Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Prof. William

Én isp ont erre gondoltam hogy már másnap is lehet hogy simán úgy megyisibe hogy kötés van a szemén. - Megsérült tegnap de nem sújos... :) Vagy - Megvakultam... és a büdös életbe nem kell többet levennie. :) Bűr úgyis kitalál valmi gyógymódot...

De ha valami olyasmi történik hogy Zero meghal és Suzaku lessz az új hiró... akkor dobom a második zezont. A Code Geass a a hiperlaza számító Zerotol az ami. Ha ő nem lenne akkor átnervezhetnék "Emózás Suzakuval" vagy Suzaku és a haverok -ra...

De a king nem tűnt meglepettnek. Rewméllem azért a végén majd neki is okoznak majd valami meglepetést...

+ Eup és az angolok mostmár a büdös életben nem mossák ki magukat ebből az incidensből. Ha volt eddig Japán aki hitt nekik az innentől Zero párti lessz. :)

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-03-26, 21:18:47
+ Eup és az angolok mostmár a büdös életben nem mossák ki magukat ebből az incidensből. Ha volt eddig Japán aki hitt nekik az innentől Zero párti lessz. :)
Ha marad még japánXDDDD
Amúgy sztem a Király tud C.C.ről :D Az se lepne meg hogy ha neki is lenne Geasse XD /az nem kis meglepi lenne pff/

Christian

Akkor én vok az egyetlen aki sajnálta,hogy Euphie erre a sorsra jutott? Suzakut eddig is utáltam, de most már végképp rühellem. Ha az a nyomorult nem akarná mindbe beleütni az orrát, nem lenne ez az állandó segítési kényszer benne akkor most minden másképp lett volna. Jobban örültem volna ha véletlen Suzaku kapja a parancsot és nem Euphie. Ettől függetlenül ez a sorozat is csatlakozik lassan a "egyetlen szereplőt sem kedvelek" sorozatok listájába. C.C. idegesít mert minden lében kanál, neki muszáj mindig mindenhol ott lenni, ugyanez igaz Suzakura is. Aki ráadásul mellette még egy irritáló személyiség is. Leloucht kedveltem az elején aztán elkezdett érzelmeskedni. Azt hittem nagyszabású tervei vannak erre egyre inkább kezd bennem megfogalmazódni ,hogy nincs terve, csak a királyon akar bosszút állni. Hát nem egy Yagami Light :S Kicsit összekaphatná magát a srác. Meg hamár folyamatosan bevan kapcsolva a Geass akkor elvárná az ember,hogy többször is tudja egy valakin használni.

Már látom is előre, a 2. szezonban a bekattant Zerot kell majd legyőzni az Euphie halála miatt bosszúra felesküdött Suzakunak , és a CCnek aki majd szomorúan közli ,hogy "Nem hittem,hogy Mao sorsára jut." Így karöltve a két kretén majd neki áll Zero ellen harcolni. Ne legyen igazam :P

db_gt

Quote from: Christian on 2007-03-27, 03:58:31
Már látom is előre, a 2. szezonban a bekattant Zerot kell majd legyőzni az Euphie halála miatt bosszúra felesküdött Suzakunak , és a CCnek aki majd szomorúan közli ,hogy "Nem hittem,hogy Mao sorsára jut." Így karöltve a két kretén majd neki áll Zero ellen harcolni. Ne legyen igazam :P

ÁÁÁ én is nagyon remélem, hogy nem ez lesz, az nagyon kivégezné a sorozatot  :ejj:
Bár ez is egy lehetőség  :bruhuhu:
Két dolog érdekel az életben, a kvantum tér idö elmélete a lineáris univerzumokban és a punci. ^_^

Prof. William

Ha a Kingen áll bosszút akkor Anglián is bosszút áll. Eléggé megrendülne a birodalom egy ilyen eseménytől. Ezután gondolom Japán felszabadulása már könyebben menne...

LuckyDingo

Quote from: White SeeD on 2007-03-27, 13:25:51
Quote from: Christian on 2007-03-27, 03:58:31
Leloucht kedveltem az elején aztán elkezdett érzelmeskedni. Azt hittem nagyszabású tervei vannak erre egyre inkább kezd bennem megfogalmazódni ,hogy nincs terve, csak a királyon akar bosszút állni.

pszt-pszt... megsúgom hogy az elejétől fogva ez volt a terve :D
Hmm.. nem is a királyon akart /csak/ bosszútállni :O
Nem azt akarta az elejétől fogva tudni hogy ki ölte meg az anyját? Legalább is Clovistól még azt kérdezgette, csak a szerencsétlen nem tudott semmit :)

Christian

Hát épp ez az...sztem Japán felszabadulása nem érdekli, ahogy a többié sem, csak a bosszú. Ezért gyökér...

db_gt

Quote from: Christian on 2007-03-27, 17:18:54
Hát épp ez az...sztem Japán felszabadulása nem érdekli, ahogy a többié sem, csak a bosszú. Ezért gyökér...

Nem érdekli japán, csak eszközt lát bennük, akik segítik elérni a célját!
Két dolog érdekel az életben, a kvantum tér idö elmélete a lineáris univerzumokban és a punci. ^_^

Manitu

Hát épp ez az...sztem Japán felszabadulása nem érdekli, ahogy a többié sem, csak a bosszú. Ezért szimpatikus...
fixed :lazza:

Alkyra

http://zip.4chan.org/a/src/1175019632210.jpg

Dance!XD :lol:  btw mi lesz Suzakuval? Ő is japán. Euphie őt is megpróbálja majd megölni??

Christian

Quote from: Manitu on 2007-03-27, 19:25:26
Hát épp ez az...sztem Japán felszabadulása nem érdekli, ahogy a többié sem, csak a bosszú. Ezért szimpatikus...

Nekem akkor is szimpibb lenne ha nem a bosszú hajtaná őt, legalábbis nem egyedül az, hanem tényleg a hatalom vágy :P

Puru²

Quote from: Christian on 2007-03-27, 23:26:58
Quote from: Manitu on 2007-03-27, 19:25:26

Nekem akkor is szimpibb lenne ha nem a bosszú hajtaná őt, legalábbis nem egyedül az, hanem tényleg a hatalom vágy :P
Nem figyeltél ,pedig a sorozat első felében csomószor hajtogatta hogy az egész világot akarja átalakítani olyanná amiben békében élhet Nunnalyval ,ehez viszont szét kell vernie a Brit Birodalmat a inequality eszméjükkel egyetemben. :smile:

Prof. William

Hogy hogy máshogy lehet elkezdeni a szétverést mint a kedves King szétverésével . Így dupla élvezet lessz a dolog. Legalábbis Zero részéről. :)

Viszont az bánom hogy olyan nagy hadműveleteket/átcseszéseket már nem terverz/csinál zero mint az elején. Bár most kicsit gyorsak az eseméynek, szóval nincs annyi ideje. Reméllem majd a 2. évadban fojtatja ezt...

Ez az évad hány részes lessz? 24 vagy 26?

Kira

Oké emberek van egy rossz hírem... (persze valahol titkon remlélem hogy ez csak valami áprilisi tréfa)
Szóval felnéztem erre az oldalra, és kicsit megrémültem: http://www.mbs.jp/geass/index2.html Gyorsan lefordíttattam a mozillával, hogy megerősítsem amit olvastam, és ez lett belőle: http://translate.google.com/translate?pev=/language_tools&u=http://www.mbs.jp/geass/index2.html

Magyarul nyárig ne is várjunk 24, 25. részt, mert nem lesz! T___T

Sajnos ezt a hírt egy másik japán oldal is megerősítette: http://geass.at.webry.info/200703/article_11.html

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kira

*megnézte a 23. részt*
És tényleg nem lesz folytatás nyárig. Úgy fest, hogy ez a rész valamilyen szinten lezárja az első szezont.

De áprilisban lesz drama cd, úgyhogy nem maradunk nagyon CG nélkül ^^

Prof. William

Quote from: Darkstar on 2007-03-29, 22:36:48
Kaguya FTW

Reméllem épp a testét ajálnja fel Zeronak amivel meglapozzák a CG következő szexálisan túlfűtött szezonját. :)

Alkyra

Uh, 23. résszel vége?Oo...[spoiler]Ahogy láttam Euphie nem éli túl a dolgot...:( Nem kedveltem a csajt de nem is utáltam...Suzaku meg elbőgi magát.bah.[/spoiler]

Puru²

Puru²

Kár hogy a 23. résszel vége ,legalább is nyárig már nem lesznek új részek .  :frown:

[spoiler]R.I.P. Euphie[/spoiler]

Alkyra

Szob. Vége a 23. résszel az első season...pedig mégcsak most kezd érdekes lenni...
Az első season után a véleményem az animéről: :cool:
A zene nem annyira fog meg, de nem is rossz. A rajzolása egész jó lett, de talán az átlagosnál egy kicsivel jobb.
A története....nos a története az mindent visz.^^ tökéletes csavarok, hihetetlen jó karakterek s kidolgozottság.
Végértékelés: 9.5/10

Puru²

Még ne kiabáld el ,az 1. season  nem ért végett csak az utolsó 2 részt nyárra halasztották .  :hehe:

LuckyDingo

Hmm.. valszeg kiegyenlítik az erőviszonyokat Suzaku és Zero között most, hogy megjelent VV /aki mellesleg kevésbé szimpi nekem, mint CC :P/ De végülis jól fejezték be.. egy halom szál elvarratlanul maradt, tehát lesz mit megmagyarázniuk. Alapból a geass és CC története, ami sztem a legérdekesebb és alig tudunk valamit róla :D
Hát ha nyáron jön az utsó kettő rész, akkor addig várok :D De szerintem megéri rá várni :D
Jah és Euphie.. én nem bánom, hogy meghalt :D sztem is ..Rest In Pieces..  :muhahah:

Alkyra

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

LuckyDingo

Ez enyhén durva sztem 18+  :S

Darkstar

Őő, ezen mi durva, egyszerűen középen tükrözve lett a screenshot. o.O
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん