Main Menu

Claymore /Spoiler!/

Started by Christian, 2007-04-05, 05:50:35

Previous topic - Next topic

Manitu

chilip

LuckyDingo

Aszittem már nem lesz ma :)

chilip

adjatok már linkeket pls a mangához elejétől a végéig a legjobb fordítással (már ha többen fordítják)

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-05-30, 23:22:22
adjatok már linkeket pls a mangához elejétől a végéig a legjobb fordítással (már ha többen fordítják)
Tessék vol1-12ig egyben:
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=1723

Lokids

Hmm. Szal férfiak is lehetnek Claymore-k? Vajh ezt hogy élik túl? Esetleg Claire rendelkezik a "főszereplő" skillel és ennek okán Űbertápabb mint mondjuk Teresa volt?

Soldier

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-30, 21:33:50
Aszittem már nem lesz ma :)

hat nekem nem is naon lex mar ma :( majd holnap .. pedig épp beindult 90k-ig csak holnap fel is kéne kellni, aki megtudja nezni hf
aki meg nem annak jo8^^

LuckyDingo

Quote from: Lokids on 2007-05-30, 23:46:03
Hmm. Szal férfiak is lehetnek Claymore-k? Vajh ezt hogy élik túl? Esetleg Claire rendelkezik a "főszereplő" skillel és ennek okán Űbertápabb mint mondjuk Teresa volt?
Senki nem monda, hogy nem lehetnek :D Amúgy jah alehetnek férfiak Claymoreok :D [spoiler]/Isley is olyan lesz csak Ő felébredt és jelenleg Ő a legtáposabb XD/[/spoiler]

Dreamcleaver

A legnagyobb cliffhanger idáig vazz...most várhatok jövő hétig.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Eberinu

Jah lehetnek pasik,de megvan az oka annak is hogy miért nincsenek :D Majd megtudod....Amúgy ez egy pangósabb rész volt...nem sok minden történt azon kívül hogy Raki returns like the Batman :D

Dreamcleaver

Szerintem ez egy feelinges rész volt. Tetszet a 4 Claymore találkozása, meg ahogy vándoroltak.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

A résznek gonolom a harc kezdete előtt lett  vége...

Biztos van amúgy valami oka hogy miért csak Női Claymorok vannak amikor lehetnek férfiak is. Sztem a férfiak mondjuk nem olyan ellenállóak a Yoma énjükkel szemben és ebből bajok voltak anno. ÉS azóta vannak csak nők.  (Bár ez csak teória.)

A másik ok hogy a fanboyok inkább néznek csinos jó alakú nőket harc közben mint egy csapat kemény arcélű kidolgozott férfi Claymorokat. :) 

+ így Raki is lehet Claymore. Akkor aztán téynleg meg tudná védeni Clairet. :)

Soldier

Quote from: Dreamcleaver on 2007-05-31, 10:53:13
Szerintem ez egy feelinges rész volt. Tetszet a 4 Claymore találkozása, meg ahogy vándoroltak.

Quote from: Dreamcleaver on 2007-05-31, 05:15:49

same

erdekes lex a az elkövetkezendö 1-2 rész.. kivancsian varom ebböl mi lex

Lokids

Quote from: Prof. William on 2007-05-31, 15:47:07
Biztos van amúgy valami oka hogy miért csak Női Claymorok vannak amikor lehetnek férfiak is. Sztem a férfiak mondjuk nem olyan ellenállóak a Yoma énjükkel szemben és ebből bajok voltak anno. ÉS azóta vannak csak nők.  (Bár ez csak teória.)

Ezt már említették, de akkor nekem úgy esett le, hogy ezért nincsenek is férfiak. De akkor még maradt 1-2.

Prof. William

Quote from: Soldier on 2007-05-31, 17:48:47

same

Valszeg majd jól meghalnak a segítők és Clare egymagának kell szembenéznie a monsterrel .:)

Soldier

Quote from: Prof. William on 2007-05-31, 20:25:54
Quote from: Soldier on 2007-05-31, 17:48:47

same

Valszeg majd jól meghalnak a segítők és Clare egymagának kell szembenéznie a monsterrel .:)

hja , ez is egy lehetöség^^

Relunx

Ha visszamenőleg megnázitek a részeket az első részeknél vhol Claire elmondja Raki-nak hogy miért "nincsenek" férfi Claymore-ok. Meg már rágen volt mikor láttam szal nem emléxem, de azt tudom hogy az elején volt erről szó. De egyébként meglepett ez a férfi Awakened. Ráadásul a 6.dik legjobbat megsebesítette. Lol alig várom mi fog kisülni ebből. Lényegében Claire a No.1. Hisz benne él Teresa csak még nem ébredt fel. Gondolom az igazi Teresa felébredés akkor lesz amikor Priscilla-val kerül szembe. Nemhiába Terasa a No.1, legyőzte a No. 2-5 egyszerre Yomi power nélkül, plusz Priscila 80%-nál kezde aktiválni erejét, Teresa mi lett volna 100%-on?  :Kiraly:

U.I.:
Sztem ezt a férfi felébredtet majd vhogy legyőzi Claire, miközben a másik 3 claymore csak ámúlni fog...

EDIT:
Claymore 2.dik rész: 12:35-12:55
Claire "black man" főnöke:
They have taken the flesh and blood
of a Yoma into their bodies.

Raki:
A Yoma's flesh and blood?

Black Man:
A half-human, half-Yoma existence.

An existence that was created by an organization
whose purpose is to defeat Yoma.

For some reason, it has only worked on women.

Relunx

Dreamcleaver

Quote from: Relunx on 2007-05-31, 23:01:37
Nemhiába Terasa a No.1, legyőzte a No. 2-5 egyszerre Yomi power nélkül, plusz Priscila 80%-nál kezde aktiválni erejét, Teresa mi lett volna 100%-on:Kiraly:

Awakened One.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Relunx on 2007-05-31, 23:01:37
For some reason, it has only worked on women.

Relunx
Jah ezt eddig így tudta XD Egyébként a férfiakkal is kísérletezhettek, csak lehet, hogy csak a nőknél tudják kordában tartani az erőt :) Ki tudja?  <3

chilip

no hát megnéztem a mangát elejétől végéig.... noan komoly főleg az [spoiler]Abyssal One-ok, Priscillából meg alattvaló lett...[/spoiler] Raki meg alig nyavalyog mangában, tehát ez az anime hibája, kellett nekik ilyen szinkronszinész.

Eberinu

Cliff volt az első aki rájött a lényegre a nő-férfi dloggal kapcspan :D Chilip, ha tovább olvasod a vol 13ból már az is kiderül [spoiler=manga]hogy Pris erősebb még az abyssaloknál is[/spoiler]

chilip

Quote from: Eberinu on 2007-06-01, 09:02:35
Cliff volt az első aki rájött a lényegre a nő-férfi dloggal kapcspan :D Chilip, ha tovább olvasod a vol 13ból már az is kiderül [spoiler=manga]hogy Pris erősebb még az abyssaloknál is[/spoiler]

honnan lehet leszedni a 13as chaptert subbosan? (rawba se találtam...)

ed.: megtaláltam 72es chapterig, ha vkit érdekel << itt >>

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-06-01, 11:05:19
Quote from: Eberinu on 2007-06-01, 09:02:35

honnan lehet leszedni a 13as chaptert subbosan? (rawba se találtam...)

ed.: megtaláltam 72es chapterig, ha vkit érdekel << itt >>
Te a 13as volume-t szeretnéd, és az még nincs :D a 72-es chapterig jöttek ki a dolgok és elvileg a jövőhéten jön a 73. chapter. /havonta 1/ Egy volume 7 chapter, szal még korai rá váárni :D

Eberinu

Félreértés elkerülése végett akkor ugy mondom hogy addig a chapterig, nekem sincs meg az egész vol 13 subosan.

chilip

nah elolvastam, hát[spoiler] elég táp lett priscilla... lehet hogy Clare erős, de a közelébe sincs még csak a sima Abyssal One-oknak se...[/spoiler]

Alkyra

Egy kicsit beolvastam a mangába(s most ne mtudom lerakni.XD).
[spoiler] Nagyon tetszik az ötlet, hogy az "érzők"(lásd Clarie vagy Teresa) "erősebbek". Nem fizikailag vagy vlm hasonló.(regenerálódás, gyorsaság vagy akármilyen más képesség).Szimplán azért, mert másra figyelnek s más döntéseket hoznak az alapján.^^  Én mindig is három class típust imádtam: Summoner-type, Senser-type s Speed-type. Lehet h most végigolvasom gyorsan a 10. kötetig.:))[/spoiler]

ui: olvastam a mangát tovább..azé ez már erősen guro, nem?

Gregory

Személy szerint indítványozom egy 'Claymore manga' thread elkészítését, akkor ott lehetne szabadon spoiler tag-ek nélkül beszélgetni a mangáról, és itt is több lenne az animével kapcsolatos post

Dreamcleaver

Quote from: Gregory on 2007-06-01, 22:44:27
Személy szerint indítványozom egy 'Claymore manga' thread elkészítését, akkor ott lehetne szabadon spoiler tag-ek nélkül beszélgetni a mangáról, és itt is több lenne az animével kapcsolatos post

Ezt már múltkor is kezdeményeztük. Failed lett "csak azért is" alapon. Ez van. Jó mikor bejön az ember olvasni akar valamit, és kap két oldal spoiler gombot. :rolleyes:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Nem lenne annyi spoiler gomb, ha lenne mit beszélni az animéről :D de csak kérdések vannak és arra ott a válasz a mangában :)