Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Meske

Grat Ramiz a kettõsezerecskésenötösszázacskáshoz! (2500) :)
Grat Shiroi az egyesezrecskésennégyesszázacskáshoz! (1400) :)
:D :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

Quote from: MeskeGrat Ramiz a kettõsezerecskésenötösszázacskáshoz! (2500) :)
Grat Shiroi az egyesezrecskésennégyesszázacskáshoz! (1400) :)
:D :D
4 szer kellett nekifutnom h 1X elolvassam  :jee: (ebbõl is látszik nem jelent semmit az az érettségi :rolleyes: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Quote from: HVp2134 szer kellett nekifutnom h 1X elolvassam  :jee: (ebbõl is látszik nem jelent semmit az az érettségi :rolleyes: )
Hát igen, aki eltudja olvasni, az nagyon ügyes. :) Most olyanom volt, hogy ilyen cifrán írjak... :D (Én amúgy elsõre el tudtam olvasni, bár lehet, hogy csak azért, mert én írtam... :rolleyes: :p)

HVp213

Quote from: Meske(...)bár lehet, hogy csak azért, mert én írtam... :rolleyes: :p
Áh nem azért... Aki tud az tud! (Aki meg nem az elmegy számtech suliba ahhogy én :p)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Grat Ramiz!
Grat Shiroi!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zelgadis

Najó igénybe veszem már ezt a fórumot én is, bár nem szokásom :D
Ezért most mindenkit egy sorral elintézek :P
Omedeto Gozaimasu minna -san!!!
(Gratulálok mindenkinek)

(remélem nem lett túl gyomorforgatóan ízléstelen)
edit: de... az lett.... (de mostmár mindegy, ne?^^"")
(meg remélem a nyelvtan is helyes, /me  :lame: )

Relunx

Grat mindenkinek mindenért amit az elmûlt idõben elért! - Nem volt kedvem visszanézni a topicot..Gomen.

Relunx

Raggie

Grat Ramiz és Shiroi a postfordulóhoz!
Eé grat HVp213 az olvasáshoz!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Grat Shiroi az 1400-hoz!
Grat Ramiz a 2500-hoz!
100 post, alig 3 nap alatt?  :eek: Tényleg beindultál! (jobb lesz vigyáznom :))

Ramiz

Quote from: MohaGrat Ramiz a 2500-hoz!
100 post, alig 3 nap alatt?  :eek: Tényleg beindultál! (jobb lesz vigyáznom :))
:merci:
Az érettségizõnek mindenre van ideje... :rolleyes: (Csak nehogy pofára esés legyen a vége. :__devil: )(Akkor biciklire ülök és nekivágok Magyarországnak, hogy tanuljak 6 epizódnyit. :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Meske

Grat Necrid az aláírásodhoz!

Necrid^

Quote from: MeskeGrat Necrid az aláírásodhoz!
Köcc,csak az a baja hogy kicsi :(
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

syeren

Quote from: NecridKöcc,csak az a baja hogy kicsi :(
Ment egy PM!  :)

Pirula

Grautla Shiroi und Ramiz!

Necrid^

Quote from: syerenMent egy PM!  :)
köcc kedves syeren. :jee:

Ramiz

Grat Necrid! /me lame, de honnan van? (Ha még nem írtad le valahol.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Grat Necrid!!!!   :cool:  
Grat Kvikveg a 800-hoz! :jee:

syeren

Szívesen, máskor is Necrid!!!  ;) És grat, Kvikveg!

Necrid^

Quote from: HVp213Grat Necrid!!!!   :cool:  
Grat Kvikveg a 800-hoz! :jee:
Köcc ramiz és Hvp213! és Grat kvikveg a 800-posthoz!! :jee:

HVp213

Grat a 400-hoz! (nem kell már olyan sok a fanatikussághoz) :jee:

Necrid^

Quote from: HVp213Grat a 400-hoz! (nem kell már olyan sok a fanatikussághoz) :jee:
Hja, most kicsit belasultam mert nem volt igazán sok idöm fórummazgatni...de ujra itt vok. :jee:

Moha

Jesszusz pepi! :eek: Valaki nagyon halad! :) Grat Necrid a 400-hoz!
Kvikveg, neked meg a duplájához! :D

Necrid^

Quote from: MohaJesszusz pepi! :eek: Valaki nagyon halad! :) Grat Necrid a 400-hoz!
Kvikveg, neked meg a duplájához! :D
Köcc Moha ! :jee:

HVp213

Necrid: Aláirás saját munka? MERT COOL! Sikerült megoldani a nagyitós kérdést? (irfan-nal én most nagyitottam nemrég... Hát nem tudom, nem volt valami kicsi kép amibõl indultam s nem sokat nagyitottam és rontott a minõségen sztem... (de lehet azé volt mert  :lame: vagyok))

syeren

Quote from: HVp213(irfan-nal én most nagyitottam nemrég... Hát nem tudom, nem volt valami kicsi kép amibõl indultam s nem sokat nagyitottam és rontott a minõségen sztem... (de lehet azé volt mert  :lame: vagyok))
Ment egy PM!  :)

Rounin

Eh... nincs munka/tanítás/oktatás? Necrid, fogalmazásgátlót javasolnék :P :D

Aláírásod megütötte szemem és szívem -.- FF:AC roxx :jee:

Necrid^

Quote from: RouninEh... nincs munka/tanítás/oktatás? Necrid, fogalmazásgátlót javasolnék :P :D

Aláírásod megütötte szemem és szívem -.- FF:AC roxx :jee:
Örölok hogy tetszett neked :)

Kvikveg

Grat Necrid a 400hoz! Mindjart utolersz!!! :eeek:

Koszi mindenkinek! :D

edit: egyetemi szerver ujraeledt, alairasom visszatert. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Boldog Szülinapot Ramiz & Sidney! :appl:

Djinn

Gratulálok Necrid a 400-hoz! :)
Gratulálok Kvikveg a 800-hoz! :)

Boldog szülinapot   Ramiz és Sidney!!Birthday Surprise Party
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"