Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

chilip

sztem ez hülyén jött ki. Euphie-nek azt mondta: If I ordered you to kill all the japanese... azt mondta, HA azt parancsolná neki, hogy ölje meg őket... parancs nem hangzott el, csak egy felvetés, nem kellett volna bekattania... ez marhára nem tetszik nekem, remélem semlegesíteni tudják majd a hatást legalább...

Prof. William

Na de Zero nem olan lúzer mint az a másik!

Azt már tudhatnátok, hogy ha valaki elbukik aki nem főhős mert nem bírta a Geasst, akkor a főhős bár elindul ugyanazon az úton, valahogy úrrá lessz rajta. Ezért ő a főhős.

De szép kis presztisveszést okozott a brittekenek, még ha nem is szándékosan. De ezután már legalább mindenképpen felszabadítóhábozúzni kell.

Mer lám lám ki árult el megint bennünket? :)

chilip

engem az baszott fel, hogy nem adott ki parancsot Zero, mégis parancsként jött meg Euphie-nek... teljesen elbaszta a napom  :ejj: pedig mien jól indult az új Kenichi résszel... de legalább az új CG OST kinn, és mien jó az Innocent Days szám róla  :lazza: zseniális, főleg 1:11-től

LuckyDingo

Hmm végülis amikor magyarázta, hogy milyen parancsokat adhatna, akkor csak ennél a parancsnál nézett rá Euphiera :D Meg az is lehet hogy most megbolondult a geass így erősebb is volt a hatása.. mindegy megtörtént a dolog, indulhat a szabadságharc + a zsarnokok leverése és a bosszú XD Lulu meg már hiába sír :D
Egyébként remélem hogy Suzaku megtalálja Euphiet  :morci: /ugye Suzaku is japán és a parancs örökké él *___* - hacsak nem győzi le a szerelem ereje vagy valami már dolog -itt arra gondolok hogy a CCvel való találkozásnál vajon mi történhetett? :S :-/

chilip

lehet Suzaku is olyan mint CC, csak nem tud róla?

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-24, 16:45:44
Hmm végülis amikor magyarázta, hogy milyen parancsokat adhatna, akkor csak ennél a parancsnál nézett rá Euphiera :D Meg az is lehet hogy most megbolondult a geass így erősebb is volt a hatása.. mindegy megtörtént a dolog, indulhat a szabadságharc + a zsarnokok leverése és a bosszú XD Lulu meg már hiába sír :D
Egyébként remélem hogy Suzaku megtalálja Euphiet  :morci: /ugye Suzaku is japán és a parancs örökké él *___* - hacsak nem győzi le a szerelem ereje vagy valami már dolog -itt arra gondolok hogy a CCvel való találkozásnál vajon mi történhetett? :S :-/

ez NEM magyarázza azt, hogy miért cselekedett Euphie parancs nélkül...

Draconire

[spoiler=ahaha, oh wow][/spoiler]
Kezd egyre jobb lenni a történet.  :cool:

chilip

Prof. William

"egyébként remélem hogy Suzaku megtalálja Euphiet  morci /ugye Suzaku is japán és a parancs örökké él *___* -"

Reménykedjünk!

Bár inkább a "szerelem ereje" dolog valószínűbb...

Eup valszeg magához tér majd amikor meg rájön mi tett elkezd emózni Suzakuval eggyütt... :)

Draconire

Vagy Euphie meg akarja ölni majd Suzakut, ő meg IN THE NAME OF SURVIVE megöli Euphie-t, végül miután rájön, hogy mit tett, megöli magát.
GOOD END

Prof. William

Álmodik a nyomor...  :hopp:

Manitu

Quote from: Gmer on 2007-03-24, 17:24:41
Vagy Euphie meg akarja ölni majd Suzakut, ő meg IN THE NAME OF SURVIVE megöli Euphie-t, végül miután rájön, hogy mit tett, megöli magát.
GOOD END
Nem teheti, ellent mondana a kapott tapancsnak :D Suzaku nem tud öngyilkos lenni :__devil:

Draconire

Quote from: Manitu on 2007-03-24, 17:40:24
Nem teheti, ellent mondana a kapott tapancsnak :D Suzaku nem tud öngyilkos lenni :__devil:
Nem baj, akkor katonák ölik meg...bár az nem lenne olyan megható T_T

chilip

mi a francér akarja itt megöletni mindenki Suzakut és Euphie-t? én se szeretem őket, de nem akarom a halálukat. Már inkább szimpatizálok velük és drukkolok nekik,azért mert mindenki más a vesztüket akarja...  :__devil:

Alkyra

Hát ez durva volt....Nagyon durva...Ez a sorozat minden egyes résszel meglep. :__devil: Mindig a legváratlanabb
lehetőséget hozza fel.Imádom. Ugye ebből lesz 2. season? Márcsak 3. rész s véget ér a sorozat.:(

Draconire

Quote from: Alkyra on 2007-03-24, 19:54:01
Ugye ebből lesz 2. season?
Lesz.  :smile:

szerk: közben gondolkodtam, és arra jutottam, hogy ha Suzaku meg akarná ölni magát de nem tudná, az sokkal nagyobb poén lenne.  :D

Alkyra

Prof. William

Quote from: White SeeD on 2007-03-24, 19:31:29
Én csak azt nem értem, hogy ha Zero meghal és Suzaku örökli a Geasst ki fogja rajtam kivül nézni a CG- második évadát? :D

Há úgy hogy nem hal meg! :)

Zero nélkül semmit sem érne!

Megoldja ő a Geass problémáit, hisz ha  a puberáns kori magömlést is sikerült legyűrni akkor ez már igazán nem lehet baj. :) + Ő a főhős ugyebár. :)

Flaser

Quote from: chilip on 2007-03-24, 15:57:52
sztem ez hülyén jött ki. Euphie-nek azt mondta: If I ordered you to kill all the japanese... azt mondta, HA azt parancsolná neki, hogy ölje meg őket... parancs nem hangzott el, csak egy felvetés, nem kellett volna bekattania... ez marhára nem tetszik nekem, remélem semlegesíteni tudják majd a hatást legalább...

Sztem, csak YourMom féle "laza" fordításról van szó; eredetiben valsz. nyílvánvalóan parancsként hangzik el a mondat; de egy nem Geass-elt ember tudná a szövegkörnyezetről, hogy nem erről van szó.
Az ismételt megnézés után újjabb comment.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

LuckyDingo

2 normális szereplő van ebben az Animében :D CC és Lulu :D a többiek meghalhatnek de ők sztem a végéig kitartanak :D Max csak azt fogjuk hinni, hogy meghalt Zero ;)

Prof. William

Quote from: White SeeD on 2007-03-24, 21:29:42
Quote from: Prof. William on 2007-03-24, 20:16:05
Quote from: White SeeD on 2007-03-24, 19:31:29
Én csak azt nem értem, hogy ha Zero meghal és Suzaku örökli a Geasst ki fogja rajtam kivül nézni a CG- második évadát? :D

Há úgy hogy nem hal meg! :)

Zero nélkül semmit sem érne!

Megoldja ő a Geass problémáit, hisz ha  a puberáns kori magömlést is sikerült legyűrni akkor ez már igazán nem lehet baj. :) + Ő a főhős ugyebár. :)

Egy Gundamra épülő animerol csak ne feltételezd, hogy nem pusztul el az utolso részben pár föhös :ejnye:

Pár főhős természetesen de FŐ-FŐ Főhős csak ritkán... :)

Cobra

Az előző részből sejteni lehetett, hogy valami durva dolog lesz ebben a részben, de szerintem ez mindekit meglepett.
Az OST2 viszont nem tetszik annyira, az első lemezen jobb számok voltak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

db_gt

Hát ez a rész tényleg  :eek: -volt. Erre aztán tényleg nem számított az ember  :muhahah:
Két dolog érdekel az életben, a kvantum tér idö elmélete a lineáris univerzumokban és a punci. ^_^

Prof. William

A Code Geass nagy sikerére való tekintettel a Sunrise új FPS-t dob piacra. :)

A cím:  England Eternal!

Puru²

Dreamcleaver

Ne mbírtam megállni, és megnéztem a Your-Mom 21-22-t (btw rohadt sz@r a betűtípusuk ésa színe). Ez valami állat volt!  :lol: Nagyon bejött a 22-es. Euphie Li Swartzenegger alias Terminator of Britannia. Vörös szemek meg minden, nagyon ott volt.  :D Lelouch-nek kicsit nehéz lesz ezek után civilben elrejtenie az identitását, lévén, hogy az egyik szeme konstans Geass-ban van.
Viszont van egy rossz hír is. Úgy látszik Suzakunak is va nnémi rejtett potenciálja, úgyhogy valószínűleg ahelyett, hogy gyorsan beadná a kulcsot, kitart az uccsó epizódig. Ez van. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: Prof. William on 2007-03-26, 01:07:11
A Code Geass nagy sikerére való tekintettel a Sunrise új FPS-t dob piacra. :)

A cím:  England Eternal!

http://usteam.hu/pictures/a/pics/1174860301281.jpg

:lol: :hopp:

Darkstar

Jó rész volt ez, Dreamcleaver-nek meg grat az új avához. :D
BTW szerintem Euphie azért kapcsolt berserkbe a feltételes mód ellenére, mert addigra izzitotta be magát a geass egészen. Így az if nem számított, mert azt még nem a hatása alatt mondta. Persze ez csak egy elmélet.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Azért Lelouch-t még nem kell leírni. Számtalan módja van, hogy effektíven használhassa még a Geass-t. Zero-ként semmi változás, hiszen ott maszkban van, és tudja kontrolálni, hogy mikor létesít valakivel szemkontaktust. Ha meg valakit naygon meg akar kímélni, annak ad valami ártatatlan parancsot, onnan meg az a személy immunins. Szegény Euphie megjárta, hogy pont nála kattant be a Geass. De Lelouch ettől még ne mőrül meg, mint Mao.

Suzaku meg ne legyen főszereplő, mert az egész Area 11-t a földdel teszem egyenlővé rövid úton.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Egyszerű a megoldás :D Maszkban okés Lulu :D Amikor meg civilben van akkor meg azt mondja hogy megsérült a szeme és eltakarja vagy valami hasonlót talál ki és meg van oldva /tiszta olyan lesz már mint a Narutoban Kakashi az állandóan működő Sharingajával XD/

Alkyra

Quote from: Dreamcleaver on 2007-03-26, 14:17:26
De Lelouch ettől még ne mőrül meg, mint Mao.

Továbbá Mao azért őrült meg, mert már nem bírta azt a sok gondolatot. A GeaSS csak egyre erősödött, de már kiskorában is piszkosul utálta állandóan hallani az emberek gondolatait.