Cukor NÉlkÜl!!!!!!

Started by TurboK, 2003-12-08, 00:20:47

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

Quote from: KvikvegAz ido urai - kisse elvont, ha vkinek sikerult felfognia, szoljon!
Eeees Fredi a csempesz-rendesz Romhanyiiiiiiiiiiiiiiiii!

Nekem nagyon tetszett az idõ urai, az egyik kedvencem az is.
Na az igényes szinkron a Frédi és Béni: nem csak a szövegek, de a színészek is: Csákányi László, Márkus László, Psota Irén, Váradi Hédi! Micsoda nevek!
Ilyen kaliberû emberek kellenének az animékhoz is. (egyébként a Flinstones nem is lenne nagy szám, pont a szinkron teszi "alapmûvé")

.Attila

Quote from: PandóraAz kellene!
Most melyik? A Vuk, vagy a Ludas Matyi?

Moha

Quote from: FeldinKi ad nekem Hófehér-t???
Nekem megvan valahol videókazin. Sajna az elsõ kb 4-5 perc hiányzik belõle, de elõkereshetem, ha gondolod.
A Lúdas Matyi van még meg, az viszont CD-n. Akit érdekelne, szóljon.
QuoteDe egy teljes Vuknak is nagyon örülnék!!!
Hát dugd le az ujjad, és hipp-hopp jön vuk :hehe: :D

Az Idõ urai-t viszont nem ismerem. Az meg engem érdekelne. ;) Kinek van meg?

Bruce

Quote from: PandóraHonnan is vagy?
Nézõpont kérdése... ha azt nézzük, hogy hol vagyok többet, akkor Pécs.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Quote from: MohaHát dugd le az ujjad, és hipp-hopp jön vuk :hehe: :D

:rotflol:  :rotflol:  :rotflol:
Nem mindig kell ledugni jön az magától is.  :rotflol:

Bár lehet hogy már írtatok róla de a Hercegnõ és a kobold az egy remek kis alkotás jó grafika a történet régen nagyon szerettem.
Viszont a Frakk az nem jön be se a Vukk kissé szomorkás :(.

TurboK

hát igen, a Flintstones rímes szinkronja valami félelmetes volt. Állitólag a Flúgos Futamé is, de azt egyszer se láttam magyarul...

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Pandóra

Quote from: TriviMost melyik? A Vuk, vagy a Ludas Matyi?
A Vuk nekem túl depi, de Döbrögi igen-igen érdekel.  :)

Bruce, és a kevesebb hol van? Lehet, hogy az közelebb lesz hozzám.  :p
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Pandóra

Quote from: TurboKÁllitólag a Flúgos Futamé is, de azt egyszer se láttam magyarul...
Én láttam, de szerintem az nem volt olyan bravúros, inkább amolyan Flinstones- (Romhányi-) utánzat (kb. mint a néhány évvel ezelõtt készült amerikai Flinstones film szinkronja).
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Damnatus

Hali!

A flúgos futam szinkronja már nem olyan jó.
A hercegnõ és a koboldot többször is láttam, a kedvenc részem, amit utánozni is jól tudtam (régen) a koboldherceg szövege (raccsol sejpít meg minden):
"Aszt akalom, hogy szopogasszátok ki a kölmeim alól a koszt!"
Igaz, hogy szomorú a Vuk, de attól még nagyon jó.
Ludas Matyit nemrég töröltem le videóról (véletlenül). De az is remek.
A Szaffi szintén.
Hohoho-hogyan tudnám kihagyni a felsorolásból a Nagy Horgászt.
Bár nem magyar, de az Elsüllyet Világ(ok)-ra emlékeztek még. Ahol Spartacus volt az ûrhajó és az egyik szereplõ neve, a kalózok között pedig Csákányi volt Maxigáz hangja, Psota Irén meg Popocicié! De szerettem azt a sorozatot!

Karma XXL

Quote from: DamnatusBár nem magyar, de az Elsüllyet Világ(ok)-ra emlékeztek még. Ahol Spartacus volt az ûrhajó és az egyik szereplõ neve, a kalózok között pedig Csákányi volt Maxigáz hangja, Psota Irén meg Popocicié! De szerettem azt a sorozatot!

Én emlékszem! Vagyhát legalábbis arra, hogy volt egy téglatest-szerû hajó, és a Maxigáz + Popocici név rémlik :) Sajnos többre nem... Pedig kíváncsi lennék, hogy mirõl is szólt  :rolleyes:

Damnatus

Hali!

A csapat tagja volt még 2 gyerek és egy hercegnõ, és annak a világát kellet megmenteniük (sok utazás és kaland árán). A gyerekek és Spartacus (az ember) voltak földiek. Az ûrhajót szintén Spartacusnak hívták, élt és beszélt, és kicsit olyan volt, mintha "lófeje" lenne.

Karma XXL

Quote from: DamnatusHali!

A csapat tagja volt még 2 gyerek és egy hercegnõ, és annak a világát kellet megmenteniük (sok utazás és kaland árán). A gyerekek és Spartacus (az ember) voltak földiek. Az ûrhajót szintén Spartacusnak hívták, élt és beszélt, és kicsit olyan volt, mintha "lófeje" lenne.

Rámtört a nosztalgiafeeling, nem tudsz véletlen valami linket ami errõl szól? a google magyar részét most túrtam át :(

EDIT: rosszul kerestem :D arra, hogy 'popocici' kapásból lökte a jó oldalt  :lol: Pl.: http://www.elsullyedtvilagok.tk/

Damnatus

Hali!

Hallgasd meg a kalózok dalát!
Nameg a fõcímzenét.
Nekem 1 rész van meg

Pandóra

Quote from: SysOP XXLÉn emlékszem! Vagyhát legalábbis arra, hogy volt egy téglatest-szerû hajó, és a Maxigáz + Popocici név rémlik :) Sajnos többre nem... Pedig kíváncsi lennék, hogy mirõl is szólt  :rolleyes:
Freyja kb. 2 hete emlegette nekem ezt a mesét, de én is csak ennyire emlékszem, de ha jól emlékszem, meg van neki CD-n, így nemsokára látom is.   :hopp:
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Damnatus

Hali!

Ha megvan Freyjának az remek. Majd lehet, hogy elkérem!

Pandóra

Ha megvan Freyjának az remek. Majd lehet, hogy elkérem!
Nem 100%, de mintha azt mondta volna (de lehet, hogy csak látott belõle valamit a tévében, aztán mondott valamit a CD-krõl, és ez az én kis ex-szõke agyamban összemosódott :confused: )
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Bruce

Pandóra: A kevesebb az csupán hétvége, és Lepsény névvel bír szerencsétlen koszfészkünk, amit jobb híján a szülõfalumnak is nevezhetünk. Amúgy Székesfehérvár és Siófok között pont középen van. Most amúgy körbenéztem helyi DCn, és megtaláltam a Vukot, a Ludas Matyit, a Macskafogót, meg Mátyás király összest. El is kezdtem szépen leszedegetni :)

És ha a régen látott mesékrõl van szó... régen nagy kedvencem volt a Titokzatos aranyvárosok, melyet Komplikato most letöltött nekem, igaz angolul... Nem fogom tudni eléggé megköszönni... És egész eddig nem is tudtam, hogy az is anime, pedig igen! Meg a Múmin is, amirõl azóta hogy befejezték, szinte nem is hallottam. Egyedül egy régi magnókazettán van meg még a zenéje (megjegyzem, az is anime :) )
Az Elsüllyedt világokra már nem emléxem... sajnos. Viszont van egy ami mintha víz alatt játszódott volna... Meg van még egy sorozat, amibõl egyedül a zenéje maradt a fülemben... a Bobobók. Asszem. (Ami biztos, hogy egy ûrhajón utaztak, és volt benne két tudós, akik testvérek voltak. Ein és Stein :lol: ) De ebbõl ennyi maradt meg. A többi amit régen szerettem az még ma is ment néha (ugye a Flinstones, meg a Mézga család, Dr. Bubó, hupikék törpikék ésatöbbi, ésatöbbi, ésatöbbi.)

Damnatus

Hali!

Bruce

El kell szomorítsalak:
Az elsüllyedt világok faq-jában van az alábbi kérdés:
"K: Kik készítették?
V: A történetet és a dalszövegeket Nina Wolmark írta, akinek a nevéhez több nagysikerû francia rajzfilmsorozat (pl. A titokzatos aranyvárosok, Ulysse 31) fûzõdik, mellesleg fehérorosz származású. A rendezõ Michel Gauthier volt, a zenét pedig a szintén Kelet-Európa szülötte Vladimir Cosma szerezte.

Karma XXL

Bruce

El kell szomorítsalak:
Az elsüllyedt világok faq-jában van az alábbi kérdés:
"K: Kik készítették?
V: A történetet és a dalszövegeket Nina Wolmark írta, akinek a nevéhez több nagysikerû francia rajzfilmsorozat (pl. A titokzatos aranyvárosok, Ulysse 31) fûzõdik, mellesleg fehérorosz származású. A rendezõ Michel Gauthier volt, a zenét pedig a szintén Kelet-Európa szülötte Vladimir Cosma szerezte.

Téved a FAQ írója. Nem 100% francia, bár a producerek közt volt az is. Lásd AniDB és Studio Pierrot

Damnatus

Hali!

As You wish! Akkor anime.

Kvikveg

En egy ideje keresem az Oz a csodak csodaja c valoszinuleg francia anime stilusu muvet. 1000 evesnek kell lennie, mert 80-as evek nagyon elejen vettuk fel. Bevezeto dalt enekli Harangozo Teri. Vkinek nincs meg?
Bevezeto: Dorothy, Toto, felhok az egen, futas a reten.
"Kek az eg roppant elzsongito napsugar/?ennek sincs sok ertelme.../ szazszor megalmodott uzatas, ropit a vagyakozaaaas,
blablablabla kicsi lany, tudom, hogy valaki var, jaj Istenem  mert nem vagyok madar, blabla szallok mar, elrepulok, visz a vagy hozzad,
kek az eg stb."  :hehe:
Jo, hogy utoljara tobb, mint 10 eve lattam...

edit: hmm valoszinuleg japan. Ozu no mahôtsukai neven tobb verzio is fent volt az imdb-n.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

Van benne alagútásás vmi féreggel? mert akkor én is emlékszem erre az Óz mesére.

Bruce

Quote from: SysOP XXLTéved a FAQ írója. Nem 100% francia, bár a producerek közt volt az is. Lásd AniDB és Studio Pierrot
Püff neki, megelõztek :) Én is épp most kerestem bizonyítékot arra, hogy igazam van :hehe: Körbenéztem kicsit :G n, és még az eredeti címét is megleltem: Taiyo no Ko Esteban. És ha minden igaz, hamarosan megérkezik :)
Edit: Az elõzõ felsorolásból kihagytam egy igen... szokatlan Hófehérke feldolgozás, valami hosszú sorozat volt, és igecsak... hm hogy is mondjam, Hófehérkétlen dolgok voltak benne. Megvolt ugye Hófehérke, meg a hét törpe valami más néven, mint ahogy Disney futtatta õket, meg a gonosz boszorkány, akirõl a végén kiderült hogy nem is gonosz, csak megszállta valami. A sztori viszont talán hasonlított az eredetire, de ebben nem vagyok biztos. (Igaz, mintha a címe se az lett volna... csak Hófehérke neve maradt meg annak... bár már ez sem biztos)

Karma XXL

Quote from: BrucePüff neki, megelõztek :) Én is épp most kerestem bizonyítékot arra, hogy igazam van :hehe: Körbenéztem kicsit :G n, és még az eredeti címét is megleltem: Taiyo no Ko Esteban. És ha minden igaz, hamarosan megérkezik :)
Edit: Az elõzõ felsorolásból kihagytam egy igen... szokatlan Hófehérke feldolgozás, valami hosszú sorozat volt, és igecsak... hm hogy is mondjam, Hófehérkétlen dolgok voltak benne. Megvolt ugye Hófehérke, meg a hét törpe valami más néven, mint ahogy Disney futtatta õket, meg a gonosz boszorkány, akirõl a végén kiderült hogy nem is gonosz, csak megszállta valami. A sztori viszont talán hasonlított az eredetire, de ebben nem vagyok biztos. (Igaz, mintha a címe se az lett volna... csak Hófehérke neve maradt meg annak... bár már ez sem biztos)

A kis hableányból is volt japán változat. Még újonc koromban csináltam is egy threadet róla (még megvan valahol távol). Megszerezni nem tudtam mondjuk.

Bruce

Quote from: SysOP XXLA kis hableányból is volt japán változat. Még újonc koromban csináltam is egy threadet róla (még megvan valahol távol). Megszerezni nem tudtam mondjuk.
Emlékszem arra a threadre, azon a nyomon indulva találtam meg az aranyvárosokat :D

Kvikveg

Huha, lehet, hogy nem kellett volna a  Maxigazos dalokba beleneznem. Mar annak idejen is csak azert neztuk, mert nem volt mas, de nem gondoltam volta, hogy ENNYIRE tre. Iszonyu. Szegeny magyar szinkronok, micsoda okorsegeket kell neha bemondani...

Oz: talaltam kepet! :))
Alagutfurasra nem emlekszem. Az oroszlan amikor felt, osszehuzta magat, es a farkat harapdalta...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

ÁÁÁ, eszembe jutott egy rajzfilm, ami régen nekem nagyon tetszett, de elfelejtettem a címét. Gyorsan meg is kérdezem:
szóval, vannak hajósok, akik, tesóm szerint, és vmi ilyesmi nekem is beugrott, a Holdra akartak utazni (Baldynak vmi Horus szeme is beugrott); a hajósoknak sportversenyeken kell nyerniük a földönkívüliekkel szemben; sajna már a legénységre sem emlékszem (annyit tudok, hogy mindegyikük különleges ember, vmilyen képességük van), csak egyre: nagyhasú emberke, aki baromi nagy szelet tudott fújni, ezt persze ki is használta vmelyik versenyen; még vmi, ami Baldynak eszébe jutott: talán Münchhausen báró lett volna a kapitány (lehet, hogy a rajzfilm címe is ez?).
Plz help, ez már nem elõször ugrik be nekem, és meg akarom nézni megint, mert nagyon itt motoszkál a fejemben :)

Moha

Trivi: Igen, az a Münchausen Báró volt. Emlékszem rá. Azt hiszem valami kõkori videókazin megvan belõle egy kevés. Ha jól emlékszem a nagyhasút Széltolónak hívták. A holdra mentek és kis apró akármik ellen harcoltak, jutalmul pedig az örökélet talizmánját kapták. Sajna már csak foszlányok maradtak meg bennem. :( De pl az egyik holdlakónak asszem Hétfõ volt a neve, a kis manókat meg, amik ellen harcoltan Nagyerõsöknek hívták.

Az Elsüllyedt Világokról: Örülök, hogy szóbakerült. Bár már ebbõl sem emlékszem sokra, de arra igen, hogy kissrácként nagyon oda voltam érte. Amikor ment a TV-ben, 6 lóval sem húztak volna el elõle. :)
Multkor leszedtem az intróját + a zenéjét. Hmm, megvolt a nosztalgia feeling. Nagyon jó a zenéje szvsz. Sajna magából a történetbõl már alig emlékszem valamire... :(

Damnatus

Hali!

Igen, az a Münchausen báró.
A hõsök képességei: Herkules: erõ, Széltoló: óriásit tud fújni, Nimród: messzelát, van egy aki hatalmasat tud lépni, van egy, aki bármi neszt meghal. És végül Münchausen.
Az elveszett világokról a link ad egy kis ízelítõt!

Moha

Quote from: Damnatusvan egy aki hatalmasat tud lépni
Õt meg Nyargalónak hívták.