Darker Than Black /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-04-15, 14:28:50

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Érdekes szereplőgárdát sikerült összehozni a 15-16. részben...
Ki lesz a következő vendégszereplő? Songoku? Azon se lennék meglepve.
Failure is the default option

Chronus

Tetszett nagyon a 16os rész, főleg Amber, és Hei egyes reakciói, kb mitha kifordult volna magából. :) És ezúttal nem csak megjátszotta, mostmár biztos vagyok benne, hogy contractor létére vannak érzelmei... bár nem ő az egyetlen :)
[spoiler=16.]Amber képessége időmegállítás. A csókos jelenet Hei-el EPIC volt. November meg imba, szóval ismét a régi :)[/spoiler]

smash++

Még az elején vagyok 6. rész,de marha jó sorozat.Az OP nagyon tetszik,már le si szedtem :)
Ami úgymond nem tetszik az 1-2szer fölös gyilkolás.Pl amikor [spoiler]a Tüzes csaj megöli a barátnőjét és az apját.Szerintem a töténet szempontjából nem volt jelentősége,szóval fölös volt pont őket megölni.Más is megtette volna,mondjuk így nagyobb volt a hatás,de azért sajnáltam őket[/spoiler]

Cobra

Tetszik az új OP, de az ED eléggé semmilyen lett. A Pizza Hut reklámokkal meg kezdenek túlzásokba esni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Venom

Nekem a régi OP jobban tetszett, ED-t meg se néztem, ugrottam azonnal a preview részre. :D Egyébként nagyon tetszett a 15. rész, kíváncsi vagyok a folytatásra. Imádom a zenét és az egész sorozat hangulatát, minden egyes rész magával ragad. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

minuszmiki

Quote from: kikuchiyo on 2007-07-21, 20:03:20
Érdekes szereplőgárdát sikerült összehozni a 15-16. részben...
Ki lesz a következő vendégszereplő? Songoku? Azon se lennék meglepve.
Valóban, nekem a felemás szemű gyerek képessége is túl tápnak tűnt meg Amberé is. De egyébként jó volt a 15-16., végre kezdem látni, hogy nagyjából mire fut ki a sorozat. Az új OP így, hogy többször láttam, még jobban is tetszik, mint a régi, az ED viszont szerintem is gyenge.

Chronus

Nagydarab félszemére csukott vöröshajú ürge powerje nem derült még ki igaz? Amber táp, de korlátozott menyiségben használhatja csak az erejét, legalábbis a vörös ürge szerint. De ha tényleg tudja hogy hol van Hei húga akkor itt fordulatok lesznek. Az utolsó képkocka Hei-el nem azt erősítette meg hogy ellenük akarna menni.... bár ezt nálla nem lehet tudni. Ha nem nem ütötte volna el a kezét és nem képelte volna fel. Contactoros módi hogy "hagyom hogy meggyógyítson aztán kinyirom"... nyilvánvalóan nem az eszével mozgott épp akkor.

Solid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-07-28, 20:49:49
[Nipponsei] Darker Than Black -Kuro no Keiyakusha- Gekihan.​zip
Ennek most örülök. :)

Szintén. Yay!  :hopp:

Szerk: Ez valami eszméletlen OST! Egyszerűen nincsen benne semmi üresjárat, szinte az összes szám kötelező. Yoko Kanno:appl: :cool:

Chronus

Quote from: Solid Snake on 2007-07-29, 13:18:35
Quote from: minuszmiki on 2007-07-28, 20:49:49
[Nipponsei] Darker Than Black -Kuro no Keiyakusha- Gekihan.​zip
Ennek most örülök. :)

Szintén. Yay!  :hopp:

Szerk: Ez valami eszméletlen OST! Egyszerűen nincsen benne semmi üresjárat, szinte az összes szám kötelező. Yoko Kanno:appl: :cool:

No Ones Home és In No Piano hatalmas.

minuszmiki

Nekem a Sid és a Water Forest a kedvencem, de az összes szám kiváló, Yoko Kannotól el is várom, hogy így legyen. :)

Solid Snake

Quote from: Chronus on 2007-07-29, 15:35:35
No Ones Home hatalmas.

Egyetértek.  :tezsvir:

A második rész végén játsszák le, mikor a bábcsaj és a szerződőfickó halott. Azért k***a jó szám, mert erősen a Cowboy Bebop-ra emlékeztet (plusz az énekesnő is mintha ugyanaz a személy lenne, mint a CB-nél (Real Folk Blues).  :whoah:

Chronus

Quote from: Solid Snake on 2007-07-30, 18:45:08
A második rész végén játsszák le, mikor a bábcsaj és a szerződőfickó halott.
Igen. Mikor azt meghallottam ott a végén, akkor jöttem rá, hogy ezt a sorozatot nekem néznem kell.

Baggio

a legutóbbi rész után nekem az jutott eszembe, hogy nem lepődnék meg ha November felszedné Misaki-t. Mintha lenne valami a levegőben...szerintem valami történni fog velük. bár ez a sorozat azért nem egy love story, de ki tudja  :D

noriko

itt egy kis veoh, nekünk igénytelenebbeknek :P
17. rész18. rész
"I wish I could, but I don't want to."

Puru²

Eddíg  a sudo féle subbal néztem a sorozatot de úgy látom 15. rész után abbahagyták ,most melyikkel érdemes folytatni ?

Cobra

Nincs más normális kiadás, csak ezek az ULQ-s webes izék vagy Anonymus féle nagyon speed sub. Én még reménykedek a Sudo-ban.

Lokids

Végülis anon nem végez olyan rossz munkát.

De aszem be kell szereznem egy erősebb gépet mert ezek már megfekszik a proimat.

Cobra

Háát, én egyet megnéztem úgy, de elég gáz volt a sub. A lényeget persze érteni, de inkább egy low budget R1 DVD színvonala, mint egy első osztályú fansub-é.

KeLa

Sztem a Syndicate féle sub nagyon jó, csak egy picit lassabb... pont olyanmint a Shinsen volt :smile:

Lokids

Quote from: Cobra on 2007-08-10, 22:45:07
Háát, én egyet megnéztem úgy, de elég gáz volt a sub. A lényeget persze érteni, de inkább egy low budget R1 DVD színvonala, mint egy első osztályú fansub-é.

Viszont gyors. :)

A 19-et nem néztm még meg, asszem megvárom a 20-at. Valahogy jobb kettesével nézni. Viszont a 17-8-as nagyon tetszett. Főleg, hogy a Doll mutatott érzelmet.

Tényleg itt a doll tulajdonképpen egy ember, csak üres nem? Szal elvileg újra kilehet alakítani neki egy személyiséget, emberi viselkedés formákat stb...

Dreamcleaver

Valaki nem tudná véletlenültorrenten megosztani a shinsen-féle 8-9-10 mkv-t? Mert akkor le kell szenvednem emule-ról, FTP-n ugyanis nem találom.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Quote from: noriko on 2007-08-09, 17:41:37
itt egy kis veoh, nekünk igénytelenebbeknek :P
17. rész18. rész
Icc gúúd tu bíí igénytelen, ráájt?

Draconire

Quote from: Dreamcleaver on 2007-08-11, 04:47:18
Valaki nem tudná véletlenültorrenten megosztani a shinsen-féle 8-9-10 mkv-t? Mert akkor le kell szenvednem emule-ról, FTP-n ugyanis nem találom.
http://www.torrentz.com/search?x=37&y=30&q=darker+than+black+shinsen+mkv

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Valaki nem tudja 16-ot hol lehet beszerezni? Nekünk igényteleneknek Veoh-ról már letörölték.

Szerk.: megoldottam. Syndicates: http://www.bittorrent.am/get/1302044/%5BSyndicate%5D_Darker_Than_Black_-_16_%5Bx264_mp3_1280x720%5D.mkv.torrent

noriko

Ja, 16-ot már én sem találtam sehol, úgyhogy torrent lett a vége.
Ilyenkor érdemes ide is bekukkantani, hamár így összeszedik nekünk jóemberek :D

Az OST tényleg jó! Még nem jutottam a végére, de eddig a Sid a kedvencem :)
"I wish I could, but I don't want to."

Chronus

Elvileg hány részesre tervezik ezt? Csak mert az eddigi tendenciák szerint egy huszonvalahány részes Anime számára nem csinálnak csak 1 OP-ot... És a sztori sem tűnik kifejezetten kiforrottnak még