Zeneajánlások, albumkritikák

Started by Ramiz, 2005-06-16, 14:07:31

Previous topic - Next topic

Member

Hát nehéz belegondolni, hogy metálparódiának indultak anno... :/

Draconire

Freedom Call - Dimensions
Végre kijött az új albumuk! Már régóta vártam rá, tekintve, hogy ez az együttes volt az amin keresztül megismerkedtem a power metal-lal.  :smile:
Az albumon ugyanúgy megtalálhatóak a "klasszikus" hősies, kórusokkal kísért pörgős, mint a lassabb dallamosabb, néha már-már musical szerű számok. Van viszont pár kifejezetten kellemes meglepetést okozó szerzemény is, ami nem teljesen illik bele az eddig tőlük megszokott hangzásvilágba, ilyen a Mr. Evil illetve a Far Away. Tetszik ahogy újítottak is, de meg is tartották az eddigi rájuk jellemző vonásokat /sokféle hangszer és hanghatás/.
Végezetül álljon itt a kedvencem az albumról: Far Away

Member

#122

The Berzerker - Animosity
Csak az első CD anyagát szedtem le, mert nem különböznek eléggé a számok ahhoz, hogy többet áldozzak rá. :)
Érdekes banda, keverik a korabeli Death Metal stílust az Industrial Metal dobjaival (sokan vádolják őket, hogy nincs is valódi dobosuk, mert ezt eljátszani lehetetlen, de állítólag az arc 16x üt a dobra másodpercenként) és torz hangzásával.
Elég durván pörögnek, ha benyomjuk őket "repeat all"-ra, észre sem vesszük, hogy már 10-edszerre megy le az a 28:51 időt elrabló anyag.

Ízelítő: 09 - Heavily Medicated

Gregory

Quote from: Member on 2007-04-26, 20:54:25
The Berzerker - Animosity
Amíg be nem jön a gitár, addig nekem is industrialnak tűnt, de aztán már felismerhetővé vált a Death metál jellege. Mindenesetre akkor eléggé skilles lehet a dobos O.o
Sötétebb pilanataimra tökéletes lesz, thx.

Ramiz

Macy Gray - Big

Ez az album baromi jó! Most nyomták le az egészet a Radio Café-n (azért jó rádió ez még most is). A Gorillaz Demon Days c. albuma óta nem volt részem ilyen zenei élményben: egyszerre kellemesen ismerős és változatos a számok hangulata, és ami a legfontosabb: nagyon könnyeden és lazán nyomják. Amúgy amolyan soul-pop ízű zene, de vannak benne klasszikus jazzes-swinges motívumok is meg még ezer más, nehezebben azonosítható. Justin Timberlake meg will.i.am (Black Eyed Peas) meg ilyen arcok segédkeztek a lemez elkészítésében, akiket egyébként nagyon nem szeretek, de a Big viszont jó lett. Mindenkinek szívből ajánlom, zenei ízléstől függetlenül. Nálam most ez fog szólni egész héten, de talán még tovább is. :)

http://www.youtube.com/watch?v=HhURr1B1msQ
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Kamelot - Ghost Opera (2007)
Ugyan még csak az album harmadánál tartok (ahhoz képest hogy elvileg még meg se jelent, nem is rossz... :D), de eddig egész korrekt kis lemeznek tűnik. Hangzásvilága egyértelműen az előző (The Black Halo) albumét viszi tovább, akár annak a B-side lemeze is lehetne. És ez jó hír, mert a Black Halo az utóbbi évek egyik legjobb power metal lemeze. :) Bár az eddigi Kamelot lemezeknél az volt a tapasztalat hogy az elejére pakolják az ütős számokat, eddig nem igazán fogott meg egyik se, remélem most a korong végére erősítettek a srácok.
Torrent: http://www.torrentz.com/e0bc5316c9d87b475d9630a3244d95ab198f2ec9

