Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Darkstar

Még mindíg nem megy a direkt linkelés 4chanról. A threadet pls.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Simén másold ki és másold be a böngészőbe. Mivel 18 ezért spoileres.

Na de itt egy másik kép arról milyen lehet az ideális vég.  :szemuveges:

http://zip.4chan.org/a/src/1172162438397.jpg

Manitu

ugyan az :)

Mondjuk attól még ne linkelj 4chanról, mert néhány órán bellül úgyis törlik a threadet ;)

Darkstar

Ezt mindíg elfelejtem...
Egyébként meg nem nagy spoiler, sztem mindenki tudta, hogy visszatér. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Darkstar

Még nem szedtem le, de ez az a fürdős? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Aha...

Esetleg ha a 1 -et tudná valaki linkelni. :)

Az új rész mikor jön ki?

Manitu

Puru²

Quote from: Prof. William on 2007-02-22, 21:07:33
Aha...

Esetleg ha a 1 -et tudná valaki linkelni. :)

Az új rész mikor jön ki?
Csütörtökönként adják mindíg ,azaz ma jön az ep 18. :ejnye:
Mondjuk a subbra megint lehet majd várni  másfél hetet .  :grrr:

Darkstar

Ha valaki még nem szedte volna le ^^
Ep 18 raw
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Mármint melyiknek? Az amnéziásnak? Azért van pár jól kinéző csaj a sorozatban...

Kira

Ójaj, hogy lehet így befejezni egy részt?! Csütörtökig lerágom az összes körmöm >< Remélem senki sem halt meg .OO. Bár egy ilyen támadás után elég nagy csoda kell hozzá, hogy életben maradjanak... főleg Karen. Tejóég mi lesz itt!! @_@

Prof. William

Sztem ha meghalna akkor nem akkor szakadt volna vége a filmnek, (hogy izguljunk) hanem ott hogy meghal és midnenki szomorú.: :)  Ez kb olyan mint mikor a DBZ nak akkor van vége amikor Songokut tlibekapja egy lövés és folyt köv. :)

Majd lessz egy gomolygó felhő a köv epizód elején hogy "Jajj túlélte e?" Aztán kiderül hogy igen. :) Vagy nem. :)

balu0

Quote from: Prof. William on 2007-02-25, 19:47:35

Majd lessz egy gomolygó felhő a köv epizód elején hogy "Jajj túlélte e?" Aztán kiderül hogy igen. :) Vagy nem. :)

De öbbségébe igen, de néha nem, de ha nem, feltámad, vagy nem is hal meg igazán, csak néha.. de ... jaj.. DBZ :D

Manitu

Quote from: White SeeD on 2007-02-25, 22:06:59[spoiler]
Igaz a seed-ben meghalt egyik személy visszatér (a másik a lány az viszont nem) a következő szériában.[/spoiler]
Köszi b*meg :Eztneked: :morci: Még jó, hogy pont a Destinyt akarom megnézni legközelebb :mad:

db_gt

Remélem hamar kijön a 18-as rész feliratozva, már nembírok sokáig várni, a végén még letöltöm a RAW verziót  :szemuveges:
Két dolog érdekel az életben, a kvantum tér idö elmélete a lineáris univerzumokban és a punci. ^_^

Prof. William

Sztem Japánt felszabadítják, de ennek a hatására a többi elnyomott nép is lázadozni kezd, a végén mindenki örül, Zero megjegyzi, hogy "Most kezdődik az igazi munka" :)  Majd kúlosan elvigyordik és The End. :)

chilip

nagy állatok a gg-sek (akik fordítják a Code Geass-t - ha lenne olyan aki nem tudná ;) )

Draconire

Darkstar

Recap ep is recap... majd leszedem, ha lesz felesleges szávszélem. Viszont ajánlom nekik, hogy még ma kiadják a Manabi Straight ep6-ot. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Puru²

17-es már van egy ideje subosan ,sztem 18-ra gondoltál nem ?Amúgy megnéztem ,semmi extra : rec(r)ap  :fuk-u:

Darkstar

Neked is pont 3 kattba került volna, mint nekem. :)
ep 17
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

történik a recap-ban vmi érdemleges?

Kira

19. rész (raw):
http://upload.deadfrog.us/%5BCP-Raws%5D%20Code%20Geass%2019%20%5B640x446%5D.avi.torrent
(jaj, ne már T_T)

Wow, micsoda CC jelmez *__* Amúgy van figura. Igaz, hogy chibi, de van :)
http://sukichika.net/items/item004.html

db_gt

A 18 -as rész már van feliratozva? Ha igen Linkeljetek pls mert még sehol nem találtam  :bruhuhu:
Két dolog érdekel az életben, a kvantum tér idö elmélete a lineáris univerzumokban és a punci. ^_^

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Holy shi- Hány csapatot visz ez az ember egyszerre? :eek: Asszem inkább kivárom a gg-t.

Darkstar

Quote from: Manitu on 2007-03-05, 01:17:23
Holy shi- Hány csapatot visz ez az ember egyszerre? :eek: Asszem inkább kivárom a gg-t.
A gg kapja be, lassan egy hete csúsznak a MS 6. részével...  :__devil:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん