Magical Girl Lyrical Nanoha

Started by chilip, 2007-04-05, 12:18:00

Previous topic - Next topic

Lokids

Az unison Device nem azért Unison, mert minden technológiához hozzáfér, hanem, mert elelve erősnek tervezték. Na szal emiatt fér hozzá a többi techez és nem fordítva. Ergó a tervezők csináltak egyszerű fegyvereket, amit a statiszták viselnek, a szokásos közepest, amit Nanoháék, és a szuperweapont. Vagy tévedek?
Nyílván nme szaladgálhat mindenki szuperfegyóval a farzsebében.

Darkstar

Nah, Hayate nem Rein miatt fér hozzá a többi ághoz. Az anci velkával a BoD köti össze, a mid-childa-t nem emlékszem, honnan kapta.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Quote from: Lokids on 2007-07-09, 18:21:00
Az unison Device nem azért Unison, mert minden technológiához hozzáfér, hanem, mert elelve erősnek tervezték. Na szal emiatt fér hozzá a többi techez és nem fordítva. Ergó a tervezők csináltak egyszerű fegyvereket, amit a statiszták viselnek, a szokásos közepest, amit Nanoháék, és a szuperweapont. Vagy tévedek?
Nyílván nme szaladgálhat mindenki szuperfegyóval a farzsebében.

nanoháék fegyverét elő tudják állítani, nem? viszont a tome of the night sky meg a szuperfejlett világból való eggyik ereklye, ami elpusztította önmagát....

Darkstar

QuoteThe Book of Darkness (Buch der Dunkelheit)
    The "Book of Darkness (闇の書, Yami no sho?)", also known as the "Tome of the Night Sky (夜天の魔導書, 夜天の書, Yaten no madōsho, Yaten no sho?)", is an ancient artifact that had been under TSAB investigation several years prior to the events of Magical Girl Lyrical Nanoha A's.
    The Book of Darkness may be more accurately described as a collection of artifacts and technologies. In addition to the Book itself, which is a storehouse for stolen knowledge and spells, it includes the Schwertkreuz device, the Wolkenritter guardian knights and their devices, and the master program/Unison Device that Hayate later names Reinforce.
    After the book was destroyed, Hayate eventually made a new Tome of the Night Sky, using it as a storage medium for her spells.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: Lokids on 2007-07-09, 07:37:46
[yesy]​_Magical​_Girl​_Lyrical​_Nanoha​_StrikerS​_-​_11​_[xvid​_mp3][D5DE7B30].avi
Na alakul ez. Kicsit kevesebb konzervdoboz, több olyan bunyó, mint ami a végén volt, meg sokkal több Lutecia, és már rendben is vagyunk :D

Darkstar

:hopp: :hopp: :hopp: :hopp:

Most kezdtem el nézmi, és már a szponzorképernyőnél leestem a székről a röhögéstől. 
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Kicsit le vagyok maradva. Az ep 11 tetszett, végre egy kis csata, és már nem csak gagyi gadget-ok ellen.
Agito kawai, Garyuu meg jól néz ki. Lulu-t nem kedvelem, mert a csöndes és hümmögő lányok idegesítenek (Fate pl  :rotfl:), de lolinak elmegy.
Hayate végre in action!  :cool: Bár a limites dolog még mindig idegesít. Olyan, mintha Hayate, Fate és Nanoha idióták lennének, és nem tudnák kontrolálni az erejüket. Minek nekik a limiter? Gondolom tisztában vannak vele, hogy egy urbánus környezetben milyen erőt szabad ill nem szabad használni. Biztos van valami über táp támadásuk, ami kihat az egészségükre, és emiatt vagy valami. Gagyi és klissés próbálkozás némi drámára.

Ginga nekem nagyon bejön! Kár, hogy nem csináltak neki átalakulási movie-t. Jól működött együtt Subaru-val.

Fura ez a sorozat. Vannak nagyon jó és nagyon gyerekes tulajdonságai. Állandóan az EPIC WIN és EPIC FAIL között ingadozik.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Draconire

Na igen, ez a limiter dolog kicsit érdekes, főleg így a 12. rész után. Elvégre amint szükség volt rá, Nanohának (és gondolom Fatenek is ugyanakkor) azonnal feloldották. Sőt, szerintem maga Nanoha oldotta fel magának, elvégre egy olyan támadást védett ki, ami elvben a limiterrel lehetetlen lett volna.

Darkstar

Quote from: Dreamcleaver on 2007-07-10, 17:58:41
Minek nekik a limiter? Gondolom tisztában vannak vele, hogy egy urbánus környezetben milyen erőt szabad ill nem szabad használni. Biztos van valami über táp támadásuk, ami kihat az egészségükre, és emiatt vagy valami.
Ez az egyik (lsd Nanoha flashback) meg ez egy elővigyázati intézkedés a TSAB részéről, ha esetleg Nanoháék valami okból szembefordulnának velük. Így sem igazán rajonganak érte, hogy ekkora erejük van.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Amúgy én sem értem, hogy miért nincs Arf. Látszik, hogy ez egy hosszabb röptű sorozat lesz, szóval egy-két részben elfért volna. Vagy lehet, hogy a készítők olvassák a 4chant, és látták, hogy a furry meg a loli rajongó táborok nem kedvelik egymást.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lokids

Na itt lenne egy kérdésem. A támadás amit a helikopterre küldtek S szinten volt. Nanoha ezt kivédte. De a feloldást azután kapta meg. Akkor miért nem sérült meg? Mondjuk AA-val is bőven ki lehet védeni egy S-es támadást... csak 1 szint a különbség.

Fate Tridentje valahogy jobbna nézett ki, mint Nanoha Excelionja. :)

Az a fószer meg nem tetszik nekem. Van egy olyan érzésem, hogy pont a legroszabbkor keresztbe tesz szeretett hősnőinknek. Bár abban igaza van, hogy gyerekek, mégha nem is zöldfülüek, ne legyenek már kapitányi meg egyébb pozícióban.

Dreamcleaver

Nekem úgy tűnt, mintha Nanoha magának oldotta volna fel a limitet az uccsó pillanatban.

Amúgy asszem idáig a 12-es rész volt a legjobb. Mondjuk a teleportálás után nem tudom, hogy miért veszítették el a három csaj jelét. Végül is nem eltűntek, még csak nem is álcázták magukat, pedig Hayate még a Silver Curtain-en keresztül is látta őket.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lokids

Quote from: Dreamcleaver on 2007-07-10, 19:30:08
Nekem úgy tűnt, mintha Nanoha magának oldotta volna fel a limitet az uccsó pillanatban.

Amúgy asszem idáig a 12-es rész volt a legjobb. Mondjuk a teleportálás után nem tudom, hogy miért veszítették el a három csaj jelét. Végül is nem eltűntek, még csak nem is álcázták magukat, pedig Hayate még a Silver Curtain-en keresztül is látta őket.

Nem látta. Nem is kellett látnia. Attól, hogy álca, még nem tudnak eltűnni a hatósugaron kívülre. A teleportálás meg egyszerű: A gépnek újra rá kell állnia a jelre. Deha nem tudja hol keresse a jelet, akkor sokáig tart. Meg gondolom, ha nem használnak SS+++ szintű mágiát, sőt semmijet, még nehezebb bemérni.

Dreamcleaver

Ja akkor vágom. Tehát az ilyen Silver Curtain szerű cuccok csak visuálisan alcáznak? Ergo akivel épp harcolsz az elől elbújtat, de a radart nem veri át?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Darkstar

Jah. Sőt, nem is véd semmit, nem véletlenül pucoltak el olyan gyorsan a DE elől. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Ez a sok skill. Kéne egy StrikerS mmorpg.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Groven

Quote from: Darkstar on 2007-07-10, 20:33:55
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Magical_Girl_Lyrical_Nanoha_spells

:D

Azta... nem csodálkoznék, ha Nanoháék világáról teljes leírás is lenne (népek, kontnensek, vallások, stb. stb.), kb olyan szintű mint a MAGUS.

MMorpg érdekes lenne. Ahogy így elképzeltem sok kis lány rohangálna bugyiban és melltartóban.  :haha:

Na a 8. résztől kezdtem úgy érezni, h talán kijön a mélypontról. Aztán eljött a 11. rész... és igen. Kezdett olyan érzésem lenni, mint amit a Nanoha A's alatt éreztem. Meglátjuk mit tartogat a 12. rész. Amúgy az a kis lila hajú lány (nem ugrik be a neve nézzétek el:P) elég jól bevédte magát a kis segítőjével.

Ez a limiter tényleg fura, valahogy nekem se illik bele a képbe.  De h sokszor előjön.... hát lehet h lesz vm szerepe a későbbiekben.

Darkstar

Hát, a Triangle Heart-okkal, a Toybox-szal (vagy mi a fene, még csak hallottam róla), a CD-kkel + a Nanohákkal együtt igen részletesen össze van rakva az univerzum. :) A wikis bejegyzésen jó sok minden van róla
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Groven

Quote from: Darkstar on 2007-07-10, 21:57:01
Hát, a Triangle Heart-okkal, a Toybox-szal (vagy mi a fene, még csak hallottam róla), a CD-kkel + a Nanohákkal együtt igen részletesen össze van rakva az univerzum. :) A wikis bejegyzésen jó sok minden van róla

Naja, de ez még édes kevés 1 erős hátterű mmorpg-hez. :D
Megnéztem a 12. részt. Wow! Na kezd visszatérni a régi kerékvárásába a 3. évad, úgy néz ki.

minuszmiki

Quote from: Groven on 2007-07-10, 22:06:16
Megnéztem a 12. részt. Wow! Na kezd visszatérni a régi kerékvárásába a 3. évad, úgy néz ki.
Valóban, most néztem meg a 11-12-t, kezdett elkapni az a feeling, ami miatt gyakorlatilag együltő helyemben néztem végig az A's-t, a loli rate is egyre magasabb.  :jee:

Darkstar

Ep 13.
I demand moar Vivio right fucking now.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Quote from: Darkstar on 2007-07-14, 03:31:54
Ep 13.
I demand moar Vivio-fucking right now.
Fix't for greater justice :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Darkstar

She is just too cute and innocent for that.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Darkstar

Tudtam, hogy ezt fogod postolni, fordíytott helyzetben én is ezt tettem volna. :D
De ebben az esetben nem. NEM! Vannak és lesznek kivételek (a voltak nem véletlen maradt ki) ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Nem volt más választásom. :D
Egyébként még az is lehet, ha majd többet látom, én is így fogom gondolni... :)