Szerk.: Na, végighallgattam. Nem igazán győzött meg, többet vártam. Bár a végére belehúztak, de igazán jó szám így első hallgatásra nincs az albumon (az előzőn meg volt három olyan ami külön-külön is elvisz egy albumot a hátán...). Azért majd még adok neki 1-2 esélyt, de most inkább hallgatom tovább azt amit az utóbbi 5 napban folyamatosan, a Lucky Star OP-t. :D
7/10


Szerk.&Repost #2:
Kamelot - One Cold Winter's Night
Szerintem én vagyok az egyetlen Nightwish-rajongó az egész világon aki örül hogy végre kivágták azt a tehetségtelen libát a bandából. Van sok együttes akik nem tudják visszaadni a stúdióalbumaik színvonalát a koncertjeiken, és sajnos a Nightwish is ilyen. Elképesztő hogy mennyire nem tud szerencsétlen énekelni élőben, néha egyenesen "paksiendrei" magasságokba emelkedik... Még szerencse hogy a másik kedvenc együttesem, a Kamelot nem szenved ilyen problémáktól. Eddig is sejtettem hogy Roy Khan az isten, de most már biztos vagyok benne. :) Ez a DVD egyszerűen tökéletes. Jó számok (pontosabban a legjobb power banda legjobb számai :D) hibátlanul előadva, és hát ugye élő felvétel, aminek az előnyeit gondolom senkinek nem kell magyaráznom aki volt már valaha is (rock)koncerten.
Nálam letaszította a Metallica S&M-t a koncertvideók trónjáról, mindenkinek melegen ajánlom. 11/10
Torrent: DVD, CD

chilip

#126
UVERworld
<< torrent >> - 6 single és 1 album
<< torrent >> - a másik albumuk

Nagyon nem kell bemutatnom ezt a japán bandát szerintem a fórumon, többek közt nekik köszönhetjük a
Bleach OP - Technolife-ot, és a Blood+ OP - Colors of the Heart-jét. A srácok mixelik a hard rock, rap, electronic, és beat-boxing stílust, ami nagyon bejön nekem. Eddig a single-k egy részét hallgattam meg, de eddig nem volt olyan szám, amire azt mondtam volna hogy szar ;) .

10/10

Dreamcleaver

#127
Dropkick Murphys - The Warrior's Code

A punk/rock és a skót kocsma/népzene keveréke. Pörgő ritmus, skótduda, reszelős kocsmatöltelék énekhang. INSTAWIN. Fergeteges bulihangulata van az egész lemeznek. Mindenkinek ajánlom.

szerk.: http://isohunt.com/download/13359042/dropkick+murphys

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Gregory

[Echo of] Dalriada
Egy magyar folk metal együttes. Dalaik elsősorban a magyarsággal kapcsolatosak, van pár feldolgozásuk is[pl. megzenésítették Arany János - A walesi bárdok illetve a Szondi 2 apródja című alkotásait. Eddig 3 album[Kikelet; Fergeteg; Jégbontó] és egy demo[A Walesi Bárdok] jött ki tőlük. Az együttes nevében szereplő Dalriada szó csatakiáltást jelent.
Nekem bejött... 10/10

Solid Snake

Linkin Park - Minutes to Midnight (2007)

Csalódás. Hatalmas csalódás. Stílusváltás történt, amelyből erőteljesen lecsökkentették a korábbi LP szerves részeit: Mike rap-jeit, Mr. Hahn effektusait, a normális dalszövegek írását.
Helyette van szépen éneklő Chester, sok fuck, sok emo-s jellegű dallam, rengeteg gitár.
Ilyen munkát véleményem szerint szégyen kiadni egy 4 éves szünet után. Ez már nem az a Linkin Park, amit annak idején olyan szívesen hallgattam néha.
Kár értük.  :ejj:



10% (de csak mert van egy-két emlékezetes melódiarészlet)

kikuchiyo

#130
Quote from: Gregory on 2007-05-12, 22:53:13
[Echo of] Dalriada
Egy magyar folk metal együttes. Dalaik elsősorban a magyarsággal kapcsolatosak, van pár feldolgozásuk is[pl. megzenésítették Arany János - A walesi bárdok illetve a Szondi 2 apródja című alkotásait. Eddig 3 album[Kikelet; Fergeteg; Jégbontó] és egy demo[A Walesi Bárdok] jött ki tőlük. Az együttes nevében szereplő Dalriada szó csatakiáltást jelent.
Nekem bejött... 10/10

Hmm... ez egész korrekt. (Bár a neve szerintem innen jön)
Failure is the default option

KuCz

Quote from: Dreamcleaver on 2007-05-11, 17:51:19
Dropkick Murphys - The Warrior's Code
Ezt nagyon köszönöm, hihetetlen jó!
Imádom a folk metalt, és ez a punkos beütés is bejött! És a Green Fields Of France meg :(
:bólog:

Pirula

Lake Of Tears - Moons and Mushrooms

Aki még nem ismerné a zenekart, gyorsan összefoglalom: metál közegből érkeztek, szépen setét hangulatú, fogós rockká szelídültek az elkurvulás minimális jele nélkül, lemezről lemezre. Hallgatni arany.

Úgy lekéstem a debütálásról mint a huzat, holott abszolút favoritjaim. Egy napig csak szemeztem a letöltött albummal mert nem volt nálam füles, hogy megejtsem a rituális Első Meghallgatást. 8 szám, összesen 40 percben, teljesen korrekt, elnyomják amit akarnak és aztán veszik is a kalapjukat.
Csak amit most mondanak, az egy kicsit fura. Azért nem merem egyből leugatni, mert minden lemezük tök más világ hangzás és hangulat tekintetében, csak a dallamvilág köszön vissza újra-meg újra. Most lehet hogy az van, hogy én ezt a világot nem szoktam, vagy jó ez csak nekem nem tetszik, vagy csak lapos. Ami egyből lejön, hogy visszavettek a már szinte popos fogósságból - előző album on a Dystopia és a Greymen már első hallgatásra ült a fülben.
Na mindegy, kiemelem a pozitívumokat. Ami mellett nem lehet elmenni, az a Like a Leaf. Boldogszomorú témában a kezdetek óta ott voltak, ez megint csak egy gyöngyszem. Lehet ám majd posztmámoros fejjel dúdolni augusztus végi szabadtéri fesztiválok hajnalán hazaindulás előtt, hogy makes me feel just like a leaf in the breeeeezee...
Jópont még a Waiting Counting, a Planet of Penguins, meg néha talán a nyitó Last Purple Sky, aminek a szólója egy darabon teljesen megegyezik a Forever Autumn-os Hold on Tight egy szólórészletével.
Hát. Sikerült jó hangzást összedobni, jól énekelni. Talán túl jól is, pár helyen ennek rovására veszik a klassziker LoT-érzés, még a Like a Leaf-ben is. Ami kimaradt most az a jó dalok írása. Egy próbát azért mindenkinek megér, hátha csak az én fülem zavarodott meg, bár kevés esélyét látom.
Rounin, szedd le, elég ha csak az ominózus egy számot. Szeretni fogod, tudom.  :smile:

KuCz

Quote from: kikuchiyo on 2007-05-13, 20:09:02
Hmm... ez egész korrekt. (Bár a neve szerintem innen jön)
Nme, én olvastam már pár interjút velük, és ők a csatakiáltás jelentés miatt vették fel a nevet ;)
:bólog:

Gregory

Quote from: KuCz on 2007-05-18, 19:11:16
Quote from: kikuchiyo on 2007-05-13, 20:09:02
Hmm... ez egész korrekt. (Bár a neve szerintem innen jön)
Nme, én olvastam már pár interjút velük, és ők a csatakiáltás jelentés miatt vették fel a nevet ;)
Én is valami hasonlóra emlékeztem, de nem találtam meg konkrétan az interjút, ezért nem mertem az "ő nevükben beszélni"

Baggio

Quote from: Solid Snake on 2007-05-13, 19:51:38
Linkin Park - Minutes to Midnight (2007)

Csalódás. Hatalmas csalódás. Stílusváltás történt, amelyből erőteljesen lecsökkentették a korábbi LP szerves részeit: Mike rap-jeit, Mr. Hahn effektusait, a normális dalszövegek írását.
Helyette van szépen éneklő Chester, sok fuck, sok emo-s jellegű dallam, rengeteg gitár.
Ilyen munkát véleményem szerint szégyen kiadni egy 4 éves szünet után. Ez már nem az a Linkin Park, amit annak idején olyan szívesen hallgattam néha.
Kár értük.  :ejj:



10% (de csak mert van egy-két emlékezetes melódiarészlet)

én pont tegnap vettem meg és szerintem pont hogy nagyon is jó. Igaz valóban más, sokkal nyugodtabb, békésebb az egész hangulata. Amikor a klippben megláttam a Stratocastert engem is kivert a viz hogy mi lesz itt, de végül is az egész album nagyon jó lett. Szerintem ez fejlődés, hogy nem akartak egy harmadik ugyanolyan lemezt csinálni. Az igaz, hogy van egy két fura szám is a CD-n, de a többi viszont hibátlan. Nekem tetszik a hangulat, szerintem a bandáról készült fényképekben is jól megfogták ezt. A legnagyobb szám a Leave out all the rest. Nagyon szépen meghangszerlet és összerakott dal, és a mondanivalója is értelmes. Szóval nekem összeségében 9/10

Gregory

Ismerős Arcok
Egy [szvsz] nagyon korrekt nemzeti rock együttes. Nem kell tőlük semmi xtrát várni, de amit csinálnak, azt legalább nagyon jól csinálják, nem úgy mint némely hasonló stílusilag hasonló besorolású zenekar[pl. h-559], hanem tényleg kellemes hallgatni, és nem csak a szövegeiket olvasni. A szövegeik egyáltalán nem rasszisták[csak a félreértések elkerülése végett], egészséges mértékben van bennük jelen a hazaszeretetre buzdítás, valamint néhány számuk az énekes [többnyire] melankólikus hangulatát fejezi ki [pl. a Balázska című szám, amit elhunyt fia emlékére írt].
Eddig 3 albumot adtak ki [+1 koncert dvd], melyek címe: 'Egy a hazánk', 'Mennyit ér?' és 'Szélbe kiáltok'
Az első 2 albumon inkább a rock jellemző, a 3. albumon megjelenik egy kis jazz-es beütés is, bár nem nagy mértékben.
Belehallgatás céljából:
Az utolsó magyar
Nincs happy end


Btw: elvileg idén jött[/jön ?] ki a Dark Tranquillity új albuma [Fiction], majd ha lecsordogál torrentről, akkor írok arról is egy véleményezést

Fubenalvo

#137
Egyesült hangok Magyarországért

Hmhm... ez nekem nagyon tetszett, ajánlom megtekintésre! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Wt8ywlpoxqs&NR=1
Minél több emberrel meg kéne nézetni...

Előadók: Charlie, Somló Tamás, Roy, Balázs Fecó, Geszti Péter (és az egész Jazz+az), Zorán, Oroszlán Szonja, Rúzsa Magdi, Szulák Andrea, Sub Bass Szabi, Csipa, Oláh Ibolya, Szikora Robi, Novák Péter, Szolnoki Péter (Bon-Bon), plussz még sok kicsit komolyabb műfajban mozgó énekes akiknek a nevét szégyenlem, de nem tudom.


Kuroi Tenshi

Quote from: Fubenalvo on 2007-05-31, 19:35:39
Egyesült hangok Magyarországért

http://www.youtube.com/watch?v=Wt8ywlpoxqs&NR=1
Fail harder.  :__devil:

Már azt szánalmasnak tekintem, amikor felkapatott zenészek összeállnak és
feldolgozásokat énekelnek, de az a montázs az elejére kifejezetten gusztus-
talan volt. "Álljunk szépen össze és mosolyogjunk üresen a kamerába, hogy
megmutassuk, hogy mi vagyunk a jók, őket pedig állítsuk be minél rosszabb-
aknak; és közben tegyünk úgy, mintha nem lett volna semmi kirobbantó prob-
léma, ne is beszéljünk róla, ne is hívjuk fel rá a figyelmet, ne tegyünk ellene
semmit, sőt, inkább magunk is fokozzuk; csak szépen aludjatok tovább..."
:__devil: Vérlázító. Volt köztük 1-2 ember, akit eddig tiszteltem, de most
nagyot estek a szememben.

Fubenalvo

#139
Vérlázító? Hmm... szerintem sokkal inkább az volt vérlázító amire az elején felhívták a figyelmet. ...és nem az a lényege, hogy nem volt itt probléma. De ha nem értetted meg nem is eröltetem, nem az én dolgom és nem is érdekel. Mert, ha ezt folytatjuk annak értelmetlen vita és politizálás lenne a vége ami nem a Usteam fórumára való. Szerintem neked baromira nem esett le, hogy milyen okból készítették ezt, mert leragadtál ott, ahol a sötét közélet nagy %-a. Nadehát.... Ha akarod folytatni akkor Privátban.

Offolás vége

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-01, 04:33:47
Fail harder.  :__devil:

Már azt szánalmasnak tekintem, amikor felkapatott zenészek összeállnak és
feldolgozásokat énekelnek, de az a montázs az elejére kifejezetten gusztus-
talan volt. "Álljunk szépen össze és mosolyogjunk üresen a kamerába, hogy
megmutassuk, hogy mi vagyunk a jók, őket pedig állítsuk be minél rosszabb-
aknak; és közben tegyünk úgy, mintha nem lett volna semmi kirobbantó prob-
léma, ne is beszéljünk róla, ne is hívjuk fel rá a figyelmet, ne tegyünk ellene
semmit, sőt, inkább magunk is fokozzuk; csak szépen aludjatok tovább..."
:__devil: Vérlázító. Volt köztük 1-2 ember, akit eddig tiszteltem, de most
nagyot estek a szememben.
Úgy tudtam hogy így fogod értékelni... :D Egy balos meg pont az ellenkezőjét látná bele, és épp ez a poén ebben a videóban. ;)

Fubenalvo

#141
Nah igen... de mint mindenben szerintem legjobb függetlenül középen. ^^"
Ez a videó se nem jobb oldal lehúzó, se nem bal oldal istenítő céllal készült. Hiszen tényleg a nagy többség aki akkor tüntetni volt tényleg békésen akarta mindazt megtenni, velül tényleg semmi bajom. De a videón akik rajta vannak azokat szerintem mindenki elítéli politikai beállítottságtól függetlenül.
Ennek a videónak a célja pedig csak annyi, hogy talán nézzünk kicsit magunkba... semmi más.
A két tüntetés alkalmával pedig mind a rendőrök mind a tüntetők hibásak voltak sok mindenbe de ez lerágott csont, de ha már annyi hatása van egy ilyen videónak, hogy néhány 19 éves suhanc elgondolkodik és nem megy ki a "balhé" miatt akkor már megérte.

Nah tényleg térjünk visssza az album és zene ^^.
________________________________________________________________________

Radiocafe Instant 1. - Vállogatás album

Nos én személy szerint mindíg is nagyon szerettem ennek a rádiónak a vállogatás albumait. Nagyon szines és kellemes zenéket találhatunk rajtuk. Ezek nem lerágott csontok, hanem tényleg nagyon eltalált és nem túl ismertek hazánkban.
Most ennek a sorozatnak az első tagját akarom bemutatni. (Jelenleg 4 album van)

1. My Friend (Groove Armada)                              (5:01)
2. Is you is our is you ain't my baby? (Dina Washington)  (4:59)
3. Things you do (Un-cut)                                 (4:18)
4. Comfortably numb (Scissor sisters)                     (4:27)
5. SOS (Duptribe)                                         (5:35)
6. Chicken payback (The Bees)                             (3:15)
7. Hello Sun (Amber Smith)                                (2:45)
8. Breathe, don't stop (Mr. On vs. Jungle brother)        (3:37)
9. Az utolso lemezlovag (Jazzekiel)                       (4:30)
10. I got a kick out of you (Jamie Cullum)                 (4:12)
11. Papo de Jacare (P.O. box)                              (4:13)
12. Beautiful nature (Finley quaye)                        (3:28)
13. Bring it on (Easy life natural feat. Sena)             (4:40)
14. Barcelona (D. Kay & Epsilon feat. Stamina Mc.)         (3:32)
15. Supernatural thing (Freeland)                          (5:14)
16. Szerelmes dal (Vad fruttik)                            (3:17)
17. Jegtan (! de la dap)                                   (3:51)
18. Miuha Fantasia (So pra contrariar)                     (4:00)
19. Inside and out (Feist)                                 (4:17)

Az első szám A Groove Armada előadásában kellemesen lassan felvezeti az albumot. Utána kissé pattogósabb szám Dina Washingtontól. Ezt követi egy szerintem igazán bulizós szám a "Thing You Do". A következő két szám kicsit alternatívabb vonalra sodor, de az ezt követő "The Bees" már igazi jó kis Rock'n Roll-t mutat nekünk. Igen, igen Rock'n Roll-t ma is tudnak írni, nem is rosszat. Ezután Amber smith - Hello Sun című száma, ami nekem személyes kedvencem, szerintem sodorja magával az embert. Majd egy kellemes kis funky-t kapunk a nyakunkba amit Jazzekielék következnek egy igazi underground számmal. Jamie Cullum egy igazi kellemes jazz számmal folytatja a felhozatalt, a szám alatt tényleg egy füstös Vegas-i bárba tudja képzelni magát az ember. A PO-BOx pedig igazi latinos koncerthangulatot teremt 4 perc alatt. Kimondottan eltalált, hogy koncertfelvételt tettek rá az albumra.
Finely Quaye száma pedíg kicsit felszabadít, igazi álmozodóknak való szám, garantáltan jobb kedvre derít. Az easy life natural kemény basszusgitárt és mellé egy igazán jó funky-t ígér. Ami ezt követi az egy teljes mértékbe eltalált Dn'B szám, bár radio edit, de azért hozza a formát. Majd a Freeland-et a Vad Fruttik követik, akik talán a magyar pop zene egyik forradalmáráaivá is vállhatnak, érdemes beszerezni az albumukat is. A Jegtan megint a latin világba visz el minket, amit a Miuha Fantasia igazi hawaii hangulata követ. Az albumot a Fesit száma zárja levezetésképpen.




Dreamcleaver

Minden, amiben szerepel Oroszlán Szonyja és Nox az = Mega Fail, függetlenül a politikai beállítottságtól.   :appl: :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Fubenalvo

Szerencsére Oroszlán kisasszony is csak 1 sort énekel kb. Viszont egyetértek... van 1-2 NOX szám is amitől a falat kaparom ha meghallom. :D

Member



Ajattara - Äpäre (2006)
Mivel vissza kellett mennem Szegedre, gondoltam, hogy kihasználom a koli azon váratlan tulajdonságát, hogy a rapidshare engedélyezve van, így rákerestem erre az albumra. Ha érdekel vkit, ITT fent van, kitömörítéshez a jelszó dupa.8. Szóval eddig azt hittem, hogy az arcok már rég feloszlottak, de ezek szerint nem. :) Jó kis finn black metal, szebb hangzással és változatosabb kísérőhangszerekkel, mint eddig. A gitár továbbra sincs annyira kihangsúlyozva, mint amennyire kellene, az énekes hangja nem változott semmit, igaz, úgy jó ahogy van, az egyik legjobb sztem. Így első hallgatás után 9/10.

Ami így elsőre megtetszett: 04. Lautuma

Kvikveg

#145
Nos. Ugyan mar kb 6 eve leteznek, de most fedeztem fel magamnak a Franz Ferdinandot. Jobb keson mint soha.
Egyelore meg nem tudom hosszabb tavon is tetszeni fog-e.
Amit jatszanak nagyon ismeros, az egesz egyuttes ismeros, az enekes feje-hangja ismeros, mindenhol deja vue erzesem van.  :eek:

Erdekes musor:
YouTube - Franz Ferdinand on The Culture Show
http://www.youtube.com/watch?v=n2lp1blCph8

Michael - Franz Ferdinand
http://www.youtube.com/watch?v=7OH7NhwZlj4

YouTube - Franz Ferdinand-Take Me Out
http://www.youtube.com/watch?v=QM4dxI0mO1k

Do You Want To? (Uncensored)
http://www.youtube.com/watch?v=t-JRrlVjnbQ

Franz Ferdinand - Walk Away
http://www.youtube.com/watch?v=bauwtm4k36s

Bazz, az enekesuk 72ben szuletett. Ezt azert nem gondoltam volna... O_o
74es a masik tag, 76os a dobosuk, a szoke basszusgitaros meg 1980as evjarat.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pr3d4k1ng

Most szedtem le a Linkin Park "új" albumát  a Minutes To Midnight.

Kész katasztrófa lett, totálisan nem hozzák a stílusukat. Mintha ilyen Tokio Hotel szintre süllyedtek volna   :ejj:  :ejj:  :ejj:. Egyik szám [CENSORED] mint a másik.
A Meterora az jó volt arra még érdemes is volt pénz adni, de erre 1 fillért sem adnák.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

sirtomi

Quote from: Predaking on 2007-07-29, 17:27:19
Most szedtem le a Linkin Park "új" albumát  a Minutes To Midnight.

Kész katasztrófa lett, totálisan nem hozzák a stílusukat. Mintha ilyen Tokio Hotel szintre süllyedtek volna   :ejj:  :ejj:  :ejj:. Egyik szám [CENSORED] mint a másik.
A Meterora az jó volt arra még érdemes is volt pénz adni, de erre 1 fillért sem adnák.

Stílus váltás történt, de egyáltalán nem rossz. Pár szám kifejezetten jó lett az albumon, csak más mint a korábbaik. Azért Tokio Hotelhez hasonlítani durva! :)

Member

Tokio Hotelhez a No Thanx-et kívül hasonlítani bármit már túl vulgáris. :ejnye:
Amúgy nekem sem tetszik, ez van. Pedig volt egy koncertfelvétel, amit haver mutatott, azon úgy konferáltak be, hogy "This is a new track!" és ment a refrén és a "rap" kivételével olyan zúzás meg hörgés, hogy ettől az újtól teljesen mást vártam.

Pr3d4k1ng

Quote from: sirtomi on 2007-07-30, 10:21:35
Quote from: Predaking on 2007-07-29, 17:27:19
Most szedtem le a Linkin Park "új" albumát  a Minutes To Midnight.

Kész katasztrófa lett, totálisan nem hozzák a stílusukat. Mintha ilyen Tokio Hotel szintre süllyedtek volna   :ejj:  :ejj:  :ejj:. Egyik szám [CENSORED] mint a másik.
A Meterora az jó volt arra még érdemes is volt pénz adni, de erre 1 fillért sem adnák.

Stílus váltás történt, de egyáltalán nem rossz. Pár szám kifejezetten jó lett az albumon, csak más mint a korábbaik. Azért Tokio Hotelhez hasonlítani durva! :)
Meteora után ez azért rakás szeny szvsz.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."