Main Menu

Claymore manga

Started by Gregory, 2007-06-10, 11:58:58

Previous topic - Next topic

Junchi

101-es ch-hoz nem tud valaki épkézláb fordítást, ami nem FrankyHouse? Csak mert ennél gányabb fordítással ritkán találkozik az ember...

Junchi

Ch102 (FrankyHouse excluded)

W00t, awaken!Prisci appears at the end, Dauff túlélte és RAGE-el, valamint úgy tűnik, Rifulnak ezzel végleg kampó.

(Mondjuk azért elég gáz, hogy Prisci awába kapcsol Dauff ellen, szal ez kábé olyan, mintha az egyik kapitány bankait nyomna Oomaedára a Bleachben...  ::))

Bishop

Dauff kicsit poweruppolt a paraziták miatt. De emiatt elvesztette az öntudatát, és csak a bosszú irányította.

Junchi

Ch103

OMG, Dauff végre képes volt megdögleni? Ez felér egy örömkönnycseppel. :D

Amúgy az állandó hörgéseket leszámítva szerintem jó ch volt, Prisci karakterével talán ismét lehet valamit kezdeni, ha visszatérnek az emlékei, szal a nem tudom hány fejezet óta tartó berserk!godlike!Prisciből ennyi épp elég is volt - IMHO.

chilip

következő részben Proscilla 100%, kiváncsi leszek. Clare meg...[spoiler] remélem nem mutálódik a végére vagy mi :D de másképp ezt nem nagyon ússza meg[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-06-04, 02:25:31
következő részben Proscilla 100%, kiváncsi leszek. Clare meg...[spoiler] remélem nem mutálódik a végére vagy mi :D de másképp ezt nem nagyon ússza meg[/spoiler]
Valszeg most jön majd a tényleges eredménye annak, amit a félszemű dög /már elfelejtettem a nevét/ a fejébe nyomott.. vagy békén hagyja a halállötty, vagy feltölti energiával.. :S

Junchi

Quote from: chilip on 2010-06-04, 02:25:31
következő részben Proscilla 100%, kiváncsi leszek.

Ha már Yagi volt oly rendes, hogy nem mutatta meg ebben a ch-ban, akkor remélem, valami ütős-badass valami lesz a vége, nem pedig egy újabb csápos randomság...

chilip

[spoiler=MIRIAAAAAAAAAAAAAAA][/spoiler]

ed.:
[spoiler]ráadásul az ikreket verte volna SIMÁN és akkor jött az asspull Mrs 10. hely az ő spéci blurring her vision and illusions shit....[/spoiler]

Bishop

Quote from: chilip on 2010-09-03, 18:38:59
[spoiler=MIRIAAAAAAAAAAAAAAA][/spoiler]

ed.:
[spoiler]ráadásul az ikreket verte volna SIMÁN és akkor jött az asspull Mrs 10. hely az ő spéci blurring her vision and illusions shit....[/spoiler]
+1  :Eztneked:

LuckyDingo

:( Ez de hülye vég lett neki :S Most már nincs kedvencem :/ ... a jó oldalon :P Prisci még egyben van XD

Junchi

Ó, F-! :(

Hát, erre nem számítottam... :/ [spoiler]Isley után még egy kedvenc karám elhullott, Clare is kitudja milyen trutymóvá változik még, szal technikailag már csak Helennek drukkolok.

Mondjuk imho nem volt ez olyan rossz vég számára (az enyhe karakter rape-et leszámítva a végén), legalább kődurva haxx karakterek darálták be, nem ilyen pucér, bevarrt szájú ribancok.[/spoiler]

Bishop

Ha már kedvenc Kari akkor már nekem egyáltalán nincs.  Rigardo Isley Miria. Talán Clare marad de nem mondanám hogy nagy kedvenc.

Junchi

Quote from: Bishop on 2010-09-03, 20:54:51
Ha már kedvenc Kari akkor már nekem egyáltalán nincs.  Rigardo Isley Miria. Talán Clare marad de nem mondanám hogy nagy kedvenc.

Clare nekem semleges volt egy jódarabig, de a Pieta arc-ban sikerült feltornásznia magát a topba. :3

Btw így jobban belegondolva nem is maradt már sok karakter hátra, ha ezeket az organizationös seggeket nem vesszük... [spoiler]Prisci gonosz oldalról, Clare-Helen-Deneve, Raki (döglene már meg...), a többi useless csaj Clare bandájából és... kész. o.O Hullanak szépszámmal.[/spoiler]

Bishop

Quote from: Junchi on 2010-09-03, 21:03:28
[spoiler]Raki (döglene már meg...)[/spoiler]
:lol: Miéért kezd megemberesedni :rotfl:

Az az Igazság hogy annyira nem tudom már mi folyik néha hogy azt se tudom hogy Clarenek mikor volt utoljára rendes harca ^^" Ami a leginkább érdekel hogy most hogy Miria nincs mit kezdenek az egész another continent dologgal, mivel Mirian kivül nem sokan tudnak pontos infókat Clare meg leszarja amíg Prisci halott.

chilip

van új claymoe, és clare megint nem szerepelt benne  ::) amolyan átvezető volt, de annak elment simán :)

Junchi

Zsíros volt ez az új ch.

Előkerült végre Clare, maradt még kb. 2%-nyi esély arra, hogy Miria életben van, és yeey, Dietrich is csatlakozott hozzájuk.  :jee:

chilip

van új Claymoe :3 az új single digit dögösen néz ki  :Kiraly:

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-12-01, 02:33:36
van új Claymoe :3 az új single digit dögösen néz ki  :Kiraly:
Jah cuki.. olyan hercegnős :D Remélem nem pusztul meg.. bár szerintem a csajok arra mennek és begyűjtik :D

Junchi

Ch111

Jó volt!  :whoah:

Anastasia mondjuk badass-ebb volt az előző ch-ban mint most (+ ott volt DAT ASS is :)), de azért itt sincs oka panaszra. Remélem, beveszik a csapatba valamilyen csoda folytán. :3

Az utolsó dupla-oldal meg színekért kiált. (Főleg Helen vigyora tetszik.)

Junchi

Fákken dábül...

Ch112

...when Anastasia and co join the anti-organization club. Örülök neki, hogy nem darálták be őket - szépen gyarapszanak Helenék, a végén már egy kisebb hadsereggel érkeznek meg a szervezet kapuihoz. :D

Junchi

Ch113

[spoiler]Miria lives!  :whoah: And her new nick should be scar-tan. :3[/spoiler]

Bishop

Quote from: Junchi on 2011-03-02, 09:58:36
Ch113

[spoiler]Miria lives!  :whoah: And her new nick should be scar-tan. :3[/spoiler]
:whoah:
:lol:

kada

Ch113

:cool:

Van valami nyilvános távlati terv hogy meddig megy a manga, vagy hasonlóak?
Mert itt egy történetszál úgy alakul a vége felé (szerintem).

Junchi

Quote from: kada on 2011-03-02, 18:17:17

Hát, ha nem lett volna még fejezetekkel ezelőtt behozva ez a "másik kontinens" dolog, akkor azt mondanám, lett volna rá esély, hogy mostanában vége legyen. Igazság szerint Clare-t kellett volna csak előkaparászni, eljutni valahogy az org-ig, aztán mehetett volna egy BIG WAR utolsó arc-nak a maradék plot twisteket is betömve, de így, hogy függőben van még ez a kontinens dolog, szerintem nem lesz egyhamar vége.

kada

Quote from: Junchi on 2011-03-02, 20:23:59
Quote from: kada on 2011-03-02, 18:17:17
Hát, ha nem lett volna még fejezetekkel ezelőtt behozva ez a "másik kontinens" dolog, akkor azt mondanám, lett volna rá esély, hogy mostanában vége legyen. Igazság szerint Clare-t kellett volna csak előkaparászni, eljutni valahogy az org-ig, aztán mehetett volna egy BIG WAR utolsó arc-nak a maradék plot twisteket is betömve, de így, hogy függőben van még ez a kontinens dolog, szerintem nem lesz egyhamar vége.
A másik kontinenses történet pedzegetése után teljes csőlátással megy egy "végső harc a szervezet ellen" per pill, full csőlátással.
Innen vagy befejezik, vagy egy nagy fordulatot vesz a történet, mindkettő simán benne lehet a pakliban szerintem.
Ezért kérdeztem :P

Acchan

Nahh, ma beértem a mangát. :3 Egyedül azt nem értem, Pris hogyhogy ilyen imba?  :confused: Ezt igazán elmagyarázhatnák a mangában vmikor...  ::)
Én sem hiszem, h egy sima leszámolás lesz. Ne is legyen, mivel látni akarom a másik kontinenst is.  :hopp:

Ch113

:whoah:  :D

Bishop

Jó kérdés. Biztos azért mert megölte az eddigi legerősebb Claymoret és sok xp-t adott :D

Junchi

Ch114

Leader!Miria is always good. És persze tűkön ülve várom, mikor vágják végre szét az org tagjainak rusnyábbnál-rusnyább fejeseit (és fejeit).

Also: Clare merre? Azért valahol vicces, hogy már lassan fél éve nem szerepel semmit a főhősnő...

kada

Quote from: Junchi on 2011-04-21, 09:02:09
Ch114

Leader!Miria is always good. És persze tűkön ülve várom, mikor vágják végre szét az org tagjainak rusnyábbnál-rusnyább fejeseit (és fejeit).

Also: Clare merre? Azért valahol vicces, hogy már lassan fél éve nem szerepel semmit a főhősnő...
Hmm az ott a végén Raki?
Akkor előre látom: Miriáék csapatát szétszedik ezek a rusnyaságok, és akkor fogjuk látni Claret... a földrész másik végén, mert ha az a kettő találkozik a világnak (és a mangának) vége.

Acchan

Quote from: Junchi on 2011-04-21, 09:02:09
Ch114

Leader!Miria is always good.
:tezsvir:

Jó chap, de jöhetne már Clare is... Látni akarom, miféle lényezetté fúzionálódott ennyi idő alatt.  :D