Main Menu

School Days /Spoilers/

Started by minuszmiki, 2007-07-16, 01:39:48

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-07-21, 00:41:52
Másrészt meg kitűnő motiváció, hogy tanuljam a kanjikat.

Kanjikat autodidakta módon eléggé nehéz dolog tanulni. Túl sokféle van, túl nagy kavarodást okozhatnak. Bizonyára van olyan módszer, amivel könnyebb kanjikat tanulni, de az autodidaktizmus biztosan nem tartozik közéjük. Ha az ember már tud romanji alkalmazásával kommunikálni, akkor az még csak félsiker. De a kanjik megtanulása szinte olyan, mintha az ember "újratanulná" az egész nyelvet. Ezért is bonyolult, egyben igazlmas nyelvnek tartom én is a japánt. Mert többrétegű tanulást követel meg.  :smile:

Darkstar

A JWPCE megeszi a kanjikat is, bár a bevitel valóban "érdekes". Ahogy én észrevettem nem volt olyan nagyon sok kanji (bár volt pár olyan rész, amikor volt 1-2 kana a két sornyi szövegben :D). Meg van egy módszer, amivel valahogy ki lehet szedni a feliratot és egy másik progi (asszem Atlas) real time fordítja, de amikor én kipróbáltam, marhára idegesített, hogy egy kicsit mindíg késett, ráadásul mindíg bedobott egy hülye status bart, amíg fordított.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Nam-nyam, végre van időm megnézni a 3. részt, bár erős a gyanúm, hogy mire leér elalszok...
EDIT: Megnéztem. Makoto fáraszt, nagyon.

minuszmiki

Megnéztem én is még tegnap éjjel a harmadik részt, kicsit fárasztó Makoto és Katsura szerencsétlenkedése. Nembaj, a rész legvégén elhangzott mondat miatt biztos vagyok benne, hogy jó lesz a következő. :)

Manitu

4. rész: :eek:
A feeling megvolt, meg a sztori is alakul. Valami ilyesmit vártam én ettől a sorozattól. Makoto, good job :jee: :appl:

minuszmiki

[dareka]School Days - 04.​ass
Höhö, jó rész volt, tényleg jól alakulnak a dolgok.  :Kiraly:

Én

Ma se alszok, pedig már lassan kéne :D Ez a .ass ez felirat vagy mi, ha szabad megkérdeznem?

Manitu

Yup. Tölts hozzá egy szimpatikus rawt.

Én

Kösz, már kétségbeestem.

Lokids

Quote from: Én on 2007-07-29, 23:33:55
Kösz, már kétségbeestem.

Ha annyira nem fülli ka fogad a rawhoz, itt az égetett is...
[devils-lair] School Days - 04 [D5C380C7].​avi

Én

Faszom, már leszedtem a rawot :D de  többiek biztos örülnek majd a linknek

Lokids

Na meglestem a 4. részt.

Makoto nem lehet ennyire hülye. Azaz figyelmetlen. Aki itt a leghülyébb az Sekai. A kisujját sem kéne mozdítania, mégsem csinálja azt amit kéne. Bár akkor nem lenne mit néznünk. :D (Viva for Bad End or Harem End)

Én

[spoiler]Ebben a pillanatban tartok ott, hogy simogatja Sekai haját. Tipp: smúzolnak, és belép Kotonoha.
Edit: chawklit phailed, szerencsére. Huh, rendesen kavarják a szart :D [/spoiler]

minuszmiki

Quote from: Lokids on 2007-07-30, 01:24:19
(Viva for Bad End or Harem End)
Én is erre szavazok, egyelőre jó esély van mindkettőre :D

Prof. William

Kombinálhatják is...

először bad de nem hal meg senki majd harem vagy valamelyik lány end...

Zsiga

Quote from: Prof. William on 2007-07-30, 11:44:58
Kombinálhatják is...

először bad de nem hal meg senki majd harem vagy valamelyik lány end...
Nem, T3H Good Ending lesz és kész. :lazza:

Solid Snake

in b4 slowpoke.jpg : Most akkor ez is olyan lesz, mint a Higurashinál? Többféle fejezet, többféle történés, ugyanazon szereplők?

Lokids

Ahhoz sajna nincs elég rész. Azért elég tré lenne, ha mondjuk csak a befejező részt váltogatnák 3-4 epizódon keresztül.
De én spec itt inkább a Hárem End elé húzok, mert a bad endhez szerintem kevés az, hogy cska odaáll azt elvágja a torkát, vagy fejest ugrik meg ilyenek. Nincs meg az a lelki terror hatás mint a higurashinál.
Mellesleg milyen idősávban adják int a sorozatot, mert is utalhat arra, hogy bad vagy nem bad. (Délutáni mesék közt nem illik szétlocsanó agyvelőt mutogatni a piciknek)

Manitu

Hajnali kettőkor megy. Mint az animék nagytöbbsége. Délutáni mesékben nem erőszakolnak meg looser srácok ártatlan kislányokat az iskola tetején :__devil: :muhahah:
Lassan ideje lesz Kotonohának is bekattania végre. Ha szavazni kell, szerintem [spoiler]fejesugrás lesz :)[/spoiler]

minuszmiki

Quote from: Manitu on 2007-07-30, 22:29:41
Délutáni mesékben nem erőszakolnak meg looser srácok ártatlan kislányokat az iskola tetején :__devil: :muhahah:
Hát azért Sekai nem tűnt nekem annyira ártatlannak, she asked for it... ::)

Zsiga

Hajnali kettőkor megy. Mint az animék nagytöbbsége. Délutáni mesékben nem erőszakolnak meg looser srácok ártatlan kislányokat az iskola tetején :__devil: :muhahah:
Lassan ideje lesz Kotonohának is bekattania végre. Ha szavazni kell, szerintem [spoiler]fejesugrás lesz :)[/spoiler]
Szerintem meg [spoiler]új "bad" end készül a sorozathoz, a két csaj egyszerre késeli meg azt a kis buzit...  :__devil:[/spoiler]

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2007-07-30, 23:06:45
Szerintem meg [spoiler]új bad end készül a sorozathoz, a két csaj egyszerre késeli meg azt a kis buzit... :__devil:[/spoiler]
[spoiler]És utána hawt lesbian scene. BEST END[/spoiler]
Igen, túléltem a balatont, lehet örülni :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2007-07-30, 23:08:57
Szerintem meg [spoiler]új bad end készül a sorozathoz, a két csaj egyszerre késeli meg azt a kis buzit... :__devil:[/spoiler]
Igen, túléltem a balatont, lehet örülni :D
DO WANT  :hopp:

minuszmiki

Lesbian harem end? (Gondolom bejön még egy-két lány a képbe)

Zsiga

Quote from: minuszmiki on 2007-07-30, 23:10:58
*fap fap fap* :lol:

Darkstar

lol k  :hopp:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Attakuvva, mindjárt magamhoz nyúlok. :D

Lesbian Harem end... Lol Az tényleg a The Best End lenne.

Manitu

Quote from: minuszmiki on 2007-07-30, 22:57:25
Délutáni mesékben nem erőszakolnak meg looser srácok ártatlan kislányokat az iskola tetején :__devil: :muhahah:
Hát azért Sekai nem tűnt nekem annyira ártatlannak, she asked for it... ::)
Rape in Japan... Tudod te hogy megy ez :lazza:

Oh lawl, DO WANT :muhahah:

minuszmiki

[Anonymous] School Days - 05 [x264 768x432][AAC][7816267E].mkv

edit: Úgy néz ki a Tokyotosho átb*szott, de nembaj, mert rapidshiten találtam hozzás külön .ass-t.

Prof. William

Ilyen is van benne? Mikor?