Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Zen

Új HotD jó volt, de ezek a két havi megjelenések.. :mad:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Junchi

HotD ch27

Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy [spoiler]Rei apjából zombi lett, és úgy is találnak majd rá. Szal láttuk Takaginál, hogy a szülei rendben vannak, a dráma kedvéért imho nyugodtan ellehetne lőni, hogy Rei esetében már nem mondható el ugyanez.[/spoiler]

Zen

[spoiler]Vagy haldokolva találják. Vagy csak simán holtan. Vagy él és majd meghal a kislányáért. Vagy Shido miatt purcan ki (felé csal pár zombit v mittudomén).[/spoiler]
The possibilities are endless.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Ez a Metallica Metaluka, az új manga WSJ-ben elég nagy utánzat. Főhősünk a Last Metalbender, elindul megkeresni apját, aki a legnagyobb hőse a világnak. Tipikus együgyű, tisztaszívű gyerek, tele ambicióval. A világ különlegessége, hogy különleges fémek vannak, amiknek mindenféle különleges tulajdonsága van, és kategorizálva vannak riktaság szerint. Főhősünkhöz hozzácsapódik még egy ordas csaj, aki kincsvadászkodni akar, meg egy jelentéktelen srác. Jelenleg ott tart a sztori, hogy jelentkeztek a Hunter Examra, amiben mindenféle próbának kell megfelelni.
[reserved]

Member

Pontosabban kb. mindenből lett összelopkodva?

Zen

Van új Brékker, nem A-Team által ahogy nézem.
&fmt=1

chilip

hát nemtom, A-Team mostanában nem épp szimpi a hozzáállásával :/ és nem adnak Id-et se  :bruhuhu:

NLZ

[reserved]

Zen

&fmt=1

NLZ

Sztem arra gondol, hogy már legalább egy hónapja kész van a teljes Breaker fordítása, de nem adják ki azonnal.

Btw találtam egy másik idióta színes-szagos webes manwhát, a Let's Fight Ghostot. :D
[reserved]

Bishop

Hát a grafika valami nagyon szar, de azt bírtam amikor fejbe térdelte a csajt  :lol: De utánna már nem olvastam tovább ^^"

NLZ

A legelső poén volt a legnagyobb. "Azé vagyok szűz szellem, mert korán halltam meg. Te meg azért, mert randa vagy." :lol:  Aztán meg átmegy weird shit romantikába, utána valami jelentéktelen flashbank van. Mégis kéztetést érzek, hogy elolvassam mind a száz kint lévő részt, remélem hamar fordítják őket.
[reserved]

chilip

NLZ

Veritas 81(end):
FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hát nem semmi lezárás, az biztos. Ha ezek után lesz folytatás, akkor az nagyon fasza lesz. Így mindenesetre az egész első rész megérdemel egy 9/10et.
[reserved]

Bishop

Kicsit asspullos volt ahogy Gangryong hirtelen ott termet teljes erővel ép hogy csak megmagyarázva hogy hogy lett ilyen erős. De amúgy jó lett a lezárás, csak most akkor mi van ? Vera terve sikerült és Gangryong vesztett? Mert ha nyert akkor tök fölösleges Yuri-nak bosszút állnia, de ha Gangryong vesztett akkor mi lett vele?
A manghwaka meg kap 1 hónapot aztán folytassa mert nem fogok tudni kivárni a második részt :__devil: :morci:

NLZ

Spoiler tag plz. Egyébként jah, kissé erőltetett volt, mint ha rá lett szólva a mangakára (manhwagára), hogy kap 4 fejezetet a lezárásra.
[reserved]

chilip

Witch Craft Works - hmmhmm Kampfer szellemi utódja :D még csak 3 chapter van kinn és ha jól látom havi manga :(

Bishop

Code: Breaker Behoztam a lemaradásom hát ez hát ez...this manga now officially the king of asspulls :facepalm: De az art legalább jó :cool:

SaiyaGin

Elolvastam ezt a 6 oldalas Love Hina valamit, hát, kevés volt ennyi hely ahhoz, hogy valami rendeset ki lehessen hozni a dologból.

NLZ

Azért hihetetlen ez az Eden no Ori. Ezek a gyökerek még az életben nem hallottak a lándzsákról, dárdákról és hasonló fegyverekről? Még mindig ilyen kis száni bunkós botokkal próbálkoznak. :facepalm:
[reserved]

chilip

van új Jio  :jee: de túúúúúúúúúúúúúúúl röviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid  :bruhuhu:

Bishop

Hát igen kicsit lehetett volna hosszabb  :frown: Nagyon tetszik ez a manga, olyan jó érzés, annak ellenére hogy sok ilyen tipusú manga/könyv van még is olyan egyedinek érződik. Magával ragadó :cool:

NLZ

Nah, végre énis felvettem a fonalat, és nem bánom. :)

Btw:
[reserved]

chilip

NLZ

Jah, egész jó lett. Kár, hogy ilyen kevés. Bár ha heti lenne, akkor is ezt mondanám. :D Noblesse meg csak átvezető volt.
[reserved]

chilip

még 2 chapter talonban van, mert havi manga az az Ao no Exorcist, csak olyan durva a nyelvezete meg az utalásai a démonológiára hogy ekkora sebességgel tudnak csak haladni a fordítók :D

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Flaser

"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん