: ja, hogy az ikertestvér már foglalt? Na mindegy.
In b4 various courage wolf motivationals.

Lythis

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-18, 02:56:02
Quote from: .Attila on 2009-09-18, 02:51:06
Ikertesók, mindkettő lány.

b+, a rohadt mázlistája...
édeshármas? Ugyanmár, édesnégyes három lánnyal! :haha:

Szerk: ja, hogy az ikertestvér már foglalt? Na mindegy.
In b4 various courage wolf motivationals.

you mean ones like this?

Selmo

Quote from: .Attila on 2009-09-18, 02:54:51

Jelek: a salsában jellemzően van némi távolságtartás. Ez a lány sem szokott tapadni, táncoltam már vele korábban. Nos, most nem tartott távolságot. Meg elég határozottan fogta meg a kezemet rögtön, amikor felkértem táncolni. Emellett az első táncunknál érezhetően zavarban volt.
Javaslok egy tesómentes napot vele.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Selmo on 2009-09-18, 03:31:47

Javaslok egy tesómentes napot vele.

Jah. Még egy bachatát akartam vele, hogy akkor elhívjam, de a dj nem rakta be. Így viszont van mivel elcsalnom egy következő buliba, hogy "behajtsam" a megígért bachatát.

Moha

You lucky bastard!  :hopp:

.Attila

Quote from: Moha on 2009-09-18, 09:29:06
You lucky bastard!  :hopp:

Öhm, nem az első ilyen lány, bulikban lehet találni ilyeneket. Jó dolog ez a salsa ;)

pet

ezek a jelek, ilyesmik, engem érdekelnek, talán lehetne ez egy következő téma. kezdjük mondjuk azzal a példával, ha leülsz egy lány mellé, és a lábai tőled elfelé állnak, akkor nem akar tőled semmit, ha egyenesen, akkor semleges, ha feléd, akkor bizony van esélyed. de sok sok jel van még, például én szoktam olyat, hogy direkt nem fogom meg a barátnőm kezét, és figyelem hogy vajon ő megfogja e :D

.Attila

Szerintem a testhelyzetek jelentését már kiveséztük korábban.

Moha

Ja, ha már jelek: múltkor randiztam egy csajjal, ültünk a teázóban. Én szembe vele, ő meg úgy ült, hogy 45 fokban kifelé volt a lába, keresztbe téve. Táska az ölében, karjai a táska előtt összefonva, alig szólal meg és nézelődik mindenfelé. Szerinted? ::)

Makos

Erről jut eszembe. Múltkor programozás alapjai órán elég érdekesen ette az egyik csaj a puffasztott rizst miközben engem bámult xD

.Attila

Quote from: Moha on 2009-09-18, 14:56:49
Ja, ha már jelek: múltkor randiztam egy csajjal, ültünk a teázóban. Én szembe vele, ő meg úgy ült, hogy 45 fokban kifelé volt a lába, keresztbe téve. Táska az ölében, karjai a táska előtt összefonva, alig szólal meg és nézelődik mindenfelé. Szerinted? ::)

Egyértelmű, mit akar: RAEP.

pet

Quote from: Makos on 2009-09-18, 14:57:25
Erről jut eszembe. Múltkor programozás alapjai órán elég érdekesen ette az egyik csaj a puffasztott rizst miközben engem bámult xD
like this: http://media.ebaumsworld.com/picture/clair20/untitled.JPG ?

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2009-09-18, 15:01:16
Quote from: Moha on 2009-09-18, 14:56:49

Egyértelmű, mit akar: RAEP.

In b4 even more agressive-courage-wolf motivationals of the
"She put you in the Friend Zone? Put her in the Rape Zone" kind.

Moha

Cobra

Quote from: Makos on 2009-09-18, 14:57:25
Nem lehet, hogy csak segítséget akart, mielőtt megfullad? :D

Ismerősőm Mechatronikai szakközépbe járt, ott az egész iskolában volt kb 10 lány :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

Haverom BME-n mechatronika szakra jár, 120 emberből 4 lány :D

Zsiga

ELTE progmat első félévben ~240 emberből 9 lány... Még szerencse hogy egy épületben voltunk a TTK-val. :lazza: 

.Attila

Nálunk 50%-nál egy kicsit több volt a lány. Sajnos mennyiség =/= minőség.

Én

Nálunk is 50%+. A mennyiség hozza a minőséget. :D

pet

pff zsani előtti exbnőm, aki kiakadt mert összejöttem zsanival. írok róla picit.

[spoiler] összejöttünk, az egész kapcsolat szinte csak... olyan dolgokból állt, eleinte nemvolt semmi érzelem, utána megpróbáltunk változtatni, de valahogy a kapcsolat már olyan maradt amilyen, így én is laposnak éreztem már, végül ő szakított. 3 napra rá felhívott hogy megbánta a dolgot, de én már nem fogadtam vissza, amikor megtudta hogy járok zsanival, kiakadt, telefonban ordibált velem, stbstb. most hogy megtudta, hogy szakítottunk zsanival, visszavett msnre, és tegnap egésznap arról problémázott, hogy őt jobban szerettem, meg vele biztos más voltam. elkezdtem neki magyarázni hogy milyen voltam vele, meg akartam értetni hogy semmiben se kivételeztem vele se, mert én magamat adtam mindkettőjüknél. ma, rámírt a barátnője az ő msnén keresztül, és elkezdte nekem magyarázni, hogy nemkéne nekem az exbnőimről beszélni neki, mert hogy ez neki mennyire szar (pedig ő feszegette, hogy vele biztos ezvolt azvolt, meg hogy nem így úgy bántam vele). ki van akadva, még így, vagy 2 hónap után is, pedig csak 3 és fél hetet jártunk, talán 1 hónapot. ilyenkor mit vár? hogy majd belátom, hogy jajj hülye voltam, és úgy sajnálom hogy nemvettem vissza?-.- velem ne játszadozzanak, nálam a kapcsolat vége, a kapcsolat végét jelenti. régen írtam ugye egy másik lányról, akinél ezt be is szoptam. ezzel a viselkedéssel lejáratja magát. meg ilyesmit ír bnője: ha vele beszélsz, ne beszélj neki az ismerőseidről, mert ő nem ismeri őket. de faszom, ez az életem szerves része, és szerintem a kommunikáció egyik alapja az emberi kapcsolatok. most játszam meg magam, és minden szavamat figyeljem, vajon kiakadna-e?-.- megfogom mondani neki, ha nem tud normálisan beszélgetni, akkor hagyjon békén és írjon hamár tud gondolkodni. [/spoiler]

Member

Haveromat is zaklatja egy .exe, aki őt anno sms-ben dobta és folyton hullámzik, hogy akar tőle-e valamit (ilyenkor telefonon zaklatja) vagy sem (ekkor meg nem is szólna, hogy nem megy el a találkára, csak ha felhívod, hogy hol van már). Ő sem fogad vissza egy ilyen labilis picsát, te se tedd.

Zsiga

Exbarátnő = ingyen p*na szűkösebb időkre, semmi több.

Selmo

Quote from: pet on 2009-09-18, 19:19:44
pff zsani előtti exbnőm, aki kiakadt mert összejöttem zsanival. írok róla picit.

[spoiler] összejöttünk, az egész kapcsolat szinte csak... olyan dolgokból állt, eleinte nemvolt semmi érzelem, utána megpróbáltunk változtatni, de valahogy a kapcsolat már olyan maradt amilyen, így én is laposnak éreztem már, végül ő szakított. 3 napra rá felhívott hogy megbánta a dolgot, de én már nem fogadtam vissza, amikor megtudta hogy járok zsanival, kiakadt, telefonban ordibált velem, stbstb. most hogy megtudta, hogy szakítottunk zsanival, visszavett msnre, és tegnap egésznap arról problémázott, hogy őt jobban szerettem, meg vele biztos más voltam. elkezdtem neki magyarázni hogy milyen voltam vele, meg akartam értetni hogy semmiben se kivételeztem vele se, mert én magamat adtam mindkettőjüknél. ma, rámírt a barátnője az ő msnén keresztül, és elkezdte nekem magyarázni, hogy nemkéne nekem az exbnőimről beszélni neki, mert hogy ez neki mennyire szar (pedig ő feszegette, hogy vele biztos ezvolt azvolt, meg hogy nem így úgy bántam vele). ki van akadva, még így, vagy 2 hónap után is, pedig csak 3 és fél hetet jártunk, talán 1 hónapot. ilyenkor mit vár? hogy majd belátom, hogy jajj hülye voltam, és úgy sajnálom hogy nemvettem vissza?-.- velem ne játszadozzanak, nálam a kapcsolat vége, a kapcsolat végét jelenti. régen írtam ugye egy másik lányról, akinél ezt be is szoptam. ezzel a viselkedéssel lejáratja magát. meg ilyesmit ír bnője: ha vele beszélsz, ne beszélj neki az ismerőseidről, mert ő nem ismeri őket. de faszom, ez az életem szerves része, és szerintem a kommunikáció egyik alapja az emberi kapcsolatok. most játszam meg magam, és minden szavamat figyeljem, vajon kiakadna-e?-.- megfogom mondani neki, ha nem tud normálisan beszélgetni, akkor hagyjon békén és írjon hamár tud gondolkodni. [/spoiler]
Letiltottad már?

A tökéletesség unalmas.

pet

még nem. ez jelzés arra, hogy szerinted azt kéne?

Selmo

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Quote from: pet on 2009-09-18, 22:53:53
még nem. ez jelzés arra, hogy szerinted azt kéne?
Miért, szted mi más lehet ebből a kiút? Értelemszerűen csak ugyan ezt a hülyeséget fogja ontani magából továbbra is. Feltételezem, erre nincs szükséged.
[reserved]