Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

Megmurdel

Háááááátööhhm köszi a semmit ... másra számítottam meg kell h mondjam de a kövi majd :D[spoiler]Natsu vs Gemma... az igen gyors lesz  :lul:[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-11, 18:37:17
Háááááátööhhm köszi a semmit ... másra számítottam meg kell h mondjam de a kövi majd :D[spoiler]Natsu vs Gemma... az igen gyors lesz  :lul:[/spoiler]
Hát lol.
Közben meg a gonosz plot kezd alakulni.

Squazee2005

Ah... Natsu eszetlenségét és jellegtelenséget nem tudom megszokni. Elkezdtem újraolvasni a mangát, az eleje nem is rossz.

kada

Quote from: Squazee2005 on 2012-05-11, 22:04:58
Ah... Natsu eszetlenségét és jellegtelenséget nem tudom megszokni.
De a világ is olyan, hogy ezt megengedi.

Megmurdel

COOOOOL :D [spoiler]egész jól indult a maszkos fickó 1 mozzanattal a földre került de kicsit meglepett Minerva belépője is és a lényeg aminek örültem h télleg gyors volt és nem húzták el ezt a kis őrjöngést[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-19, 01:05:33
COOOOOL :D [spoiler]egész jól indult a maszkos fickó 1 mozzanattal a földre került de kicsit meglepett Minerva belépője is és a lényeg aminek örültem h télleg gyors volt és nem húzták el ezt a kis őrjöngést[/spoiler]
Nem volt rossz.
És a szakáll is lehet hogy érdekesebb karakter lesz mint vártam.

LuckyDingo

Na cseszd meg, itt van Erza [spoiler]azt ledarál mindent, még az S class szörnyeket is, amikkel a Sainteknek is gondja lehetne... [/spoiler]XD Nem rossz, csak kicsit hihetetlen. :D

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-05-26, 05:16:15
Na cseszd meg, itt van Erza
[spoiler]Plot armor at it's best?
Azt vártam hogy 51, az még csak-csak  ^^"
Vajon most akkor 100 pontot kap a guild, vagy a mai napért kapható pontok 100%-át, vagy csak az első helyért járó pontokat?  ::)[/spoiler]

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-26, 11:43:36
Quote from: LuckyDingo on 2012-05-26, 05:16:15
Na cseszd meg, itt van Erza
[spoiler]Plot armor at it's best?
Azt vártam hogy 51, az még csak-csak  ^^"
Vajon most akkor 100 pontot kap a guild, vagy a mai napért kapható pontok 100%-át, vagy csak az első helyért járó pontokat?  ::)[/spoiler]
Nah ez igen imádtam a chaptert[spoiler]kicsit télleg sok dehát mégis csak Erza de sztem csak a győztes pontokat kapják meg semmi többet bár jó lenne de akkor nehéz lenne azt behozni sztem... szal nem hiszem[/spoiler]

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-26, 12:01:23[spoiler]dehát mégis csak Erza[/spoiler]
Ez az aktuális ch powerlevel magyarázata fényében bármi más mangánál némileg :falba: lenne, de végülis itt csak a szokásos?

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-26, 13:44:55
Ez az aktuális ch powerlevel magyarázata fényében bármi más mangánál némileg :falba: lenne, de végülis itt csak a szokásos?
aha mondhatjuk így is :D Ravet nemtom olvastad-e (Mashima ez előtti mangája abba dettó ilyenek voltak és Fairy Tail se különbözik)

kada

Heh, ez lesz ha powerlevelekről kezdenek el beszélni egy mangában?  ::)

A vége meg... remélem még nekem is kellően perverz terv lesz.  :lazza:

Megmurdel

Jah hát igen de örültem neki h Cana nyert mert hát a B csapat kicsit le volt maradva.

Ami a tervet illeti ha 1 perverz tervre vágysz hááát :D lehet h nem olyan perverz lesz de kituggya  ^^ a kövi chapter meg megint K jó lesz

kada

Na, egyáltalán nem ilyet vártam.
Well played.

Also: dramatic_moment.mp3

Megmurdel

That awkward moment when you shouldn't laugh but you do. Én meg kis naiv azt hittem h Raven Tail ér valamit hát mind1.....

Megmurdel

Csak ismételni tudom önmagam ^^"  :lame: N TAIL XD

LuckyDingo

Aszittem, hogy [spoiler]Ivan illúzióval elhitette Laxussal, hogy leverte őket, de mivel a többiek is látták akkor vagy tényleg ilyen gázak voltak, vagy mindenkit átbasztak és már régen azt csinálják, amiért tényleg jöttek. :D[/spoiler]

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-06-15, 20:01:04
Aszittem, hogy [spoiler]Ivan illúzióval elhitette Laxussal, hogy leverte őket, de mivel a többiek is látták akkor vagy tényleg ilyen gázak voltak, vagy mindenkit átbasztak és már régen azt csinálják, amiért tényleg jöttek. :D[/spoiler]
Először énis de örültem h végül nem az volt

Megmurdel

lol ez a 2 chapter egybe nem volt rossz but the barrel surfing was the best :D

Leara

291: [spoiler]hát az a szabály, ami az utolsó két versenyzőre vonatkozott, elég hülyeség volt szerintem... gondolom kellett ahhoz, hogy Lucy még nagyobbat szívjon  ::). Kár, hogy Juvia megint ilyen hülye módon esett ki, simán nyerhetett volna.[/spoiler]
MAL

chilip

nem értem miért kell szopatni őt, ez valami kurva nagy marhaság h a 2. legjobbat bedobják utolsónak

kada

Quote from: chilip on 2012-07-14, 13:11:57
nem értem miért kell szopatni őt, ez valami kurva nagy marhaság h a 2. legjobbat bedobják utolsónak
Igazából a magyarázat "hogy érdekes legyen" azon túl hogy szemét, tényleg érdekes húzás.  ^^"

Juvia szegény meg Juvia.

Megmurdel

Nah ez a ch megin jó dolgokat jelent :D [spoiler]The BEST STRONGEST TEAM EVER! [/spoiler]

kada

A pontozás megint  :wtf:

Viszont most már határozottan fennáll a plot haladásának veszélye!
(pár részen belül)

Megmurdel

dat rabbit... a chapter esemény dús volt a lényeg marad jövő hétre ugyan de nembaj megin jót röhögtem  :lul:

Leara

Jaja, ez most egész jó fejezet volt. Ichiyát valahogy mindig is bírtam, szóval nem zavart, hogy ezt a meccset mutatták, nem pedig a másikat. Az az ikemen támadás  :lul:. A vége pedig érdekes volt.
MAL

chilip

de gagyi a sabertooth  :3x3: már most utolsó utáni asspull powerup kell nekik hogy ne verjék el őket azonnal...

kada

Quote from: chilip on 2012-08-04, 01:34:27
de gagyi a sabertooth  :3x3: már most utolsó utáni asspull powerup kell nekik hogy ne verjék el őket azonnal...
Kellett nekik egy kihalt állatról elnevezni magukat.  ::)

Ch olyan epic volt, hogy már túlszárnyalt az én pórias izlésemen, és nem tudtam érzékelni.

chilip

mikor luxus egyedül verte el az anti fairy tail guildot :P na akkor adtam fel minden reményt a mangával kapcsolatban :D

kada

Quote from: chilip on 2012-08-04, 02:06:07
mikor luxus egyedül verte el az anti fairy tail guildot :P na akkor adtam fel minden reményt a mangával kapcsolatban :D
Remény?
Remélem hogy sok hülyeség lesz itt még összehozva a mangát felhasználva (legalább mint apropót) hátha megnevettet egyik-másik, annyira még nem csalódtam.  :D