Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Zanador

A skeletonshop nagyon jó!  :bsd:
A szimulátorral meddig volt türelmetek szórakozni? én 160nál meguntam :)
A láma meg  :lol:

Moha: az operának ha jól emlékszem van magyar változata, kicsit régebbi, de magyar. Utána nézek.
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

.Attila

Quote from: MohaÉn is váltani akarok, mert már elegem van az exploiderbõl, csak nem tudom, hogy Opera, vagy Firefox... Meg olyan kellene, amivel az õsök is elboldogulnak (egy kukkot se tudnak angolul:()
MyIE2. Van hozzá magyarosítás is.

Fazék

Quote from: MohaÉn is váltani akarok, mert már elegem van az exploiderbõl, csak nem tudom, hogy Opera, vagy Firefox... Meg olyan kellene, amivel az õsök is elboldogulnak (egy kukkot se tudnak angolul:()
magyar Firefox tádáá!

roderick

Quote from: MohaMég most is megy a rádója, tök jó zene. Pedig azért annyira nem vagyok oda a soul-os stílusért.
Talán mert nem soulos, de nem akarok nagyon belemenni mert énse értek hozzá...

viszont ami sztem nagyon lol, hamár a szanalmas.hu-ról linkelgetünk:
http://www.alllooksame.com/
ki kell találni, hogy az adott képen japán, kínai vagy kóreai embert látunk.
Büszkén vállalom, hogy nekem összesen sikerült 2-öt eltalálnom, ami dúrván az átlag alatt van... :rolleyes:  remélem majd egyszer lejapánozok egy kínait (vagy fordíva) azpedig apró cafatokra ver...
amúgy az egyik képen sztem egy indián volt, dehát az én szavam a témában nem sokat ér, az eredmény alapján
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

Quote from: roderickviszont ami sztem nagyon lol, hamár a szanalmas.hu-ról linkelgetünk...
sztem nyugodtan mehetnek a linkelgetések, mert pl én se látogatom az oldalt, ide is csak azt írom be, amit nekem küldtek...

Dragon

Quote from: roderickBüszkén vállalom, hogy nekem összesen sikerült 2-öt eltalálnom, ami dúrván az átlag alatt van... :rolleyes:  remélem majd egyszer lejapánozok egy kínait (vagy fordíva) azpedig apró cafatokra ver...
amúgy az egyik képen sztem egy indián volt, dehát az én szavam a témában nem sokat ér, az eredmény alapján

Nekem 9 a 18-ból :)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

roderick

Quote from: Blimpsztem nyugodtan mehetnek a linkelgetések, mert pl én se látogatom az oldalt, ide is csak azt írom be, amit nekem küldtek...

(nem azért írtam mintha baj lenne, csak éppen feltünt...)

Kvikveg

10 a 18-bol es szerintem is az egyik indian  :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zanador

Látom kicsit égõ vagyok a 6tal...
De Winetoonak miért nem adják meg lehetõségnek az apacsot??
De részemrõl mondjuk a cseheket sem tudom megkülönböztetni a németektõl, úgyhogy nálam majdnem mindegy. :)
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Damnatus

Hali!

Nekem asszem 7 találat, 1 japánt nem találtam el, és majdnem az összes kínait és koreait felcseréltem.

roderick

Azért egy cseh és német között kevesebb különbség van... söt azért sztem egy skandináv és egy olasz is jobban hasonlít egymásra mint mondjuk a japán meg a kínai... csakhát én azt nem tom, hogy melyik melyik :D

és egy kis Ontopic, haver találta Neverwinter Nightsban, egy szobor leírása:
http://bkn.uw.hu/nwn_szobor.JPG

.Attila

Quote from: bpka000Nekem 9 a 18-ból :)
Detto :)

Meske

Quote from: ZanadorLátom kicsit égõ vagyok a 6tal...
Akkor én mit szoljak? Nekem 5 lett....

EDIT: a Lámás nagyon :lol:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Quote from: Damnatus1 japánt nem találtam el, és majdnem az összes kínait és koreait felcseréltem.
Dettó. Majdnem sereghajcsár vagyok: 4-et sikerült eltalálnom.  :rolleyes:

Kvikveg

http://www.planettribes.com/allyourbase/video.shtml
A download szekciobol vki nem tudja leszedni a cuccokat? A zeneje erdekelne... Vagy swf-rol hogyan lehet a hangot leoperalni?
A kepeket erdemes megnezni, jokat rohogtem...  :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Karma XXL

Quote from: Kvikveghttp://www.planettribes.com/allyourbase/video.shtml
A download szekciobol vki nem tudja leszedni a cuccokat? A zeneje erdekelne... Vagy swf-rol hogyan lehet a hangot leoperalni?
A kepeket erdemes megnezni, jokat rohogtem...  :lol:

De, én leszedtem az ASF verziót, és MPlayerrel le is tudom játszani simán (a flash jelenleg nem megy linux alatt a composite-tal együtt..). Már csak a szétválasztást kéne kitalálnom  :rolleyes:

Dragon

Háááát, Windows alá van egy FlashToolset nevû progi
http://www.flashtoolset.com/FTS/index.html

ez elvileg tud kiszedni dolgokat shockwavebõl
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Kvikveg

Sikerult.
Ettol fuggetlenul a Zimmerman mp3 erdekelne, abba ugyanis nem dumalnak bele... :)

edit: talaltam neten atkoltott szamokat. Beatles, Doors es Elvis mar sosem lesz a regi...
Sirva rohogok a monitor elott... :rotflol:  :hopp:  :rotflol:

Moha

Nézzétek meg ezt  a tesztet!

Én Dark Magican lettem. Feketemágia rulez! :D:D:D

Dragon

Hamár itt tartunk, akkor ennek a tesztnek biztos örül majd pár V:tM fanatikus (mint én)

Nos, annak ellenére, hogy nem irányítottam a válaszaimat szándékosan, az a klán jött ki, amit anno saját akaratomból választottam a karakteremnek, és teljesen sikerült is beleélnem magam.
ASSAMITE
QuoteThe predators of predators, Clan Assamite will raise nervousness in even the most confident of vampires. Often working as mercenaries and assassins, this clan of the east derives much of their power, to the unnerving of most Kindred, through the consumption of their victim's blood and soul in the dreaded rite of Diablerie. Their potency as assassins is heightened by their powers of stealth, silence, and deadly poisoncraft. Though Clan Tremere tried to defang the deadly diablerists with a potent curse, the Assamites have recently cast off the arcane shackles, and reawakened with a renewed thirst for Kindred blood.

.Attila

Quote from: MohaNézzétek meg ezt  a tesztet!

Én Dark Magican lettem. Feketemágia rulez! :D:D:D
Detto :)
http://images.quizilla.com/N/nyrata/1073912122_neressquiz.JPG" border="0" alt="DarkMagic">
Dark magician. You love the dark because of it's
beauty and just the life that no-one else sees.
Mysterious, calm, quiet... But that doesn't
mean you're not friendly!

Suszi

Én is Dark Magician lettem  :)
A másik tesztben pedig:

.Attila

V:tm ->
http://images.quizilla.com/V/Venatius/1059725082_caitiff.JPG" border="0" alt="Caitiff">
Some Kindred, either from ignorance of their
linneage or dilution of clan traits due to thin
blood, have no distinguishable clan to speak
of. These Caitiff are often seen as little more
than pawns by most factions, especially the
Camarilla. Cannon fodder at best and hunted
outcasts at worst, they keep to themselves or
others of their kind for the most part, viewed
by those of "purer" blood as clueless
proles or weak-blooded, useless drones. Of
course, at times, their independance from clan
politics can prove significantly advantageous.

Kvikveg

Quote from: TriviDetto :)
Dark magician. You love the dark because of it's
beauty and just the life that no-one else sees.
Mysterious, calm, quiet... But that doesn't
mean you're not friendly!

Detto

Karma XXL

Szintén DM.. Megkérdõjelezem, hogy van más eredmény is  :rolleyes:

PearlClaw

Van más is ;)

http://images.quizilla.com/N/nyrata/1073912267_nGirlColor.JPG" border="0" alt="Contrast">
Dark shadow. Something has drawn you into darkness
in the past, and you're now trying to get out
of it. The darkness is already inside you, and
getting it out will be hard, but if you try,
maybe one day you can be who you want to be
again. Don't give in!!!

Karma XXL

Mi lehet az a világító dudor a csajszi kezén?

(Nemrég értem haza a kórházból, egy osztálytársnõmet látogattam, akinek egy hasonlót mûtenek le a holnapi nap folyamán a kezérõl  :eeek: Az izületi folyadék...)

Rounin

Quote from: SysOP XXLSzintén DM.. Megkérdõjelezem, hogy van más eredmény is  :rolleyes:

Dettó o.O

De van más eredmény is. Nézd meg a See other results gombot... vagymi :D

Hmm... Giovanni lettem? Ezt se hittem volna... Tremere jobb :D

Karma XXL

Quote from: RouninDettó o.O

De van más eredmény is. Nézd meg a See other results gombot... vagymi :D

Jólvanna. Elõször nem vettem észre. Aztán megpróbáltam a leggagyibb válaszokat kiválasztani, és sikerült kihozni a nem-sötét lehetõséget. Szóval csak mûködik :rolleyes:

Isi101

Hát, nem semmi embereknek adnak mostanában jogsit.
Tegnap volt egy teherautós szállításunk, és bedöglött az ifa.
Szerencsére ahol voltunk, épp állványoztak egy házat, és kölcsön tudtunk kérni egy vastag vascsövet, hogy egy másik ifával hazavontassuk a rosszat.
(természetesen vonórúd nem volt egyik kocsin sem) kis helyszíni barkácsolás árán össze is akasztottuk a kettõt, majd biztos ami biztos alapon be is tekertük a csövet egy vigyázat gázveszély! feliratos sárga szalaggal.
Aztán elindultunk.
Alig mentünk pár kilométert, amikor látja a sofõr, hogy hátúlról egy kispolszki jön mint a veszedelem, szembõl pedig egy elég hosszú kocsisor közeledik.
Ennek ellenére a polszkis nyilván arra számítva, hogy majd befurakszik a két ifa közé belekezdett az elõzésbe.... Mi dudáltunk, integettünk, de hiába...
A kispolszkis elõz, aztán jött neki a meglepetés :) Szembõl kocsisor, befejezni már nem tudja, és hát a két teherautó csak nem akar távolabb kerülni egymástól... Nagy nehezen azért besorolt a két ifa közé, a vonórúd mellé. :)
Szerencsétlen gyereknek a kocsi eleje- hátulja között volt vagy 20 cm :)
Mi a döbbenettõl mozdulni sem mertünk, se lassítani sem gyorsítani nem mert a vontató, mi meg szinte a kormányt mozdítani sem.
nagy nehezen végre kikeveredett a két kocsi közül a polszki, és elviharzott.
Mi amikor túljutottunk a nagy ijedtségen, le kellett álni, egy kicsit megnyugodni....
Persze, munka után, már betegre röhögtük magunkat a balfék polszkison, milyen képet vághatott, amikor nem akarta beengedni a két ifa  :rotflol: