Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Marfy

Quote from: ChronosNem folytatják, hanem folytatja...:)
Kész van már a 3.rész is, fent van a Newgrounds-on...:)
Poénos...:)

CHRONOS
Arigatou   :hopp: .

.Attila

Quote from: MohaEzt nézzétek meg:
Extreme fram simulator :lol: Nekem 21000 pont jött össze elsõre.

Edit: Kíváncsi vagyok, ebben mit tudtok alkotni. Rajtam sajna mind kifogott... :(
Az egyiknek már megvan a megoldása, nézem a többit.

Meske

Quote from: MohaEzt nézzétek meg:
Extreme fram simulator :lol: Nekem 21000 pont jött össze elsõre.
Nekem 21297 pontom lett! :hehe:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Quote from: TriviAz egyiknek már megvan a megoldása, nézem a többit.
Kezdem erõsen azt hinni, hogy a többinek nincs is megoldása, pl. az elsõnél el sem tudom képzelni, hogy lehet neki.

Bruce

Quote from: MeskeNekem 21297 pontom lett! :hehe:
37352
A gyufásnak meg nem jöttem rá a lényegére...
Viszont itt van két aranyosság:
A dohányzás öl
Amerikabarátok hagyják ki ;)
A kung funak az oldalán meg van még pár durva... És nekem megy a harmadik rész is onnan...  :lol: , mint a többi :D

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Moha

A gyufásra közben rájöttem. Az utolsó kivételével sikerült megoldanom. Ugyanaz a lényegük, szóval ha egyre rájön az ember, akkor a többi pofon egyszerû.
Az utolsón még agyalnom kell egy kicsit. :D

.Attila

Na én most az 5-ösnél kb. 10 másodperc alatt rájöttem a megoldásra. A többinél akkor sem látom, hogy 5 zárt négyzetbõl hogy lehet 4 zártat csinálni úgy, hogy mindegyik gyufa egy négyzet része. Ráadásul ha jól értem, akkor a négyzeteknek még egybevágóaknak is kell lenniük.

Fazék

bár elsõ nekiugrásra csak egy sikerült, de most már nekem is csak az utolsóval van bajom. de azzal annyira, hogy sztem megoldottam, de õ mégis azt mondja hogy nem jó a megoldás, én meg már túl hülye vagyok, hogy észrevegyem hol van az a négyzet, ami miatt nem jó... segítsetek!!!
ide felraktam egy képet róla. karikázzátok be légyszi a négyzetet! köszi.

TurboK

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

.Attila

Quote from: Blimpbár elsõ nekiugrásra csak egy sikerült, de most már nekem is csak az utolsóval van bajom. de azzal annyira, hogy sztem megoldottam, de õ mégis azt mondja hogy nem jó a megoldás, én meg már túl hülye vagyok, hogy észrevegyem hol van az a négyzet, ami miatt nem jó... segítsetek!!!
ide felraktam egy képet róla. karikázzátok be légyszi a négyzetet! köszi.
Sehol nincs, de valszeg a program szerint csak egy megoldás van, és ha nem úgy rakod ki, akkor nem veszi észre, hogy jó.

Fazék

nagyon állat flash kalandjáték: itt

.Attila

Quote from: Blimpnagyon állat flash kalandjáték: itt
Hát ez nekem vhogy nem akar bejönni, végtelen ideig tölti le.

Moha

Blimp: szerintem a megoldásod tökéletes, csak a játék bugos egy kicsit. Meskének meg elfogadott az egyikre egy olyan megoldást, ahol nem voltak egybevágóak a négyzetek.
Trivi: az elsõ 5-nek egy a lényege: úgy kell mozgatni a gyufákat, hogy a négyzetek csak sarkosan érintkezzenek.

.Attila

Quote from: MohaTrivi: az elsõ 5-nek egy a lényege: úgy kell mozgatni a gyufákat, hogy a négyzetek csak sarkosan érintkezzenek.
Ez az elsõnél biztos nem igaz, mert annyi gyufát nem mozgathatok. A 3.ra már rájöttem közben egyébként.

Fazék

Quote from: TriviHát ez nekem vhogy nem akar bejönni, végtelen ideig tölti le.
én is meglepõdtem, leakartam tölteni IE-vel "trükkös módon" erre be se töltötte a játékot... :confused:
Firefox-ban tökéletesen mûködik pl

Fazék

Quote from: TriviEz az elsõnél biztos nem igaz, mert annyi gyufát nem mozgathatok.
dehogynem lehet :D - trükkös az istenadta, trükkös. kezdd el pakolgatni, és sztem rájössz :)
(de tényleg hogy ha megszámolod, hogy 16 gyufád van, abból egyértelmûen következik, hogy nem lehet egyik négyzetnek sem közös oldala egy másik négyzettel, csak sarkokon érintkezhetnek max)

edit: közben felraktam  a 4. megoldását is képben, és tényleg nem tökéletes az ellenõrzõ program, mert ez a megoldás is tökéletes, mégsem szól... ez van. de a lényeg hogy mi zsenik vagyunk :D

Moha

Quote from: TriviEz az elsõnél biztos nem igaz, mert annyi gyufát nem mozgathatok.
Ha érdekel,
itt van a megoldása az elsõnek. :)
Quote from: Blimp(de tényleg hogy ha megszámolod, hogy 16 gyufád van, abból egyértelmûen következik, hogy nem lehet egyik négyzetnek sem közös oldala egy másik négyzettel, csak sarkokon érintkezhetnek max)
Én is így jöttem rá.

Kvikveg

Nekem se jon be. Explorer too... Mrrrrr.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: MohaSajna nem vagyok túl nagy ász flash-ben, de nézzétek meg ezt: Népszavazás nyugdíjas módra. :D
Erre semmi reakció? Pedig kíváncsi vagyok, hogy tetszik nektek...

Zanador

Csak 5 gyufás feladat volt? Kár érte, igy az egész nem tarott tovább 10 percnél. :( Ha valaki tud még ilyet, akkor szóljon, jobb elalvás elõtt a birkaszámolásnál.

Edit: mármint 5 táblán 6 feladat. de akkor is kevés. :(
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Shadowolf

LOL indeed! :hopp:

Firefox is teh win! :D

Bruce

Quote from: MohaErre semmi reakció? Pedig kíváncsi vagyok, hogy tetszik nektek...
Bocs... bármiben nyugodtan kikérheted a véleményem, de a politikának még a szelét is messzire elkerülöm... még a leheletét is... szal ebben az egyben rám ne számíts. Sorry :o

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

zsozso

Quote from: MohaErre semmi reakció? Pedig kíváncsi vagyok, hogy tetszik nektek...
Ja ritka undorito. Politikanak itt nincs helye.
Death is the only redemption

.Attila

Hát ez tényleg undorító. Nem is tudják ráadásul, hogy mi játszódik le egy nyugdíjasban, hogy miket éltek át õk. :ejj:

Fazék

én is direkt nem szóltam hozzá, hisz 'usteam has a "we don't get involved in politics" policy'. ugyan Zsozsoénak kellett volna az utolsó ezzel kapcsolatos hozzászólásnak lennie, de ha már úgysem bírtam ki, mondjuk legyen az enyém az utolsó, de tényleg.

Pirula

Remélem még nem postolta ide senki.
Olasz módra
Nem szotyi.   :)

Meske

Ez nagyon :lol:
Mééég ilyet! :D

Meske

Quote from: PirulaRemélem még nem postolta ide senki.
Olasz módra
Lehet, hogy nem posztolta ide még senki, de nekünk megvan, s volt idõ amikor az öcsikém szinte állandóan megnézte.
Egyszóval jónak jó, csak én speciel már egy kicsit unom.... :o

Marfy

Quote from: PirulaRemélem még nem postolta ide senki.
Olasz módra
Neccik :lol:
Van benne valami igazság  :rolleyes: !

Shadowolf

Quote from: MeskeLehet, hogy nem posztolta ide még senki, de nekünk megvan, s volt idõ amikor az öcsikém szinte állandóan megnézte.

A bátyókád pedig már postolta. :P