Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: pet on 2009-09-18, 22:53:53
még nem. ez jelzés arra, hogy szerinted azt kéne?
most ezért tényleg le akarod tiltani? lol

Member

Játék kedvéért lenne csak érdemes fenthagyni. De te erre sztem képtelen volnál, tiltás.

LiaLia

Quote from: pet on 2009-09-18, 19:19:44
pff zsani előtti exbnőm, aki kiakadt mert összejöttem zsanival. írok róla picit.

A barátnő barátnője és társai kavarások szörnyűek tudnak lenni, részvétem  :zomg:
Javasolnám, hogy mielőtt tiltásra szánod magad, előtte azért írd meg neki egyértelműen, hogy nem akarsz vele ilyen dolgokról beszélni. Ez azért részedről korrekt lehet.

Quote from: Member on 2009-09-18, 19:25:33
Haveromat is zaklatja egy .exe, aki őt anno sms-ben dobta és folyton hullámzik, hogy akar tőle-e valamit (ilyenkor telefonon zaklatja) vagy sem (ekkor meg nem is szólna, hogy nem megy el a találkára, csak ha felhívod, hogy hol van már). Ő sem fogad vissza egy ilyen labilis picsát, te se tedd.

sms-ben szakítani...  :zomg: :zomg:

Selmo

Quote from: LiaLia on 2009-09-18, 23:34:48
És mailben. Kényelmes, biztonságos stb. Nők(nek) találták ki. Élnek is vele.

A tökéletesség unalmas.

pet

Quote from: Selmo on 2009-09-18, 23:38:36
Quote from: LiaLia on 2009-09-18, 23:34:48
És mailben. Kényelmes, biztonságos stb. Nők(nek) találták ki. Élnek is vele.
a legszemetebb szakítási forma szerintem élő adásban mondjuk a tv2őn lenne, vagy a CNN en. persze ott se szemtől szembe, a kamerába üzenetet hagysz:D

Makos

Quote from: pet on 2009-09-18, 15:05:46
Quote from: Makos on 2009-09-18, 14:57:25
Erről jut eszembe. Múltkor programozás alapjai órán elég érdekesen ette az egyik csaj a puffasztott rizst miközben engem bámult xD
like this: http://media.ebaumsworld.com/picture/clair20/untitled.JPG ?

LoL

Amúgy én Egerbe, a Wigner Jenőbe jártam középiskolába.
Az egész iskolában volt max 10 lány ^^"

Lythis

Quote from: Member on 2009-09-18, 23:11:47
Játék kedvéért lenne csak érdemes fenthagyni. De te erre sztem képtelen volnál, tiltás.
nemtom, ilyenért még sosem tiltottam le senkit. Szerintem emiatt marhaság, ennek ellenére ha nagyon nem képes elviselni, akkor úgyis ezt fogja tenni.
Quote from: Makos on 2009-09-19, 01:29:07

Amúgy én középiskolába Egerbe, a Wigner Jenőbe jártam középiskolába.
Az egész iskolában volt max 10 lány ^^"
:he:

Member

Quote from: pet on 2009-09-19, 00:32:44
a legszemetebb szakítási forma szerintem élő adásban mondjuk a tv2őn lenne, vagy a CNN en. persze ott se szemtől szembe, a kamerába üzenetet hagysz:D
Ilyen helyekre (Moncika, Józsi Barát) ált. akkor mennek, ha félnek a veréstől. ;)
Quote from: Lythis on 2009-09-19, 01:43:07
nemtom, ilyenért még sosem tiltottam le senkit. Szerintem emiatt marhaság, ennek ellenére ha nagyon nem képes elviselni, akkor úgyis ezt fogja tenni.
Igazad van, max 50 ft/óra bérért kölcsönadod az account-od, hogy más mehessen el megraepelni. :p

Lythis

Quote from: Member on 2009-09-19, 09:32:39

Quote from: Lythis on 2009-09-19, 01:43:07
Igazad van, max 50 ft/óra bérért kölcsönadod az account-od, hogy más mehessen el megraepelni. :p
He? minek adnám kölcsön? Az ilyen engem valamiért nem idegesít. Persze lehet, hogy adott szint után én sem bírnám, de amig azt nem érik el, addig úgyse fogom tudni, hogy van-e olyan.
Az meg a másik fele, hogy ha valakivel beszélő viszonyban vagyok - még ha csak msn-en is - akkor paraszt dolognak tartanám letiltani azért, mert szakítottunk, és neki az most szar. Ha előtte/közben tudtam vele beszélni, akkor most is tudok. Lehet, hogy idealista vagyok, de vannak ilyen berögződéseim, hogy valakivel nem csak addig vagyok jóban, amíg minden olyan, amilyennek szeretném.
Az emberek többsége persze hajlamos csak addig rendes/kedves/aranyos lenni, amíg minden rózsaszín. Ez viszont szerintem gusztustalan.

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-09-19, 16:01:17

Az emberek többsége persze hajlamos csak addig rendes/kedves/aranyos lenni, amíg minden rózsaszín. Ez viszont szerintem gusztustalan.

Vagy ameddig haszna származik belőle. :p

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-09-19, 16:04:37
Quote from: Lythis on 2009-09-19, 16:01:17

Vagy ameddig haszna származik belőle. :p
az a másik fele....

pet

[spoiler]én arra az alternatívára gondoltam eddig is, hogy megmondom neki hogy addig inkább ne beszéljünk amíg nem tud tiszta fejjel gondolkodni, mert az nem megoldás hogy végig olt engem hogy persze hogy bántam én vele, meg milyen szemét voltam (közben nem is, tökre tiszta volt az egész, a végén ő szakított, és ez mind békében történt). Amíg el nem kezdtem neki megint hiányozni, megvoltunk, habár az zavart benne hogy folyamatosan hívogatott, mert mindennek megvan a határa. Persze felhív kedves aranyos meg minden, viszont ő minden reggel ébresztett. és akkor beszélünk 1 órát, le akarom már tenni, de NEE tedd le, és ő sértődik meg. Msn-en dumálunk, és felhív. mert neki kényelmesebb úgy. nekem közben írnak öten, és akkor oldjam meg a helyzetet. filmet nézek gépen, felhív, elkezdem: mindjárt leszek, csak megnézem ezt a filmet. DE NEEEE MOST AKAROK VELED BESZÉLNI NEEE TEDD LE KANOS VAGYOK NEEE. Szállok fel a buszra, vennék jegyet, felhív, mondom neki: bocs most leteszem, mert épp vennék jegyet. és mi jött?: NEEE TEDD LEEE.
najó bocs, csak kiakadtam, persze én is hívtam, igaz nem 24/7, mert szerintem ő eléggé túlzásba vitte. Ez szakítás után se lett másképp, és ha megmondtam neki hogy másokkal is beszélek msnen, és lerakom, beszéljünk ott, besértődött. nekem minden eddigi exem fent van msnen, szoktam is velük dumálni, de ez csak hiszti mivel már vége köztünk a dolgoknak, és ez még jóideig el fog tartani valószínűleg.[/spoiler]

Member

Ez a csaj erősen egy túlkoros óvodásra emlékeztet, aki azt akarja, hogy végig vele foglakozz. Amikor engem bnőm 50 perc telefonálás után kajáláskor megint hívott, és tudtam, hogy vmi sértődős baromságot fog mondani, csak mert nem érti a hasonlataimat, először kértem Araki-t, hogy nyomja ki a fenébe, aztán mégis felvettem és "bocs, van magánéletem, tedd le, úgysem tudsz most gondolkozni"-val leraktam.

Selmo

Quote from: pet on 2009-09-19, 18:42:13
[spoiler]én arra az alternatívára gondoltam eddig is, hogy megmondom neki hogy addig inkább ne beszéljünk amíg nem tud tiszta fejjel gondolkodni, mert az nem megoldás hogy végig olt engem hogy persze hogy bántam én vele, meg milyen szemét voltam (közben nem is, tökre tiszta volt az egész, a végén ő szakított, és ez mind békében történt). Amíg el nem kezdtem neki megint hiányozni, megvoltunk, habár az zavart benne hogy folyamatosan hívogatott, mert mindennek megvan a határa. Persze felhív kedves aranyos meg minden, viszont ő minden reggel ébresztett. és akkor beszélünk 1 órát, le akarom már tenni, de NEE tedd le, és ő sértődik meg. Msn-en dumálunk, és felhív. mert neki kényelmesebb úgy. nekem közben írnak öten, és akkor oldjam meg a helyzetet. filmet nézek gépen, felhív, elkezdem: mindjárt leszek, csak megnézem ezt a filmet. DE NEEEE MOST AKAROK VELED BESZÉLNI NEEE TEDD LE KANOS VAGYOK NEEE. Szállok fel a buszra, vennék jegyet, felhív, mondom neki: bocs most leteszem, mert épp vennék jegyet. és mi jött?: NEEE TEDD LEEE.
najó bocs, csak kiakadtam, persze én is hívtam, igaz nem 24/7, mert szerintem ő eléggé túlzásba vitte. Ez szakítás után se lett másképp, és ha megmondtam neki hogy másokkal is beszélek msnen, és lerakom, beszéljünk ott, besértődött. nekem minden eddigi exem fent van msnen, szoktam is velük dumálni, de ez csak hiszti mivel már vége köztünk a dolgoknak, és ez még jóideig el fog tartani valószínűleg.[/spoiler]
:zomg:
Ugye letiltottad már, meg a számát is?

BTW spoiler mióta olvasható vendégeknek?

A tökéletesség unalmas.

Lythis

valamiért nyílván nem tudja feldolgozni, hogy nem olyan fontos neked, mint szeretné. Amúgy jah, ez így idegesítő, de te is hívtad, szóval magadra is vethetsz. A "kanos vagyok" részen röhögtem. Lánytól ilyet hallani... ehh. Ha túlzásba viszi simán rázd le. Mondd meg neki, hogy mikor tudtok beszélni, és hagyd, hogy akkor dumáljon. A kihangosítás funkció sem viccből van ott, akkor még tartanod sem kell a telefont.
Hugom osztálytársnőjével pl simán meg lehetett játszani, hogy leraktam magam mellé a telefont, nekiálltam olvasni, és néha benyögtem egy "aha" -t meg hasonlót. Laza negyvenöt percet "beszélgettük" így. Azóta tudom, hogy ez nem csak vígjátékokban működik...

Moha

Ewww...  :zomg: Akárcsak a legutóbbi exem. Csak ő nem telefonon meg MSN-en basztatott, hanem odajött a munkahelyemre műszak végére és nem hagyott hazamenni... A kocsim azóta is viseli magán a nyomait... :( Mondjuk az a csaj a végén már nagyon pszicho volt...

Quote from: Lythis on 2009-09-19, 19:53:19
Hugom osztálytársnőjével pl simán meg lehetett játszani, hogy leraktam magam mellé a telefont, nekiálltam olvasni, és néha benyögtem egy "aha" -t meg hasonlót. Laza negyvenöt percet "beszélgettük" így. Azóta tudom, hogy ez nem csak vígjátékokban működik...
Ilyesmire gondolsz?
:)

Solid Snake

Quote from: Moha on 2009-09-20, 10:45:31
Quote from: Lythis on 2009-09-19, 19:53:19
Ilyesmire gondolsz? (4:30-tól)
:)

FiXED

.Attila

Fazék

Member

Quote from: Moha on 2009-09-20, 10:45:31
A kocsim azóta is viseli magán a nyomait... :(
Tiszta ondónyom a műszerfal? Látod, nem ott kéne.
[spoiler]Madárkaka, savaseső, addig 2x próbálták feltörni?[/spoiler]

Moha

Semmi, csak egy szép X a kocsi hátulján, amit kulccsal karcolt bele (fényezés az alapozóig lekarmolva), meg egy enyhe horpadás, mikor rámászott a motorházra és belekapaszkodott az ablaktörlő lapátba...  :gyagya: Mondom, hogy nem hagyott hazamenni... :ejj:

Member

Ütötted volna el a férget, ilyenekre mi szüksége bárkinek is?

Xzone

Quote from: Moha on 2009-09-20, 11:54:02
Semmi, csak egy szép X a kocsi hátulján, amit kulccsal karcolt bele (fényezés az alapozóig lekarmolva), meg egy enyhe horpadás, mikor rámászott a motorházra és belekapaszkodott az ablaktörlő lapátba...  :gyagya: Mondom, hogy nem hagyott hazamenni... :ejj:

:zomg:

Korábban kellett volna neki egy pimpslap.

Zsiga

Quote from: Moha on 2009-09-20, 11:54:02
Akkora pofont levertem volna neki hogy helikopter viszi el. De minimum 104-107 őrjöngő agresszív elmebeteg, aztán majd erősködhet a zártosztályon nyáladzó zuzmóra nyugtatózva...

Member

Engem az kezdett el érdekelni, hogyan bukkantál erre a leányra? Éppen hajléktalanokat gyújtogatott? :confused:

Moha

Eh, eleinte nem volt ilyen egyáltalán. Puhítani kellett, mert bizalmatlan és zárkózott volt. Aztán persze szép lassan felengedett és elég jól megvoltunk. Akkor még csak annyi volt, hogy nem igazán volt jó viszonyban az anyjával.
Utána jött, hogy túlságosan rámakaszkodott és elkezdett féltékenykedni és onnantól már gáz volt...
Egyébként jól nézett ki a csaj, de hát, ha ilyeneket csinál... :ejj:

Member

Szóval a ló túlsó oldala, vagy csak inkább szép lassan megismerted.
Quote from: Moha on 2009-09-20, 12:28:24
Egyébként jól nézett ki a csaj, de hát, ha ilyeneket csinál... :ejj:
Nekrofília. Megoldja ezt a problémát. :p

kikuchiyo

Quote from: Zsiga on 2009-09-20, 12:15:17
Akkora pofont levertem volna neki hogy helikopter viszi el. De minimum 104-107 őrjöngő agresszív elmebeteg, aztán majd erősködhet a zártosztályon nyáladzó zuzmóra nyugtatózva...

Ez a mentős meló nem jó irányba befolyásolja a személyiségedet, úgy vélem. :)
Failure is the default option

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2009-09-20, 12:36:43
Ez a mentős meló nem jó irányba befolyásolja a személyiségedet, úgy vélem. :)
Lehet benne valami... :D
Mondjuk szerintem korábban is az lett volna a véleményem a dologról hogy akkora saller kell a csajnak hogy a fal adja a másikat.

Member

Ugye te vagy az, aki a családjának 3 kocsit tartana? Mert így minden érthető. :p