Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-10, 17:01:07
Quote from: Darkstar on 2012-05-10, 12:09:02
Kicsit le vagyok maradva az Omamori Himari-val, de tegnap beleolvastam az utolsó két chapterbe. Mióta akarja Yuuto ennyire meghúzni Himarit?  :zomg:
Megjegyzés: Végre.  :hopp:

az uccsó 2 chapter óta XD de inkább őt mint bárki mást
Quote from: kada on 2012-05-10, 14:02:15
Animéhez képest milyen a manga? (főleg akkor a frissebb érdekesebb?)

a manga jobb! de ez nekem 99%-ba mindennél így van de nem olyan hosszú szal...
A Cat is fine too 49:
Belenéztem ha már láttam hogy van kint új CH...
[spoiler]Did I perhaps...
> Yes
Sorry
> ...  :uzi: IF YOU'RE GOING TO DO IT THEN DO IT[/spoiler]
MC, I am dissapoint. Beharangozás után mást/többet vártam.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-17, 10:06:37
A Cat is fine too 49:
Belenéztem ha már láttam hogy van kint új CH...
[spoiler]Did I perhaps...
> Yes
Sorry
> ...  :uzi: IF YOU'RE GOING TO DO IT THEN DO IT[/spoiler]
MC, I am dissapoint. Beharangozás után mást/többet vártam.

fuck először ezt csekkoltam le [spoiler]de igazad van  :tezsvir: nem tom hányszor fogják még ezt eljátszani de... nagyon enm kéne így felbaszni az olvasók agyát[/spoiler]

Darkstar

Én azt sem értem, mi történt....
A ch48 végén Yuuto magától mászott rá Himarira. A 49. elején ez mar egy másik "alkalom" volt?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-17, 11:09:47
fuck először ezt csekkoltam le [spoiler]de igazad van  :tezsvir: nem tom hányszor fogják még ezt eljátszani de... nagyon enm kéne így felbaszni az olvasók agyát[/spoiler]
step 1) report animal cruelty
step 2) take custody of the poor abused cat
step 3) xxx *khm* ??
step 4) PROFIT (see step 3)

Megmurdel

Quote from: Darkstar on 2012-05-17, 11:18:41
A ch48 végén Yuuto magától mászott rá Himarira. A 49. elején ez mar egy másik "alkalom" volt?
jah kicsit később időben mint ch48 mer olyan félálomba volt mikor elkezdte tapizni

step 1) to whom? why? he just cuddled with the cat :D that's not illegal

RealPG 7 [spoiler]milyen könnyen elborult az agya a sok kis noobnak :lul:[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-17, 11:40:10
Quote from: Darkstar on 2012-05-17, 11:18:41
jah kicsit később időben mint ch48 mer olyan félálomba volt mikor elkezdte tapizni
Nem ez okozza a WTF-et, hanem az hogy 48-ban úgy tűnt egész önkéntesen csinálta nem számítva hogy közben egy másik pasi arca volt a szeme elött, aztán blokkolva lett.
Erre 49-ben tökéletes helyzet, bocsánatot kér ÉS ABBAHAGYJA.

Egyáltalán, ha 48-ban elszánta rá magát, miért nem mondta azt hogy "kérlek hagyj magunkra minket és ne zavarj"?
Mintha megszállta volna valami vagy egy második személyiség jött volna elő ott... Féltékenység hozta ki belőle és aztán lenyugodott?

Ehh, kár volt beleolvasni, ez így pocsék.  :mad:

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-17, 11:58:51
Nem ez okozza a WTF-et, hanem az hogy 48-ban úgy tűnt egész önkéntesen csinálta nem számítva hogy közben egy másik pasi arca volt a szeme elött, aztán blokkolva lett.

Egyáltalán, ha 48-ban elszánta rá magát, miért nem mondta azt hogy "kérlek hagyj magunkra minket és ne zavarj"?
Mintha megszállta volna valami vagy egy második személyiség jött volna elő ott... Féltékenység hozta ki belőle és aztán lenyugodott?

Ehh, kár volt beleolvasni, ez így pocsék.  :mad:

hát most erre woman fuck logic-ot tudnák felhozni de kérlek ne fessed a másik személyiséget a falra mer a végén az lesz :D am elvileg csak a féltékenység sztem is

by the way  :ejnye: el kellett vna az egészet olvasni újra mer így télleg elég fos lehet mondjuk én azt tettem amikor ki jött a ch48 előtte átolvastam az egészet újra

Darkstar

Quote from: kada on 2012-05-17, 11:58:51
Erre mondom én is, hogy nem értem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-17, 12:43:39by the way  :ejnye: el kellett vna az egészet olvasni újra mer így télleg elég fos lehet mondjuk én azt tettem amikor ki jött a ch48 előtte átolvastam az egészet újra
[spoiler]feltéve hogy nem értettem félre amit írtál[/spoiler]
Nem akarom alábecsülni a mangát, de amire kiváncsi voltam (jellem/kapcsolatfejlődés) azt nemigen hozta a 49, utánna a 48-ban az esetet ha Darkstar se érti akkor újraolvasás se segítette volna talán, az meg hogy van valami plot valami tápos pasival aki ez és az... az unrelated  ::)

Darkstar

Elolvasni azért érdemes, mert a srác és Himari a legjobban összepasszoló párosítások között vannak, a kapcsolat is elég mély köztük és ez tetszik. Azon kívül lightos fanservice, meg a szokásos hárem cuccok vannak benne. De nem kihagyhatatlan.

Én amúgy az események vonalát nem értem. Yuuto rámászik ch 48 végén, ébren és tudatosan. Ezután megszakítják őket. Aztán álmában tapizza Himarit és bocsánatot kér. Mondjuk lehet, hogy a fordítás szar, majd belelesek a rawba valamikor
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Quote from: Darkstar on 2012-05-17, 13:36:29
Elolvasni azért érdemes, mert a srác és Himari a legjobban összepasszoló párosítások között vannak, a kapcsolat is elég mély köztük és ez tetszik. Azon kívül lightos fanservice, meg a szokásos hárem cuccok vannak benne. De nem kihagyhatatlan.

+1 ezért éri meg elolvasni az elejéről de az igazat megvallva ch48 ok aztán jött eza :gyagya: ch49 és az ember feje tele van kérdésekkel meg ezzel a rámászok és bocsánatot kérek a felénél szarral

Megmurdel

Life is Money egész jól indul ez a kis idegbeteg szerencsejáték :D

NLZ

Na vége a Holylandnak. Volt pár hullámvölgy, de azért egy 7, vagy inkább 8/10et megérdemel.
[reserved]

chilip

jah, volt pár ciki fordulat benne de nem volt kidobott idő (kopp-kopp)

kada

Maoyuu Maou Yuusha - Kono Watashi no Mono Tonare, Yuusha yo Kotowaru! (12)
Ejj de imádják a japánok a hosszú neveket.

És a fenébe hogy ilyen ritkán jön ki, de ilyen hatalmas részekkel.
A komolysága meg tiszta hullámvasút.

Próbálnék róla írni, de nagyon hosszú is lenne, meg nagyon érthetetlen is.
Inkább csak ajánlom újfent azoknak, akiknek teszemazt a Spice and Wolf tetszett, bár nem olyan, de van átfedés.
Nincs benne tease Horlo ( :bruhuhu:), van benne fantasy közgáz és politika, ennek a léptéke viszont nagyobb, és olyan érzése van az embernek mintha egy szerepjátékban feledkezne el az egyik játékos arról, hogy a karaktere nem járta végig azokat a képzéseket amiket ő, meg nincs wikipédia. (spoiler: de majdnem).
Sokkal több a "nevesített" (nincsenek nevek amiket meg kéne jegyezni, számomra ideális) szereplő, a karakterek nagy része viszont csak akkor kerül csak elő amikor a történethez kell, de nem érzem úgy hogy ez baj lenne, valahogy így is van egyéniségük.
Vagy csak a fanboy beszél belőlem.

Szóval tetszik, na.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-19, 14:32:25
Maoyuu Maou Yuusha - Kono Watashi no Mono Tonare, Yuusha yo Kotowaru! (12)
Ejj de imádják a japánok a hosszú neveket.

És a fenébe hogy ilyen ritkán jön ki, de ilyen hatalmas részekkel.
A komolysága meg tiszta hullámvasút.

Próbálnék róla írni, de nagyon hosszú is lenne, meg nagyon érthetetlen is.
Inkább csak ajánlom újfent azoknak, akiknek teszemazt a Spice and Wolf tetszett, bár nem olyan, de van átfedés.
Nincs benne tease Horlo ( :bruhuhu:), van benne fantasy közgáz és politika, ennek a léptéke viszont nagyobb, és olyan érzése van az embernek mintha egy szerepjátékban feledkezne el az egyik játékos arról, hogy a karaktere nem járta végig azokat a képzéseket amiket ő, meg nincs wikipédia. (spoiler: de majdnem).
Sokkal több a "nevesített" (nincsenek nevek amiket meg kéne jegyezni, számomra ideális) szereplő, a karakterek nagy része viszont csak akkor kerül csak elő amikor a történethez kell, de nem érzem úgy hogy ez baj lenne, valahogy így is van egyéniségük.
Vagy csak a fanboy beszél belőlem.

Szóval tetszik, na.

megláttam a postot rákerestem és rájöttem h már korábban el akartam olvasni csak nem jutott rá idő de egész jónak ígérkezik  :jee:

Megmurdel

Minamoto 32 too fucking short [spoiler]but the bitch is hot[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-21, 16:02:04
Minamoto 32 too fucking short [spoiler]but the bitch is hot[/spoiler]
Vajon kínai horoszkópban nyúl vagyok?
[spoiler]Nem tetszenek a csaj karmai. De a műkörmöket egyébként se szeretem.[/spoiler]

Megmurdel

Girls of the Wild's végre eljutottam ehhez a mangához is :D végigolvastam a kijött 39 chapter-t erre meg eltűnt MAL-ról. XD A lényeg a lényeg nekem mindig is bejöttek a bunyózó csajok.  :jee:

Prof. William

A Life is Money -t egyszerűen nem bírom komolyan venni. Azok a fejek... Inkább vígjáték mint psziho horror...

Más...

Most vettem észre hogy nem elég hogy az Aku no Hana-t licencelték, hanem már ki is jött. :) Azt hiszem venni fogom a sorozatot.

NLZ

Quote from: Megmurdel on 2012-05-22, 03:44:44
Girls of the Wild's végre eljutottam ehhez a mangához is :D végigolvastam a kijött 39 chapter-t erre meg eltűnt MAL-ról. XD A lényeg a lényeg nekem mindig is bejöttek a bunyózó csajok.  :jee:
MAL?
[reserved]

Megmurdel

Quote from: NLZ on 2012-05-22, 11:35:56
MAL?
:lul: nem MAL

Life is Money nekem meg pont azok miatt a fejek miatt teccett meg XD a típus meg meh hagggyuk :D de am jogos a feltevés

Megmurdel

Quote from: NLZ on 2012-05-22, 13:26:14
brotip: http://www.webtoonlive.com/
:jee: thanks bro :D

vicces volt az új chapter :D

Darkstar

Trinity Seven

Badass MC, magic, némi service. Még csak a 6. fejezetnél járok, majd meglátjuk, de eddig jó.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Quote from: Darkstar on 2012-05-22, 17:42:24
Trinity Seven

Badass MC, magic, némi service. Még csak a 6. fejezetnél járok, majd meglátjuk, de eddig jó.  :D

ha neked teccik akkor majd ha végeztem a Witch Hunterrel el is olvasom.

Omamori 50 [spoiler]tök furcsa volt h most nem akarta megdugni a cicust :D és a check-up remélem benne lesz a kövi chapterbe[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-23, 12:15:17Omamori 50 [spoiler]tök furcsa volt h most nem akarta megdugni a cicust :D és a check-up remélem benne lesz a kövi chapterbe[/spoiler]
"Take the other from behind." - She wants it...

Macskálkodás erős hullámzására panaszkodtam elegete már csak az előző két rész alapján, így kb észre se vettem.

Megmurdel

Kiss x Sis 61 kicsit csalódott voltam mert ez a 13 oldal hát K kevés volt de ezen meglepődtem[spoiler]Riko sure has a lot of sexy toys... és erre csak most jött rá? XD de komolyan azt hittem h mindent kipróbál majd... kár h nem tette[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-27, 13:39:06
Kiss x Sis 61 kicsit csalódott voltam mert ez a 13 oldal hát K kevés volt de ezen meglepődtem[spoiler]Riko sure has a lot of sexy toys... és erre csak most jött rá? XD de komolyan azt hittem h mindent kipróbál majd... kár h nem tette[/spoiler]
És tudományos kutatási célokból teljes dokumentálást szeretnél a dologról a mangában, mi?  ::)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん