Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Cobra

Elég érdekes volt a 18. rész vége, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. A Your-Mom-os verziónak meg teljesen más az intro fordítása, mint a gg-ké.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Puru²

Repül lefele a yo mom-os verzió , remélem nem valami hanyag fordítás lesz.

Úristen ez valami istenkirály rész volt!!!!  :cool:

[spoiler]Gondolom a titokzatos alak az Prince Sneichzel lesz akit még a sorozat elején említett Clovis [/spoiler]

Darkstar

Én mostanra néztem meg és alátámaszthatom, hogy ez a rész nagyon ütött. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Majd a végén Zero olyan Light stílusban megjegyzi hogy "Höhöhhö angolok én már a legeklső részben tudtam hogy ezt fogjátok tenni, ezért már az elejétől fogva arra készültem hogy..."

Szeretem az ilyen "mindenre gondoltam" arcokat bár a valóságban nem tudom hogy működne ez. :)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Esetleg egy megaható...

- Apám! Ne nyomd el a japánokat! Ők is csak emberek és szíved mélyén te is tudod ezt! Az erőszak nem old meg semmit!
- Ő Zeró! Igen! Rájöttem hogy az erőszak csak újabb erőszakot szül! Ó milyen hatalomvágyó voltam... De ennek msot vége!
- Apám!
- Fiam!

És zokogva összeborulnak. Az Avalonon meg anníyra zokognak a technikusok hogy a könny rövidzárlatot okoz és Game Over. :)

Monjuk lehetséges hogy amjd az apja vagy a misztikus alak mond ilyet de Zero némi zavartság és Depizés után majd kitalál valamit.

De a favorit az lenne ha...

- Figyelj apám! Egy valamit mondok csak. Én már az elejétől tudtam hogy, te tudod és mit tervezek és ezzel csaptalak be mert azt hitted minden a terveid szerint megy de most...  (És itt mindenki képzeljen el valami nagyszabású eszmefuttatást. :) )
- Úr Isten...

Azért reméllem az utolsó duplarészben majd lesszt valami faja kis csata (Japán Vs Britt főerők) amiben majd megnyilvánul megint Zero zsenije + a híres "Én már akkor felkészültem erre amikor..." dolog. :)

Puru²

Cobra

Huhh, ezek aztán jól belehúztak. Lassan jönnek ki a DVD-k, remélem azt is valami komolyabb csapat felveszi majd.

Puru²

Uramatyám megint egy zseniális rész volt  :cool:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

lesz egy új szuper-mecha benne  :D remélem a köv. részben fog szerepelni közelharcban is  :whoah: jól nézett ki az op-ban (már ami látszott belőle)

Cobra

Azért ennyire nem kellett volna elkapkodniuk a 19. rész subolását, elég gyengén sikerült. Viszont a rész jó volt, a következő meg még izgalmasabbnak ígérkezik.

Darkstar

Tagadhatatlanul volt benbne pár hiba, bár a lényeg átjött. Egyébként is a YM (mint azt a 19. ep OPjában ki is írták) ezt most a GG húzására csinálja, ill azért, hogy amíg a lassabb csapatok elkészülnek, ne maradjunk el hetekkel a sorozat mögött. :)

Egyébként én vagyok az egyetlen, akinek sok dolog nem tiszta?
Ezt meg a 4chanon találtam, nem tudom, hogy spoiler-e vagy shop, de nem rossz :)
[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

[spoiler]Pl hogy került ki Suzaku a másik szigetre úgy, hogy Lancelottal menekült, utána meg ő a szigeten, Lancelot a briteknél.
Valamint milyen fegyver van azon a mechen, amit most nyúltak le?[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Jó ötlet. Had fejlesszék csak a Brittek a jobbnál jobb mechákat éveken át, mi majd jól lenyúljuk őket. :)

Úgy tűnik lassan már csak Zeroéknak lesznek menő mecháik. :)

Darkstar

Ha Suzaku nem lenne egy fatökű barom (vagy csak simán fag)
[spoiler=ebből a jelenetből][/spoiler]
egész érdekes dolgok is kisülhettek volna...  :ejj:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Megvolt a kötelező Beach rész. :) Jó dolog a víz :)

Suzaku megtéynleg egy emózós kis p*cs amkinek már rég át kelett volna mosni az agyát a Geassal. :)

Darkstar

Quote3-7-07 (6:00AM EST)---- Code Geass - Lelouch of the Rebellion Sequel
The April, 2007 Japanese edition of Newtype Magazine reports Code Geass - Lelouch of the Rebellion will get a sequel animation.
Mondjuk várható volt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Nagyon érdekes fordulatok.:) Szeretem ezt az animét. Mindig meg tud lepni. Ez a GeaSS képesség meglehetősen érdekes.
[spoiler] s mégegy GeaSS user jelent meg...s mostmár Kururugi tudja Kallen valódi kilétét..:) Alig várom már, hogy a dvd ver. megjelenjen a 18./19 részből...Kallen s Euphie naked. yay. :redface: :redface: :appl:) ott szebben lehet látni a dolgokat majd. :__devil:
[/spoiler]

Alkyra

Quote from: White SeeD on 2007-03-07, 20:36:43
Quote from: Darkstar on 2007-03-07, 20:34:08
Quote3-7-07 (6:00AM EST)---- Code Geass - Lelouch of the Rebellion Sequel
The April, 2007 Japanese edition of Newtype Magazine reports Code Geass - Lelouch of the Rebellion will get a sequel animation.
Mondjuk várható volt.

Nagyon helyes. 52 részig meg se álljanak :D

Ya!!! Még több CC! Még több Kallen! Még több fordulatos sztori!Még több Code Geass!BANZAIII!XD :whoah: :whoah:

Prof. William

Ezt sajna nem teljesen világos...

Vagyis...  Lessz második évad?

Esetleg ezt folytatják mondjuk 52 részig? Az sem lenne rossz: :)

52 rész alatt tényleg valami mocsoknagy lázadást meg tudna szervezni a srác. :) + A Zero eddigi képességiből kiindulva minimum a világ ura lenne. :)

Istenem mi taktika meg angolvarés lessz még itt! 24 rész amúgy is kevés egy tisztességes felszabadításhoz. :)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Akkor biztos hogy nem lessz vége a 24. ben vagy akkora Cliffhangert kapunk hogy a monitort fogjuk verni hogy MÉG MÉG!

Reméllem nem szabadítják fel gyorsan japánt aztán meg valami más dolog lessz a 2. Szezonban.

Esetleg amit egyszer írtam. Japán felszabadul Zero meg folytatja a Britt birodalom elleni harcot. :)

Manitu

Mi nem teljesen világos azon, hogy lesz folytatása? Ergo cseszik normálisan befejezni ezt az évadot. Remélem valami jó kis cliffhangerrel lesz vége :grrr:
Na mindegy, így legalább nem fogok akkorát anyázni majd. De akkor sem szeretem, ha elnyújtják a dolgokat, ráadásul itt nyilvánvalóan arról van szó, hogy népszerű, ezért gyorsan kitalálnak valami gyenge folytatást, hogy még egy kicsit kaszálhassanak vele, és nem eredetileg is így tervezték.

Darkstar

Nagyon remélem, hogy az utóbbi, utálom, mikor hagyják tépelődni az embert. Néha két rész közötti 1 hét is sok, nem két season közti legalább fél év.

Quote from: Manitu on 2007-03-07, 21:06:31
...ráadásul itt nyilvánvalóan arról van szó, hogy népszerű, ezért gyorsan kitalálnak valami gyenge folytatást, hogy még egy kicsit kaszálhassanak vele, és nem eredetileg is így tervezték.

Ennek viszont sajnos nem kicsi az esélye...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Hátha jól sül el. :) Csak össze tudnak dobni egy jó kis sztorit (bővítik tovább stb.) így igazán grandiózus véget tudnak hozzátenni!

De ha valami Pizza Hut el akarja-foglalni-japánt-de-Zero-és-CC-megment-mindenkit  fillert hoznak ki belőlle akkor ütök.

Monjuk várható hogy 2. szezon esetén beraknak pár Zero és CC + a jónők lazulnak a tengeparton fillerrészt.

Nem tudom mennyire állt készen a sztori, de egy jó sztoriíró biztos jó kis történéseket, fordulatokat tud még belerakni. + kicsit úgy éreztem hogy még túl sok dolog van/mindenkit kell legyőzni/megszervezni a végéig. Talán így jobban kibontják és nem mondjuk 2 rész alatt varrnak el minden szálat.

És az 90% hogy valami írtó nagy Cliffhangert hoznak ki a szezon végére. (Jajj meghalt-e zero vagy nem? :) )

Cobra

Azért az elmúlt 2 részben bejött egy új történeti elem, amivel ki lehet nyújtani a történetet. [spoiler]Idáig ugye úgy tudtuk, hogy a Sakuradite miatt támadták le Japánt, a Közel-keletet meg valószínűleg az olaj meg a "terroristák" miatt. Most viszont kiderült, hogy az uralkodó a "liftet" keresi, és gondolom nem szeretné, ha más találná meg előtte. CC is most beszélgetett valakivel a népéből (gondolom ők a felemelkedettek), akiről még nem tudjuk mi a célja (CC-nél se derült ki semmi). Valószínűleg az uralkodót is irányítja valaki, és CC is Lulun keresztül akarja elérni a célját. De mint tudjuk Lulut nem könnyű manipulálni, lehet a 2. szezonban Lulu és CC között lesz valami harc. e lehet teljesen hülyeséget írok és csak az látjuk a 2. szezonban, hogy a lányok hogy eszik a pizzát a strandon :) [/spoiler]

Puru²

Én viszont nem örülnék neki ha rétes tészta módjára elnyújtanák a  cselekményt ,teliszemetelve fillerekkel és recapokkal (lásd GS Destiny)   :Eztneked:

[spoiler]
V.V.  :eek:

[/spoiler]

Dreamcleaver

gg féle ep18 Kiváncsi vagyok rajtam kívül ki nem látta még.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

De ez nem Gundam, ne mindíg ahhoz hasonlítsuk illetve abból induljunk ki. :)

Dreamcleaver: és utána várhatsz, amíg kiadják a 19-et. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん