Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Bishop

Na jah Greyt Deliora Arc óta egyre jobban építi le a mangaka ::) Pedig de be volt állítva mint Natsu riválisa.... most meg...

Bishop

Double post :lazza:

Ez szerintem egy jó chapter volt, persze tele klisével de ezt már megszoktam. Annyira várható volt hogy Natsu megeszi a god firet-t. Bár én már azt várnám hogy átváltozzon a bőre mint Luxusnak Gazeelnak vagy Cobra-nak. Most hogy ennek vége lesz remélem Natsu pihenőt kap az utolsó harcig és kicsit láthatjuk kibontakozni a többieket is.

NLZ

Hát cím alapján most a csajok fognak asspull erőkkel darálni, miután néhány részen át elpicsázzák őket.
[reserved]

Junchi

Quote from: Bishop on 2011-01-18, 00:36:57
Na jah Greyt Deliora Arc óta egyre jobban építi le a mangaka ::) Pedig de be volt állítva mint Natsu riválisa.... most meg...

Még simán összekerülhet itt (vagy majd később) Ultearrel, szal imho nem lett elfelejtve a karakter. Épp csak a megfelelő alkalomra vár, a Gray vs Ultear meg nagyon adja magát. :)

Ami a legújabb ch-t illeti: Egen, szal Natsu megint győzött, miért is nem vagyok meglepve...  ::) Habár még látok ~0,001%-nyi esélyt, hogy felkel a god slayer csávó, de Mashimát ismerve úgysem meri bejátszani... >_>

(Btw igen, utolértem a mangát, bár Edolas arc után erősen gondolkoztam azon, hogy droppolom, de ez a mostani arc eddig bejövős!)

Bishop

Az egy dolog hogy Ultearrel összekerülhet, ettől még minden arcban vagy valami harmadrangú ellenfélt kap vagy csak mással együtt tudja legyőzni. End bosst még nem is kapott szinte...Natsu meg szinte mindig, és még győz is annak ellenére hogy az ellenfél Erzaval van egy szinten. Most meg jönnek olyanok akik egyenként legalább Gildartz szinten vannak de persze Natsu győz a végén. Mindegy remélem most egy darabig ki lesz ütve ha legyőzi ezt a tagot, úgy se jött be. Valahogy a Robbantgatóra vagy a Kecskére jobban kíváncsi vagyok. De a poén az lesz ha a végén tényleg Natsu győzné le Hades-t ::) IMHO Makarov igazán húzhatta volna tovább vagy történhetett volna később. Kezdek attól félni hogy Charle jóslatta hogy mindenki sír Makarov halálát jelenti :bruhuhu:

Junchi

Quote from: Bishop on 2011-01-23, 21:10:43
Natsu meg szinte mindig, és még győz is annak ellenére hogy az ellenfél Erzaval van egy szinten.

Szinte? Mondjuk úgy, Natsu MINDIG kikapja az aktuális főboss-t és MINDIG győz. (Na jó, egyedül talán Jose-zal nem került össze...)

Most Gildartzot nem veszem ide, mert az nem volt igazi küzdelem, de pölö a mai napig nem értem, hogy hogyan tudta legyőzni pölö [spoiler]Laxus-t... vagy Gérard-t...[/spoiler] Azért a többi shounenben képesek a főhősök is néha padlóra kerülni, Ichigót pölö elég gyakran elpicsázzák, Luffy-val is jópárszor feltörölték már a padlót (Crocodile kétszer is) és emlékeim szerint Narutót sem láttuk mindig győzni...

Bishop

A baj az hogy Natsu semmi fejlődésen nem megy át két harc között, kb mint Naruto 2-3 spellel operál, mert ha ennyi chapter után már látszódna hogy fejlődött volna valahova akkor oké de így csak plotryu no hokou-val  tud győzni :D (oké ez szar volt) Pedig már mutatott potenciát, Luxus elleni végső támadása, a sárkány bőr Gerard ellen, vagy az első ellenfele ellen irányította konkrétan a tüzet, de ezek mind mint ha elfelejtődnének. Marad helyettük a tűzzel való csapkodás össze vissza. Pedig már ennyi chapter után elvárhatnánk szerintem hogy képes legyen valamennyire irányítani a sárkány átváltozást, a tüzet használhatná kicsit konkrétabban is mint pl Tűzből formált fegyverek(Ace) vagy nem tudom. Valami Training arc kellene már, pl most lehetett volna az hogy Natsuval feltörlik a padlót de rendesen és a sziget egyik eldugott sarkában Gildartz kicsit keményit rajta.

edit: én konkrétan a Cobra elleni győzelmét nem tudom lenyelni, meg úgy egyáltalán azt hogy az Oracion seis vesztett, szerintem az volt a legmélyebb pontja, még Edolas is türhetőbb volt.

Junchi

Quote from: Bishop on 2011-01-24, 12:28:09
A baj az hogy Natsu semmi fejlődésen nem megy át két harc között, kb mint Naruto 2-3 spellel operál, mert ha ennyi chapter után már látszódna hogy fejlődött volna valahova akkor oké de így csak plotryu no hokou-val  tud győzni :D (oké ez szar volt)

Akkor már legyen inkább Karyuu no Plotkai. :D

Amúgy jah, Natsu számára teljesen ismeretlen a development mint olyan, és most nem csak a harci képességeire gondolok, hanem a karakterére is. Szal ugyanaz a nulla, aki a manga legelején is volt, és ez GÁZ, főleg így, 219 chapter árnyékában...
IMHO amire leginkább szüksége lenne, az egy kiadós karakterfejlődés, amire kiváló alkalom lett volna a Gildartz ellen elszenvedett vereség, csak hát abból sem lett végül semmi. >.>

Btw agree, Nirvána-bullshit lazán a manga mélypontja volt, szinte minden egyes képkockája Mashima instant pokolra küldését váltotta ki...

Bishop

A legtöbb fejlődés 200 chapter alatt karakterében hogy kezdi felismerni hogy mi az a félelem és hogy ő is fél, ugye  előző harcokban mindig a helyzet magaslatán volt. Erre jön a bullshit, hogy attól fél hogy nem ő győzi le Hades-t  ::)

Squazee2005

És ettől a gondolattól már erősebbé válik.  :3x3: Fél, felismeri a korlátait, illetve átalakítja a félelmét magabiztossággá és legyűrökmindenki powerrá két perc alatt. Ez volt inkább fura. Na de sebaj, ez van. Kérdés,ezt meddig lehet még húzni. 3-5 év?

Junchi

Ch221

Facepalm.gif

Bishop

Igazából nem volt rossz, eléggé nyilvánvaló volt a tervük, ezen is túl vagyunk nemsoká jöhet a mentsük meg Zerefet meg a counter támadás  :D Ami tényleg Facepalm az az hogy Ur legyőzte Zerefet, bár inkább WTF ez az egész de úgy ahogy lenyelem. Elfman Evergreen párost egyre jobban bírom remélem azért győznek a végén eléggé személyre szabott ellenfelet kaptak.
Ami kicsit zavar engem hogy ott van Wendy meg a lost magic amivel gyógyítani tud, még is szinte mindig más szinten tud gyógyítani egyszer simán begyógyít valami durva sebet máskor meg sima battle sérüléseket nem tud begyógyítani. Ennél még Orihime is jobb mert ő legalább tuti begyógyít mindet, más kérdés hogy hagyják hogy begyógyítson valamit.

chilip

wendyé nem lost magic hanem dragon slayer magic és ami lejött nekem az az hogy a kettő nem ugyanaz

Ur meg nehezen győzte le a passzív Zerefet időmanipuláló mágiával, azért az elmond valamit. Ur one-shotolta az előző mágia enklávét

Bishop

Én nem tudom hova tenni Wendyt mert elsőnek azt mondják hogy Lost Magic aztán hogy levegő dragon slayer, de kb semmi levegővel kapcsolatos képességet nem tud, Edolasban nagy nehezen láttunk tőle egy houkot, úgy hogy ő mondta hogy nem tud semmi destruktív mágiát. Én nem hiszem hogy ő dragon slayer, már csak azért sem mert folyton kifárad, na most ha tényleg levegő dragon slayer lenne egy nagy szippantással már jobban lenne :D És azt se tartom kizártnak hogy Grandir(azt hiszem így hívják a sárkányát) tudjon mást is mint sárkány mágiát. Pl nem tanította meg konkrét dragonslayer magicre mert Wendy nem volt jó a támadó jellegű technikákba, ehelyett megtanította a lost magicre.

chilip

http://www.mangafox.com/manga/fairy_tail/v22/c191/11.html

mikor már a király is azt mondja a mangára hogy bullshit, valami gáz van akkor :D

Junchi

Ch222

Jó volt.  :jee: Elfman rulzott!

LuckyDingo

Jah jó.. de mindenkit kinyírnak :( Legalább is most úgy néz ki és ez nem jön be :S
Mirajane-nek már tuti annyi.. most Elfmanéknek is?

Bishop

Megint Natsu győz le mindenkit nem tudtad? ::) Amúgy tényleg jó volt, de zavar hogy engem is hogy nem képesek kicsit se megszívatni őket :falba:

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2011-02-13, 13:47:14
Mirajane-nek már tuti annyi..

Most ha nem ismernélek eléggé, azt mondanám, nem olvastál elég shounen-fight mangát. :D

Mira tuti életben van. A halálára confirmedet maximum az jelenthetne itt, amit Charle látott a látomásában még az arc előtt (mikor mindenki sír-rí, valamint mutatnak egy kezet), bár nagyon nem tudom elképzelni, hogy pont Miráról lenne benne szó + azt sem, hogy ilyen módon hullana ki az első good side-os kari.

Bishop

Sanszos hogy Makarov lesz az :bruhuhu:

Junchi

Na ja, ha Mashima mindenáron ragaszkodik a "kinyírok valakit ebben az arc-ban" elképzeléséhez, akkor én is Makarovra tippelnék, mint első lehetséges hulla.

NLZ

Meghal Natsu. :3
[reserved]

chilip

Bishop

NLZ

225 vége nagyon rape gyanús. :lul:
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2011-03-05, 22:58:52
:lol: pont arra gondoltam én is rögtön  :lul: mi lenne ha bejátszaná a mangaka :D

NLZ

Quote from: chilip on 2011-03-05, 23:22:04
Quote from: NLZ on 2011-03-05, 22:58:52
:lol: pont arra gondoltam én is rögtön  :lul: mi lenne ha bejátszaná a mangaka :D
Junchi azt írja, hogy valaki lehet megdöglend a mostani sztorirészben, szal lehetne itt egy rape&kill akció. Vagy egy kill&rape?  :lazza:
[reserved]

LuckyDingo

Hát semmi rape nem volt. Ebből is látszik, hogy mennyire életidegen a manga.  [spoiler]:angyali:[/spoiler]
Amikor Lucy elkezdett a bábuval szórakozni, azon röhögtem XD Viszont nem tudom, hogy ebből a team fightból kisül-e valami jó.

NLZ

Natsu megmenti a Földet, Lucy pucsít egyet.
[reserved]

Junchi

Ch226

[spoiler=hmm-hmm][/spoiler]

Történt még valami? :)