Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

NLZ

Hát volt olyan idő, hogy a mangaka egyszerre két sorozatot tolt, szal van benne gyakorlata.
[reserved]

Bicskei

Quote from: blackronin on 2010-11-22, 12:08:41
Következő dolog érdekelne, de nagyon:
Ugyan nem olvasom még a sorozatot, de a mangastream-en észrevettem, hogy a mangaka viszonylag gyakran csinál/ad ki duplafejezetet.
Tehát 2 fejezet jelenik meg a héten. (ha jól számoltam, akkor eddig 4-5 alkalom volt már)
Mégis hogyan csinálja ezt?
Ugye az OP-nél is csak egyszer volt ilyen, asszem a Naruto-nál és a Bleach-nél nem volt ilyesmi még...
Munkamániás vagy mi?  :confused:

beindult az anime tartani kell a különbséget :haha:
Ultras liberi

chilip

I like where this is going :)

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-11-27, 12:13:25
I like where this is going :)
Nyugodj meg, szerintem érvényesülni fog: "Ami el tud romlani, az el is romlik" (Murphy)

Amúgy eddig nekem is bejön :D

chilip

HOLY FUCKING SHEEEEEEEEEET

ez a chapter bejött (a vége főként)  :whoah: csakígytovább, ne adják ennél lejjebb a jövőben!

NLZ

Kár, hogy egyérzelmű, mi lesz ebből.
[spoiler]Malkarovot elpicsázzák, végül Natsu megment mindenkit[/spoiler]
[reserved]

chilip

mekkora lol lenne, Makarov -> Fairy Law  => egész ellenséges sereg meghal :D ennek az arc-nak is vége  :lul:

NLZ

Jah, túl szép lenne egy ilyen igazi fordulat. :)
[reserved]

chilip

már annak is nagyon örülnék, ha Makarov jól lesebezné őket mielőtt legyőzik őt. Aztán jöhet Natsu és földbe döngölheti a sérült tagokat. Csak ne ússzák meg karcolás nélkül....

Bishop

Már alig várom Makarov vs Hadest :whoah: Remélem a mostani ellen kicsit kreatívabb lesz mint az Oracion Seis, valahogy nem jött át rajtuk hogy ők erősek....

chilip

hát azért erre nem számítottam

Bishop

flashback, és trump card kijátszva, remélem nem hal meg Makarov :bruhuhu: Amúgy ez meg milyen már? Grimoir Law? :zomg:

chilip

elvégre tőle tanulta makarov :P

NLZ

Azta, mi szar.
[reserved]

LuckyDingo

Makarov ezek után tuti meghal :D De akkor ki lesz az új leader? :D Lesz egyáltalán Fairy tail? :O Bár szerintem most bealázzák őket és Zeref megvédi Natsu klánját.. valahogy. De a fene tudja már..

Bicskei

Makarov nem hiszem h meghal...
de, hogy Zeref Natsuék oldalára áll az tutti...
de engem jobban érdekelne h honnan ismeri Zeref Natsut...??
Ultras liberi

Bishop

Lehet hogy Zeref találkozott Igneelel. Ha Makarov meghal akkor tuti Gildartz lesz az új leader és a helyére majd valakit beraknak S-classnak elvégre ezért vannak itt. Annyira én nem vagyok biztos abban hogy Zeref Natsu mellé áll

Bicskei

sztem mellé áll ugyanis már arc elején amikor találkoztak zeref jó ismerősként köszöntötte natsut...
ill eleve őt kereste(ha jól emlékszem úgy indult az egész..)
ha ellene lenne már rögtön az elején megtámadta volna...
mondjuk jobban tetszen ha natsu és zeref együtt lennének mindenki ellen..
Ultras liberi

NLZ

Inkább csak mint egy ismert emberként köszönt Natsura, aki a "megmentője" lehet, de aztán csalódnia kellett, mikor rájött, hogy Natsu nem elég erős ellene. Elkezd majd vérengzeni kap de végül Natsu legyőzi.
[reserved]

chilip

nekem ez is nagyon tetszett  :bruhuhu: végre magára talált a mangaka :)

NLZ

Na ilyen zárószöveg után tuti nem hal meg Makarov. -_-
[reserved]

Bishop

Szerintem meg igen :bruhuhu: ha már Luxust is a következő masterré akarja tenni. De neked legyen igazad Makarov nélkül nem lenne az igazi ez a manga, és főleg azt nem hiszem el hogy ennyire semmi esélye ne legyen  :ejj:

LuckyDingo

Ha most Laxus lesz a főnök, akkor látom értelmét a Guildháborús arcnak. :D

Bicskei

kint az új ch eddig elég siralmas a helyzet a F.T szempontjából....
Ultras liberi

LuckyDingo

Ez a God Slayer szöveg gáz... a karidesign meg tiszta Natsu arca. csak a szeme haja és a ruhája más :XD

NLZ

Nagy faszságok tömege, ahogy lenni szokott. :D
[reserved]

Squazee2005

Amikor megjelent, s azt mondta, hogy Godslayer, esküszöm, Calgara jutott eszembe a One Pieceből (a Norland sztoriból), úgy is néz ki és ott volt a godslayer szöveg is. De lehet, hogy csak OP hiányom van.  :D

Nekem eddig a kecske ellenfél tetszik. Ő jó lett.

Bicskei

tudom plot/gagyi etc etc de ez a ch
COOL
Ultras liberi

NLZ

Natsu's berserk saves the day.
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2011-01-17, 20:45:14
Natsu's berserk saves the day.

every damn time.... mintha más nem is nyerhetne....