Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Prof. William

Poén lenne egy ilyen "A Következő rész..." beharangozó. :)

A következő rész tartalmából: Zero megszivatja a briteket majd röhög.  :Kiraly:

Chronus

#631
R2 Ep 07: *Emó Zero tiem!*
[spoiler=dang!]Lulu röhög egy sort, eltűnik, drogozni akar, de Kallen megállítja, és majdnem(!) kiss is lessz (de helyette pofont kap), majd elfogadja Nunnaly meghívását az újraalkotott szabad japán körzetbe.

Kiváncsi vagyok mi lesz a BK-ból így. Nyilván a csatlakozás megállítja Suzakut attól, hogy kinyírja Zero-t, mert az történyellenes lenne, és Suzaku egy akkora törvény-addict-fag, hogy neeeeem szegné vegy világ minden kincséért sem, de ha mégis, akkor azzal csak segítene Zero-nak  ^^ És van egy érzésem, hogy ez fog történni. Loyd is megmondta hogy Suraku végét az érzékenysége okozza majd. :rotfl:

Amúgy ha belegondolunk, Nunnaly Zero tökéletes ellenfele. Lulu sose ártana neki, és Nun a vaksága miatt immunnis a geass-re is.[/spoiler]

White SeeD

Én megvárom az eclipset. Csak Raw-ot látttam, abból is a pocsékabb speedrawot.
Jó rész volt. Kallen, érdekes egy jelenet volt.
Már tényleg kíváncsi vagyok, hogy C.C. kivel beszélget egyfolytába, ha egyedűl van. ::)
Sajna túl sok a szöveg, így mindnkeéppen meg kell várni a subot, hogy értsek is valamit belőle.
De ami képileg kiderült.
[spoiler]
Gilford szerencsétlenségére életben maradt, így élvezheti a speciális ellátást. :smile: Bezzeg ő örülne a magyar korházi kosztnak :ejnye:
Rolo... hmm, vajon megöli Nunnally-t nagy féltékenységében, ha arra kerülne a sor? Vagy Zerot. Nem lesz őt olyan könnyű félreállítani, ha arra kerülne a sor. Azt is megkockáztatom, hogy ő fogja félreállítani azt aki az útjába áll. Nem olyan ostoba ő mint ahogy azt Lulu képzeli.
[/spoiler]
Már megjedtem, hogy nem lesz akció, de a legvégére, az utolsó 3 percben Zero csak
[spoiler]elsűlyesztett egy egész flottát 1 db tengeralattjáróval :D[/spoiler]
Így megvolt az e heti részre tervezett Britt írtás :jee:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Puru²

Meg az Eclipse is kint van már .

White SeeD

Chihiro nálam felejtős.
Eclipse, ugyan kint, csak 10kb/s-el jön, azaz majd holnap ha leér.
Ha mázlink lesz addigra lesz macross is :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Chronus

All subbers beside GG are shit. De amúgy nekem tökmindegy, mert CrimsonVertigo fordítja magyarra is, és elég minőségi a hunsub, csak lassan jön ki. Nekem csak az a lényeg hogy mkv legyen amibe le tudom cserélni az angol subot vertigosra, addig amíg kijön addig GG tökéletes. Többnyire rühellem a hunsubber teameket, de azért meg szoktam nézni hogy milyen a felhozatal. CV-be meg még nem csalódtam, szal amíg a minősége olyan jó mint a jobb engsubbereké addig maradok az anyanyelvemnél. ::)

Egyetlen dolog viszont zavar. Ugyebár az Charles-nak V.V. adott Geasst, Lulunak meg Mao-nak C.C. adot Geass-t..... de ki a f*szom adott Rolo-nak? :confused:
Ugyebár esett szó Charles Geassjáról, és C.C. mondta hogy V.V. a ludas, de Rolo-t nem említették. Ha C.C. adott volna Rolo-nak is, akkor már rég elmondta volna a Geass-je gyengéit, de azt semmondta hogy V.V. követte volna el.

Az kölök ugyan britt, de nem királyi mufti, csak egy bérgyilkos kölök akit sokféle szervezet alkalmazott már gyilkolászásra, mert arra pont jó. Nem hiszem, hogy elhagyta volna az illető aki a Geassját adta, mert nem látszanak rajta inrányíthatatlansági tünetek, sőtt, egész profin bánik vele, de ha még mindig szerzősédben van, akkor hol az illető? Csak azért hoztam ezt fel, mert ez előrevetítheti hogy C.C. meg V.V. mellett feltűnhet egy harmadik Geass osztogató witch is....

chilip

alig várom az új OST-ot, marha jó zene ment azalatt a jelenet alatt, mikor megint PWNolták britanniát :D

Cobra

Elég valószínű, hogy feltűnik majd még pár rokona CC-nek. Egyébként az első szezon végén Suzakuhoz biztos, hogy VV beszélt?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dreamcleaver

Ez egy elég sz@r rész volt. Vontatott, nem sok minden történt, és még fan-service vagy poénok sem voltak. Reméljük a kövi jobb lesz.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Érdekes átvezető rész volt :D A végén tetszett a fordulat, hogy Zero megint belement ilyen közösködésbe :) Mondjuk Nunnalyval nem tudja elkövetni azt a hibát, mint anno Euphieval :XD

Prof. William

Szeritnem most a főbaj a vérbritt "Még hogy egy 11-es jogokat kapjon?" politikával lessz + ott van Zero aki a Brittek szemében elég nagy gerenda. :)

El bírnám képzelni hogy Nuna + Zero Japánjobbító trveit megvétózza a az Emperor és kitör a függetlenségi háború...

Suzaku meg kiábrándul... Esetleg Nunally mellől átáll a Britt támadók oldlára oldalra hogy One Knight legyen...  Ezt is el tudom képzelni rólla...

Alkyra

Megnéztem, tetszett, várom a következőt.  ^^

Hosszabban: Kallen nézett egy nagyot egyébként. Kétszer is. Amikor Lulu rámászott s amikor a kis kínia csaj kijelentette, hogy ők hárman Zero kurvái.XD(CC, Kallen s a kínia csaj)
Kíváncsi vagyok, hogy Zero mit tervezz...Ha Nunnaly vel is ugyanaz fog történni, mint Euphi val akkor sírvafakadok..Már nem azért, mert annyira szeretném a nyomorék kislányt, hanem mert
kétszer ugyanazt eljátszani egy történetben meglehetősen nagy szívás s a történetírók töketlenségére utal...me eddig majdnem ugyanolyan mint a Season 1. Majdnem úgyanúgy kezdődik, ugyanazt az "emelős" trükköt mutatják be később s most meg ez, hogy a kishúga folytatni akarja Euphie elkezdett munkáját...Mint egy ctrl+c s ctrl+v +egy-két új szereplő lenne az egész idáig...

Majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből a sorozatból...



Chronus

Nekem is bejött a rész, fügetlenül az emózástól, nem tudom mit nyavajognak egyesek. Suzaku gyak kihasználta és Zero útjába manipulálta az egyetlen embert akit a legjobban szeret, és gyak akiért az egész hadjáratát folytatta eddig. Annyira azért ő se GAR hogy ezt egy "whatever.."-el elintézze. Maszk mögött eddig is nagy volt a szája, de akkor is megrengett egy kicsit mikor Shirley faterjának okozt a halálát. Ez meg azért egy fokkal durvább. A sulis-haveros jelenet egy kicsi túl corny volt, de Kallen meg a refrainos jelenet szvsz teljesen kellett. Az is kellett, hogy végre felismerje, hogy már nem csak Nunally kedvéért harcol. Eddig eljátszhatta, hogy sakkbábuként kezel egy egész nemzetet a saját személyes bosszújához, mert mákja volt - bár így is párszor majdnem megelégelték volna, ha nincs ott Toudo/Kallen/Ougi vagy egyébb blind-follower aki visszarázza a tömeget -, de ez nem fog az idők végezetéig így menni. Minnél több forog kockán, annál nagyobbat bukhat, és annál  hamarabb fel kell ismernie hogy bezony lassan egy egész ország nehezedik a hátán. Plussz gondolom Kallent és pár BK-s embörké se látna szívesen elhullani.

White SeeD

Hátőőő vagy nagyobb szünet következik, vagy itt van vége, de nincsen előzetes beharangozó, és itt igencsak le lehetne ideiglenesen zárni :eek:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Chronus

Quote from: White SeeD on 2008-05-25, 17:50:13
Hátőőő vagy nagyobb szünet következik, vagy itt van vége, de nincsen előzetes beharangozó, és itt igencsak le lehetne ideiglenesen zárni :eek:

Kínában történt egy földrengés vagy miafene, és amiatt van egy hét "együttérzési" szünet (gondolom a köv részben jelentős mennyiségű sárga hullott volna el. nyalni kell a közvéleménynek, ugye...). Jövő héten valami kabaréműsor lesz helyette, utánna megy tovább.

White SeeD

Ebben lehet valami, mert Japánban egy ideig nemsokminden fog történni ezekután :smile:
Viszont epic egy rész volt, és gyak tényleg ez az egyetlen ésszerű megoldás, hogy ne kelljen Nunally ellen harcolnia Lulunak.
Erről a földrengésről jut eszembe, hogy mi meg most (vagy már meg is volt a szavazás, de nem hallottam) ítéljük el őket parlamenti szinten Tibet miatt. Szal jól nyomjuk :ejnye:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Prof. William

#646
Szeerintem akár egy monjuk 1 éves kis mini timejump is beleférni most a dolgoba. Kínai segítséggel kéne kiépíteni egy fasza kis haderőt aztán indulhat a móka. :) Jó BK-nak mert most leglább nem kell mindig parázniuk hogy a Brittek mindig el akaják foglalni a bázisukat...

chilip

#647
jeeej, van CG 8as rész  :cool: és mán subbosan is  ^^

ed.: << Chihiro subs HQ >>

ed.2.: hát kész volt ez a rész is, én szerintem a mostani évad veri az előzőt :D hogy menekítette már ki 1 millió követőjét  :lul:

Prof. William

#648
Egy milka az rohadt sok + sztem következő hónapokban is elég sokan vándorolnak/szöknek majd ki japánból hogy beálljanak hozzá...

A BK helyzete most sztem jobb/jobb lessz mint a Black Rebelion idején/előtt.

Christian

Sztem ez egy ritka szar rész volt. Annyira nem értem miért kell mindenképpen jól kihozni Suzakut ebből az egészből. Legalább ne így viselkedett volna Zero. Mondta volna,hogy "ez még csak a kezdet, akkor is kinyírlak", de annyira érződik,hogy a barátság meg egyéb nyalánkságok felé fog húzni a sorozat Zero - Suzaku vonala ,hogy valami fantasztikus. Kezd kevésbé tetszeni ez a sorozat :S

White SeeD

Hmm, azért néha érdemes nézni a faggchant. Az elmúlt napokban több érdekes topic is volt CG témában (Presze a sog gayfagg széttrolkodta előbb utóbb)
De érdekes fejtegetés volt arról, hogy Zero miért mutatta meg az arcát a maidnek.
Hogy az az öreg nő mennyire hasonlít Corneliához.
Aztán volt némi flamelés, hogy Suzakut milyen jófiúnak mutatták be az utolsó részen.
Hát, ez engem is kissé feldühített. Bár meg tudom érteni ezt a lépést, valószínű már a rajzolók is "I hate Suzaku" pólóban mentek dolgozni, így valamit kellett tenni ahhoz, hogy a Suzakurajongók (akiket máig nem értek) is elpártoltak volna, és akkor nem adhatnák el aShuzakus pólókat, pénztárcákat stb :ejnye: Mindenesetre nálam egy miliméterrel sem került jobb színbe mint ahogy eddig volt.

Azt az egymilliót én is sokalom. Úgy a tér méretarányait nézve csak párszázezren férhetnek el olyan kicsi helyen.
A jéghegyhajót nem értem. a rész elején láthatjuk hogy lebeg.. Minek akkor hozzá a jég? a másik, hogy mikor a jég vízbe merül, a 90%-a víz alatt van. A jég méreteit ítélve ha még 9 szer annyi van víz alatt mitnt ami fönt volt, sosem köthetett volna ki a hajó.
Meg nem is gazdaságos. A méretei miatt iszonyatnagy energia kéne a mozgatásához.

Mindenesetre Zero megint csak epic win volt. Bár el nem tudom képzelni hogy a Britek, hogy lehettek ennyire maflák, hogy nem kutatták át a táskákat, főleg a multkori után ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Prof. William

Azért voltak maflák mert Suza + Nuna most a fejesek... Lett vola csak ott Cornelia azt hiszem kitört volna a 2. tömegmészárlás...

White SeeD

Hmm, dual ep most hétvégén?
Legalább is 2 rész előzetesét lehet leszedni. Jó kis részek lesznek.
Addig is míg várunk a heti CG adagra pár mellékszál, avagy, hoyg is kellett volna ennek történnie rovat képei:
Tegye fel a kezét, aki ezt nem akarta volna látni :D
Ez is jól nézett volna ki.

Ed: Na jó, hogy a hölgyeknek is legyen valamin rágódniuk :smile:


Edit: GG feladta a subolást. Helyette hentaikat subol... yeah..... :b+:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

LuckyDingo

Quote from: White SeeD on 2008-06-06, 23:01:56
Edit: GG feladta a subolást. Helyette hentaikat subol... yeah..... :b+:
lol ez ugye csak vicc? :O De akkor legalább minőségi hentaiokat subboljanak XD Az Eclipse folytatja sztem, szal nekem megfelel az is :)

White SeeD

Hát a Tokyo Toshokan-on éppen most néztem meg a legújabb cuccokat.
Az egyik hentai elött a gg díszeleg.
Kiváncsi vagyok a Macrossal mi lesz így  :mad:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

LuckyDingo

Quote from: White SeeD on 2008-06-06, 23:10:52
Hát a Tokyo Toshokan-on éppen most néztem meg a legújabb cuccokat.
Az egyik hentai elött a gg díszeleg.
Kiváncsi vagyok a Macrossal mi lesz így  :mad:
Oh ezzel a hentaial múltkor szemeztem XD Amúgy hivatalos infot még nem láttam erről :/ Hétfőn a Soul Eaterben azt írták, hogy azért fordítják azt, mert CG nem volt.. remélem nem adják csak így fel :)

White SeeD

Az a baj, hogy nincsen rendes oldaluk csak IRC. Ha az igaz amit onnan belinkeltek, akkor WOW miatt, MAcross miatt és mintha valaki összekapott volna valakivel valamiért.
Persze ez mind 4chan, így nem tudni hogy ebből mi az igazság. Ami tuti, hogy a hentait valaki leszuvbolta és a gg nevét használta.
Ha minden kötél szakad legkésőbb kedden kiderül :smile:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Cobra

Marha jó lesz, ha Macrossra nem lesz se Gattai se gg. CG-re meg ott az Eclise, az úgyis jobban tetszett, mint a gg (mondjuk minimális különbség volt a kettő között).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

#658
Quote from: White SeeD on 2008-06-06, 23:01:56
Hmm, dual ep most hétvégén?
Legalább is 2 rész előzetesét lehet leszedni. Jó kis részek lesznek.
Addig is míg várunk a heti CG adagra pár mellékszál, avagy, hoyg is kellett volna ennek történnie rovat képei:
Tegye fel a kezét, aki ezt nem akarta volna látni :D
Ez is jól nézett volna ki.

Ed: Na jó, hogy a hölgyeknek is legyen valamin rágódniuk :smile:


Edit: GG feladta a subolást. Helyette hentaikat subol... yeah..... :b+:

Mi a Fényért??? GG volt az egyik quality sub ebből... :morci:

Chronus

Bullshit. Most jött vissza GG honlapja back omline. Sehol nincs ilyen katasztrófális hír hogy abbahagynák a subolást. Biztos csak vmi hülye anon rantolt valamelyik chanon mert azt hitte, hogy azért nincs a héten epizód mert gg dobta (és elfelejtette észrevenni, hogy csupán szünet volt), aztán elterjedt a hülye pletyka. CG még mindig ottvan a projectjeik közt.