Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: chilip on 2010-06-18, 23:50:21
mindenki mosolyog, very happy, nagyok a melleik és pew pew megy közbe.
Látod, érted te a lényeget ha akarod. :D
Quote from: chilip on 2010-06-18, 23:50:21
csak vivio miatt nem lesz Vivid > ALL
Vagy mégsem
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

:lul: :rotfl: istenem ez az oldal c50 last page

adott valami vámpír, aki felébred a jövőben, addig aludt. kicsit esetlen a hétköznapi dolgokban mert elég hosszú ideje feküdt le. 50 chapter kellett neki hogy megtanulja kinyitni az ajtót  :lol: és a segítője meg ott tapsol komoly arccal  :muhahah:

"-I, from now on, can open the door and go out myself?
-yes master, go out proudly with your back straight."

:lol: azért nem ment segíteni a segédjének mert nem akarta az ablakot/falat elpusztítani

amúgy nem nagy szám a manga de jó olvasni :D Noblesse a címe és webcomic volt így egy oldal elég hosszú lefele

ed.: Deadman Wonderland most nagyon jó volt  ^^

NLZ

Az új Veritas fasza lett, váratlan fordulattal. Remélem egyre izgibb és izgibb fejezetek jönnek. :)
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2010-06-19, 12:49:01
Az új Veritas fasza lett, váratlan fordulattal. Remélem egyre izgibb és izgibb fejezetek jönnek. :)

linkz or doesnt happened

NLZ

Remélem nem csak valami vicc ez és tényleg badass lesz. :)

Jah, és a Hoshi no Samidare 54-61 is fasza, olvassa aki még nem látta. ;)

Jókisfiú repost:
Ez a Gantz tényleg nagyon beteg egy faszság lett. :D
[reserved]

Junchi

Quote from: NLZ on 2010-06-23, 01:33:37
Jókisfiú repost:
Ez a Gantz tényleg nagyon beteg egy faszság lett. :D

Bővebben is kéretik kifejteni a tapasztaltakat. :D

NLZ

Áh, ahhoz nincs erőm, de a legjobban a klónozáson és hozzátartozó eseményein fogtam visítva a fejemet. Az új alienek viszont nagyon gagyik és fantáziátlanok lettek.

Reposto:
A két új Wolf Guy gyenge lett, úgy néz ki Harugo garsága csak a pillanat heve volt. Kár érte. Az a gyenge spoiler, amit valamelyikőtök írt, úgy néz ki igaz.
[reserved]

via_mala

Quote from: NLZ on 2010-06-23, 21:25:06
Áh, ahhoz nincs erőm, de a legjobban a klónozáson és hozzátartozó eseményein fogtam visítva a fejemet. Az új alienek viszont nagyon gagyik és fantáziátlanok lettek.

Reposto:
A két új Wolf Guy gyenge lett, úgy néz ki Harugo garsága csak a pillanat heve volt. Kár érte. Az a gyenge spoiler, amit valamelyikőtök írt, úgy néz ki igaz.
Hát a Wolf Guy az tényleg elég semmilyen lett, viszont a Karate Shoukoushi Kohinata Minoru 2 új fejezete egész ígéretes.
http://www.onemanga.com/Karate_Shoukoushi_Kohinata_Minoru/
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

chilip

Ao no Exorcist 13 - végre!!! és a végén meg June van írva szóval nemsokára jön a következő :)

Darkstar

MNO 6
avagy a havi eyecandi
Yabukiban egyszerűen nem tudok csalódni:Kiraly:
Mondjuk a történtek után a Hurruna cameo meglepő.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Hoshi no Samidare c62  :whoah:
Hó végén jön a következő, kiváncsi vagyok, mikor lesz a vége. Remélem legalább olyan jó lesz a vége, mint amilyen jónak éreztem a 47es fejetet, és akkor megkaphatja a 10/10et.
[reserved]

chilip

hát Lock On! -nak vége, nem volt valami nagy szám de volt benne pár jó poén :)

LuckyDingo

Hurrá van új Franken Fran :)
Bár mondjuk most nem volt olyan poénos.

NLZ

Gantz c321p15 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Ezen szakadtam.  :appl:  Egyébként semmi különös, csak a legvégén egy raep-gyanús lezárás, de nem olyan, amilyet várnánk. :D
[reserved]

Prof. William

Fraken Fran 33

Komoly volt mintha egy vígjátékot néztem volna de tetszett. Régebben arra ment rá a dolog hogy Fran rosszulv agy éppen túl jól teljesíti az emberek kérését, de vagy 10 fejezete már inkább az van hogy Fan már jól csinál mindent csak az emberek hülyék. Vagy pedig nem is az ő műve áll a középpontban. Tetszik hogy így változtattak a dolgokon.

Darkstar

Saki 67

Sokminden nem történik, de Hisa iPhone 4-e teszett. Ez gyors volt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Hát elég vegyes szájízt hagy maga után ez a pár új Holyland.
[reserved]

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2010-07-05, 19:16:54
Saki 67

Sokminden nem történik, de Hisa iPhone 4-e teszett. Ez gyors volt. :D

Jöhetne már a translated...

Negima: Kifejezetten örülök, hogy megjelent végre a kedvenc karakterem az egész sorozatból. Kár, hogy csak ilyen későn hozták be. Remélem a következő chapterekben mindent megtudunk róla.

Bishop

NLZ

Quote from: Bishop on 2010-07-09, 19:02:10
Ao no Exocist: Továbbra is Epic :whoah:
Jah, egész jópofa cucc ez. Kösz is, hogy eszembe juttattad, megcsinálom az új avatáromat, amit terveztem. :D
[reserved]

chilip

SWOT - hát nem nagy szám, de sztem Lock On! -nál jobb azért.

Prof. William

The Lucifer and Biscuit Hammer 59

Csak egy kérdésem van? Anime mikor lesz? Ebből tuti hogy kellene! 

Zen

HotD 26 wohoo \o/
Csak szerintem volt extra fura ez a ch?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

Első ch amit láttam belőle. És valszeg az utolsó is.
Ha már ennyire mellekkel akarnak megtömni valamit (ami ellen kifogásom nincs, hiszem a mai napig a TLR a kedvenc mangám), legalább nézzenek ki jól...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Prof. William on 2010-07-13, 11:41:38
The Lucifer and Biscuit Hammer 59

Csak egy kérdésem van? Anime mikor lesz? Ebből tuti hogy kellene! 
Jó lenne, de nincs sok remény. Egyébként miért nem olvasod a 60-61et? Itt egy kis segítség, ha anno lemaradtál volna róla: http://izumiisthebest.livejournal.com/
De lehet jobb, ha vársz inkább ookamira, ha folyamatosabb adagot akarsz, mert én anno elolvastam ezt, meg előtte a 4chanos fordításokat.
[reserved]

Prof. William

Quote from: Zen on 2010-07-13, 11:46:05
HotD 26 wohoo \o/

Kellett egy kis emózás ha már [spoiler] megölték gy társukat az előző rész végén. [/spoiler] De legalább ezt le is rendezték egy ch alatta és most már mehetnek tovább a rendőrség felé.  Érdekel hogy Rei apja hogy néz ki.

Zen

Quote from: Prof. William on 2010-07-14, 11:04:31
Quote from: Zen on 2010-07-13, 11:46:05
HotD 26 wohoo \o/
Kellett egy kis emózás ha már [spoiler] megölték gy társukat az előző rész végén. [/spoiler] De legalább ezt le is rendezték egy ch alatta és most már mehetnek tovább a rendőrség felé.  Érdekel hogy Rei apja hogy néz ki.
Ez is, de emellett Rei nagyon kötözködött, Shizukának feltűnt Saeko (nyílvánosan bemutatott) szociopatizmusa, Saeko szinte csak Takashival törődött (+ezek nekem mind előreutalásnak tűnnek egy későbbi csapat szétoszlásra) meg a többiekből is dőlt a Takashi háremezés, Zeke+Shizuka boobs kicsit túlzásnak tűnt.
Szal nem tom, mintha mindenki hirtelen úgy döntött volna h túlzásba viszi a személyiségét.

Holyland 82: Fogadunk h ebből a bunyóból még több emózás lesz?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Woo sok Franken Fran egyszerre. :D Az utolsó (40) nagyon ütött :D