Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

nu tisztázták végre a Noblesse-ek eredetét és hogy miért hajtja őket az emberek védelme. az új csapat meg ígéretes gonosz  :__devil: csak ne lenne mind megveszekedett őrült :D

Bishop

Ez neked tisztázás volt? Mert nekem még mindig ködös, de ha vágod akkor elmagyarázhatnád :D Mert eddig az jött le nekem hogy ezek valami space alien god karakterek akiknek 0 motivációjuk van, a vérnyúl is veszélyesebb náluk. És most mi van? Több Noblesse van vagy csak Rai? És akkor az elegance duo most jók vagy rosszak?

NLZ

Jó, bazd meg, eldöntöttem, hogy nem nézem ezeket a fos scanokat, erre jössz és csalogatsz a spoilereiddel, hoyg dögölnél agyon egy zsákban. :D
[reserved]

chilip

ezt a klisés fordulatot ami a végén volt  ::)

NLZ

Melyikre gondolsz? A 115 végén? Mert ha igen, akkor se értem. :D

Új Breaker meg elég fura lett. Jah, és még egy kis infó a folytatás bizonytalanságáról:
http://www.ipitydafoo.com/?p=728
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2010-09-05, 03:36:56
Melyikre gondolsz? A 115 végén? Mert ha igen, akkor se értem. :D

Új Breaker meg elég fura lett. Jah, és még egy kis infó a folytatás bizonytalanságáról:
http://www.ipitydafoo.com/?p=728

arra gondolok hogy
[spoiler]visszahozta a 9arts dragont a kölök erre az agyonvert öreg faszi aki nagyongonosz hirtelen felkel, elrúgja a 9arts dragont és kacarászva elkapja a fiút. mint valami szappanoperában visszatér a gonosz (phoenix down, vagy volt egy varázsbab a zsebében vésztartaléknak)[/spoiler]

NLZ

Ó, én meg nem néztem a hozzászólásod átírt címét, azt azt hittem, hogy a Noblessére gondolsz. Hülye szokás, nem kéne. :P Így már világos a magyarázat nélkül is.
[reserved]

noriko

Elolvastam a Gantzot. Hát, elég beteg az alkotója.
Mondjuk elég nyilvánvalóan nem én vagyok a célközönség :D

A "hogy tetszett részhez": vannak benne ötletes dolgok, meg most az utolsó pár részben történt irányváltás is érdekesnek tűnik, csak kissé lassan haladnak az események úgy általában. A korábbi gantzos küldetéseknél néha nagyon idegesített, hogy 20 részen keresztül küzdöttek az ellenséggel. Ha megjelenési/fordítási időben olvasom, már tuti abbahagytam volna rég! A küldetésekben a pontozás volt a legjobb. :P Kíváncsian várom a januári élőszereplős filmet! :D
"I wish I could, but I don't want to."

NLZ

Kár, hogy már a pontozásnál lévő poén sincs, csak ez a beteg faszság.
[reserved]

noriko

ja. meg:
-Tae-chan!
-Kei-chan!

-Tae-chan!
-Kei-chan!

A legutolsó részt még csak spanyolul találtam meg, de mivel abban is csak kb a fenti párbeszéd szerepelt, simán megértettem  ::)

Junchi

Quote from: noriko on 2010-09-06, 19:09:15
ja. meg:
-Tae-chan!
-Kei-chan!

-Tae-chan!
-Kei-chan!

A legutolsó részt még csak spanyolul találtam meg, de mivel abban is csak kb a fenti párbeszéd szerepelt, simán megértettem  ::)

Jah, az utóbbi fejezetek tényleg nem álltak egyébből, mint a másik nevének folyamatos ismétlése. Tiszta Pokémon... :D

Amúgy nem to'om, nekem tetszett ez a mostani arc egészen addig, amíg [spoiler]ki nem derült, hogy csak arra kellenek az emberek, hogy az ufók bekajálhassák őket. Marha eredeti, mondhatom...[/spoiler]

Wahtevra, a híresztelések szerint ~10 ch és vége, annyit meg még kibírok... talán.

noriko

Quote from: Junchi on 2010-09-06, 19:14:19
a híresztelések szerint ~10 ch és vége, annyit meg még kibírok... talán.
remélem, megbízhatóak ezek a híresztelések, mert ez jó hír :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Érdekes ez az Eden no Ori. Ilyen tipikus túlélős manga. Lezuhan az osztálykirándulásról hazatérő gyerekekkel a repcsi és egy olyan szigeten találják magukat, ahol elvileg őslények élnek. Főhősünk egy átlagos, semmirekellő srác, aki vezető lesz a kis csoportjában. Elég nagy faszság, tipikusan az ilyen egymást öldöklő őrültség, meg 4 méteres szörnyek elől menekülés. Most épp a barlangos sztorinál járok (c30), de már nagyon fogom a fejem a hülyeségen.
[reserved]

chilip

NLZ

[spoiler=noblesse121-130]Azér itt nekem valami nem kóser. Kihaygtam valamit, vagy most miért beszélnek a kicsi noblessék Raival meg Frankival úgy, mint ha azok tudnák Raiék kilétét?[/spoiler]
Az a kekszes kép azért büntet. :D
[reserved]

Bishop

Én úgy tudom azért beszélnek így velük mert azt hiszik hogy Franki meg Rai mind control alatt van.

NLZ

Lehet, de akkor se világos, hogy miért mondják el mindezt. Jó, nyilván azért, hogy haladjon előre a sztori, de akkor is. :)
[reserved]

chilip

egyik topicban mangafoxon ottvan már 138ig ;) "Chapter 125" -ben van 132ig és a "Chapter 133"-ban tovább

NLZ

http://rawcrossing.com/webcomic/?s=Noblesse&c=121
147-ig fennvan itt. :)
Najó, tessék maradni a chilip által említett topicoknál, mert a rawcrossing hiányos.

Rawcrossing behalt, de itt fennvannak:
http://forums.mangafox.com/showthread.php?t=202761
[reserved]

Bishop

a 133-as nevű topicba 139ig fent van. Jó részek voltak, de kicsit unalmas lesz hogy Shinwooék emlékeit megint törlik, főleg a vampire poénok fognak hiányozni  :D Közbe nő a Gar brigade, csak Shinwooval kezdenének már valamit.  ::) Remélem kövi ellenfél már nem valami mutáns lesz.

chilip

http://rawcrossing.com/webcomic/?s=Noblesse&c=141

ez per pillanat a 141-es de itt megtalálod 140től. csak jelenleg túl sokan akarják megnézni és így folyamatosan 500ás hibát meg hasonlókat ír ki, szóval próbálkozni kell :)

NLZ

Bazdmeg, olvasd már, hogy mit írtam az előbb. Ott egy link, ahol ugyan az van fenn, mint rawcrossingen, csak más forrásból (livejournal), szal még működik is, csak picit lassú. >_>
[reserved]

chilip

csak beninjáztad a szöveget >.> mikor olvastam a postod még nem volt ott  :frown: ne bánts trollzi  :oops:

NLZ

Késő!  :__devil:

Btw 143 végén járok és fáj a torkom a röhögéstől.  :lul:
[reserved]

chilip

nu 150 is megvolt és jövő héten a következő  :bruhuhu: Franky kimutatta ténylegesen a foga fehérjét :D

NLZ

Csak 148ig találom. :/ Link plx?
Meg egy topik is járna sztem. :D
[reserved]

chilip

Breaker 68 - [spoiler]remélem azért shioon nem halt meg (mondjuk nem valószínű de azért...)[/spoiler]

NLZ

A borító spoileréből következtetve kizárt, meg úgy egyébként is, ez egy shonen.

Új Beelzebabu viszont ütős.
[reserved]