Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Zen

Quote from: chilip on 2010-08-18, 13:43:08
mmmmm~ új Freezing itt

[spoiler] :angyali:[/spoiler]
Wat. Ez már volt, sőt, lap tetején már a következőt linkeltem. :P
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

hmm, megtévesztett  :zomg: mangafoy kiadta újként, és rég olvastam :D az agyam is kitörli olvasás után a tartalmat  :lol:

Zen

Quote from: chilip on 2010-08-18, 13:59:04
az agyam is kitörli olvasás után a tartalmat  :lol:
Azt látod nem csodálom. :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Acchan

Ez a Freezing egy csodának tűnik - már így mangaupdates alapján is.  :rotfl:

Ressentiment:

Ez jó volt.  :jee:
[spoiler]Takuro-t meg "megerőszakolta" a nőci IRL.  :lol:[/spoiler]

Bishop

Quote from: Acchan on 2010-08-19, 01:10:25
Ressentiment:

Ez jó volt.  :jee:
[spoiler]Takuro-t meg "megerőszakolta" a nőci IRL.  :lol:[/spoiler]
Végre kezd valami alakulni kettőjük közt, ha összejönnének én tuti leszarnám Tsukiko-t, de majd most megy a rinya hogy elrabolták és meg kell mentenem.  ::) Adhatnák gyorsabban is ki a chaptereket :angyali:

Acchan

Quote from: Bishop on 2010-08-19, 09:53:31
Végre kezd valami alakulni kettőjük közt, ha összejönnének én tuti leszarnám Tsukiko-t, de majd most megy a rinya hogy elrabolták és meg kell mentenem.  ::) Adhatnák gyorsabban is ki a chaptereket :angyali:
Te is olvasod?  :tezsvir:
Elég poénos a Tsukiko-hoz fűződő viszonya, főleg, mivel a valódi énjétől a lány egyszerűen irtózik. Remélem, Takuro ezután az eléggé egyértelmű jelzés  :smile: után gyorsan észhez tér, és feladja végre azt a hamis idillt...
Amúgy, jahh, tuti, h lesz itt még egy kis kavar, bűntudat, dilemma, de legfeljebb majd az a nőci észhez téríti a fazont.  :lul:

NLZ

Quote from: chilip on 2010-08-16, 13:22:58
annyira szánalmas most a holyland hogy az elképesztő. bemegy dojo-ba az utcai harcos veterán és profi boxoló/kick-boxoló akinek karate technikái is vannak magas szintre begyakorolva és egy noname hülyétől kikap csak mert "guest effect" és egyéb hülyeségek. elegem van ebből a fosból, minden jöttment összeveri már a főhőst. ha javul szóljatok, addig nem olvasom már...
88as is csak emózás, gondoltam szólok. :D

Shin Angyo Onshit olvasom most. Nem rossz, ilyen kardos-pisztolyos-kalandozós stílus. Főhősünk egy már elpusztult nemzetnek a hagyatéka, egy olyan osztag része volt, akiknek a feladata a romlott politikusok levadászása. Eszközük egy varázs amulet, ami megidész egy valag szellemkatonát. Jah, és van még egy testőrük. A sztori nagyjából arról szól, hogy főhősünk folytatja a régi szokását, a korrupció felszámolását, miközben ide-oda vándorol pisztollyal lövöldözik, miközben a batárnagy kardos, batárnyagy karmos, S&M ruhás testőrcsajszija kaszabol körülötte.
[reserved]

chilip

Shin Angyo Onshi alapmű!!! amúgy magyarul megvettem majdnem minden kötetét :) uccsóra várok

NLZ

Quote from: chilip on 2010-08-21, 00:03:00
Shin Angyo Onshi alapmű!!! amúgy magyarul megvettem majdnem minden kötetét :) uccsóra várok
Nem volt rossz, egy 9/10et kaphat. Ez az Aizen-szindrómás főgonosz azért kicsit fárasztó volt. Fognám a fejem, ha a Bleachnek is ilyen befejezése lenne. :D
[reserved]

chilip

NLZ

Noblesse is kurvanagy, minden második/harmadik végén szakadok a röhögéstől. :D  16nál járok, remélem ilyen lesz végig. Ez a 30as körüli történet meg badass. :)
[reserved]

Bishop

Én a Counter Strikeos részen röhögtem :D nem tudom az volt e már meg később [spoiler]az ajtó nyitós  :D[/spoiler]

NLZ

Még csak egyszer voltak csézni. Most értem az akciódús éjszaka végére. De holnapra már elolvasom mindet, ami van. :D
[reserved]

chilip

végre terjed  :__devil: :D jó cucc ez a Noblesse később is tartja a színvonalat :D

Bishop

Egyedüli bajom hogy Stein néha átmegy gaybe ha Rairól van szó, de eddig nem ütötte meg a mércét szerencsére.

NLZ

Nekem inkább egy hülye anyuka jutott róla eszembe. :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most értem az ajtós részhez. Itt visítok, mint a fakutya!  :lul: :muhahah:  :lul: :appl:
[reserved]

Zen

&fmt=1

NLZ

Slowpoke is slow, a borítót már kirakták vagy egy hete már a ZA-Teamesek.
http://www.ipitydafoo.com/?p=695
Ráadásul elég spoileres az a leírás, szal finomabban, ha lehet.
Egyébként maga a rész nem volt nagy szám megint, kezdek picit csalódott lenni.
[reserved]

Zen

Ja, csak h ha a képem linkjét kimásolod, a fejezetet is olvashattad volna.
&fmt=1

NLZ

Már olvastam tegnap, de köszi. Azért írtam, hogy csalódott vagyok.
Egyébként belátható időn belül ez az utolsó kötet, mert ez is úgy van, mint Veritas, hogy jön az első részlet vége, és bizonytalan a folytatás.
[reserved]

Junchi

Acchan

chilip

title says it all

Zen

Ha a 66.ról beszélsz, akkor megint csak nézz az oldal tetejére. ::) :D
&fmt=1

Én

A minap vettem észre csak, hogy már rég be van fejezve az Onani Master Kurosawa, el is olvastam. Jó volt, de nem számítottam ennyire serious businessre, örültem volna ha végig ökörség marad.

Bishop

Noblesse 101: Sikerült jól megkavarni dolgokat. :eek:

NLZ

Fincsi csavar. :)

A faszé csak 4 oldal. Utálom, hogy, ha egyszerre elolvasok egy hatalmas adagot, aztán idő, míg megszokom a hiányt. :/
[reserved]

Bishop

Egyenlőre még viszonylag gyorsan kiadnak egy chaptert majd ha már csak hetente vagy havonta lesz, nem tudom hogy hogy operál az ilyen manga/manhwa

NLZ

Quote from: Bishop on 2010-08-27, 22:20:43
Egyenlőre még viszonylag gyorsan kiadnak egy chaptert majd ha már csak hetente vagy havonta lesz, nem tudom hogy hogy operál az ilyen manga/manhwa
Elvileg van 148 eddig és 2007ben kezdődött, szal heti manwhó.
[reserved]

kelvor

Ez a Tower of God egész jó így 8 chapter után, ebből mág bármi kisülhet. Ezek a Beastmanek meg néhol a karakter ábrázolás tengen toppára emlékeztet de kb. ennyiben ki is merül a hasonlóság.